FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Halmstads BK 3-0

«123456»
steaua_forewer25.11.2005 11:12

coeficientul UEFA se calculeaza astfel : 1 pentru tururile preliminare se calculeaza 0,5 p pt remiza si 1 p , iar pt fazele principale ( tutrul 1 , grupe ...etc ) 1 p pt remiza si 2 p pt victorie , in acest moment rapid a acumulat 10,5 p , Steaua 7,5 p , iar pacalicii de la Dinamo 4 p , avem un total de 22 de puncte pana acum , acest punctaj se imparte la nr de participante din tara respectiva rezultand practic coeficientul extraordinar de 7,33 , si inca mai avem de jucat in total 6 jocuri , plus cel putin alte 4 in 16 zecimi pt noi si pt rapid, deci cel putin 10 jocuri , asta daca nu cumva face si Dinamo vreo minune , in concluzie este esential , ca macabi (0p din 2 jocuri) FC thun (3p din 5 jocuri in Liga , ar trebui sa piarda la praga cu sparta ca sa nu continue in UEFA ) G zurich (0p 2 jocuri) si basel (3p 2 jocuri ) sa fie eliminate , pt ca doar israelul si elvetia mai sunt in fata noastra pt ultimul loc care permite participarea a 2 echipe in cl (prima in turul 3 , a doua din turul 2 preliminar )oricum campioana din acest sezon (Steaua) va juca din turul 1 preliminar , dar avem mari sanse ca peste 2 ani sa avem 2 echipe inscrise in tururile preliminare ale ligii campionilor ceea ce ar fi extraordinar , un lucru important este ca dupa rezultatele de pana acum , 100 % vor 3 echipe inscrise in UEFA , si nu 2 cum am fost pana acum .....

steaua_forewer25.11.2005 11:19

pardon , noi avem 9 puncte :D deci coeficientul este de 7,83

Bogdan4Steaua25.11.2005 11:28

Gasiti informatii si clasamente pe site-ul mentionat mai sus si de Bebeto. Site-ul este creat de mine si de regula fac update dupa fiecare meci al unei echipe romanesti in competitiile europene.

Motanu D25.11.2005 11:57
Gasiti informatii si clasamente pe site-ul mentionat mai sus si de Bebeto. Site-ul este creat de mine si de regula fac update dupa fiecare meci al unei echipe romanesti in competitiile europene.

Informatia de pe site nu e rea; din contra e chiar interesanta !. Pacat de aspect !

Ayrton25.11.2005 12:22

Si aici ( http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/UEFA/index.html ) gasiti informatii complete si actualizate dupa fiecare zi cu meciuri.

P.S.: E interesanta predictia pt Romania in 2008 - locul 9!!! :D

Bogdan4Steaua25.11.2005 15:34

Informatia de pe site nu e rea; din contra e chiar interesanta !. Pacat de aspect !

Nu sunt cine stie ce site designer. M-am gandit ca importanta e informatia. Poate ca pe viitor am sa mai imbunatatesc aspectul, dar momentan nu prea am timp.

Joint25.11.2005 18:17

Eu cred ca ar fi de rasul curcilor ca dupa ce am batut mar pe lens si am facut egal la sampdoria, sa ne impiedicam tocmai la final si sa ratam calificarea. Batem halmstad (2-0) si facem egal la Berlin. :wink:

steaua_forewer25.11.2005 20:32

din pacate scorul de 0-0 dintre herta si lens a complicat situatia , am facut un calcul si singura posibilitate ca noi sa nu nu mergem in primavara este o victorie doar la un gol diferenta cu halmstads si o infrangere cu 0-4 la berlin , asa ca sa le dam cat mai multe la suedezi , ca sa fim siguri

Bogdan4Steaua25.11.2005 21:01

Cu 7 puncte ar fi culmea culmilor sa nu ne calificam. Sper sa castigam cu Halmstad iar apoi sa jucam degajat la Hertha. Eu unul prevad un meci bun si acolo. Vreau sa ii batem si pe germani. Sau macar un egal....

sergiu_titan26.11.2005 04:34

ar fi frumos sa terminam fara gol primit. Victorie la zero cu Halmstad si ... o - o la berlin locul doi si in primiavara sa vina Rosenborg

sergiu_titan26.11.2005 04:37

Oricum daca e sa ne impiedicam de Halmstad (cum s-o scrie) sunt sigur ca batem la Herta

iancu dragosh26.11.2005 06:56

Nu avem voie sa nu castigam cu suedezii. Pana la urma treaba este simpla, daca nu castigam cu Halmstad nu meritam sa mergem mai departe. insa in mod normal o sa depasim performanta de anul trecut.

meshteroo26.11.2005 07:07

Halmstad va juca numai asa...pentru palmares... :D Nu cred ca se va lupta pentru cele 3 puncte...ii batem 99,(9)% :D

meshteroo26.11.2005 07:55

"Rezultatele de joi ne dezavantajează. În acest moment sîntem obligați să batem pe Halmstad"

Mihai Stoica, manager general Steaua

"E bine că totul depinde de noi. Dacă invingem miercuri pe Halmstad rezolvăm in proporție foarte mare calificarea"

Marius Lăcătuș, președinte Steaua.

Bogdan4Steaua26.11.2005 09:35

Motive pentru care ar trebui sa ii batem pe cei de la Halmstad:

1. Au 0 puncte dupa 3 meciuri disputate, deci nu mai au absolut nici o sansa de calificare

2. Campionatul din Suedia s-a terminat pe 30 octombrie, deci practic sunt in pauza competitionala

3. Au terminat doar pe locul 10 campionatul din Suedia

4. Le lipseste unul din cei mai importanti jucatori

5. Au un golaveraj dezastruos in UEFA, iar in campionat au o medie de aproximativ 1.5 goluri incasate/meci

6. Meciul se joaca in Ghencea cu stadionul plin

7. Valoric suntem peste ei

8. Suntem mult mai tehnici

De ce ar trebui sa ne facem griji:

1. Presa intretine ideea conform careia meciul e dinainte castigat si nu e bine

2. Cei de la Halmstad au eliminat pe Sporting

3. Terenul nu ne avantajeaza

I.N.Money26.11.2005 10:49

Hai Bogdane ..noi suntem vedetele de la nationala sa ne facem griji cu terenul??? :roll:

steaua_forewer26.11.2005 11:32

castigam .....nu stiu la ce scor dar vom castiga cele 3 p

ccipri26.11.2005 14:05

Daca Sampdoria-Hertha se termina x2 ne ajunge un egal cu Halmstad si o infrangrere la maxim 2 goluri la Hertha.....dar si asa ii invingem pe Halmstad si ne calificam!!!

Stryker26.11.2005 14:14

Vom bate la scor si ne vom lupta cu sampdoria pentru locul 1.

Steaua 5-0 Halmstad(s)

Sampdoria 3-1 Hertha

Virgil26.11.2005 18:05

Inca nu am marcat 5 goluri in meciuri oficiale.

Virgil26.11.2005 18:13

1.Ideea pe care o intretine presa e corecta.Ce ar trebui sa faca ? Sa le planga de mila ca vor avea un meci pe muchie de cutit ? Irelevant acest punct de vedere.

2.Tot cei de la Halmstads au pierdut pe teren propriu meciurile cu Hertha si Sampdoria. Nici acest punct de vedere nu se sustine.

3.Nu ne avantajeaza,dar nici pentru ei nu constituie un avantaj.

sorin_77726.11.2005 20:30
Vom bate la scor si ne vom lupta cu sampdoria pentru locul 1.

Steaua 5-0 Halmstad(s)

Sampdoria 3-1 Hertha

Eu cred ca mai degraba noi vom bate cu un 4-0 si vom savura un egal intre italieni si nemti.

Rezulta calificare sigura de pe primul loc. :wink:

Bogdan4Steaua26.11.2005 23:11

1.Ideea pe care o intretine presa e corecta.Ce ar trebui sa faca ? Sa le planga de mila ca vor avea un meci pe muchie de cutit ? Irelevant acest punct de vedere.

Nu ar trebui sa ne planga de mila, insa ar trebui sa fie mai rezervati in declaratii. Asa se spunea si despre Rosenborg si am vazut cu totii ce s-a intamplat. Jucatorii se pot relaxa si problemele apar extrem de usor. Nu imi convin articole de genul: "Steaua e deja in primavara, meciul cu Halmstad fiind doar o formalitate...."

sorin_77727.11.2005 16:31

Miercuri la meci tot stadionul va striga: Oleg, Oleg, Oleg!!!

noname27.11.2005 17:10

zice cine Sorin?

«123456»