FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Halmstads BK 3-0

«1456»
mountytoma01.12.2005 11:46

am terminat cu suedejii, au scapat usor. desi uneori in prima repriza am avut emotii ca retraim cosmarul rosenborg!

pentru cate arbitraje nedrepte am avut din partea celor "bogati", intre care nemtii sunt cei mai aroganti, nu ar strica sa batem hertha la kuru' gol, la ei zuhause. sa le aratam ca aia din est, pe care ii dispretuiesc atat, pot juca fotbal la un nivel la care ei nu mai ajung nici macar cu ajutorul milioanelor cu care aduna jucatori din toata lumea.

berlinul are un stadion super, probabil gazonul are incalzire, deci vom avea pe ce sa le aratam cum se joaca fotbalul adevarat.

sunt sigur ca UEFA va pune un arbitru cum le convine lor (doar nemtii sunt cei mai mari cotizanti, nu?), si mai sper ca arbitrajul partinitor de care sunt sigur ca vom avea parte acolo ii va face pe baieti sa lupte cu ambitie dubla!

scoateti-i pe nemti! daca puneti si capu' si osu' la treaba, putine echipe va pot rezista. de batut nu va bateti decat singuri, asta e clar, ati aratat ce puteti!

mountytoma01.12.2005 11:46

am terminat cu suedejii, au scapat usor. desi uneori in prima repriza am avut emotii ca retraim cosmarul rosenborg!

pentru cate arbitraje nedrepte am avut din partea celor "bogati", intre care nemtii sunt cei mai aroganti, nu ar strica sa batem hertha la kuru' gol, la ei zuhause. sa le aratam ca aia din est, pe care ii dispretuiesc atat, pot juca fotbal la un nivel la care ei nu mai ajung nici macar cu ajutorul milioanelor cu care aduna jucatori din toata lumea.

berlinul are un stadion super, probabil gazonul are incalzire, deci vom avea pe ce sa le aratam cum se joaca fotbalul adevarat.

sunt sigur ca UEFA va pune un arbitru cum le convine lor (doar nemtii sunt cei mai mari cotizanti, nu?), si mai sper ca arbitrajul partinitor de care sunt sigur ca vom avea parte acolo ii va face pe baieti sa lupte cu ambitie dubla!

scoateti-i pe nemti! daca puneti si capu' si osu' la treaba, putine echipe va pot rezista. de batut nu va bateti decat singuri, asta e clar, ati aratat ce puteti!

alex_lef01.12.2005 14:27
Abia acum am ajuns acasa de la meci... Nu a fosr unul frumos, asta si pentru ca terenul era cum era, adversarul nu juca nimic, Oleg vrea sa plece  :cry:  

Victorie meritata si primavara e la noi in casa.

INTREBARE pentru CUNOSCATORI:

De ce nu s-a mai facut coregrafia?  :cry:  :cry: Oare a avut influenta incidentul din startul ei?

am stat sus la nord si am asteptam si eu coregrafie care nu a mai venit :(:( stiu ca s-au impartit ceva placute dar...... din ce am inteles au fost ceva incidente ori cu jandarmeria ori intre ei ....la pauza meciului in spatele meu erau cam 20 de persoane care se certau isi promiteau si ceva pumni......oricum cam atat stiu

alex_lef01.12.2005 14:45

am dat peste nas multora care sustineau ca parcursul nostru in UEFA de anul trecut o fost o intamplare si sunt sigur ca anul asta vom depasi performanta de anul trecut, sincer la momentul de fata nu vad o echipa din UEFA care sa ne faca fata in Ghencea.Este bine ca de 2 ani suntem prezenti in primavara europeana, ca reusim sa jucam multe meciuri cu echipe bune, iar cu timpul vom ajunge si in UCL, important e sa fim acolo unde se joaca fotbal adevarat :!:

dbd01.12.2005 14:49

un cadou de 3-0 venit aproape d 1 decembrie ...adik pe 30 noiembrie ora 12 fara ceva....bravo...iar pe Hertha o batem noi cu la diferenta de doua goluri...

redandblue01.12.2005 14:52

nici chiar asa....cred ca un egal ar fi cel mai echitabil...

dbd01.12.2005 14:56

de ce nu .??? e posibil totul...macar fii optimist :lol:

redandblue01.12.2005 15:00

suntem deja calificati si nu cred ca Steaua o sa forteze....si nemtilor le convin un egal...

dbd01.12.2005 15:01

de ce trebuie sa ne multumim noi tot timpul cu putinul ?

redandblue01.12.2005 15:02

bine bah dracula ii batem cu 8-0 iti convine?

dbd01.12.2005 15:04

e nu exagera ...dar trebuie sa fim duri ...sa luam tot ce putem...nu e bine sa te multumesti cu putinu..

redandblue01.12.2005 15:06

nu tre dar sunt si baietii obositi,e ultimul meci si nu cred ca va fi concentrarea asa mare ca aseara de exp...

dbd01.12.2005 15:07

auzi mi-e sa nu o incurci cu abrevierile pe care le faci...ca stii ca nu le place moderatorilor si lu George...ma rog...tu ziceai un egal Nu ?

cat la cat ???

redandblue01.12.2005 15:08

eu zic 0-0 bah dracula tu ca zici?

dbd01.12.2005 15:11

0-2...cu optimism...fara 1-2...

lordofmind200702.01.2006 10:22

N-are cum sa nu bata.... ca ne facem d ras mai rau ca Dinamo !(hua cainii rosii) Vagabontzi dreaq ! :twisted: :twisted: :twisted:

Bogdan4Steaua02.01.2006 14:54

Ai incurcat topic-ul. Aici era vorba de Halmstadt nu de Heerenveen.

dbd02.01.2006 15:44

exact... :lol: :lol: :lol:

razvan3l24_|_07.01.2006 17:29

sal.. a cui este topicul asta ?sa zica pe privat plzz

razvan3l24_|_07.01.2006 17:31
nici chiar asa....cred ca un egal ar fi cel mai echitabil...

asa zci si eu

SteauaToronto05.03.2006 02:57

Video meciul full Steaua 3-0 Halmstads!!!!

Aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2160

«1456»