FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul P. Neamt 1-3 (1-1)

«1101112131418»
Tanaru` Young20.02.2010 21:24
@Tanaru' Young

Ma faci sa rad. Sau sa plang. Pentru ca nu pot sa imi dau seama cum un "stelist" se poate bucura atunci cand echipa lui pierde. La dinam0 - Steaua vei fi in culmea fericirii daca ne bat cateii, nu? Presupun ca o sa si iesi pe strada cu fularul alb-rosu, ca asa-i la moda.

Te fac sa razi ? Esti penibil mai omule draga.Tu si stelistii tai de ocazie banuiesc ca suferiti la aceasta infrangere,pentru ca pe voi nu va intereseaza in ce fel sunt obtinute rezultatele,atat timp cat ele sunt pozitive.Stii tu, e o chestiune de onoare.Cat despre intrebarea adresata,nici nu stiu ce sa mai zic,pentru ca mi-e teama ca te bag in ceata rau de tot,asa ca,du-te si culca-te,maine , dupa ce te speli putin pe fata,poate vei privi altfel lucrurile,sau ti-a spalat ciobanu` creieru` ?

sirFlorin20.02.2010 21:26

ba daca ati fi stelisti adevarati nu v'ati certa pe forumuri care e pro sau contra Becali...in plm noi in loc sa sustinem echipa ne certam care striga si care nu impotriva ciobanului...si ar mai fi inca un lucru cum plm te numesti suporter stelist INFOCAT daca la 3-1 se goleste 3 sferturi de peluza ba imi venea sa mor dc mai veniti fratilor la meci nu tu cantece nu tu sustinere echipei da cearta pe forum da...

Tanaru` Young20.02.2010 21:28
ba daca ati fi stelisti adevarati nu v'ati certa pe forumuri care e pro sau contra Becali...in plm noi in loc sa sustinem echipa ne certam care striga si care nu impotriva ciobanului...si ar mai fi inca un lucru cum plm te numesti suporter stelist INFOCAT daca la 3-1 se goleste 3 sferturi de peluza ba imi venea sa mor dc mai veniti fratilor la meci nu tu cantece nu tu sustinere echipei da cearta pe forum da...

Care Peluza se golea ? Asta vreau s-aud !

BTW : EU NU POT SUSTINE Fc Steaua 2003,ASA CA DEOCAMDATA O CONTEST.

Daniel-Ionut20.02.2010 21:30

Si iti pune cineva mana la gura sa nu protestezi? :huh:

zoint20.02.2010 21:30

Echpa va fi sustinuta cand va pleca molima aia pana atunci .......

MoWeed20.02.2010 21:30

Sa va fie rusine celor care v-ati vandut! Sa va fie rusine, pentru ca (si) din cauza voastra, probabil noi, toti cei pentru care Steaua este mai presus decat un titlu nenorocit, vom suferi inca ceva vreme sub Jiji.

Niciodata in viata mea nu am criticat acesti oameni care au facut foarte multe pentru Steaua. Dar, pe cuvantul meu de onoare, o rusine mai mare ca in momentul in care am auzit ca mizeria asta de echipa facuta de Jiji este incurajata n-am mai trait de mult. Primul gand care mi-a trecut prin minte este ca ne meritam apelativul de oi

sirFlorin20.02.2010 21:31

vrei sa zici k dupa golul 3 al ceahlaului nu a inceput peluza sa se goleasca? frate Steaua e Steaua noi suntem Steaua u nu sustii Fc Steaua nu sustii un mit sustii cea mai iubita echipa iar daca nu esti in stare sa sustii acea echipa care o iubeai pana in 2003 reprofileaza'te sau nu mai veni la meci daca nu poti sustine echipa

Andrei^20.02.2010 21:34

Contesta-l pe bec@ly, nu sustine echipa, injura jucatorii, antrenorul, patronul, dar te rog eu mult, nu te bucura cand Steaua pierde cu 3-1 in fata unor moldoveni ce fug de niste bulgari.

radusteaua2320.02.2010 21:34

multumim peluzei nord si sefului de galerie Gigi Becali la microfonul stadionului de acesta admosfera incendiara

Daniel-Ionut20.02.2010 21:34
vrei sa zici k dupa golul 3 al ceahlaului nu a inceput peluza sa se goleasca? frate Steaua e Steaua noi suntem Steaua u nu sustii Fc Steaua nu sustii un mit sustii cea mai iubita echipa iar daca nu esti in stare sa sustii acea echipa care o iubeai pana in 2003 reprofileaza'te sau nu mai veni la meci daca nu poti sustine echipa

Nu pana in 2003 ma... ma intreb si eu asa... in 2005, in 2006 nu ai sarbatorit titlurile? nu ai sarbatorit cand echipa a eliminat Valencia, cand a eliminat rapidul, cand a jucat semifinala de Cupa UEFA, in Liga dupa nush cati ani... si atunci protestai nu?

Tanaru` Young20.02.2010 21:37

M-ai dat gata.Totusi,nu era chiar o ironie,in adevaratul sens al cuvantului,intrebarea pe care ti-am adresat-o.

Amice,eu ii vreau binele si ma prezint la meciuri cand pot,pentru a-l contesta pe tampitu` ala,care sta in calea fericirii noastre.Echipa va fi sustinuta,numai atunci cand Gigi va pleca.S-a discutat foarte mult despre onoare,demnitate etc.Cuvinte insa,mult prea mari pentru unii.

As avea si eu o intrebare pentru tine : "U" unde ai fost la meciu` cu Twente ?

Bafta !

Daniel-Ionut20.02.2010 21:39
Echipa va fi sustinuta,numai atunci cand Gigi va pleca.S

Echipa a fost si astazi sustinuta.

Kellerman20.02.2010 21:40

...de niste gunoaie.

MoWeed20.02.2010 21:40
Echipa a fost si astazi sustinuta.

Pai, din pacate, pentru unii e mai important un titlu decat insasi Steaua. Aceste personaje n-au habar ce inseamna demintate si onoare, valorile pe care s-a cladit palmaresul impresionant al Stelei

Daniel-Ionut20.02.2010 21:43
...de niste gunoaie.

A fost incurajata de suporteri ai Stelei amice...

Ai fost la meci? sau a fost frumos in fotoliu, cu berea in mana si pe urma sa intri pe forum si sa comentezi...

sirFlorin20.02.2010 21:43
M-ai dat gata.Totusi,nu era chiar o ironie,in adevaratul sens al cuvantului,intrebarea pe care ti-am adresat-o.

Amice,eu ii vreau binele si ma prezint la meciuri cand pot,pentru a-l contesta pe tampitu` ala,care sta in calea fericirii noastre.Echipa va fi sustinuta,numai atunci cand Gigi va pleca.S-a discutat foarte mult despre onoare,demnitate etc.Cuvinte insa,mult prea mari pentru unii.

As avea si eu o intrebare pentru tine : "U" unde ai fost la meciu` cu Twente ?

Bafta !

intentia mea fii sigur ca nu a fost sa "te dau gata" e bine ca incerci sa vii cand poti la meciuri asta incerc si eu si fiecare suporter stelist...problema e urmatoarea protestul asta anti-Becali la care particip si eu nu duce la nmk bun pt echipa pt k sunt realist si stiu ca ciobanu nu v'a pleca curand asa ca incerc pe cat pot sa sustin echipa asa buna rea cum a facut'o el pt ca mai presus de toate sunt stelist iar daca intradevar cantam pentru culori sa cantam pt culori nu sa stam sa contestam pe forum sau la stadion.repet si eu sunt anti-Becali dar sunt realist...

Kellerman20.02.2010 21:44

suporteri? cu tine ce sa intamplat? aia au fost zabrautenii lui Bogdan care au promis ca protesteaza dar defapt au incurajat o echipa care poarta numele ilegal.

mad7920.02.2010 21:47

s-a intamplat o premiera in seara asta!m-am bucurat ca am pierdut,o fi bine,o fi rau?nu stiu,dar sper sa fie de bine si sa scapam cat mai repede de UNICUL NEURON!

boggie20.02.2010 21:49

Jur ca in timp ce stateam in peluza credeam ca toata faza cu incurajatul e o gluma si ca in orice moment va izbucnii protestul si sa ne arate ca i-au copt-o ciobanului conform spuselor lui bogdan_p. In schimb se huiduia sudul si s-a dat tonul unui anemic "pleaca din Ghencea" in pauza, si de doua ori imediat dupa pauza.

De ce nu s-au arborat steagurile de gard, mai sunteti in protest?

navodarean20.02.2010 21:50

idem mad79.

# keller [ robert here ].

# restu' : Sud-ul inca odata a dat o palma peluzei nord, care a hotarat ca-i mai pă trend sa iei bani de la jijinho. Aici se vede diferenta...

Sud-ul intotdeauna va fi glasul Stelei indiferent de situatie [ la Steaua, ma refer la cea dinainte de '03 , nu Fc Steaua STANA PIPERA Bucuresti ATHOS Dumnezeu 2003 ]

Daniel-Ionut20.02.2010 21:52
Sud-ul inca odata a dat o palma peluzei nord, care a hotarat ca-i mai pă trend sa iei bani de la jijinho.

De unde stii tu ca s'au luat bani de la Becali?

Tanaru` Young20.02.2010 21:52

MoWEED si Kellerman,mai baieti,credeti ca are vreun rost sa intram in polemici cu scursurile care tot comenteaza pe-aici ?

N-a fost de ajuns reactia gunoaielor de la Nord atunci cand Sud-ul protesta la adresa infectului ??

Sa-i lasam in pace sa-si "sustina echipa lor" , asta magica si fermecata care a pierdut cu foarte mult ghinion astazi,avand chiar posibilitatea de a castiga cu putin noroc de la Dumnezeu.Defapt,cred ca principala problema a fost faptul ca Jiji a uitat sa sfinteaasca terenul,iar bulgarii au chemat spiritele rele,care le-au daunat alora imbracati in rosu si albastru.

gUIE Migi !

De astazi,PGB nu ar trebui sa mai existe pentru noi.

sirFlorin20.02.2010 21:53
s-a intamplat o premiera in seara asta!m-am bucurat ca am pierdut,o fi bine,o fi rau?nu stiu,dar sper sa fie de bine si sa scapam cat mai repede de UNICUL NEURON!

ba baiatule u ai o problema...cum sa te bucuri?la fel o sa faci si cu CFR Urziceni Dinamo daca vom pierde?u ai discernamant?

BAF-kimi20.02.2010 21:54

De departe cel mai frumos a fost cand ne bateam cu zapada. :)) In rest bun rezultat, tot asa si o sa luam locul 8-9. :>

navodarean20.02.2010 21:55
De unde stii tu ca s'au luat bani de la Becali?

Adica vrei sa zici ca nu s-au luat pentru " Haide Steaua Ale Ale Ale " din PN ?

Aseara ce s-a negociat? Crezi ca baetii din PN n-au zis " hai bre nea Gigi, da-ne si noua acolo ceva, ca urlam numai pentru matale "

«1101112131418»