Miercuri la meci tot stadionul va striga: Oleg, Oleg, Oleg!!!
Sa vedem daca o sa-l facem sa se razgandeasca...Trebuie sa observe ca este dorit aici...
Miercuri la meci tot stadionul va striga: Oleg, Oleg, Oleg!!!
Sa vedem daca o sa-l facem sa se razgandeasca...Trebuie sa observe ca este dorit aici...
Trebuie sa observe ca este dorit aici...
Explica-le lu' Jiji si Meme asta !
mai repede invat o maimuta sa vorbeasca chineza :wink:
Deja miroase a primavara prea tare in Ghencea...oare la catei a ce miroase??? :roll:
:lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :lol: pai ce poate sa miroase la catei atat timp cat ei se miros unii pe altii in c--..deci miroase a kk.. si cred ca mai miroase si a demiteri
forza Steaua! ii acrim :lol:
Trebuie sa observe ca este dorit aici...
Explica-le lu' Jiji si Meme asta !
Cred ca numai lui Jiji. Nu cred ca MM vrea ca Oleg sa plece... Ar fi o lovitura pt el...
Pai automat daca pleaca Protasov pleaca si MM! O sa vedeti!
Pai automat daca pleaca Protasov pleaca si MM! O sa vedeti!
De unde si pana unde legatura asta???
MM nu pleca NICIODATA de la Steaua...din pacate... :cry:
nu se stie niciodata..dar eu am incredere in Steaua..bate pe halmstad....ce credeti ca va face cu hertha?
Victorie miercuri iar in Germania X2.... 8)
Sper sa faca galeria o coregrafie pentru Oleg...omu asta e mai iubit ca Zenga..dupa [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e cel mai iubit om al clubului..
"Arbitri macedoneni la meciul Steaua - Halmstad BK
Meciul dintre Steaua București și echipa suedeză Halmstad BK, programat miercuri seara, de la ora 21,45, in Ghencea, in etapa a 4-a a grupelor Cupei UEFA la fotbal, va fi arbitrată de o brigadă macedoneană. La centru va fi Emil Bozinovski, arbitri asistenți fiind desemnați Ljubomir Krstevski și Mijalce Mihajlov, in timp ce Aleksandar Stavrev a fost delegat arbitru de rezervă. "
Sursa: Prosport
Halmstads a sosit la București fără doi atacanți
"Formația Halmstads BK a sosit, la București, in vederea partidei cu Steaua, din Grupa C a Cupei UEFA, fără doi jucători exponențiali, islandezul Gunnar Heidar Thorvaldsson, accidentat, și internaționalul ghanez Yaw Preko, al cărui contract cu gruparea suedeză va expira miercuri.
"Preko nu a venit la București pentru că nu a ajuns la un acord cu conducerea pentru prelungirea contractului. Am avut o discuție cu el, dorește o mărire de salariu și, in condițiile in care are alte oferte, nu puteam să mai contez pe el.", a declarat antrenorul Janne Andersson.
Tehnicianul suedez va avea la dispoziție pentru partida de miercuri, cu Steaua, doar trei atacanți: brazilianul Eduardo Delani și suedezii Patrik Ingelsten și Joel Johansson, ultimul in vârstă de 19 ani.
"Cu Steaua ne așteaptă cel mai greu meci din grupă. Sperăm să obținem cel puțin o remiză, pentru că nu este deloc plăcut să termini grupa cu 0 puncte. Am avut mult ghinion cu Sampdoria și am fost foarte aproape de un egal cu Hertha. Jucătorii sunt insă destul de obosiți, pentru că este al 44-lea meci pentru noi in acest an", a precizat Andersson.
Janne Andersson a declarat că nu știe multe despre Steaua, dar că marți va afla mai multe detalii. "Am avut un trimis special la București, care a văzut Steaua in două jocuri. Mâine voi afla exact", a precizat antrenorul suedez, care vede pe Steaua, Sampdoria și "cel mai probabil" Hertha Berlin calificate in primăvara europeană din grupa C.
Fundașul Tommy Jonsson a declarat, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, că obiectivul formației Halmstad in deplasarea de la București este câștigarea partidei cu Steaua. "Noi nu suntem aici in vacanță, am venit să câștigăm. Sunt sigur că va fi un meci greu. Pentru noi este unul important, având in vedere că este ultimul din grupă", a afirmat Jonsson.
Fundașul Per Johansson a declarat că nu știe prea multe despre formația Steaua, dar este conștient că partida de miercuri va fi una dificilă. "Nu cunosc prea mulți jucători de la Steaua, știu insă că este o echipă bună și va fi greu pentru noi. Noi ne-am pregătit bine pentru acest meci, nu am venit in excursie aici", a spus Johansson.
Întrebat dacă știe că formația Steaua are probleme cu antrenorul Oleg Protasov care intenționează să plece, Per Johansson a răspuns: "Nu, nu știam. Dar dacă au probleme este bine pentru noi".
Partida Steaua București - Halmstads BK, contând pentru etapa a IV-a a grupei C din Cupa UEFA se va disputa miercuri, pe stadionul "Steaua", de la ora 21.45. "
Sursa: Prosport
Min.30 Steaua București - Halmstads BK 2-0. Restul e show.
Steaua va marca mai mult ca sigur in primele 10min.mai greu va fi duminica cu vasluiu decat acest meci cu halmstad.sa nu uitam de prietenia dintre Gigi si porumboiu.Steaua ar putea da 3pct. acum si sa le ia la sf. campionatului.in retur Steaua va ajuta echipe precum Vaslui,Otelul,bacau.
Steaua va marca mai mult ca sigur in primele 10min.mai greu va fi duminica cu vasluiu decat acest meci cu halmstad.sa nu uitam de prietenia dintre Gigi si porumboiu.Steaua ar putea da 3pct. acum si sa le ia la sf. campionatului.in retur Steaua va ajuta echipe precum Vaslui,Otelul,bacau.
Hai ca ai zis-o pe asta...u chiar crezi ca il intereseaza acum sa dea meciu?? poate sa se duca la 4 puncte de Dinamo(cu ajutorul lui Poli :lol: ) si el tranteste meciul astora...
Lasati lucrurile murdare pana dupa intalnirea cu Halmstads... maine cred ca nici nu ma intereseaza ce se petrece la munca abia astept sa se faca 7 sa plec spre stadion...
Pentru Steaua, pentru Oleg! Victorie!
se pare ca Tvr international nu va transmite meciul. Stie cineva pe ce alt canal il pot vedea din strainatate? pe site-ul asta se poate?
se pare ca Tvr international nu va transmite meciul. Stie cineva pe ce alt canal il pot vedea din strainatate? pe site-ul asta se poate?
Nu face afirmatia asta ca nu este meciul ca la TVR I sunt niste nesimtiti.Ei odata nu au avut la program (ca de data asta) si cand am deschiv TVul meciul se juca si era sa si-l pierde(eu laundu-ma dupa program)! Asa ca de la TVR I sa va asteptati la orice!
Tot ce imi doresc este ca acest antrenor sa ramana pentru ca a adus exact ce Steaua avea nevoie demult.Placerea de a ataca,de a juca fotbal,de a marca si mai ales ne-a readus pe noi in tribune in extaz.A transformat o echipa cu un lot subtire intr-o formatie de top in Europa.Cu el antrenor si inca 3-4 jucatori transferati am putea face show tot timpul.
Steaua bate lejer pe Halmstad, nu cred ca baietii astia suedezi au treaba.Cat cu vasluiu', doar Claudio e periculos ![]()
Tot ce imi doresc este ca acest antrenor sa ramana pentru ca a adus exact ce Steaua avea nevoie demult.Placerea de a ataca,de a juca fotbal,de a marca si mai ales ne-a readus pe noi in tribune in extaz.A transformat o echipa cu un lot subtire intr-o formatie de top in Europa.Cu el antrenor si inca 3-4 jucatori transferati am putea face show tot timpul.Steaua bate lejer pe Halmstad, nu cred ca baietii astia suedezi au treaba.Cat cu vasluiu', doar Claudio e periculos
Claudio devine periculos doar cand incepe sa vorbesca...
Cu suedezii trebuie sa facem scor (4-0 sau 5-0) si nu mai putem pierde calificarea. Abia astept sa ajung pe stadion, nu mai am rabdare!! Forza Steaua!
Inca 6 ore pana la meci ... din pacate n-am putut veni ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( viata de programator, mama voastra de americani prosti din cauza carora nu pot eu sa vin sa vad pe Magica Steaua ).
Asta e. Oricum sunt sigur ca baietii vor castiga !! Haide Steaua !! Inainte spre primavara europeana ! Spre 23 !
pt cei care sunt in aceeasi situatie ca si mine(adica in strainatate).....
''21:30 | SPORT |
FOTBAL
(in direct cu TVR1)
Steaua " Hamtstad
Meci din Cupa UEFA ''--
cam asta am vazut pe site la tvr!
Succes diseara!Faceti atmosfera irespirabila.
Si voi sa ne tineti pumnii Duminica cu cateii ordinari!
HAI Steaua !!!!
PE EI PE MAMA LOR! 8O