era vorba de un ziar localPe noi de ce nu ne-au intrebat?
era vorba de un ziar localPe noi de ce nu ne-au intrebat?
personal, imi este indiferent cine conduce clubul
Deci probabil ca daca in viitor l-ar conduce Borcea, sau Marius Niculae, tot n-ai avea nici o problema si ti s-ar parea OK sa vii si sa sustii echipa, ca doar ar fi tot Steaua, nu ?
la man u NU se injura cum se injura in Ghencea (crede-ma pe cuvant, cred ca nu am absolvit degeaba o facultate de lb eng)
Cand in Ghencea vor exista conditiile de pe Old Trafford, cand babuinul se va comporta la fel ca Malcolm Glazer (ca limbaj, atitudine, investii, samd), cand in Romania va exista nivelul de trai din Anglia si cand un jandarm roman se va comporta cu mine la fel cum se comporta un jandarm englez cu un suporter englez, atunci sa faci o comparatie cu Manchester si Steaua.
va spun sincer, gestul pe care l-a facut Baciu NU e de condamnat
Data viitoare sa-l rogi frumos sa-ti mai bage si o flegma in figura, eventual cu unele referinte la familie si copii, ca doar l-a anihilat pe Adebayor acum 'nspe mii de ani.
Acum sunt curios cu CFR daca suporterii stelisti din tribune vor sustine echipa sau continua razboiul lor cu Jiji....
Depinde care suporteri stelisti
.
Pacat ca nici noi suporterii nu dam dovada de spirit stelist, ci ne rezumam la a jigni si injura!
Singurele jigniri si injuraturi au fost "M... Dinamo", care a fost preluat de toti cei prezenti pe stadion, asa ca n-ai decat sa incepi discutii pe stadion cu toti cei de langa tine si sa le explici ca nu e frumos sa injure Dinamo. Sau probabil, cum mai zicea cineva, "M...ie Becali" (cand/daca se va striga asa ceva) indeparteaza suporterii si nu e in spiritul stelist, dar "M... Dinamo" atrage oamenii si exprima profundele valori ale clubului.
Pinalty e prieten cu Borcea,Multescu e dinamovist,la U. Cluj...finantator e Walter,adica ...dinamovist.Patronul Astrei a zic c-ar baga bani la Dinamo,dar n-are loc de amatori.
Referitor la ultima parte .... patronul Astrei a zis ca N-AR baga niciodata bani la dinam0 atata timp cat ARE echipa lui! Si Astra e 100% echipa lui!