FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul P. Neamt 1-3 (1-1)

«1121314151618»
Daniel-Ionut21.02.2010 07:55

Ce ma o sa suspende terenul pentru mecil viitor?

Sper ca au pastrat dovada daca... sa duca bulgarele la comisie!

stelist si dupa moarte21.02.2010 08:23

Toate ca toate,dar aia care au dat cu bulgari cand a iesit Sekely sant niste mizerii,chiar daca au vrut sa dea in "limbi",trebuia sa gandeasca mai intai.

MoWeed21.02.2010 08:26
Toate ca toate,dar aia care au dat cu bulgari cand a iesit Sekely sant niste mizerii,chiar daca au vrut sa dea in "limbi",trebuia sa gandeasca mai intai.

Nu toti au tinta buna :))

Fane21.02.2010 08:26

Bulgarele nu i-a fost adresat lui Szekely ci lui Stoichita ( mai ales ca a fost aplaudat de cei de la tribuna )

Daniel-Ionut21.02.2010 08:28
Nu toti au tinta buna :))

Daca a mai aruncat si cineva pe care il stiu eu... e clar :))

MoWeed21.02.2010 08:28

Ascultati-l pe Fane, el l-a aruncat :D

MikStelista21.02.2010 09:08

Fane a fost cel mai cuminte aseara :whistle:

Daniel-Ionut21.02.2010 09:29

Cica "Peluza Sud, sunt eu, Becali" :)) ) cum sa fii asa terminat! :)

The Game21.02.2010 09:33

Atmosfera deplorabila(cel putin in Nord a fost dezastru,ca deobicei,doar cei din primele randuri cantau),un meci absolut dezastruos pentru noi in care rar am avut cateva sclipiri,un arbitru care fluiera absolut orice contact si nu in ultimul rand,piz.dele moldovene care s-au fu.tut in cur pe faptul ca au fost loviti de niste bulgari.Daca stau bine sa-mi amintesc,la meciul cu dinamu,cand in Nord a fost ploaie de bete,brichete si chiar telefoane,meciul de ce nu a fost oprit si se opreste meciul din cauza unor bulgari banali?Asta pentru ca natia de ungur e cea mai imputita natie de om de pe Pamant si d-asta kovacs merita sa-i luam toata familia in pu.la.

Si legat de huiduit,NIMENI din Nord nu a huiduit Sudul atunci cand s-a scandat impotriva becaliotului,din cate tin minte chiar in acel moment in care Sudul scanda a fost un fault aiurea acordat pentru Ceahlaul....Nordul l-a contestat pe cioban la pauza meciului si in cele 10 minute in care a fost amanat meciul.A NU SE INTELEGE CA AM LUAT APARAREA PELUZEI NORD INTR-UN FEL,AM FOST SI EU SCARBIT DE CEEA CE S-A INTAMPLAT ASEARA IN PELUZA,DAR AM FACUT ACEASTA MENTIONARE FIINDCA AM FOST DE FATA SI NU AM DORIT SA SE CREEZE CONFUZII!

blindica21.02.2010 10:08
Atmosfera deplorabila(cel putin in Nord a fost dezastru,ca deobicei,doar cei din primele randuri cantau)

Si legat de huiduit,NIMENI din Nord nu a huiduit Sudul atunci cand s-a scandat impotriva becaliotului,din cate tin minte chiar in acel moment in care Sudul scanda a fost un fault aiurea acordat pentru Ceahlaul....Nordul l-a contestat pe cioban la pauza meciului si in cele 10 minute in care a fost amanat meciul.

Cum colegule,ca se auzea,vedea de la P.S. ca sareau toti colegii din P.N. de nu mai puteau!!Si s-a huiduit de mai multe ori,nu neaparat la faza de care zici tu.Atentie,nu zic ca s-a huiduit de la P.N.,iar cu contestarea in pauza si cand e meciul oprit...este exact trocul pe care l-a zis Becali George cu 1-2 zile inainte la TV,=am convenit cu ei sa ma injure in pauza,inainte si dupa meci.Si tot atunci pot sa puna si mesaje impotriva mea=...

BNQ21.02.2010 10:13

eugen_baciu_semn_obscen.jpg

Bravo Baciule !!!

Daniel-Ionut21.02.2010 10:24

Bravo Baciule !!!

Un terminat, care s'a vazut titular peste noapte la Steaua, si acum e mare jucator.

Aveam respect pentru el, dupa ce a facut un meci foarte bun cu Arsenal, te puteai baza pe el la nevoie... dar dupa meciul de aseara ne'a demonstrat ca nu are pur si simplu valoare nici macar de echipa a 2-a.

Mi'ar fi rusine sa port acel tricou in locul lui.

sabin130721.02.2010 10:32

Ce vorbiti, fratilor? Degetele ii erau adresate ciobanului, pentru ca nici Stoichita nu era in spatele lui in acel moment sa se poata spune ca el era destinatarul.

Acum serios, Baciu a tinut si el sa lamureasca ce e: o mizerie, la fel ca al sau antrenor si al sau patron.

radusteaua2321.02.2010 10:37

pe situl oficia se da vina pe noi daia sa pierdut meciul dar nu spun ca nu au jucat nimic

Steaua a pierdut, in mod surprinzator, prima partida a returului, pe teren propriu, cu Ceahlaul Piatra Neamt, scor 1-3. Pantelis Kapetanos a deschis scorul pentru echipa noastra in minutul 14, insa Onciu (minutul 44), Vasilache (minutul 76) si Badescu (minutul 85) au facut ca tabela sa afiseze, la final, un scor neverosimil pentru stelisti. Ceea ce trebuia sa fie o sarbatoare la care au asistat aproximativ 10.000 de spectatori s-a transformat intr-un cosmar, alimentat si de comportamentul spectatorilor, care au aruncat bulgari de zapada pe teren, determinand oprirea partidei in minutul 61.

Pantelis Kapetanos parea sa deschida fiesta stelistilor, dupa ce a reusit sa inscrie, in minutul 14, la coltul scurt, dupa o pasa excelenta a lui Banel Nicolita. Din pacate, insa, ros-albastrii au ratat cel putin patru ocazii uriase de a inscrie in prima parte a jocului si, conform regulii care spune ca ocaziile se razbuna, Onciu a egalat in minutul 44, dupa un contraatac rapid. Cu toate acestea, ros-albastrii s-au intors de la cabine montati pentru a castiga jocul si au dominat primul sfert de ora din cea de-a doua parte. Momentul cheie al meciului s-a petrecut in minutul 61, cand arbitrul Istvan Kovacs a oprit jocul pentru zece minute, dupa ce spectatorii prezenti pe stadion au aruncat, in repetate randuri, bulgari de zapada in directia jucatorilor oaspeti si a oficialilor partidei. Dupa reluarea jocului, ros-albastrii au ramas in zece oameni, Banel Nicolita fiind eliminat dupa ce a primit cel de-al doilea cartonas galben in minutul 69. Minutul 76 avea sa puna pecetea unei seri triste in Ghencea, cand mingea degajata de Zapata l-a lovit pe Vasilache si a intrat in poarta. Goana ros-albastrilor dupa egalare nu s-a materializat, Badescu stabilind scorul final in minutul 85, dupa un contraatac. Astfel, un joc dominat copios de Steaua in prima ora, care trebuia sa se incheie cu un scor fluviu s-a incheiat cu o infrangere istorica in fata ultimei clasate din Liga I.

Ros-albastrii asteapta acum partida din deplasare, de duminica viitoare, impotriva liderului CFR Cluj, unde spera sa obtina un rezultat bun, care sa faca uitat acest esec usturator.

Mai jos puteti vedea componenta celor doua echipe, precum si oficialii acestui joc:

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski (77. Artyom Karamyan '73), 5. Jelev, 17. Baciu, 18. Marin - 7. Szekely, 8. Ovidiu Petre (14. Toja '82), 19. Plesan, 16. Nicolita - 10. Tanase (24. Surdu '58), 9. Kapetanos.

Antrenor: Mihai Stoichita.

Ceahlaul: 22. Villadsen - 3. Dikaba, 24. Forminte, 17. Vitelaru, 4. Alexandru Dragomir - 18. Balde - 15. Badescu, 23. Onciu, 10. Vasilache, 25. Ibrahim (16. Jeremici '66) - 19. Mulisa (6. Achim '83).

Antrenor: Gheorghe Multescu.

Cartonase galbene: Nicolita '60, '69, Ovidiu Petre '73 / Vasilache '45, Dragomir '54, Dikaba '60, Badescu '75

Cartonas rosu: Nicolita '69.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Eduard Dumitrescu, Nicolae Meghesan (asistenti) - Radu Petrescu (rezerva).

Observatori: Gheorghe Nedelescu si Dan Petrescu.

Supervizor: Adalbert Kassai.

Astristul21.02.2010 10:39

Nu mi-a venit sa cred ce am vazut ieri pe stadion. PS e singura care vrea binele Stelei. Pai voi, astia care ati incurajat echipa aseara, aveti impresia ca, respectand acel "protocol" cu oierul, il veti urni din loc? Pai a si declarat ca acele proteste razlete nici nu l-au interesat, ca atmosfera a fost foarte frumoasa. Cu asa ceva nu poti sa il alungi din Ghencea, iar cu o astfel de mentalitate, VA meritati soarta. Continuati pe aceeasi linie si multumiti-va voua ca o sa ramaneti cu cioban pe cap MULTI ani de azi inainte!

RUSINE CELOR CARE AU ABANDONAT PROTESTUL !!!

sirFlorin21.02.2010 10:39

Bravo Baciule !!!

bai baieti eu cand va zic k nu are ce cauta in Ghencea nici el nici obositul de plesan stelist peste noapte nici ov Petre alt jucator de4 Liga secunda

*Alecs*21.02.2010 10:43
In alta ordine de idei, se stie ca avem o simpatie pentru echipele aflate pe ultimul loc si ne place sa le cedam puncte. Sper sa nu stricam traditia in acest meci.

Daca o dadeai asa la pariuri luai ceva, ca aveau aia o cota "obscena"

La asta m-am gandit si eu in timp ce ieseam de pe stadion. Asta e acum, dar nu-i nimic ca vin meciurile cu CFR si Urziceni.

@Fane

Tu erai domne ala care dadea tonul la t2: peeeeluuuuzaaaaa suuuuuud? Ce vroiati, bulgari, bilete pe gratis in deplasari sau ne intaratati pe noi sa strigam de cioban? :))

Mihai21.02.2010 10:50
Atmosfera deplorabila(cel putin in Nord a fost dezastru,ca deobicei,doar cei din primele randuri cantau),un meci absolut dezastruos pentru noi in care rar am avut cateva sclipiri,un arbitru care fluiera absolut orice contact si nu in ultimul rand,piz.dele moldovene care s-au fu.tut in cur pe faptul ca au fost loviti de niste bulgari.Daca stau bine sa-mi amintesc,la meciul cu dinamu,cand in Nord a fost ploaie de bete,brichete si chiar telefoane,meciul de ce nu a fost oprit si se opreste meciul din cauza unor bulgari banali?Asta pentru ca natia de ungur e cea mai imputita natie de om de pe Pamant si d-asta kovacs merita sa-i luam toata familia in pu.la.

Si legat de huiduit,NIMENI din Nord nu a huiduit Sudul atunci cand s-a scandat impotriva becaliotului,din cate tin minte chiar in acel moment in care Sudul scanda a fost un fault aiurea acordat pentru Ceahlaul....Nordul l-a contestat pe cioban la pauza meciului si in cele 10 minute in care a fost amanat meciul.A NU SE INTELEGE CA AM LUAT APARAREA PELUZEI NORD INTR-UN FEL,AM FOST SI EU SCARBIT DE CEEA CE S-A INTAMPLAT ASEARA IN PELUZA,DAR AM FACUT ACEASTA MENTIONARE FIINDCA AM FOST DE FATA SI NU AM DORIT SA SE CREEZE CONFUZII!

Nu te contrazic cu ungurii, dar arbitrul a fost okei aseara. Au fost o gramada de decizii in favoarea noastra in prima repriza. Au fost niste faulturi clare, tin minte si un corner clar pe care nu l-a dat in favoarea lor. N-avem nicio scuza.

Astristul21.02.2010 10:56

Hai ma, ce o mai dati in balarii? Ceahlaul a meritat 100% victoria aseara. A fost clar echipa mai buna. N-ati vazut cum le mergeau pasele? Era chiar o nedreptate daca nu castigau meciul, asta desi am tinut cu Steaua aseara!

pytycrys21.02.2010 10:56
La asta m-am gandit si eu in timp ce ieseam de pe stadion. Asta e acum, dar nu-i nimic ca vin meciurile cu CFR si Urziceni.

@Fane

Tu erai domne ala care dadea tonul la t2: peeeeluuuuzaaaaa suuuuuud? Ce vroiati, bulgari, bilete pe gratis in deplasari sau ne intaratati pe noi sa strigam de cioban? :))

La T2 in sectoarele 23,24 primele randuri erau cu Peluza Sud, inclusiv eu.Din pacate nu prea cunosc baietii decat din vedere,deci dupa nume habar nu am :D .

Oricum erau ~50 suporteri cu Peluza Sud.Toti de la randul 9,10 in sus nu cantau,nu nimic.

sirFlorin21.02.2010 10:57

bai baieti ce tare e clipu' lui tom boxer si antonia- morena :))

MikStelista21.02.2010 10:57
La T2 in sectoarele 23,24 primele randuri erau cu Peluza Sud, inclusiv eu.Din pacate nu prea cunosc baietii decat din vedere,deci dupa nume habar nu am :D .

Oricum erau ~50 suporteri cu Peluza Sud.Toti de la randul 9,10 in sus nu cantau,nu nimic.

Chiar ne huiduiau :)

pytycrys21.02.2010 11:00

Exact.Vroia un cetatean de mai sus sa bata unu' de-al nostru de jos,dupa ce i-a dat din greseala in cap lui Szekely.

PS: Tu erai fata blonda din sect. 23 , insotita de un baiat,care aratai cu dezinvoltura degete ? :D

MikStelista21.02.2010 11:01
Exact.Vroia un cetatean de mai sus sa bata unu' de-al nostru de jos,dupa ce i-a dat din greseala in cap lui Szekely.

PS: Tu erai fata blonda din sect. 23 , insotita de un baiat,care aratai cu dezinvoltura degete ? :D

Eram fata cu un tricou pe care scria GUIE MIGI :) Bruneta! Si stateam langa Fane :D

pytycrys21.02.2010 11:04

Pff, ma mir cum ai iesit de acolo cu tricoul ala =)).

PS: Cum arata Fane?

«1121314151618»