FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul P. Neamt 1-3 (1-1)

«115161718»
velclaudiu22.02.2010 22:44

Am vazut meciul Steaua-Ceahlaul.O rusineee,o mare rusine nationala.Cita nesimtire au jucatorii de la Steaua,cind declara ca ce daca am luat bataie de parca ar fi un capat de tara...Nu au nici un pic de orgoliu in ei,ar fi trebuit sa izbucneasca in hohote de plins de ciuda ca au luat bataie de la codasa clasamentului,Rusine, sa li se taie capul!Pe plesan sa-l spinzuram,pe Badea,suciu,sekely,sa-i tragem pe roata,pe Banel sa-l ardem in crematoriu astia nu fac cinste Stelei oameni buni astia sunt niste cizme niste ratati,retardati,cum vreti voi.Nu au nici in clin nici in mineca cu scopurile si idealurile clubului.ei sunt multumiti ca a mai trecut un meci a mai intrat banusorul in buzunar,ei se gindesc numai la bani,cum sa-l jupuiasca de mai multi bani pe Becali.De Steaua a ramas numai numele de ea,atit, toti ceilalti sunt numai cizme.AFARA CU EI sa vina jucatori de afara ,argentinieni,africani,brazilieni,portughezi,numai asa o sa faca echipa de lupatatori razboinici,vitezi,si care sa revigoreze echipa.Dar daca joaca Marin Petre,Banel,sekely,Badea,toate secaturile,in afara de capetanos(jos palaria)si zapata dar la ultimul autogol pe care si l-a dat singur si-a semnat singur sentinta la moarte prin spinzurare.Pacat de el ca a avut o evolutie excelenta in tur.Cred ca vacanta din Antalya i-a prostit de tot,nu mai au pic de orgoliu,trebuia sa plinga pe teren de ciuda ca au luat bataie,nu au determinare,nu se bat pentru minge.sunt niste fatalai,niste domnisoare de pension,cizme,cred ca e sabotaj al antrenorului si impreuna cu jucatorii ca sa decada steauaEu daca eram in locul lui Becali ii ciuruiam pe toti,puneam mitraliera pe ei,dom'le.Dar el ii mai si plateste si cu ce salarii?cu 10000 de euro pe sapatamina?in locul lui le dadeam amenzi si penalizari daca luau bataie si bonusuri cind cistigau.Apropo acum ca sintem in criza de ce fotbalistii au asa mari salarii?Cred ca ar trebui o lege sa se impoziteze salariile fotbalistilor,si in al doilea rind ar trebui micsorate salariile sfideaza o natiune intrega,ne rid in fata.Ar trebui confiscate toate averile fotbalistilor si celor care finanteaza echipele de fotbal,si date inapoi poporului roman.Eu as mai avea mult de spus dar e trecut de miezul noptii.Noapte buna si multa sanatate tuturor romanilor.

danimarcu23.02.2010 06:49

Ai dreptate in privinta nesimtirii unora dintre fotbalistii Stelei,dar te intreb:cine i-a adus?Cine aduce numai ciurucuri ca sa aiba cheltuielile cat mai mici?Becali,domnule!

El trebuie spanzurat primul,nu altcineva.

Si inca ceva:de unde ai aterizat de tot vorbesti de Badea? :thumbdown:

Cine-i Suciu? :hmmm:

red&blue_boy23.02.2010 07:00
Ai dreptate in privinta nesimtirii unora dintre fotbalistii Stelei,dar te intreb:cine i-a adus?Cine aduce numai ciurucuri ca sa aiba cheltuielile cat mai mici?Becali,domnule!

Corect,astia din conducere in frunte cu nea Jiji,nea Vali si nea Lippi ar trebui sa vada in primul rand nesimtirea jucatorilor,lipsa de valoare a majoritatii dintre ei...Dar ce mai conteaza,daca vin gratis sau pe bani putini...

Astristul23.02.2010 08:59
Cine-i Suciu? :hmmm:

Cred ca se referea la Baciu. :D

sabin130723.02.2010 09:33
Corect,astia din conducere in frunte cu nea Jiji,nea Vali si nea Lippi ar trebui sa vada in primul rand nesimtirea jucatorilor,lipsa de valoare a majoritatii dintre ei...Dar ce mai conteaza,daca vin gratis sau pe bani putini...

Pai cum niste nesimtiti sa vada nesimtirea altor nesimititi? Sunt aceeasi specie, corb la corb nu-i scote ochii.

Lari23.02.2010 09:42

Ceahlaul a batut-o pe Steaua cu o echipă facută cu 25.000 €!

Prima victorie din istoria Ceahlaului pe terenul Stelei, 3-1, a fost obtinută de o echipă incropită in această iarnă de Gigi Multescu cu doar 25.000 de euro.

După o vacanță in care n-a avut nicio zi liberă si a urmarit jucatori prin toate colturile Europei, Multescu n-a mai contat decat pe patru titulari din prima parte a campionatului, Villadsen, Mulisa si Vasilache luand locul unor jucatori ca Rohetki, Doicaru si Achim. Strategia tehnicianului a dat roade, iar fotbalistii luati gratis in această iarnă au dat un adevarat recital in Ghencea. Singurul jucator pe care Ceahlaul a dat bani a fost Marius Onciu, care a fost adus pentru 25.000 de euro de la Cetatea Suceava.

Șase nationalități in primul "11"

Ceahlaul a etalat in Ghencea o echipă cosmopolita formată din jucatori de sase nationalități diferite, o nouă premieră pentru gruparea de sub Pietricica. Astfel, sase romani, un rwandez (Jimmy Mulisa), un congolez (Rodrigue Dikaba), un togolez (Ibrahim Abdoullaye), un guinez (Habib-Jean Balde) si goalkeeperul danez Thomas Villadsen au fost artizanii succesului istoric al nemtenilor pe terenul roș'albaștrilor.

Cele mai interesante transferuri:

Thomas Villadsen - Portarul danez a venit liber de contract după ce nu a jucat niciun minut in sezonul trecut pentru FC Nordsjaelland

Jimmy Mulisa - Rwandezul a evoluat pană acum doar in Belgia, avand 37 de selectii si 21 de goluri pentru nationala africană

Habib-Jean Balde - Fotbalistul guinez vine din campionatul de amatori al Frantei, de la US Ivry

prosport

pytycrys23.02.2010 10:21

Ei au bagat 25000$,noi am bagat 0$.

Ciudat hah?

red&blue_boy23.02.2010 12:34
Pai cum niste nesimtiti sa vada nesimtirea altor nesimititi? Sunt aceeasi specie, corb la corb nu-i scote ochii.

Da,asa e,ai dreptate,uitasem...Nici nu stiu dupa ce ne mai miram...Nesimtirea,prostia si tupeul caracterizeaza conducerea Stelei si mare parte din jucatori...

kla200523.02.2010 13:26

Dupa parerea mea cei care au fost in tribuna la meci NU sunt stelisti adevarati. Indiferent cu cine ar fi jucat si cum ar fi jucat Steaua, echipa trebuia sustinuta!

Sub nici o forma nu trebuiau cei din tribuna la 1-0 pentru Steaua sa inceapa sa injure.

Bai oameni buni, daca aveti sange mergeti la Gigi acasa si injurati-l acolo, cum ati putut sa aruncati in jucatorii nostri, cum ati putut sa puneti in pericol oameni nevinovati?

Din cate stiu eu Steaua era imbatabila pe Ghencea. In Ghencea s-au intamplat cele mai frumoase povesti fotbalistice ale Romaniei si voi calcati in picioare poate cel mai frumos simbol al fotbalului romanesc.

Am un prieten din Timisoara. Am fost anul trecut la meci in Timisoara, cand a pierdut Steaua cu 1-0. Pai, oameni buni, aia au cantat de cand au intrat in stadion, pe parcursul meciului si dupa meci...

Majoritate nu il suporta pe Iancu si il injura, da' pe aia nu i-ai auzit sa-l injure in timpul meciului, sa arunce cu tot felul de obiecte in jucatori.

Unde sunt suporterii care duceau echipa in spate in momentele grele?

Ce s-a intamplat?

De ce vor acesti oameni sa ii faca rau echipei?

Numa Borcea zicea aseara ca se bucura de raul Stelei?

Asa am ajuns, am ajuns la nivelul javrelor din St cel Mare???

sabin130723.02.2010 13:33

@kla2005

Daca singur nu ai reusit sa sesizezi diferentele dintre Steaua si Fc Steaua citeste vreo 200 de pagini de pe site´ul asta, ca se explica de mai multe ori si pe mai multe intelesuri.. poate pricepi ceva. Daca nici asa, atuni stai in banca ta, pupa-l pe cioban cat vrei, dar nu mai fa pe lupul moralist!

pytycrys23.02.2010 13:34

Pisdo trezeste-te.

Steaua Bucuresti nu mai exista.Acum este Fc Steaua.

axl23.02.2010 13:34
Din cate stiu eu Steaua era imbatabila pe Ghencea.

Si din cauza cui nu mai e?

In Ghencea s-au intamplat cele mai frumoase povesti fotbalistice ale Romaniei

Si din cauza cui nu se mai intampla?

velclaudiu23.02.2010 14:02

cred ca am gresit.Era vorba de Baciu si SURDU.Dar eu cred ca in afara de capetanos,zapata,restul nu au valoare de Steaua.Dar sunt atit de nesimtiti incit stiind si fiind constienti ca nu au valoare de Steaua dar totusi continua sa joace sub culorile clubului Steaua terfelind in acest fel culorile clubului.Daca ar avea un pic de demnitate in ei mai bine s-ar duce sa faca curat in niste grajduri de vaci sau sa se duca la sapa in agricultura,decit sa faca de ris un club cu traditie in Romania si poate cel mai iubit club de fotbal din Romania.Si daca nu vor sa plece cum am mai auzit ca unuia i-au gasit transfer sa plece dar el a refuzat zicind ca mai bine sta rezerva la Steaua(loc caldut) decit sa plece mercenar la o echipa afara.Halal jucatori,mi-e scirba de ei.Daca as fi in locul lui Becali i-as pune la zid si i-as ciurui cu mitraliera pe urmatorii viermi,plosnite,cizme:Baciu,p.Marin.jelev,golanski,Banel,szekely,ov.Petre.

kla200523.02.2010 14:30

ce usor e sa arunci cu vorbe...

ce usor iti gasesti cuvintele atunci cand vocabularul e limitat...

vina e in egala masura a noastra a suporterilor, a echipei, a antrenorului, a patronului, a conducatorilor, etc.

voi nu vedeti cat de mult le place la javre ca noi suntem dezbinati?

de ce nu incercati macar sa protestati altfel?

de ce?

e mai usor sa arunci cu piatra...

pacat.

tata amurit anul trecut, iar eu de la el am invatat ce inseamna sa fii stelist adevarat!

niciodata, absolut niciodata nu dadea vina pe cineva cand Steaua pierdea. Chiar daca arbitrii ne dezavantajau, chiar daca publicul era importiva echipei, Steaua se lupta pe teren.

eram mai mititel cand m-a dus la Hunedoara si le-am tras vreo 3 boabe in ciuda unui arbitraj a la M. Lucescu (antrenorul de atunci a Corvinului) si a unui public care mai mult striga numele javrelor din St cel Mare...

Da toti vrem Steaua de atunci. Insa, din pacate, dl. Paunescu si nea barbut Piturca i-au dat-o lu' Jiji...

Protestrati mai oameni buni importiva lui, insa faceti ce fac cei de la Manchester, fiti stelisti, reprezentati cele mai frumoase culori din fotbalul romanesc, nu duceti discutiile si protestele in derizoriu, nu intinati numele Stelei, chiar daca ciobanul a facut-o.

Demonstrati de ce suntem Stelisti!

Daca adunam doi euro de fiecare lunar, Steaua va avea cel mai mare buget din Europa Centrala si de Est, asa ca banii nu sunt o problema daca am vrea cu adevarat sa facem ceva concret pentru Steaua.

:steag_sah_mic:

pytycrys23.02.2010 14:36

In primul rand condoleante.

Tu spui ca Steaua se duce dracu din cauza noastra ca protestam,ca dam cu bulgari in teren.

Te anunt ca era sa se intrerupa meciul datorita unui cetatean de la T1, probabil zabrautean.

Daca adunam 2 euro fiecare?Si unde crezi ca ajungeau banii astia?Nu la ciobanul asta infect?

Ca sa redevenim Steaua pe care o vrem noi si parintii nostri,acea stea superba care ne incanta mereu , TREBUIE SA SCAPAM DE ACEST JEG CREDITOR.

sabin130723.02.2010 14:43
vina e in egala masura a noastra a suporterilor, a echipei, a antrenorului, a patronului, a conducatorilor, etc.

Prietene, nu e litera de lege, universal valabil si fara de exceptie ca unitatea e mereu benfica, oricand, in orice conditii.

Daca tu vrei sa ramai imbinat cu Gigi si ai sai nu ai decat sa faci asta sanatos, dar nu pretinde si altora! Eu vreau sa ma dezbin de acele personaje, si ca mine, slava Domnului, sunt multi altii.

Daca tu vezi cota egala de vina pentru acele categorii in raul Stelei, din nou mi se pare ca ai probleme cu perceperea realitatii.

Cat despre javre, mi se rupe de ei si de ce cred ei. Dar cica de obicei noi, stelistii, nu actionam sau gandim in functie de ce cred cainii; nu stiu nici treaba asta cu ¨Semper Superiores¨ daca ai priceput-o.

Te sfatuiesc prieteneste inca o data, citeste articolele si topicele pe care s-a rasdiscutat tema asta. Dupa aia revino si spune-ne ce parere ai, poate te ajuta in formarea opiniei tale. Daca si asa tot aceleasi pareri le emiti, atunci e clar.

Bogdan23.02.2010 14:50
tata amurit anul trecut, iar eu de la el am invatat ce inseamna sa fii stelist adevarat!

niciodata, absolut niciodata nu dadea vina pe cineva cand Steaua pierdea. Chiar daca arbitrii ne dezavantajau, chiar daca publicul era importiva echipei, Steaua se lupta pe teren.

Si ti s-a parut ca sambata Steaua a luptat pe teren? Ai vazut cumva sambata seara pe teren spiritul ros albastru? Ai vazut spirit de lupta? Ai vazut sacrificiu? Ai vazut demnitate? Ce ai vazut din astea?

O echipa creata dupa chipul si asemanarea ciobanului. Eu asta am vazut.

Legat de Man U. Frate.. aia injura pe station patronul de 20 ori mai mult de cat il injuram noi. Dar nu se intelege engleza.

Vlad Bogdan23.02.2010 14:50
Dupa parerea mea cei care au fost in tribuna la meci NU sunt stelisti adevarati. Indiferent cu cine ar fi jucat si cum ar fi jucat Steaua, echipa trebuia sustinuta!

Sub nici o forma nu trebuiau cei din tribuna la 1-0 pentru Steaua sa inceapa sa injure.

Bai oameni buni, daca aveti sange mergeti la Gigi acasa si injurati-l acolo, cum ati putut sa aruncati in jucatorii nostri, cum ati putut sa puneti in pericol oameni nevinovati?

Din cate stiu eu Steaua era imbatabila pe Ghencea. In Ghencea s-au intamplat cele mai frumoase povesti fotbalistice ale Romaniei si voi calcati in picioare poate cel mai frumos simbol al fotbalului romanesc.

Am un prieten din Timisoara. Am fost anul trecut la meci in Timisoara, cand a pierdut Steaua cu 1-0. Pai, oameni buni, aia au cantat de cand au intrat in stadion, pe parcursul meciului si dupa meci...

Majoritate nu il suporta pe Iancu si il injura, da' pe aia nu i-ai auzit sa-l injure in timpul meciului, sa arunce cu tot felul de obiecte in jucatori.

Unde sunt suporterii care duceau echipa in spate in momentele grele?

Ce s-a intamplat?

De ce vor acesti oameni sa ii faca rau echipei?

Numa Borcea zicea aseara ca se bucura de raul Stelei?

Asa am ajuns, am ajuns la nivelul javrelor din St cel Mare???

ce usor e sa arunci cu vorbe...

ce usor iti gasesti cuvintele atunci cand vocabularul e limitat...

de ce nu incercati macar sa protestati altfel?

de ce?

e mai usor sa arunci cu piatra...

pacat.

eram mai mititel cand m-a dus la Hunedoara si le-am tras vreo 3 boabe in ciuda unui arbitraj a la M. Lucescu (antrenorul de atunci a Corvinului) si a unui public care mai mult striga numele javrelor din St cel Mare...

Da toti vrem Steaua de atunci. Insa, din pacate, dl. Paunescu si nea barbut Piturca i-au dat-o lu' Jiji...

Protestrati mai oameni buni importiva lui, insa faceti ce fac cei de la Manchester, fiti stelisti, reprezentati cele mai frumoase culori din fotbalul romanesc, nu duceti discutiile si protestele in derizoriu, nu intinati numele Stelei, chiar daca ciobanul a facut-o.

Demonstrati de ce suntem Stelisti!

Daca adunam doi euro de fiecare lunar, Steaua va avea cel mai mare buget din Europa Centrala si de Est, asa ca banii nu sunt o problema daca am vrea cu adevarat sa facem ceva concret pentru Steaua.

:steag_sah_mic:

Iara s-a infiltrat argatseala pe site?

Nu ne mai tineti aceasi morala de 1000 de ori, cu ce se intampla mai demult etc etc... Dupa preluarea de catre jijigodie in 2003, "Steaua", daca se mai poate numi asa, a mai mers din inertie vreo 3 ani jumatate. Cand razbonicul :shit: a vazut cati bani poate castiga doar din participari in CL fara a face vreun punct nu a mai bagat un leu la echipa (vezi super vedetele de 20 mil eur transferate de cacareaza). Pe langa lucrul asta, nemernicul a facut praf fostele glorii ale Stelei, si-a batut joc de acest club in mod constant. Anul trecut din cate imi aduc aminte a si spus ca Steaua e jucaria lui, nimic altceva. La asta se adauga fularul cu dinham0 s.a.

Eu unul, si banuiesc ca nu sunt singurul, m-am saturat sa ascult aceiasi poveste over and over again. "ne-a Gigi baga bani, nu m-ai face-ti rau echipe-i injurandul pa ne-a Gigi, ne-a Gigi e un om bun" etc.

Cine nu vede toate relele facute de acest cioban Stelei ori e orb, ori e prost si mult prea pupincurist.

De curand s-a facut un studiu pe niste copii de 12-14 ani pe care i-au intrebat care este modelul lor in viata. Majoritatea au raspuns: Gigi Becali.

Trist.

kla200524.02.2010 11:26

daca se intelege ca il prefer pe Jiji...imi pare rau

personal, imi este indiferent cine conduce clubul

problema e de atitudine a noastra a stelistilor

daca cineva are o alta parere decat voi ori e prost ori e vandut ori e Argaseala

la man u NU se injura cum se injura in Ghencea (crede-ma pe cuvant, cred ca nu am absolvit degeaba o facultate de lb eng)

eu vorbesc de refacerea spiritului de lupta...atat pe teren cat si in tribune

voi chiar credeti ca jucatorilor le convine cum se poarta Jiji???

dar ce pot sa faca daca nici voi din tribune nu ii sustineti!

va spun sincer, gestul pe care l-a facut Baciu NU e de condamnat. Ati uitat ca acest fundas central l-a neutralizat pe Adebayor si ne-a facut sa fim mandri ca am fost egali sau poate chiar peste Arsenal.

Asta e...memoria e scurta.

Intr-adevar a facut si greseli, personal cred ca esecul cu Ceahlaul e din vina lui.

Acum sunt curios cu CFR daca suporterii stelisti din tribune vor sustine echipa sau continua razboiul lor cu Jiji....

Pacat ca nici noi suporterii nu dam dovada de spirit stelist, ci ne rezumam la a jigni si injura!

sabin130724.02.2010 11:35
personal, imi este indiferent cine conduce clubul

Daca tie iti este indifent cine conduce clubul atunci s-a-ncheiat discutia.

Tie iti este indiferent aspectul asta, noua (unora) ni se pare esential, deci toate subiectele (inclusiv si mai ales cel despre atitudinea suporterilor) ce deriva de aici au ca reper aceasta diferenta majora de viziune si prin urmare au sanse nule de punct comun/punere de acord.

Te rog doar sa nu mai vorbesti la persoana 1 plural despre stelisti. Sa fii constient ca nu toti stelistii vad lucrurile ca tine iar pentru mine asta mi se pare vital, datator de speranta.

danciu1924.02.2010 11:46

Pt kla

Noi cei care am protestat sambata impotriva jegului,am facut-o destul de civilizat(zic eu) fara injuraturi(nu stiu unde ai auzit tu injuraturi).Ai auzit probabil M..E Dinamo atunci cand a dat tonul PN si a fost preluata de tot stadionul ,care ne acuza pe noi ca injuram si vezi doamne din aceasta cauza ei nu mai pot veni pe stadion.Imi poti spune cu ce e mai vulgar M..E gg fata de M..E Dinamo?

LDS24.02.2010 12:36

Titlu aparut in presa locala de ieri, din Piatra - Neamt:

"Ce-si doresc nemtenii de la acest retur: Ceahlaul salvata de la retrogradare si Dinamo campioana"

Au ajuns satelitii militiei sa defileze prin Ghencea...

sabin130724.02.2010 12:44

@LDS

Chiar as fi curios ce fel (hal) de sondaj au facut ¨ziaristii¨ nostri de au ajuns la concluzia asta. Pe noi de ce nu ne-au intrebat?:)

Oricum, e arhicunoscuta prietenia dintre Pinalti si Borcea pe toate planurile. Eu sper sa retrogradeze si Ceahlaul, si Gloria si alte echipe din astea pline de datorii si obligatii care n-au treaba cu sportul.

LDS24.02.2010 12:48

Nu e vorba de niciun sondaj. Era un articol legat de echipa, de jucatori. Iar Pinalty nu mai retrogradeaza anul asta, la fel cum titlul e arvunit de franarii din Cluj.

E ceva ce tine de "flacara portocalie". ;)

kla200524.02.2010 16:53
Nu e vorba de niciun sondaj. Era un articol legat de echipa, de jucatori. Iar Pinalty nu mai retrogradeaza anul asta, la fel cum titlul e arvunit de franarii din Cluj.

E ceva ce tine de "flacara portocalie". ;)

Asa se aude si pe la noi prin Ardeal, ca au "butonat bine" alaturi de Dinamo.

Prietenii mei din Cluj zic ca aproape tot orasul cu Steaua, U Cluj a fost si ramane in sfera javrelor, iar acum mai nou pe filiera Unirea Alba Iulia si ungurashii de la cefre...Deja le-au dat vreo trei jucatori la alba iulia, asa sa fie talnar multumit

Sa speram ca o sa incepem sa jucam si fotbal in returul asta, numa' asa sa nu le iasa lor aranjamentele!!!

«115161718»