FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul P. Neamt 1-3 (1-1)

«15678918»
crysty1420.02.2010 15:35

"CRAdy09" - asta-i rapidist ma.

CRAdy0920.02.2010 15:45

...Cine e rapidist?...

zloty20.02.2010 16:24
Salut,

Si eu am aceeasi parere, cred ca se urmareste intr-adevar sa se faca un soi de demonstratie mediatica cum ca el a vrut sa faca pace dar noi avem alte interese... bla..bla...bla

Eu as propune sa facem noi o demonstratie in sensul de a ne sustine baietii ca in marile meciuri la care toti am luat parte, si daca si scorul ne va ajuta in ultimele 20 de minute sa-l contestam cu totii, si sa vada toata lumea odata pt totdeauna ca venim la meciuri sa ne sustinem echipa dar vrem sa avem si libertatea de exprimare. Ca il contestam cu injuraturi sau fara, mi-e chiar indiferent desi personal cred ca daca-l injuram vorbim pe limba lui si il deranjeaza dar iesim prost in presa...

Care echipa? aia la care sunt angajati numai nepoti slugi lingai?? Unu nu e pus pe baza de profesionalism.Clubului nu are cum sa ii mearga bine atata timp cat e oaia infecta la echipa.

Serilius20.02.2010 16:36

stiti cumva daca ajung la 8 si 15 gen, pot sa mai iau bilet la peluza?...adica se mai gasesc...sau nu se mai vand inainte de meci...

eu nu prea stiu ca sunt din constanta...

radusteaua2320.02.2010 17:10

CE FACE Gigi ??? :))))

radusteaua2320.02.2010 17:14

sper sa se auda la TV:)))

Judy20.02.2010 18:37

Tensiunea a revenit pe Ghencea, odata cu startul returului. Ultrasii de la Peluza Sud nu au tinut cont de tratativele lui Becali de pace si si-au inceput recitalul cu o ora inainte de startul meciului cu Ceahlaul. Acestia au aruncat cu bulgari de zapada spre jucatorii din Piatra Neamt, care isi faceau miscarile de incalzire in acel colt al terenului. Acestia au amenintat ca renunta la meci daca galeria Stelei nu inceteaza.

Cei de la Peluza Sud au renuntat in cele din urma, insa s-au reorientat spre suporterii oaspetilor, aflati in celalalt colt al peluzei. Gigi Becali s-a evervat la culme si a luat cuvantul la statia de amplificare: "Va rog respectuos sa incetati! Daca nu va vedeti de treaba va dam afara si inchidem peluza!" a spus seful Stelei.

saptemai20.02.2010 18:39

nu le-o fi jena de ei insisi mizeriilor alora care au plecat capul inca o data?sclavi pe viata, capetele plecate pana in mormant.

Kellerman20.02.2010 18:41

NISTE TZARANI AIA CARE INCURAJEAZA ECHIPA!

Sper ca sunteti mandrii ca ati stricat protestele, gunoaielor din Liga lu peste'.

David20.02.2010 18:46

Kape!Meriti acea convocare.

ss lucki20.02.2010 18:46
NISTE TZARANI AIA CARE INCURAJEAZA ECHIPA!

Sper ca sunteti mandrii ca ati stricat protestele, gunoaielor din Liga lu peste'.

Mi-e scarba de jegurile alea care n-au pic de coloana vertebrala... cum poti fi atat de lipsit de demnitate sa ii faci jocurile unui analfabet care te-a jugnit, insutat, interzis pe stadion? Nenorociti imputiti, oi bete si proaste!

iov20.02.2010 18:48

Rusine PN, ieftin..."brigazile rusinii".

ss lucki20.02.2010 18:52

Din brigazi v-ati transformat in turme/

Oi smintite, proaste, fara nume

David20.02.2010 18:53

Deja se aude si"Gigi-Gigi-Gigi lasa-neeeeee!"

Judy20.02.2010 18:55

se aude ceva..Becali George PLACA DIN Ghencea... dar peste se aude "forta Steaua forta Steaua"...

Kellerman20.02.2010 18:57

Se aude pe naiba...se aude un vinde pleaca mori si repede sar restul cu fluieratul. Adevaratii suporteri sunt la SUD,***

ss lucki20.02.2010 18:58

Te mai miri de ce am pierdut razboaie in toata istoria noastra, de ce s-au pisat toate imperiile pe noi. Sper sa muriti lent si groaznic semintari imputiti fara demnitate. De v-ar fute Ciobanul mamele sub ochii vostri mituindu-va cu un mar sau o apa minerala, oi imputite si retardate!

P.S. Nu uitati sa-l chemati la salut pe Karamian ca doar si ala si-a bagatul organul in echipa si in mamele voastre...

Judy20.02.2010 19:04

uitei ba cum stau in fata bennerului... rushinicaaaaa!

David20.02.2010 19:05

Nu e ala postul pe care ar trebui sa joace Tanase.

ss lucki20.02.2010 19:06

Cat am iubit Peluza Nord, cat de mult sufeream ca nu pot fi acolo de atatia ani, fiind plecat din Tara. cat de greu mi-era sa privesc la televizor si sa nu fiu acolo intre ultrasi...

A reusit Fecali, cu ajutorul vostru sa-mi ia si ultimul lucru de care mi-era dor de Romania! Merci, aplaudacilor, sunteti "stelisti adevarati"...

sabin130720.02.2010 19:06

Acum la cald o impresie, la rece oricum o sa fie ca la cald, indiferent cat se termina meciul asta.

Nu inteleg cum cei din specia ¨incurajez echipa, vreau sa plece Gigi¨ sar in aer la gol dar in acelasi timp sunt de acord ca fcgigibecali (jucatorii in rosu si albastru) trebuie sa piarda cat mai multe meciuri, eventual sa si retrogadeze daca se poate. Cum declara senini (sau senili?) ca ei cu Gigi pace nu mai fac dar tot ei practic se bucura la gol cot la cot cu Gigi si Stoichita, acesta din urma si el multumit de comportamentul tribunei. Tot ei nu vor sa fe murdarite valorile, sunt de acord ca nu exista compromis care sa merite pretul sacrificaii acestora dar vibreaza cand jucaria ciobanului misca.

E ceva de genul ¨Gigi, Gigi, lasa-ne daca ai vrea, dar pana atunci sa ciocnim in cinstea golului; sa facem hora bucuriei acum ca dupa aia iar suntem dusmani si nu avem ce discuta¨.

Joga Bonito20.02.2010 19:08
DEMNITATE SI ONOARE / IN Peluza Nord NU AU VALOARE!
ss lucki20.02.2010 19:12
Acum la cald o impresie, la rece oricum o sa fie ca la cald, indiferent cat se termina meciul asta.

Nu inteleg cum cei din specia ¨incurajez echipa, vreau sa plece Gigi¨ sar in aer la gol dar in acelasi timp sunt de acord ca fcgigibecali (jucatorii in rosu si albastru) trebuie sa piarda cat mai multe meciuri, eventual sa si retrogadeze daca se poate. Cum declara senini (sau senili?) ca ei cu Gigi pace nu mai fac dar tot ei practic se bucura la gol cot la cot cu Gigi si Stoichita, acesta din urma si el multumit de comportamentul tribunei. Tot ei nu vor sa fe murdarite valorile, sunt de acord ca nu exista compromis care sa merite pretul sacrificaii acestora dar vibreaza cand jucaria ciobanului misca.

E ceva de genul ¨Gigi, Gigi, lasa-ne daca ai vrea, dar pana atunci sa ciocnim in cinstea golului; sa facem hora bucuriei acum ca dupa aia iar suntem dusmani si nu avem ce discuta¨.

Multe lucruri, sentimente, idei sunt de neexplicat cand ai de-a face cu retarzi. Psihologic si antropologic vorbind, specimenele astea trebuie tratate cum ii tratau colonistii albii pe amerindieni: cu curiozitate amestecata cu dispret. Da-le un clopotel sau o oglinda si ti-o vor vinde pe ma-sa...

David20.02.2010 19:13

"JOS CENZURA!ACTIUNUILE TALE NE ALIMENTEAZA URA!"

danimarcu20.02.2010 19:14
Te mai miri de ce am pierdut razboaie in toata istoria noastra, de ce s-au pisat toate imperiile pe noi. Sper sa muriti lent si groaznic semintari imputiti fara demnitate. De v-ar fute Ciobanul mamele sub ochii vostri mituindu-va cu un mar sau o apa minerala, oi imputite si retardate!

P.S. Nu uitati sa-l chemati la salut pe Karamian ca doar si ala si-a bagatul organul in echipa si in mamele voastre...

Din pacate ai dreptate!

Se vede acum ca Steaua nu are asa multi suporteri!Suporterii adevarati nu s-ar putea bucura alaturi de jegul din loja.Dar ,sa fim seriosi,nu are Gigi echipa sa castige campionatul asta...

Majoritatea sunt suporteri de rezultat,vor disparea de pe stadion dupa doua-trei etape...

«15678918»