as vrea sa vad o surpriza acum la inceput de retur sa l conteste toti care vin la meci:)))))
as vrea sa vad o surpriza acum la inceput de retur sa l conteste toti care vin la meci:)))))
sa imi lasatzi si mie un bilet![]()
Marius o sa ai destule bilete .. am fost azi si am interdictie
Gigi mori !!!
Marius o sa ai destule bilete .. am fost azi si am interdictieGigi mori !!!
Si eu am fost azi si aceiasi problema.. o sa incerc maine sa-mi iau bilet pt elevi/studenti ![]()
Si eu am fost azi si aceiasi problema.. o sa incerc maine sa-mi iau bilet pt elevi/studenti![]()
La ce ora ai fost ?.. ca azi erau niste baieti di tot la fel vroiau bilet pt elevi/studenti si au spus ca nu se mai dau nici maine .. eu asa am auzit:)
![]()
eh stiam k gasesc dar am scris si io asa...![]()
App care ati fost la intalnirea cu Jiji??
![]()
5. Ridicarea interdictiilor si stergerea din baza de date, indiferent dacă este vorba de suporteri membri ai AISS sau nu - "Voi deschide si Peluza Sud, iar miine vor putea intra la meciul cu Ceahlaul fară buletin, inclusiv cei care erau interzisi"
Deci? Care mergeti la meci? ![]()
nu CRED IN ACESTA INPACARE DE ODATA PESTE NOAPTE ![]()
La ce ora ai fost ?.. ca azi erau niste baieti di tot la fel vroiau bilet pt elevi/studenti si au spus ca nu se mai dau nici maine .. eu asa am auzit:)
17:30 cam asa.. oricum am plecat de la ultima ora sa pot ajunge inainte de 18..
@MikStelista, eu merg daca chiar n-a mintit:D
gata cu interdictiile pt moment cel putin...deci ne vdm in templu
exact cum ma asteptam.......cioby e sponsor oficial by PN.......imi este greata
ne meritam soarta....nici nu ma mai intereseaza
"yulyan89" ce ti se pare anormal in ceea ce s-a intamplat azi? Si-a cerut omul scuze, NU vom inceta protestele insa reuntam la injuraturi. Sau tu vi pe stadion numai sa injuri si sa te urci pe garduri ca alte specimene?
Cred ca nu constientizati ceva, chiar daca suntem in 2010 unii din noi arata exact ca acele "animale" care apar prin Prosport si spunem noi ca sunt exagerari. Eh uite ca mai au si "gazetarii" dreptate. Unii chiar vin la stadion doar sa injure. Daca ne punem mintea la munca o sa gasim alte metode de protest mai decente si mai eficiente decat un nou album "parazitii" dedicat lui Becali.
Toti ne-am simtit jigniti in momentul in care a iesit maimuta in presa si ne-a facut derbedei,golani si drogati....dar din cate vad unii chiar fac parte din acea descriere care a fost nedreapta doar pentru ca ne-a inclus pe toti....ca daca ne uitam de la varf...seful din peluza(N) unde am abonament a stat un an inchis...asa ca nu mai ma mira nimic si de ce s-a crezut ca singura posibilitate de protest a fost cea a injuraturilor cu exceptia unui Miting nereusit pentru ca AISS acopera doar o mica masa a miscarii "Steaua".
(Sper ca n-o sa fiu caracterizat drept un simpatizant al lui Becali, insa n-am facut 15 ani de scoala sa invat doar sa injur si sa fiu bagat in aceeasi oala cu tovarasul de mai sus....si sunt ferm convins ca multi din voi isi doresc altfel de manifestari decat albume rap.)
miam luat bilet la t2 va astept cat mai mult sa-l injuram pe Jiji
pana la urma vine cineva maine la t2 astept rsp
"yulyan89" ce ti se pare anormal in ceea ce s-a intamplat azi? Si-a cerut omul scuze, NU vom inceta protestele insa reuntam la injuraturi. Sau tu vi pe stadion numai sa injuri si sa te urci pe garduri ca alte specimene?Cred ca nu constientizati ceva, chiar daca suntem in 2010 unii din noi arata exact ca acele "animale" care apar prin Prosport si spunem noi ca sunt exagerari. Eh uite ca mai au si "gazetarii" dreptate. Unii chiar vin la stadion doar sa injure. Daca ne punem mintea la munca o sa gasim alte metode de protest mai decente si mai eficiente decat un nou album "parazitii" dedicat lui Becali.
Toti ne-am simtit jigniti in momentul in care a iesit maimuta in presa si ne-a facut derbedei,golani si drogati....dar din cate vad unii chiar fac parte din acea descriere care a fost nedreapta doar pentru ca ne-a inclus pe toti....ca daca ne uitam de la varf...seful din peluza(N) unde am abonament a stat un an inchis...asa ca nu mai ma mira nimic si de ce s-a crezut ca singura posibilitate de protest a fost cea a injuraturilor cu exceptia unui Miting nereusit pentru ca AISS acopera doar o mica masa a miscarii "Steaua".
(Sper ca n-o sa fiu caracterizat drept un simpatizant al lui Becali, insa n-am facut 15 ani de scoala sa invat doar sa injur si sa fiu bagat in aceeasi oala cu tovarasul de mai sus....si sunt ferm convins ca multi din voi isi doresc altfel de manifestari decat albume rap.)
tu nu intelegi nimic.....dupa "pactul" asta de 2 lei suntem condamnati MEDIOCRITATII.....pentru ca asta nu o sa aduca COMPETENTA si PROFESIONALISM la Steaua, lucrurile care ma dor cel mai mult din toate.....si cum eu urasc cel mai mult mediocritatea voita, prefer sa ma retrag din grupul stelistilor carora le plac branza de oaie facuta de Jiji......va doresc "succesuri"
Update oficial de dupa "intrunire":
Precizam ca pentru partida cu Ceahlaul de sambata 20.02.2010 accesul in stadion se va face pe baza abonamentelor si a biletelor care pot fi cumparate fara carte de identitate.
"Yulian89".....Frate esti condamnat de propria minte. Nu se inceteaza nici un protest, dar din cate observ tu daca nu mai injuri nu mai ai menire pe pamant.
"Boggie" da asa scrie si pe site-ul oficial insa am inteles ca noi astia suspendatii ramanem pe afara pt ca noua Liga nu si-a asumat raspunderea si pentru noi(cel putin asa a spus un oficial din club). Incercati careva din PN sa intrati la meci cu abonamentul( Eu sunt plecat in week-ul asta)
"Yulian89".....Frate esti condamnat de propria minte. Nu se inceteaza nici un protest, dar din cate observ tu daca nu mai injuri nu mai ai menire pe pamant.
se vede ca ai mintea obosita.....te las cu protestul tau la inceput, pauza si final....sa nu uiti ca nici in prelungiri nu ai voie ca se lasa cu penalizari........apropo eu nu am ca preferinta nr 1 sa se protesteze injurand ciobanul ci lasand stadionul gol
astept rsp cineva la t2 ? care sa il injura pe cioban sa nu fiu singur ?????????????????????plz rsp
PREVAD ADMOSFERA STEAUA_BISTRITA CAND A FOST INJURAT TOT MECIUL:))))
PREVAD ADMOSFERA STEAUA_BISTRITA CAND A FOST INJURAT TOT MECIUL:))))
![]()
Eu prevad un 2-0 pentru Steaua!
Pana la urma meciul e pe Antena 1? sper ca NU, pentru ca aia nu baga sunetul de fundal asa de tare si nu se aud muielile. ![]()
Da, e pe Antena 1.
si pana la urma nu vine nimeni la t2 ca sa il injuram ?
................apropo eu nu am ca preferinta nr 1 sa se protesteze injurand ciobanul ci lasand stadionul gol
sa inteleg ca acesta este modul tau de a protesta, ok........... dar daca dupa 1 an de protest(cu stadionul gol) ciobanul nu se schimba, ce ar trebui sa facem cum sa protestam?
pe Jiji normal astept rsp urgent va rog frumos . Sau macar daca un pr de al mei are bilet la nord poate sa isi ia t2 pls rsp ?