eu as zice ca pentru inceput ar trebui sa incercam sa profitam de asta, in sensul ca injuraturi la greu pana incepe meciul si pe urma pauza, stai sa ti se dreaga gatul pan la pauza. Poate asa se vor reusi proteste pe o perioada mai lunga, cateva etape. Ca daca incepem cu guie migi din minutul unul, iarasi o sa interzica la gramada si este posibil ca la meciurile viitoare sa nu mai protesteze nimeni, nemai avand cine.
Ar trebui profitat mult de bannere, ca uneori astea au in presa un ecou mai bun de cat injuraturile, din ce am observat eu, banerele inteligente au aparut mereu in ziare, s-a comentat pe marginea lor, in schimb nimeni nu a vorbit ca s-a strigat de 353671 de ori, guie migi.
de acord cu tine, dar oare e posibil sa fii in tribune si sa nu-i dai **** ciobanului decat inainte si dupa meci ,si in pauza? cam greu de realizat asta, dar ar fi grozav.
oricum, parerea mea este ca re-acceptarea suporterilor in tribune are o singura motivatie reala: gigiotul are nevoie de banii de pe bilete!!!!
revenind la meci, eu cred ca nemtenii au sanse 67% sa plece cu punct sau puncte din Ghencea. in afara de Zapata, Golanski, Plesan, Szekely si Kapetanos (ca Stancu e rezerva), nu prea are cine sa joace fotbal la noi. iar sa strice, he he, ia priviti-l pa Banel si pe siamezii armeni!
imi doresc de la returul asta victorii doar cu CFR, Dinamo si rapid. in rest, sa pierdem tot tot tot. ca sa plece jigodia asta odata cu tot neamul lui de prosti cu gatul ros de traista