Am vazut meciul Steaua-Ceahlaul.O rusineee,o mare rusine nationala.Cita nesimtire au jucatorii de la Steaua,cind declara ca ce daca am luat bataie de parca ar fi un capat de tara...Nu au nici un pic de orgoliu in ei,ar fi trebuit sa izbucneasca in hohote de plins de ciuda ca au luat bataie de la codasa clasamentului,Rusine, sa li se taie capul!Pe plesan sa-l spinzuram,pe Badea,suciu,sekely,sa-i tragem pe roata,pe Banel sa-l ardem in crematoriu astia nu fac cinste Stelei oameni buni astia sunt niste cizme niste ratati,retardati,cum vreti voi.Nu au nici in clin nici in mineca cu scopurile si idealurile clubului.ei sunt multumiti ca a mai trecut un meci a mai intrat banusorul in buzunar,ei se gindesc numai la bani,cum sa-l jupuiasca de mai multi bani pe Becali.De Steaua a ramas numai numele de ea,atit, toti ceilalti sunt numai cizme.AFARA CU EI sa vina jucatori de afara ,argentinieni,africani,brazilieni,portughezi,numai asa o sa faca echipa de lupatatori razboinici,vitezi,si care sa revigoreze echipa.Dar daca joaca Marin Petre,Banel,sekely,Badea,toate secaturile,in afara de capetanos(jos palaria)si zapata dar la ultimul autogol pe care si l-a dat singur si-a semnat singur sentinta la moarte prin spinzurare.Pacat de el ca a avut o evolutie excelenta in tur.Cred ca vacanta din Antalya i-a prostit de tot,nu mai au pic de orgoliu,trebuia sa plinga pe teren de ciuda ca au luat bataie,nu au determinare,nu se bat pentru minge.sunt niste fatalai,niste domnisoare de pension,cizme,cred ca e sabotaj al antrenorului si impreuna cu jucatorii ca sa decada steauaEu daca eram in locul lui Becali ii ciuruiam pe toti,puneam mitraliera pe ei,dom'le.Dar el ii mai si plateste si cu ce salarii?cu 10000 de euro pe sapatamina?in locul lui le dadeam amenzi si penalizari daca luau bataie si bonusuri cind cistigau.Apropo acum ca sintem in criza de ce fotbalistii au asa mari salarii?Cred ca ar trebui o lege sa se impoziteze salariile fotbalistilor,si in al doilea rind ar trebui micsorate salariile sfideaza o natiune intrega,ne rid in fata.Ar trebui confiscate toate averile fotbalistilor si celor care finanteaza echipele de fotbal,si date inapoi poporului roman.Eu as mai avea mult de spus dar e trecut de miezul noptii.Noapte buna si multa sanatate tuturor romanilor.