pana la urma vine cineva maine la t2 astept rsp
frate, dar ce intrebari pui
tu chiar crezi ca o sa fii singurul de la T2, PN, PS ...... ![]()
pana la urma vine cineva maine la t2 astept rsp
frate, dar ce intrebari pui
tu chiar crezi ca o sa fii singurul de la T2, PN, PS ...... ![]()
care a fost la stadion ce se aude?
frate, dar ce intrebari pui tu chiar crezi ca o sa fii singurul de la T2, PN, PS ........................................................da fratemiu dar vreau sa il injur pe becalii si nu vreau sa o fac singur
care a fost la stadion ce se aude?
Am fost eu .. e ca inainte .. poti lua 4 bilete pe un buletin,chiar daca ai fost pe lista celor interzisi:)
Pana la cat se dau biletele?
Are cineva idee daca se mai dau bilete la T2 gratuite pt elevi?
este permisa intrarea pe stadion a celor care au fost interzisi anterior. Conducerea pune insa niste conditii. Sa nu se injure in timpul desfasurarii partidei, doar la pauza, inainte de inceperea meciului si dupa terminarea lui. Sunt permise bannerele fara continut vulgar.
ma uimeste "bunatatea" lui Becali, imi suna a concesie falsa, adica "hai sa-i lasam sa intre, sa ma injure si dupa ii interzicem... insa despre mine, Gigi, se va spune ca am incercat o reconciliere". Normal ca transmisiile live sunt monitorizate de CNA, deci, n-aveau cum sa spuna ca vor fi indiferenti la trivialitati, insa mi se pare de-a dreptul amuzant si ridicol sa afirmi ca accepti niste injurii, fara a urmari un scop. Parca s-au adresat unor copii tonti :-)
presimt un fond sonor mut pt cei care vor urmari partida la televizor.
dar de cand Becali este cel care permite accesul bannerelor ?? eu stiam ca jandarmeria
pisaneam pe aman2
Ba mie la ala cu fcsb ticket inca imi apare "Accesul dumneavoastra NU este permis ca urmare a incalcarii regulamentului privind respectarea ordinii, disciplinei si comportamentului adecvat al spectatorilor la meciurile de fotbal disputate pe teren propriu.". Ii mai apare cuiva? :-?
Am fost eu .. e ca inainte .. poti lua 4 bilete pe un buletin,chiar daca ai fost pe lista celor interzisi:)
Buletin? Pai nu zicea jegul ca poti sa iei fara buletin?
Ba mie la ala cu fcsb ticket inca imi apare "Accesul dumneavoastra NU este permis ca urmare a incalcarii regulamentului privind respectarea ordinii, disciplinei si comportamentului adecvat al spectatorilor la meciurile de fotbal disputate pe teren propriu.". Ii mai apare cuiva? :-?
Aia e o prostie, mie nu mi-a aparut niciodata, desi am fost "suporter interzis".Nu a aparut la toata lumea.
Ne vedem diseara pe stadion la injuraturi.
VPM!
cu totii pe stadion.....
sa facem atmosfera si sa-l injuram pe Jiji...sper sa mai incurajam si echipa ca altfel se alege praful de tot. si e pacat caci putem sa luam titlul chiar daca nu avem cel mai bun lot. avem cei mai tari suporteri. eu unul nu as vrea sa ajung bataia de joc a potailor doar de dragul razboiului cu Jiji. asa ca Strigam! Luptam ! pt echipa si Injuram finantatorul! ![]()
![]()
sper sa mai incurajam si echipa ca altfel se alege praful de tot.eu unul nu as vrea sa ajung bataia de joc a potailor doar de dragul razboiului cu Jiji.
Crezi ca daca Steaua ia titlul, Jiji e fraier sa plece cand vin banii din Liga?
=))
Tu te gandesti ca rad cainii de noi, nu te gandesti la ce se intampla la club....trist.
@k-Steaua:
Înjură tu un caine (din ala care face "ham", nu dinamovist) de langă o macelarie si vezi dacă pleaca
cu totii pe stadion.....sa facem atmosfera si sa-l injuram pe Jiji...sper sa mai incurajam si echipa ca altfel se alege praful de tot. si e pacat caci putem sa luam titlul chiar daca nu avem cel mai bun lot. avem cei mai tari suporteri. eu unul nu as vrea sa ajung bataia de joc a potailor doar de dragul razboiului cu Jiji. asa ca Strigam! Luptam ! pt echipa si Injuram finantatorul!
![]()
Deci mai important pentru tine este sa parem mai tari decat nulitatile alea de spurcati decat sa avem un club curat.
Nu se poate sa-l si injuri si sa si sustii echipa spre un nou titlu care-i va aduce banii necesari sa tina echipa inca 2 ani
cine ma ajuta si p mn cu un rsp urgent vine cine de la nord sau sud la t2 ?
Ce esti ma asa disperat? si daca nu vine nimeni ce crezi ca se intampla? Stai linistit pe scaun si te uiti la meci. Sau injuri cand se injura din alta parte. Sau faci ce vrei tu.
Din 7 pagini cate sunt pe topicul asta doua sunt pe putin ale tale in care intrebai daca vine cineva la t2 sau nord.
Da, o sa fie contestatari. Pe tot stadionul.
Aolooooooo ma nene... cunosti pe cineva de aici ? de tot intrebi... ![]()
Stai linistit ca nu o sa fii singur in toata T2!!!!!!!!
Vin eu la T2,uita-te dupa mine ![]()
Acum este linistit... o sa fiti 2 ![]()
putem avea un iceput de retur bun ???? eu sper ![]()
Eu nu pot sa ajung ca sunt departe,dar daca vrei o sa-ti trimit o poza cu mine si o pui pe scaunul alaturat.iti promit ca si poza va striga guie migi. ![]()
ma uimeste "bunatatea" lui Becali, imi suna a concesie falsa, adica "hai sa-i lasam sa intre, sa ma injure si dupa ii interzicem... insa despre mine, Gigi, se va spune ca am incercat o reconciliere". Normal ca transmisiile live sunt monitorizate de CNA, deci, n-aveau cum sa spuna ca vor fi indiferenti la trivialitati, insa mi se pare de-a dreptul amuzant si ridicol sa afirmi ca accepti niste injurii, fara a urmari un scop. Parca s-au adresat unor copii tonti :-)
presimt un fond sonor mut pt cei care vor urmari partida la televizor.
Salut,
Si eu am aceeasi parere, cred ca se urmareste intr-adevar sa se faca un soi de demonstratie mediatica cum ca el a vrut sa faca pace dar noi avem alte interese... bla..bla...bla
Eu as propune sa facem noi o demonstratie in sensul de a ne sustine baietii ca in marile meciuri la care toti am luat parte, si daca si scorul ne va ajuta in ultimele 20 de minute sa-l contestam cu totii, si sa vada toata lumea odata pt totdeauna ca venim la meciuri sa ne sustinem echipa dar vrem sa avem si libertatea de exprimare. Ca il contestam cu injuraturi sau fara, mi-e chiar indiferent desi personal cred ca daca-l injuram vorbim pe limba lui si il deranjeaza dar iesim prost in presa...
Eu cred ca Steaua va castiga in aceasta seara...dar ar trebui sa mai transfere ceva jucatori in defensiva si la centru...deoarece cu acest lot poate lua campionatu'(mai greu)dar nu si UCL....scor meci:Steaua-Ceahlaul-Piatra Neamt 3-1 ![]()
![]()
![]()
Eu cred ca Steaua va castiga in aceasta seara...dar ar trebui sa mai transfere ceva jucatori in defensiva si la centru...deoarece cu acest lot poate lua campionatu'(mai greu)dar nu si UCL....scor meci:Steaua-Ceahlaul-Piatra Neamt 3-1![]()
![]()
Ma... imi place cum gandesti... nu si UCL ![]()
Mai ales poza atasata ![]()