doamne baciule cat de bine l-ai tinut... baaa asta nu e jucator nici de sters banca de rezerveeee!
M*** JIJIIIIIIIII!
doamne baciule cat de bine l-ai tinut... baaa asta nu e jucator nici de sters banca de rezerveeee!
M*** JIJIIIIIIIII!
(***
Bravo, Baciu! off-side dejucat, om nemarcat, in loja frustrare ai provocat!
Baciu, uno di noi!
Ca bine zice si comentatorul, intr-o fraza a rezumat exact impresia pe care PN a lasat-o in presa si nu numai in ultimele zile mai ales prin unii reprezentanti ai ei (autodesemnati reprezentanti): ¨Iata si cateva mesaje si torte in Peluza Nord! Nu stiu daca si acestea fac parte din protocolul de aseara dintre Gigi Becali si fanii de la Peluza Nord.¨
1-1 . Preferatii lui Jiji, ceasul elvetian stricat si Baciu ne arata iarasi ce terminati sunt. Pacat de Kapetanos, altfel egalare meritata.
Ups, cum am putut sa-l uit pe Lemn-Tanase, aceasta noua petarda ? A stralucit prin driblinguri in sens invers portii adverse si si mingi pierdute. C-asa e cu vedetele. ![]()
Mai,Baciu face parte din Peluza Sud!
Cine suge puula?
ggggggiiiiiiiiiiiiiiigiiiiiiiii
jegu asta de fecali si cu toata echipa lui de stricati.. a si era sa uit si bomba sexy a lui tanase:))
@moderatori si redactori
Cine poate , sa faca o cronica pentru acest meci.Adrian are niste probleme tehnice.Merci.
evacuamia-i **** Gigi!
Mi-e JENA! Mi-e SCARBA!
Si totusi am o bucurie, E 1-1 !!! Aproape ca era sa fac infarct la ocaziile Ceahlaului, oare asa voi fi tot returu' ? O sa ma rog sa ia gol Zapata? Eh, ce-o fi, o fi, pana una alta HAI Ceahlaul! M... Fc Steaua 2003!
GUNOAIE NENOROCITE, NU SUNTETI CU NIMIC MAI PRESUS DECAT FECALIOTUL! moarte voua si viermilor care aleg sa se tarasca in mizeria si jegul interlopului.ps.: la TV pe o reluare de la gol, al ceahlaului din fericire, s-a vazut niste tensiune in grupul central de vanduti.*************** aservite banilormwye parintilor care nu v-au educat si care n-au fost in stare sa va predea un set minimal de valori morale si de principii
Respect Baciu Eugen!!!
Diploma de onoare AISS merita baiatul asta!
Altfel, o analiza cat se poate de rece (ca nu ma mai infierbant la meciurile Piperei nici daca joaca finala UCL), vesti bune vin din aparare: dupa plecarile lui Ghionea si rada, defensiva becaliota care oricum scartaia, acum se prabuseste de 3-4 ori pe repriza (impotriva unei viitoare retrogradate). sper sa prinda Zapata un retur slab si demotivant din cauza lipsei de concurenta.
Mijlocul functioneaza la parametrii optimi pentru noi: constructie groaie spre inexistenta, Tanase e petarda (Respect Bomba sexy! de i-ai lua cu totul gandul de la fotbal, fata tatii si te primim in Peluza Sud), Banel e impiedicat si Ceasul joaca la alibi. Pacat de convocarea lui Kape la nationala Greciei, asta-l va motiva la maxim pe baiat. In rest, timpul joaca in favoarea noastra: echipa nu ia titlul, ciobanul pierde bani si graul se alege de neghina (adica ultrasii de oi).
Nu am absolut nici o emotie,nu-mi pasa absolut de aceasta Stea.Sa ramana suporterii lui Fc Steaua doar cei de la Nord si restul slugacilor.
P.S.Echipa e penibila.Chiar m-am gandit bine daca sa ma uit la acest meci,imi pare rau ca am ales sa ma uit.
Later Edit:SS Lucky,sunt de acord cu ce zici,insa cred ca esti totusi prea radical...
Nu am absolut nici o emotie,nu-mi pasa absolut de aceasta Stea.Sa ramana suporterii lui Fc Steaua doar cei de la Nord si restul slugacilor.P.S.Echipa e penibila.Chiar m-am gandit bine daca sa ma uit la acest meci,imi pare rau ca am ales sa ma uit.
Later Edit:SS Lucky,sunt de acord cu ce zici,insa cred ca esti totusi prea radical...
Crede-ma ca nu ma mai tin nervii... Cedez zilnic din energie, din putere, din tonus vazand umilintele la care ne supune un Analfabet albanez interlop....
@DelPiero10 : Ss Lucky nu este deloc prea radical,crede-ma.Aceeasi stare de spirit o am si eu.Sunt indignat pana la cer si chiar nu-nteleg cum e posibil asa ceva din partea "radicalilor" alora nordisti,care foloseau sintagme gen : " Nu exista cale de-mpacare","Ori Gigi ori noi"...sclavi tradatori,sunt niste carpe de oameni aia,nu merita nici sa stergem cu ei semintele sparte din peluza in timpul pauzei.
RESPECT VESNIC PELUZEI SUD! ADEVARATI STELISTI ! Si cand ma gandesc cat de mult ii simpatizam in trecut pe cei din Nord...asta sa-mi fie invatatura de minte.
P.S.:Repriza a doua pentru mine nu exista.Ma baieti,gresesc daca spun : M**E Fc Steaua 2003 ? FORZA Ceahlaul !?
gUIE Migi ! si ... nici nu stiu ce sa le urez celor din PN...
hai Bafta baieti si sa stiti ca va respect pe toti cei care v-ati demonstrat stelismul ! Cei prezenti la stadion care sustin echipa "ciobandantului" sunt 0 in ochii mei.
hhaahhahaahah s-a intrerupt:)))
Felicitari celor care au reusit sa ajunga la meci si sa intrerupa meciul. Ciobanule, asta este pacea cu suporterii. Asta ai reusit sa faci din oamenii care veneau cu mare placere la meci. Asta meriti pentru ca te-ai jucat cu pasiunea a milioane de oameni.
Vinde Pleaca Mori !!!
Sincer pare suspicioasa intreruperea asta, mie unu nu imi miroase a bine.
cateodata prostii fac lucruri trasnite: Semintarii de la T1, in retardul lor becaliot, ne-au scutit de emotii: 0-3 la masa verde plus 5 etape suspendare!
3-0.
Respect celor de la tribuna! Azi ati fost peste Peluza Nord.
Cazul Bulgarele ![]()
Ce si-au luat toti bulgari in cap ![]()
gata, meciul s-a intrerupt sa ajunga banii la adversari si la arbitru:)
țărani.. alte cuvinte nu am .. Aplaudă Szekely .. si primeste bulgar in cap .. țărani ...