FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Ceahlaul P. Neamt 1-3 (1-1)

«123418»
Daniel-Ionut16.02.2010 16:46

FC Steaua anunta ca biletele pentru partida dintre FC Steaua si Ceahlaul Piatra Neamt, contand pentru etapa a 18-a a Ligii I, vor fi disponibile la casele de bilete ale stadionului incepand de joi, 18 februarie.

Reamintim ca accesul in stadion se face numai pe baza biletului si a cartii de identitate a persoanei care le prezinta la intrare.

Programul caselor de bilete incepand cu 18 februarie va fi urmatorul:

Joi, 18 februarie - 10:00 - 18:00

Vineri, 19 februarie - 10:00 - 18:00

Sambata, 20 februarie - incepand cu ora 10:00

Preturile biletelor pentru meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt sunt urmatoarele:

Peluze - 10 lei

Tribuna a II-a - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Tribuna 0 - 40 lei

Fotolii - 75 lei

fredysteaua16.02.2010 16:51

pana la urma toti care au fost interzisi au voie la meci? de la ambele peluze?

radusteaua2316.02.2010 16:53

e foame de bani baieti ... prevad tot vro 300 de suporteri daca nu cumva va lasa interzisi

maine se decice asa a zis sclavu de Argaseala am ajuns sa isi bata joc de noi ...... CE FACE Gigi?:)))

MikStelista16.02.2010 16:54
De ce au schimbat astia ora maaa...

Era mai bine la 17, ca la 20:30 e ger afara :thumbdown:

Nu-l lasa mami afara mai tarziu de ora 19:00 :)))))))

Daniel-Ionut16.02.2010 16:56
Nu-l lasa mami afara mai tarziu de ora 19:00 :)) )))))

:blink: are you talking to me? :huh:

E FRIG!!!

ingheata si iarba pe teren...

radusteaua2316.02.2010 17:04

nu o sa vina nimeni ce sa vada numai rebuturi ce refuza alti loam noi ca sunt liberi de contract oricum bate vantu in aparare

*Alecs*16.02.2010 17:42

Pai nici nu e asta primul motiv pentru care ar trebui sa vina lumea la stadion.

pytycrys16.02.2010 19:13

In sfarsit mai intram si noi la un meci.Chiar nu imi pasa daca pierdem sau castigam,oricum dupa meciu asta vom fii interzisi din nou.

Ideea e sa ii dam mu!e cat mai multa la cioban.

Ne vedem sambata sa-l mu!m.

Virgil17.02.2010 13:53

Meciul va fi condus de o brigada destul de ciudata pentru a nu ne gandi ca Muresan de la CFR Cluj nu si-a bagat coada pentru a stopa Steaua. Daca nu va putea, Istvan Kovacs, caci despre el e vorba, va putea scoate cu usurinta cartonasele galbene si de ce nu pe cel rosu:

A: Kovacs Istvan (Carei - Satu Mare)

A1: Dumitrescu Eduard (Pitești - Argeș)

A2: Megheșan Nicolae (Târgu Mureș - Mureș)

luck8717.02.2010 14:42

Daca reuseste cineva sa ia bilet maine dintre cei interzisi sa lase un mesaj pe forum pls

toata lumea la a 2-a sa-l muim pe cioban! :bananadance:

Daniel-Ionut17.02.2010 16:48
toata lumea la a 2-a sa-l muim pe cioban! :bananadance:

Plm... il mumui tu in primul meci, iar interzisi si pe urma tot restul returului ramane stadionul gol... asa cum ii place. Nu este o idee buna :huh:

strezahuzum17.02.2010 16:53
Meciul va fi condus de o brigada destul de ciudata pentru a nu ne gandi ca Muresan de la CFR Cluj nu si-a bagat coada pentru a stopa Steaua. Daca nu va putea, Istvan Kovacs, caci despre el e vorba, va putea scoate cu usurinta cartonasele galbene si de ce nu pe cel rosu:

A: Kovacs Istvan (Carei - Satu Mare)

A1: Dumitrescu Eduard (Pitesti - Argeș)

A2: Meghesan Nicolae (Targu Mureș - Mureș)

Hai zau Virgil, iar obsesia cu ungurii ? Parca am mai fost arbitrati de Kovacs asta si nu-mi amintesc sa ne fi dezavantajat in vreun mod serios.

MikStelista17.02.2010 16:54
Plm... il mumui tu in primul meci, iar interzisi si pe urma tot restul returului ramane stadionul gol... asa cum ii place. Nu este o idee buna :huh:

Becalist :chair:

Daniel-Ionut17.02.2010 16:54
Becalist :chair:

Obraznica rau, care nu se gandeste si la viitor :chair:

Maye17.02.2010 17:19
Oraznica rau, care nu se gandeste si la viitor :chair:

Nu exista viitor cu Becali copile!

Daniel-Ionut17.02.2010 17:24
Nu exista viitor cu Becali copile!

Ce ma enervezi ba cu copilu tau...

Cand am zis viitor m'am gandit la meciurile urmatoare... cine o sa mai protesteze daca din prima etapa o sa interzica iar pentru mumu... mai bine 10-15 mii d oameni care ii cere sa plece decat un stadion gol.

*Alecs*17.02.2010 18:23

Si ce daca nu o sa arbitreze corect? Din partea mea sa ne fure in toate meciurile si sa terminam sub locul 6.

In alta ordine de idei, se stie ca avem o simpatie pentru echipele aflate pe ultimul loc si ne place sa le cedam puncte. Sper sa nu stricam traditia in acest meci.

pytycrys17.02.2010 18:28

Cand am zis viitor m'am gandit la meciurile urmatoare... cine o sa mai protesteze daca din prima etapa o sa interzica iar pentru mumu... mai bine 10-15 mii d oameni care ii cere sa plece decat un stadion gol.

Nu o sa ne interzica ca nu e prost.

A vazut ca daca ne interzice vin doar 300 de oameni la meciuri.

De ce crezi ca ne lasa sa intram?Din simpatie?Scoate bani din asta ,d-aia ne lasa.

Astristul17.02.2010 21:05

Eu sper sa bata Steaua in meciul asta! :D

luck8717.02.2010 22:23
Eu sper sa bata Steaua in meciul asta! :D

Imi pare rau sa te dezamagesc,dar Steaua nu joaca in campionat anul asta :thumbdown:

Virgil18.02.2010 07:10
Si ce daca nu o sa arbitreze corect? Din partea mea sa ne fure in toate meciurile si sa terminam sub locul 6.

In alta ordine de idei, se stie ca avem o simpatie pentru echipele aflate pe ultimul loc si ne place sa le cedam puncte. Sper sa nu stricam traditia in acest meci.

Da, ai dreptate. Uitasem pentru o clipa. Scuze.

boggie18.02.2010 08:50

Iar se dau bilete gratis pt elevi/studenti/pensionari.

In gsp scrie ca nu s-a ajuns la o intelegere cu LSS, pt ca ei nu pot sa garanteze pentru toti suspendatii. Asta inseamna ca membrii LSS vor putea intra?

Daniel-Ionut18.02.2010 10:27
Imi pare rau sa te dezamagesc,dar Steaua nu joaca in campionat anul asta :thumbdown:

Imi pare rau ca te dezamagesc, esti suporter Steaua ? :thumbdown:

Maye18.02.2010 11:30

Ba tu esti retardat?

Te gandesti macar o clipa la binele Stelei?!

Ce pana mea nu bagi la cap ca trebuie sacrificat cel putin 1 sezon , poate doua , poate trei , ca sa plece infectul asta.Sa joace echipa si cu 4 spectatori ba , numai sa plece.

Ce dracu e asa greu?

Imi pare rau ca te dezamagesc, esti suporter Steaua ? :thumbdown:

Nu e suporter FC Steaua , tind sa cred ca e suporter CSA Steaua!

red&blue_boy18.02.2010 11:44

Pana pleaca Becali nu prea pot sa ma bucur de o victorie a Stelei...Eventual doar cu Dinamo si rapid...

«123418»