Ba tu esti retardat?
Vorbeste mai frumos! ![]()
Ba tu esti retardat?
Vorbeste mai frumos! ![]()
Pai baga la cap , ce-i important in momentul asta si vorbesc cum vrea plua ta.
biletele alea gratuite pe baza de carnet de elev/student in ce zona a stadionului se dau? nu de alta dar prefer sa beau de 10/15 ron decat sa-i bag lui banii in buzunar.
biletele alea gratuite pe baza de carnet de elev/student in ce zona a stadionului se dau? nu de alta dar prefer sa beau de 10/15 ron decat sa-i bag lui banii in buzunar.
Da chiar ma... unde se dau? ![]()
Vreau la nord... da cred ca doar la t2 sau t1 se dau biletele gratuite.
Da chiar ma... unde se dau?Vreau la nord... da cred ca doar la t2 sau t1 se dau biletele gratuite.
daca iti iei bilete pt elevi, trebuie sa mergi si cu buletinul ?
se mai dau biletele alea pentru studenti ?din cate stiam eu nu se mai dau , stiti voi mai multe ?
sa dat decat la meciul cu Vaslui ultima oara ![]()
se mai dau biletele alea pentru studenti ?din cate stiam eu nu se mai dau , stiti voi mai multe ?
daca iti iei bilete pt elevi, trebuie sa mergi si cu buletinul ?
Cu carnetul de note , ca pe vremea lui Ceasca.
am fost eu azi pe la 17 si biletele alea gratuite erau pana la ora 14
am fost eu azi pe la 17 si biletele alea gratuite erau pana la ora 14
Si maine e tot pana la 14?
daca e la fel,nu pot ajunge..
habar n-am.
am si eu o intrb unde va strangeti cei ne interzisi la t 2 sau nord ? astept rsp urgent ms anticipat
sa facem frot comun cu cei interzisi sa nu venim la meciuri sa vada Becali ca nu o fie 10 mi de suporteri cum a declarat pe gsp cu tot cu biletele gratuite
am si eu o intrb unde va strangeti cei ne interzisi la t 2 sau nord ? astept rsp urgent ms anticipat??????????????? maine ma duc sa imii iau bilet si ca sa stiu unde imi iau
astept rso urgent maine ma duc imi iau biliet cu toate ca sunt interzis am aranjat totu de bilet si vreau sa ii dau **** lu Gigi
daca se poate un rsp cat mai urgen maine la pranz ma duc sa imi iau bilet si sa stiu unde iau ????????????????
:P:X:X:X
daca se poate un rsp cat mai urgen maine la pranz ma duc sa imi iau bilet si sa stiu unde iau ????????????????
:P:X:X:X
la loja ne strangem. vezi sa iti iei fotoliu aproape de argati.
App Pantelimonul sus mana
io cu cn vin acasa?
iar ma plictisesc pana acasa:| singur.
App Pantelimonul sus manaio cu cn vin acasa?
iar ma plictisesc pana acasa:| singur.
Pe unde stai? Eu vin cu tata cu masina.Poate ne intalnim.
PS: Cazati-va la T2.Eventual luati si bilete gratuite ca sa ii intre la cioban in buzunar plua.
ba ce oamneni frate nu puteti sa vb se vede ca sunteti sclavii lui Gigi va doare mana sa sp unde stati la t 2 sau PN??????????????
am si eu o intrb unde va strangeti cei ne interzisi la t 2 sau nord ?
O Romanie intreaga este neinterzisa... ![]()
Deci peste tot...
pana la urma ramne sa ma duc la t 2 daca am noroc sa se stranga care va bn daca nu iar bn sa ne pisam pe Gigi
sigur nu te-a pus nemuritorul jijel sa faci o inspectie pe aci'?...asa inainte de meci.
vedeti s-a suparat baiatul pe voi.sclavi lui gegel ce sunteti
)
@ViNdE pLeAkA mOrY oricunde iti iei bilet tot o sa poti sa-l injuri pe cioban. Ce e asa greu?