FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Halmstads BK 3-0

«13456»
Bogdan4Steaua30.11.2005 16:50

Stadionul e arhiplin. Hai Steaua!

P.S.: Are cineva posibilitatea sa inregistreze meciul? La mine semnalul e prost.

arkes30.11.2005 17:03

GOOOOLLL

meshteroo30.11.2005 17:48

1-0 la pauza...meci bun!!! :wink:

Bogdan4Steaua30.11.2005 17:49

E 1-0 la pauza si 0-0 in celalalt meci al grupei. Deocamdata lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Terenul este insa destul de greu. Sper sa mai inscriem un gol cat mai repede. La 2-0 suntem linistiti.

Hai Steaua!

Motanu D30.11.2005 18:01

Din pacate juicam slab, haotic. Iacob se pare ca si-a propus sa faca cel mai slab meci din cariera, Bostina tine mingea mult si inutil, iar Nesu si Banel se intrec la "munca in zadar"... Noroc ca a prins Radoi un sut norocos...

Oleg trebuie sa schimbe ceva la pauza. Poate pe Iacob cu Cristea, poate tactica, poate stilul de joc, nu stiu... Dar daca jjucam asa nu ajungem nicaeri, riscam sa o comitem ca si-n meciul cu norvegienii !!!!

:evil: :evil: :evil:

meshteroo30.11.2005 18:17
Din pacate juicam slab, haotic. Iacob se pare ca si-a propus sa faca cel mai slab meci din cariera, Bostina tine mingea mult si inutil, iar Nesu si Banel se intrec la "munca in zadar"... Noroc ca a prins Radoi un sut norocos...

Oleg trebuie sa schimbe ceva la pauza. Poate pe Iacob cu Cristea, poate tactica, poate stilul de joc, nu stiu... Dar daca jjucam asa nu ajungem nicaeri, riscam sa o comitem ca si-n meciul cu norvegienii !!!!

:evil:  :evil:  :evil:

Vezi ca e 2-0!!! BRAVO Steaua!!! BRAVO Oleg!!! BRAVO Goian!!! BRAVO Radoi!!! :wink:

strezahuzum30.11.2005 18:22

2-0 Steaua !! Bravo baieti ! Batem o echipa care nu ca s-a pus cu fundul in poarta ... s-a pus cu tot ce are ... jucatori, antrenor, bagaje... probabil ca daca erau 50 intrau 48 de fundasi, 1 mijlocas si 1 atacant !

Bogdan4Steaua30.11.2005 18:25

Este deja 3-0!!!! Suntem calificati!

bebeto30.11.2005 18:46

au jucat f bine pt terenul asta.

si un x2 frumos la hertha si am iesit pe 1.

am juca cu locul 3 in primavara.not bad :D

BRAVO BAIETI!!!TOT ASA!!FORZAA Steaua!!!!

Motanu D30.11.2005 18:48

Bravo, asa da.

Insa totusi am avut mult noroc !!!

Gazonul a fost jalnic iar unii fotbalisti au jucat si nu prea...

Insa momentan nu conteaza. Suntem in primavara !!!!!

iL Napoletano30.11.2005 18:57

SAH MAT!Acum ne mai asteapta meciul de la Berlin pe care sigur il va castiga MAGICA Steaua!Totusi daca aveam parte de un gazon mai bun eu zic ca rezultatul era mai mare!Deh....nu poti avea totul de la viata :lol: :lol:

miru30.11.2005 19:00

da poate unii n'au jucat excelent insa cu jocu d echipa am rezolvat tot ... sincer mie una nu prea mi'a placut nesu kiar dak are multa ambitie s'a km perdut in driblinguri .. insa cine sunt yo sa'l critic? :wink: bravo baietii tot respectu cei mai buni sunt! :)

Motanu D30.11.2005 19:06

Numai Nesu ?! Au mai fost si altii care au jucat haotic...

Dar marile echipe castiga si atunci cand joaca prost. Iar Steaua e o echipa mare.

Motanu D30.11.2005 19:07

Deja incepe sa-mi fie mila de Hertha. 10 puncte si ne calificam de pe locul 1 in grupa...

miru30.11.2005 19:12

dap ii batem si p aia si inca o data s vede valoarea :P

arkes30.11.2005 20:14

ok..berlin si sampdoria au 5 puncte.. Steaua 7.. daca pierd la berlin si castiga sampdoria.. practik nu se califica nu?

Bogdan4Steaua30.11.2005 20:30

Nu mai avem cum sa nu ne calificam.

Situatia in grupa:

1. Steaua 7 puncte (+7 golaveraj)

2. Sampdoria 5 puncte (+2 golaveraj)

3. Hertha 5 puncte (+1 golaveraj)

4. Lens 4 puncte (+1 golaveraj)

5. Halmstad 0 puncte (-11 golaveraj).

Halmstad si-a incheiat aventura europeana.

Mai raman de disputat doua meciuri:

Hertha - Steaua

Lens - Sampdoria

Indiferent de rezultatul de la Berlin, dintre Lens si Sampdoria se califica doar o echipa. Deci in acest moment vor merge mai departe Steaua si doua dintre cele 3 echipe ramase in carti: Hertha, Lens si Sampdoria.

Eu zic ca avem puterea sa ii batem pe cei de la Hertha. Chiar si cu un egal am termina grupa pe primul loc cu 8 puncte.

Cu alte cuvinte, Hertha - Steaua X2 si suntem calificati de pe primul loc. Bravo Steaua!

I.N.Money30.11.2005 20:36

Sper sa evitam locul 2...daca nu ma insel acel loc ne scoate in cale o echipa din UCL....ca na...Meme o vrea pe Man UNTD in Templu...

sorin_77730.11.2005 20:56

Abia acum am ajuns acasa de la meci... Nu a fosr unul frumos, asta si pentru ca terenul era cum era, adversarul nu juca nimic, Oleg vrea sa plece :cry:

Victorie meritata si primavara e la noi in casa.

INTREBARE pentru CUNOSCATORI:

De ce nu s-a mai facut coregrafia? :cry: :cry: Oare a avut influenta incidentul din startul ei?

Bogdan4Steaua30.11.2005 20:56

Da, locul 2 joaca cu una dintre cele opt echipe eliminate din Liga Campionilor.

arkes30.11.2005 21:00

ohhh.. dap hhhhhh se califica 3 echipe.. pm.. ma credeam in Champions League :oops:

Ramon Sanchez Pizjuan30.11.2005 21:11

Cred ca o dam la pace cu Hertha. Un egal ar califica ambele echipe, pe noi ca lideri.

bebeto30.11.2005 21:14

buna idee.spunele si nemtilor.dar vezi sa nu te auda UEFA :wink:

Bogdan4Steaua30.11.2005 22:04

Cred ca si germanii au prins frica si vor juca destul de prudent cu noi. O eventuala infrangere i-ar scoate din circuit. Vor juca defensiv, la 1X dupa parerea mea. Noi vom juca la X2. In consecinta, sunt sanse sa se termine egal. Totusi, eu vreau victorie. Si sa nu primim gol. Ar fi excelent.

Later edit:

UEFA.com:

Steaua progress in style

" FC Steaua Bucuresti progressed to the knockout stages with consummate ease after inflicting a fourth consecutive UEFA Cup Group C defeat on Halmstads BK at the Ghencea stadium.

Early openings

Goals from Mirel Radoi, Dorin Goian and Constantin Iacob did the damage in a game that the Romanian side dominated, creating countless goalscoring opportunities. The visitors created a number of chances themselves, but ineffectual finishing put paid to their hopes of a first group stage win.

Radoi strike

Radoi stunned Halmstads goalkeeper Marcus Sahlman on eleven minutes, drilling home a right-footed shot from outside the penalty area. The visitors almost responded immediately, but Tommy Jönsson's header was acrobatically tipped over by Steaua goalkeeper Vasili Khomutovski.

Delani miss

On 24 minutes, Sahlman tipped another Iacob header over the bar, while at the other end, Patrik Ingelsten fired wide. In added time at the end of the first-half, Eduardo Delani squandering a gilt-edged opportunity to draw the visitors level.

Wayward shooting

The wayward shooting continued early in the second half as first Delani fired wide for Halmstads from distance, before Radoi and then Mihai Nesu missed the target with long-range efforts at the other end as Steaua sought to double their advantage.

Goian goal

However, they did not have to wait long to do so as moments later Goian headed in Gabriel Bostina's corner from close range. Ingelsten then missed from the edge of the penalty area at the other end as Halmstads continued to waste precious opportunities.

Iacob clincher

They were made to pay for their profligacy with 19 minutes left when Iacob drilled a low shot beyond Sahlman. The hosts might have added a fourth when Nicolae Dica saw a close-range header held by Sahlman before Florin Lovin was denied by the busy goalkeeper with a shot from the edge of the penalty area, but it mattered little as the Romanian side sealed their progress. "

Virgil01.12.2005 04:32

Daca mai trebuia demonstrat ca suntem cei mai buni din grupa,am facut-o aseara cu prisosinta.

Trei goluri superbe au incununat o evolutie stralucitoare.Steaua este o echipa de truditori la care diferenta intre lideri si ceilalti,trece neobservata.

Joc in viteza,in continua miscare,care nu ofera adversarilor prea multe sperante.Toate acestea nu ar fi posibile daca jucatorii Stelei nu ar fi profesionisti adevarati,nu ar avea un antrenor de geniu si nu ar fi sustinuti de un public fierbinte.

O echipa ca a Stelei de azi,cel putin la noi in Ghencea,se vede o data la doua zeci de ani.La altii nici in 60 sau 100 de ani.

FORZA Steaua !

«13456»