FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Halmstads BK 3-0

«1236»
sorin_77723.11.2005 11:48

Sau mai bine: "Hai sa sadim ghiocei ca sa avem ce vedea LA PRIMAVARA!"

Mai este o saptamana pana la meciul cu sedezii...

In ciuda faptului ca ei vor venii la Bucuresti fara cel mai bun jucator al lor vom avea un meci destul de dificil. Marele nostru avantaj este ca jucam in Templu calificarea iar noi suporterii vom fi alaturi de ei dupa mult timp (mai exact dupa superba victorie in fata lui Lens)...

Stadionul va fi arhiplin cu siguranta datorita setei de fotbal a suporterului stelist coroborata cu pretul foarte mic al biletelor:

conform site-ului OFICIAL:

www.steauafc.ro

A fost stabilit pretul biletelor pentru partida cu HALMSTADS BK, partida ce conteaza pentru grupele Cupei UEFA si care va avea loc pe data de 30 noiembrie ora 21:45.

FOTOLII - 100 lei (1.000.000 lei vechi)

TRIBUNA 0 - 50 lei (500.000 lei vechi)

TRIBUNA I - 20 lei (200.000 lei vechi)

TRIBUNA II - 10 lei (100.000 lei vechi)

PELUZE - 5 lei (50.000 lei vechi)

Posesorii de abonamente nu trebuie sa mai procure bilet suplimentar pentru acest meci.

Biletele vor fi puse in vanzare luni, 28 noiembrie, ora 14:00, la casele de bilete ale stadionului Steaua si la Magazinul Nike din Unirea Shopping Center (et.2).

Programul caselor de bilete:

Luni 28 noiembrie : 14.00-20.00

Marti 29 noiembrie : 10.00-18.00

Miercuri 30 noiembrie: incepand cu ora 12.00

Biletele vor fi puse in vanzare si in Magazinul Nike din Unirea Shopping Center (et.2) dupa urmatorul program:

Luni 28 noiembrie : 15.00-20.00

Marti 29 noiembrie : 12.00-18.00

Miercuri 30 noiembrie: 12.00-19.00

PRIMAVARA VENIM!!!

Motanu D23.11.2005 12:32

Cred ca le vom da mai multe ca Lens... Desi si un 1-0 ar fi bun. Cred ca Dica va da gol, indiferent de scor.

zarboss23.11.2005 12:51

sa speram ca nu se repeta episodul cu rosenborg.. cand am ratat si am afost egalati pe final... nu vezi ca echipa oscileaza.. cand merge bine .. cand cade ca secerata...eu zic ca o victorie e mult mai importanta decat spectacolul.. asa ca si 1-0 e un rezultat bun....

eu merg pe victoria Stelei .. sa speram ca nu vom avea parte de vreo surpriza

redandblue23.11.2005 12:53

Le dam de la trei in sus si ne calificam, in primavara europeana....

alex_lef23.11.2005 13:04

Teoretic ar trebui sa le dam 3,4 datorita diferentei de valoare, dar si prin faptul ca meciul acesta nu mai are nici o miza din punctul de vedere al celor de Halmstad.Si 1-0 e bun da e f improbabil sa dam un singur gol :D

I.N.Money23.11.2005 17:28

Totul e sa nu-i luam de sus....sa-si aminteasca de meciul cu Rosenborg....daca ii luam serios nu ies astia din primu sfert de ora fara 2 "boabe"...

steaua_forewer23.11.2005 19:07

rosemborg s-a calificat cu UEFA cu un gol marcat de acelasi jucator , care ne-a dat si noua blestematul ala de gol , helstad , in minutul 88 , iar pe final , nu am mai vaz o echipa asa de norocoasa , daca nu marcau ieseau pe 4 si afara din europa , dara asa.......au prin in extremis 16 zecimile din UEFA, stau si ma gandesc si sunt entuziasmat de perspectiva unei mari revanse pt noi , in UEFA , dar ca sa putem pica cu ei ar trebui sa iesim pe locul 2 daca nu ma insel .....simt o reintalnire cu ei in 16 zecimi ....cred ca ar innebuni tot stadionul daca vom juca din nou cu ei , eu unul as vrea din tot sufletul , si sa le dam in Ghencea un 4-0 cum dam de obicei cate 4 pe meci :D

armanovici23.11.2005 19:54

Stie cineva pe ce program e transmis Halstads-Sampdoria??? Nu conteaza pe ce satelit e daca stiti spuneti-mi...care aveti timp si stiti unde sa cautati va rog cautati...vreau sa inregistrez meciul pt imagini ca sa aveti habar cum joaca suedezii...Multumesc anticipat!!!

FanSteaua4Life23.11.2005 20:11

Deja miroase a primavara prea tare in Ghencea...oare la catei a ce miroase??? :roll:

Bogdan4Steaua23.11.2005 20:41

Trebuie sa tratam meciul cu maxima seriozitate. Sa nu uitam ca aceasta echipa a scos pe Sporting Lisabona. Am incredere in Steaua; jucam acasa si trebuie sa invingem.

Ayrton23.11.2005 22:40

Daca nu o sa avem un teren greu, n-ar trebui sa avem probleme cu suedezii.

AdiM24.11.2005 05:06
Stie cineva pe ce program e transmis Halstads-Sampdoria??? Nu conteaza pe ce satelit e daca stiti spuneti-mi...care aveti timp si stiti unde sa cautati va rog cautati...vreau sa inregistrez meciul pt imagini  ca sa aveti habar cum joaca suedezii...Multumesc anticipat!!!

Hertha - Lens ora 20:00, in direct DSF

Halmstad - Sampdoria 20:00, La7

luat de pe gsp

Axu24.11.2005 06:06

Stadionul cred ca o sa fie plin .... sa speram ca si gazonul sa fie cat mai bun ca daca au inceput deja ploile tare imi e ca se va face iar greu ... Dar oricum , si asa cred ca le dam vreo 3 goluri . Sper sa nu luam niciunul ca poate iesim din grupe fara gol primit ... :D

Virgil24.11.2005 06:07

Halmstads a incheiat campionatul pe locul 10 din 14.A reusit sa se salveze de la retrogradare.Nu a fost deci o echipa de top in Suedia,tara care in general nu a avut mari realizari in cupele europene.

In plus competitia ei interna se afla in vacanta.

Putem pune in balanta si faptul ca suedezii neavand ce pierde,vor juca relaxati psihic.

Steaua se afla in plin campionat si manifesta o buna forma.Al 12-lea jucator,spectatorii,e avid de victorii si in partidele internationale.

Nu cred ca Halmstads ne va pune probleme,desi frigul de la noi ii va face intr-un fel sa se simta ca acasa.

Pronostichez victorie Steaua.De la un gol in sus.

Aceasta victorie ne va califica virtual in 16-imi.

Intarita cu doi-trei jucatori de valoare in pauza dintre tur si retur Steaua,vorba multora,ar putea atinge finala.Si acolo,vom vedea noi ce vom face.

strezahuzum24.11.2005 07:01

Steaua-Halmstadt ? 3-0 lejer, cu conditia ca baietii sa intre concetrati pe teren si hotarati sa rezolve repede problema invingatoarei. Cu 7 puncte, am avea sanse mari sa intram in primavara europeana, poate chiar de pe locul 1.

Daca am cadea cu Rosenborg in primavara .... as da 10 acatiste la biserica si as multumi in fiecare seara Dumnezeului fotbalului ca ne-a dat ocazia sa-i infundam pe enervantii aia de norvegieni :D:D:D:D . Sa demonstram ca ei au trecut prin CL ca gasca prin apa si prezenta lor acolo se datoreaza in proportie de 90% norocului :evil: :evil: :evil:

PS: Daca nu ma insel, diseara e etapa in care Steaua nu joaca in grupa noastra... ma intrebam cam ce rezultate ne-ar conveni ?

Virgil24.11.2005 09:10
...

Daca am cadea cu Rosenborg in primavara .... as da 10 acatiste la biserica si as multumi in fiecare seara Dumnezeului fotbalului ca ne-a dat ocazia sa-i infundam pe enervantii aia de norvegieni...

Nu iti dori sa picam iar cu Rosenborg.Pentru ca ...istoria se repeta.

cristianotopeanu24.11.2005 09:15
Nu iti dori sa picam iar cu Rosenborg.Pentru ca ...istoria se repeta.

Si asa sa nu fie, dar nu mi-as dori sa ajung sa verific teoria asta ;).

Virgil24.11.2005 09:19

Prudenta,e mama intelepciunii !

cristianotopeanu24.11.2005 09:23
Prudenta,e mama intelepciunii !

Pentru asemenea lucru imi iau eu "palme".....:)

Virgil24.11.2005 09:26

Nu spune asta.S-ar putea traduce intr-un anumit fel. :oops:

cristianotopeanu24.11.2005 09:28
Nu spune asta.S-ar putea traduce intr-un anumit fel. :oops:

OK, da ID-ul tau de mess si rezolvam cumva :D. Evident, glumeam.

bebeto24.11.2005 09:54

sper sa nu ploua joia viitoare.ne-ar dezavantaja un joc in orezarie.mai ales daca suedezii se vor pune cu fundu-n poarta.

bine ca-i avem pe Goian si Iacob,ca sa-n scrie cu capu la nevoie :wink:

Motanu D24.11.2005 10:17
sper sa nu ploua joia viitoare.ne-ar dezavantaja un joc in orezarie.mai ales daca suedezii se vor pune cu fundu-n poarta.

bine ca-i avem pe Goian si Iacob,ca sa-n scrie cu capu la nevoie :wink:

Si pe Dica ca sa-l foloseasca si la altceva decat la lovitul mingii...

Teoctist24.11.2005 10:34

E vremea orezariilor.Nici in meciul cu Sportul,terenul nu s-a prezentat in cele mai bune conditii.Asa ca,sa ne asteptam la mocirla.

Pe mocirla insa,am batut Valencia.

I.N.Money24.11.2005 10:39
E vremea orezariilor.Nici in meciul cu Sportul,terenul nu s-a prezentat in cele mai bune conditii.Asa ca,sa ne asteptam la mocirla.

Pe mocirla insa,am batut Valencia.

Nordici sunt maestrii in jocul in mocirla....insa noi nu suntem nationala sa ne plangem de starea gazonului..vorba lu Meme noi avem razboinici in echipa care au crescut in terenuri infundate... :wink:

«1236»