Pff, ma mir cum ai iesit de acolo cu tricoul ala =)).PS: Cum arata Fane?
Nu ai cont pe haifaiv-ul stelistilor?
stelist.ro
Intra acolo si ai sa vezi poze ![]()
Pff, ma mir cum ai iesit de acolo cu tricoul ala =)).PS: Cum arata Fane?
Nu ai cont pe haifaiv-ul stelistilor?
stelist.ro
Intra acolo si ai sa vezi poze ![]()
Wai... da ce subiect de discutie aveti... cum arata Fane auzi...
))
Wai... da ce subiect de discutie aveti... cum arata Fane auzi...))
are par si 2 maini:))
Nu ai cont pe haifaiv-ul stelistilor?stelist.ro
Intra acolo si ai sa vezi poze
Multumesc .
@Daniel
Caut barbat serios =)
Fane e ala cu pistrui pe spate.
il poti vedea doar la dush
Da....dai de banuit nenea moderatoru' Axl ![]()
il poti vedea doar la dush
Daca esti sodomit.
Il poti vedea vara la plaja.
propun sa schimbam numele topicului din Steaua-Ceahlaul intr'un nume simplu FANE
parca am avut un deja vu, cand l-am vazut pe Becali tinunt discursul acela din cabina crainicului, iar intregul stadion a inceput sa il huiduie, iar el tot incerca sa vorbeasca multimii. Nu vi se pare foarte asemanatoare faza cu cea a discursului lui Nicolae Ceausescu, cand toata multimea a inceput sa il huiduie, iar el tot incerca sa vorbeasca in continuare ?![]()
![]()
parca am avut un deja vu, cand l-am vazut pe Becali tinunt discursul acela din cabina crainicului, iar intregul stadion a inceput sa il huiduie, iar el tot incerca sa vorbeasca multimii. Nu vi se pare foarte asemanatoare faza cu cea a discursului lui Nicolae Ceausescu, cand toata multimea a inceput sa il huiduie, iar el tot incerca sa vorbeasca in continuare ?![]()
nu l'ai vazut la sedinta cum facea el pe ceausescu ![]()
Huliganilor !
Huliganilor !
nu putea sa ramana dator:)
bai baieti eu cand va zic k nu are ce cauta in Ghencea nici el nici obositul de plesan stelist peste noapte nici ov Petre alt jucator de4 Liga secunda
Bai baeti,cum i se mai spune ciobanului in temeni populari: Baciu.Deci ori cioban (nea Jiji) ori Baciu (e.Baciu) tot aia e.Merita respectati la fel de mult amandoi. ![]()
Bai baeti,cum i se mai spune ciobanului in temeni populari: Baciu.Deci ori cioban (nea Jiji) ori Baciu (e.Baciu) tot aia e.Merita respectati la fel de mult amandoi.![]()
buna asta
ia uitati ce vroia Gigi sa faca la Peluza Sud
<a href="http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/" target="_blank">http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/</a> intrati pe gsp TV la Rezumat Steaua - Ceahlaul Piatra Neamț 1-3 si uitail pe Gigi cu se roaga de reprezentati jandarmeriei sa evacueze Peluza Sud
ba io nu mai inteleg nimic
tot e asta cu astia de la NORD au abandonat protestul
pai protestul in ce consta pana la urma ?
parca consta in stadionul gol...falimentare cioban etc.
SUD fu la meci rezulta bani pt cioban rezulta SUD egal NORD
mentionez ca sunt de la NORD si n am mai mers la meciuri de un an
nu sunt interzis sau ceva doar ca n am placere sa merg la stadion asa aiurea
daca nu se canta e o atmosfera jalnica
pe cioban l am injurat cu fiecare ocazie da nimik
asa ca m am plictisit si de asta
aia au facut o asociatie astia au facut si ei una
astia i au bagat p aia in stadion
aia ii spurca pe astia
guie migi se crede safta
jandarmeria refuza sa faca abuzuri (deci OAU)
szekely aplauda cetatenii de la tribuna
tribuna il onoreaza si l bate cu bulgari
toti se rade
pippi plange
zapata da autogol de la mijlocul terenului
meci de colectie
szekely aplauda cetatenii de la tribunatribuna il onoreaza si l bate cu bulgari
Acel bulgare nu era pentru el ![]()
era pt Stoichita
Puneti frate pe prima pagina '' BULGARELE LUAT IN CAP DE SZEKELY ERA DESTINAT LUI Stoichita !!''
macar asa sa inteleaga toti intelijentii
Ceahlaul a fost echipa mai buna pe naiba(am vazut in cateva postari). In prima repriza daca nu aveau bulanu bulanului era 3-0 pentru Steaua, am avut ocazii, am fost prezenti in fata portii adverse mai mult ca niciodata numai ca a intrat mingea in poarta o singura data. Am luat gol din cauza lui Baciu(nu a iesit la ofsaid, el s-a dus sa-l prinda pe Onciu)inainte de pauza si dupa aia s-a frecat totul, pentru ca nici un jucator nu se astepta sa dea gol Ceahlaul.
Apoi a venit faza de c*c*t a lui Multescu ca de parca il lovea un bulgar in cap facea iarasi infarct, s-a vazut clar ca a facut-o anumit, pentru ce mai este copertina deasupra bancii de rezerve?! In loc sa se ascunda sub copertina el a luat-o la fuga pe teren, atunci chiar putea sa faca infarct de la efort.
Voi de unde stiti? Sa nu-mi spuneti ca erau 30 de grade aseara la meci si erati la bustul gol toti...
RUSINE CELOR CARE AU ABANDONAT PROTESTUL !!!
Mai degraba rusine celor care au incercat sa acopere protestul.
@Yang
La pielea goala,toti dracii la pielea goala !!! ![]()
@Yang
La pielea goala,toti dracii la pielea goala !!!
Nu rade... Ar trebui sa te ingrijorezi... Te fileaza astia pe stadion. Sa nu fie viitori "acoperitori de-ai protestului". ![]()