FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul P. Neamt 1-3 (1-1)

«191011121318»
David20.02.2010 20:33

Becali pleaca la sfarsitul sezonului!

cornisa5820.02.2010 20:34

Razboinicii din Ghencea au ramas cu gura cascată ne a invins o forță din divizia B

Andrei^20.02.2010 20:38

Va bucurati ca a pierdut Steaua? Si va numiti "stelisti"?!

Sa va fie rusine, ca-l urati pe bec@ly mai mult decat o iubiti pe Steaua.

axl20.02.2010 20:39

Eu unul m-as duce un pic sa tin o perioada cu Farul sau ceva de genul asta.

odadajjdeziuata20.02.2010 20:40

cel mai bun meci al Stelei de dupa revolutie!!! :D

radusteaua2320.02.2010 20:40

Peluza Nord SA VADUT NU POT SA CRED LA PAUZA AM PLECAT RUSINE AM AJUNS SA HUIDUIE SUDU A CUMPARAT Gigi TOATA Peluza Nord

Tanaru` Young20.02.2010 20:41

@Andrey : Amice,nu stii nimic.Permite-mi sa te numesc becaliot,pentru ca asta esti.Tu nu intelegi ca este vorba despre 2 lucruri direct proportionale ? Se leaga,numele infectului de clubul nostru.Aa,scuza-ma,n-ai ajuns inca in clasa a 6-a,sau cand se mai invata astea...

saptemai20.02.2010 20:42

ciobanul ii face echipa lui limbitza in direct la gsp.se sterge fecaliotul cu "pactul" la dos si pe pact sta imprastiata PGB!

sabin130720.02.2010 20:44
Va bucurati ca a pierdut Steaua? Si va numiti "stelisti"?!

Sa va fie rusine, ca-l urati pe bec@ly mai mult decat o iubiti pe Steaua.

Bai baiatule, ai probleme si de logica si cu vederea si de etica. In primul rand echipa aia care ai vazut-o tu in seara asta in rosu si albastru nu e Steaua. Daca tu reusesti sa il urasti pe Becali si in acelasi timp sa iubesti echipa asta de care iti zic sa fii santos, dar ai macar un pic de bun simt sa nu faci pe lupul moralist!

Vlad Bogdan20.02.2010 20:45

Gibonul la gesepe. Ce imi place cat e de frustrat.

Andrei^20.02.2010 20:45

@Tanaru' Young

Ma faci sa rad. Sau sa plang. Pentru ca nu pot sa imi dau seama cum un "stelist" se poate bucura atunci cand echipa lui pierde. La dinam0 - Steaua vei fi in culmea fericirii daca ne bat cateii, nu? Presupun ca o sa si iesi pe strada cu fularul alb-rosu, ca asa-i la moda.

odadajjdeziuata20.02.2010 20:46

ciobanu trebuie sa plece daca se vrea liniste in Ghencea!!1

ssilviu_1920.02.2010 20:50

Mare umilinta.Mare de tot.Pacat de numele Stelei.A ajuns batojocura unor nenorociti ca Jiji sau Pippi.Respectele mele celor care nu s-au vandut!

Vlad Bogdan20.02.2010 20:51

Andrei, becaliotule, eu deja sunt satul de cei ca tine. Dute tata si pupal pe cioban in fund si lasa-ne!

radusteaua2320.02.2010 20:52

CEA MAI MARE RUSINE Peluza Nord O SA RADA TOTI DE NOI NU CREDEAM CA BANI LUI Gigi POT CUMPARA TOATA Peluza Nord INCAT SA HUIDUIE CEALALTA PELUZA

predatorpulse720.02.2010 20:54

Sa ne lase "moralistii" ca noi nu injuram Steaua. Steaua de cativa ani(cel putin 2) este undeva doar inimile noastre pentru ca pe teren nu mai exista. Doar culorile sunt aceleasi insa valorile steliste au disparut de la aceasta echipa. Incet incet pana si cei mai batuti in cap suporteri isi dau seama cine a facut praf acest brand.

Cand baiatul asta va pleca putem reconstrui. Pana atunci avem o tumora mare de tot lipita de corpul Stelei. Prin acest protest incercam sa scapam de ea.

Nu imi place sa invoc divinitatea insa jijinho si baietii aia vanduti de la nord au simtit din plin ceea ce se numeste karma. Cum au uitat ei toate umilintele primite de la Jiji(prea multe sa le mai enumar) si au facut "pace".cum si-a luat Steaua cea mai mare umilinta din acest sezon. Jijinho si-a luat-o si mai rau,a ajuns sa vorbeasca de la statie cum vorbea ceausescu de pe balcon,a scapat lucrurile de sub control.

Si culmea,au ajuns tribunele sa faca dreptate prin bulgareala aia data lui Stoichita. Ah,ce as fi vrut ca Jiji sa stea pe banca la faza asta.

Jiji esti mort tata. Semi-echipa asta pe care ai asamblat-o,cu lingaul asta de antrenor nu atrage pe nimeni. Ai un bulan imens prin faptul ca ai ciordit Steaua insa adevaratii suporteri nu te mai iarta in veci,ciobane. Cu noi ai terminat-o de mult cand ai maltratat istoria noastra de atatea ori.

O sa ajungi tu si cu aia 150 de vanduti pe stadion.

VINDE,PLEACA,MORI!!!

FORZA Steaua!!!! (te asteptam inapoi)

Intotdeauna superiori.

zoint20.02.2010 20:54

Hai ultrasii becalioti:))) S-au vazut si oamenii cu caracter la meciul asta

Sacrificiu Unitate Demnitate si mai ales ONOARE

Marius20.02.2010 20:55

hahahahahahahhahahahahahahahahahaahahahahahaaaaa guie migi

Andrei^20.02.2010 20:56

Ma contrazic cu probabil niste stelisti de ocazie. Fie ca voi, bucurati-va si cand vom pierde cu dinam0. Nu sunt si nici nu voi fi atat de retardat incat sa ma bucur cand pierde Steaua.

Una e sa nu incurajezi echipa si sa scandezi anti-bec@ly, alta e sa te bucuri cand echipa ta pierde cu 3 - 1 pe propriul teren, in fata ultimei echipe din clasament. Asta nu-i protest, asta-i frustrare si prostie!

Vlad Bogdan20.02.2010 20:59

Ba asta NU e Steaua. Asta e FC stana. Cine nu intelege e batut in cap.

ss lucki20.02.2010 21:00
Ma contrazic cu probabil niste stelisti de ocazie. Fie ca voi, bucurati-va si cand vom pierde cu dinam0. Nu sunt si nici nu voi fi atat de retardat incat sa ma bucur cand pierde Steaua.

Copilasule, intreci masura! Eu sunt al 4-lea in 30 de minute care-ti spune sa te speli pe dinti si sa mergi la culcare... Crede-ne, iti vrem binele, peste cativa ani o sa ne multumesti!

radusteaua2320.02.2010 21:08

DECI AM FOST IN NORD CA AVEAM ABONAMENT AM VRUT SA SCANDEZ CAND CEI DE LA SUD AU INCEUT IAR TOTI SE UITAU LA MINE si a inceput un cor de huiduieli destinate celor de la sud

la pauza am plecat ne meritam soarta sper sa umplem sudu meciul urmator si sa ramana la nord cu cei care sau vandut

David20.02.2010 21:17

FORZA CSA Steaua!Meciul de azi a fost o victorie a CSA!

Tanaru` Young20.02.2010 21:21
Eu unul m-as duce un pic sa tin o perioada cu Farul sau ceva de genul asta.
Amice,cel mai bine,pentru o perioada de timp,ar fi sa sustii Steaua , in afara de echipa de fotbal.RESTUL SUNT ECHIPELE NOASTRE ADEVARATE CARE MERITA SUSTINUTE,IN PRIMUL RAND PENTRU CA SUNT CURATE.FORZA Steaua !

Cat despre echipa gibonului,astazi s-a vazut intr-adevar ce puteti,sclavilor si mercenarilor care sunteti !

Daniel-Ionut20.02.2010 21:21

Ne'au scos moldovenii fotbalul din cap!

In viata mea nu credeam ca o sa traiesc o asemenea umilinta.

Si mergeti ba la sud daca nu va convine.

«191011121318»