E nevoie de un cod embed, fratioare, ca la youtube, sa vada lumea meciu' acilea, nu pe situ' ala. ![]()
E nevoie de un cod embed, fratioare, ca la youtube, sa vada lumea meciu' acilea, nu pe situ' ala. ![]()
Azzido, ti-a scapat beutura pe server?
La un articol (ala umanitar) am putut pune poza, iar la ala cu MM, nu?
La ala cu MM am incercat de pe 3 calculatoare...
mai e cineva acre sa aiba problema asta ?
de unde incerci sa adaugi pozele ? de la munci ?
De la munci (2 calc) si de acasa (1 calc).
Ma gandesc sa nu fie problema doar la articolu' ala. Mai spre 1 si ceva noaptea mai incerc, daca vrei, sa urc poze si la alte articole (evident, nu in prima pagina) sa vedem.
Multzam! ![]()
Pentru ca vorbeati de live-video la euro, eu zic ca e super ok, mai ales ca **** activitate in perioada aia. Ar fi bine sa existe articole si subiecte unde iubitorii de fotbal sa poata comenta si discuta pe marginea meciurilor iar noi sa le promovam ca atare. In plus, muistii aia de la TVR dau doar un meci pe seara, cel de-al doilea e dat de dolce si foarte putini prind dolce, am putea mentine un trafic ridicat si in lunile de vara(vom incerca sa atragem si ceva reclama in perioada respectiva, sa vedem daca iese).
2. dam si noi meciul lui Bute diseara pe site si anuntam acest lucru? iarasi, multa lume e interesata de subiect si nu toti au moneychannel
Pai siiiigur, baaah, vine unu' c-o idee si v-o insusiti voi... ![]()
Votez cu 15 labe pentru Bute, normal!
P.S. Aia de la tevereu nu-s jegosi, bah, sunt intreprinzatori. Umbla vorba ca mai toti aia importanti d-acolo sunt cu o juma' de norma babana angajati la Dolce. Daca urmariti un pic problema, veti vedea o groaza de legaturi intre cele doua parti. Iar dupa Euro si JO veti vedea si niste "transferuri"...
Da, bah, facem! ![]()
pai meciul lui Bute e la 2 noaptea daca nu ma insel...
Asa e.
Io ma uit. Daca e, lasati aci un cod embed, ceva, si-l urc eu. Sau ma descurc, la http://tvembed.eu/
In legatura cu EURO 12, va intereseaza sa postam astea 14 episoade?
Mai sunt 13-14 zile pana la Euro, merge unul pe zi.
http://sportman.md/Seriale/Istoria-Campion...European-I.html
Parerea mea ar fi sa le postam in forum, e cam multisor, cred eu, sa umplem site-ul cu Euro inca de pe acu'.
Cum ziceti...
Oricum, informatia trebuie selectata.
Asta care le-a scris a dat info si despre Moldova... ![]()
C-un episod pe zi despre Euro nu am parerea ca se umple site-ul, mai ales ca zi de zi de apar articole praf de prin presa sportiva locala, plus ca daca s-ar mentiona strident in fiecare episod ca veti da LIVE Video pe site cand va incepe Euro, mie mi se pare o forma de promovare bunicica si fierbe si spectatorul sa inceapa odata competitia si sa vada aici ce nu poate vedea la TV.
![]()
la cat se bate bute asta?
Asa cum a editat si Blindica, in program e ca de la 2, dar pe The Money Channel transmisiunea a inceput deja.
Daca punem de la astia ai nostri, io spun ca putem sa-i dam drumu' de acu'. Daca dam de la "strainezi", cand ai timp, cred...
pun eu live video
Mie stream-urile de pe site nu-mi mai merg. Am gasit aici...
si eu zic ca ar fi bine sa punem episoadele...si asa nu avem despre ce vorbi in perioada asta. Chestia cu live video trebuie promovata din timp, altfel pulea o sa stie. Mare anunt, in toate articolele, ca fcsteaua.ro da meciurile de la euro live-video pe site
I-am zis si lui Blindica, intr-un PM, ca putem sa incepem seria de episoade cu 4-5 zile inainte.
Mai sunt 2 saptamani, frate, da-n-ncolo...
Dar, daca vreti, n-o sa ma opun. Dati-i drumu' si gata. Ce e mare lucru sa sterg niste articole? ![]()
La articolul asta nu se vede poza din Chrome si nici din IE, dar din Mozilla nu sunt probleme.
O sa va rog sa verificati si voi, ca sa-i fie mai usor Azzidului sa-i dea de/in/la cap. Dupa ce verificati, postati acilea un raspuns, ca ecou' nu se aude pe situ' asta, poate rezolva careva si problema asta. ![]()
Multumesc tuturor anticipat! Sunt sigur ca o sa fiti MAGNIFICI! ![]()
pai Lari, eu vad problema in felul urmator:
4_gata,_anu/__asta_luam_titlu/__-268743617.jpg
denumirea fisierului este foarte dubioasa.
incearca sa nu mai pui virgule, slashuri sau spatii in denumirea pozei pt ca siteul o sa genereze automat diverse caractere in special pt "space".
exemplu:
tu ai vrut sa scrii _gata,_anu__asta_luam_titlu dar ai pus spatiu pe undeva si a pus un slash in plus:
4_gata,_anu/__asta_luam_titlu/ de aici si eroare 404, pt ca browserul se duce in folderul "/__asta_luam_titlu/" sa caute poza "__-268743617.jpg" care nu exista, cel putin nu in folderul asta.
Deci ideea de baza este ca e ok sa folosesti underscore,cratima,cifre dar nu spatii sau slashuri in denumirea fisierului.
Ca de obicei, intelpciunea lui Azzido a rezolvat problema. ![]()
Blindica, eu zic sa va uitati si dupa alti utilizatori care nu pastreaza "un nivel ridicat al discutiei respectand Regulamentul site-ului si renuntand la unele comentarii/ jigniri gratuite, facute doar cu scopul de a agita spiritele." Nu doar la Joga Bonito, ca nu e el singurul care e zilnic cu "plm", "rahat", "rahat" si alte gangsterisme din astea, ironii si provocari.
Si dupa cum am zis si pe articolul cu Sudul, incercati si voi sa nu lasati pe site chiar toate mizeriile scrise de toti sfertodoctii cu gura mare. Chiar nu va mai pasa de calitatea acestui site?
Imi aduc aminte ca intr-o vreme ne dadeam mari ca suntem un site de top, unde nu abereaza toti retardatii. Imi aduc aminte ca la un moment dat siteul se voia unul de elita, nu doar alt site al suporterilor.
Pai, daca mai vreti asta, aveti si voi grija sa nu mai posteze macar pe articolele de pe prima pagina toti baietii cu gura mare si cu capul gol, care vorbesc din football manager si ce au mai citit pe blogul lui Tolo. Asta daca nu vreti sa se faca siteul de rahat. Daca vreti, e ok, continuati tot asa.
Oricum am vazut ca va cam doare-n cot de tot si toate. Poate saptamana asta puneti si voi un livestream si o cronica, daca tot a inceput campionatul.
p.s. Mi-aduc aminte ca am vorbit acum vreo 6 luni ca se schimba totul, ca se pun oamenii pe treaba, ca nu stiu ce. Inca nu au fost adusi in echipa redactionala oamenii cu care am vorbit eu si care si-au dat acordul sa fie redactori si sa scrie pentru site. Cat despre moderatori, am vazut ca sunt in total 3 activi: Blindica, Ebonyc si baiatul ala care zicea ca se pisa pe cei care protesteaza.
Cand am zis ca e nevoie de o comisie de evaluare atat pentru mozi cat si pentru redactori, m-ati acuzat ca vreau sa pun mana pe site, ca totul merge bine si nu e nevoie de nici o schimbare. Intre timp cred ca s-a vazut cine a avut dreptate.
Bai Adriene(ca sa-l parafrazez pe Piti), uneori am impresia ca tu te dereglezi asa la cap, periodic, cateodata.
Ti s-a mai explicat de 10 ori ca persoanele cu care ai vorbit tu au fost contactate de catre Lari, unii chiar in repetate randuri, si ori nu au dat niciun semn de viata ori nu vor sa colaboreze. Pentru ca eu stiu ca Lari a vorbit cu ei si totusi nu scrie nimeni pentru site.
Asa era planul atunci, de atunci si pana acum, dupa cum observi, si mai putini oameni se mai implica, fata de atunci...deci noi n-am reusit sa revolutionam nimic, sa fie clar. si din cauza situatiei si a durerii in **** a oamenilor, in general, situatia va fi si mai proasta pe viitor, sa fie clar!
asadar, cum pana mea, cu 3 moderatori activi si inca 2 redactori, tu vrei comisie de etica?!?
Cum nu vor? Intrati din nou pe mesageria mea privata si uitati-va acolo ce s-a scris, sa vedeti cum oamenii si-au dat acordul.
Pe Bodanel il stiti, a si fost moderator, mai trebuia ceva discutat cu el sau ce?
Mountytoma a si scris cateva articole. Dar tot nu a ajuns redactor ca....
Normal ca oamenii nu va raspund daca vorbiti cu ei la 2 ani dupa ce vorbesc eu si le zic ca vor fi contactati IN CURAND ca sa primeasca acces.
Sa ma apuc sa le dau iar mailuri celor cu care am vorbit si sa ii intreb daca au fost sau nu contactati?
Cand am publicat listele alea pe siteul de moderare, atunci trebuia sa le dati acces si sa vorbiti cu ei, nu in timp, nu dupa n ani, nu nu stiu cand.
si mai putini oameni se mai implica,
Si te surprinde ca nu se implica cand siteul zice ca e impotriva lui becalii dar printre moderatori e unul care se pisa pe cei care protesteaza iar pe site sunt acceptate toate postarile vomate de baieti fara creier in cap?
Voi nu va intrebati de ce utilizatorii ca Vlad cer sa le fie sterse conturile?
Cei care s-au implicat au fost goniti. Le-au fost sparte mailurile, au fost banati abuziv, etc. De ce sa se implice lumea?
asadar, cum pana mea, cu 3 moderatori activi si inca 2 redactori, tu vrei comisie de etica?!?
Am zis comisie de evaluare(voi o tot dati cu etica, nu eu) tocmai pentru a nu se ajunge la doar 3 mozi si 2 redactori activi. Daca aveai o comisie de evaluare care sa EVALUEZE activitatea celor implicati, nu ajungeai aici. Ca cei care nu se mai implica ar fi fost dati afara si in locul lor ar fi adusi oameni care sa se implice. Dar eu ce sa fac daca pe site domneste nepotismul si ti se da voie sa ajungi acolo sus doar daca esti prieten cu cine trebuie si pupi fesele necesare?
De ce sunt tinuti toti acesti moderatori si redactori inactivi?
da, atunci erau 5 mozi si 3 redactori...acum sunt 3 si 2
situatia era mult mai stralucita atunci. acelasi lucru ti l-am spus si in urma cu 6 luni, nu de comisie de etica avem nevoie ci de oameni care sa se implice. oamenii aia nu exista!!! nu mai face nimeni asta din pasiune pentru ca pasiunea a murit la multi dintre noi, de bani nu se pune problema, deci hai sa nu vorbim in teorie si din povesti.
nu e vorba de nepotisme, e vorba ca NU EXISTA OAMENI! Ah, ca s-au facut si unele greseli in trecut, e normal, suntem oameni si nu suntem perfecti. dar de la cazuri izolate pana la a generaliza activitatea de zi cu zi, e drum lung...
oameni ca soldatino, Ovidiu, armanovici si altii nu mai scriu pe site pentru ca nu mai au timp si li s-a luat, iar putinul timp liber pe care il mai au prefera sa-l valorifice sub alte forme, nu din cauza nepotismelor sau mai stiu eu ce.
in legatura cu contactatul lor, sa vorbeasca lari, nu pot sa vorbesc eu in numele lui...
Aaawww, un nou scandal. O noua spalare a rufelor in public. O noua tiganeala. ![]()
Am explicat de m-am saturat faza cu discutatul noilor redactori. O mai spun o data: le-am scris multora, inca dinainte sa ma blesteme Costi cu numirea (pe care am refuzat-o in ultimii cati ani, Costi?), si am inceput cu cei mai varstnici (de exemplu, desi stam la vreo 5 minute unul de altul am scazut timpul de stat la semafoare - eu si cu Vlad nici pana in ziua de azi nu am reusit sa ne cunoastem personal).
Un singur lucru a fost comun in mesajele mele, inclusiv pe topicele de tiganeala interna: IMPLICATI-VA, in functie de timpul avut la dispozitie. ORICAT DE MICA ar fi, contributia voastra conteaza.
Un exemplu: l-am laudat public pe DanStan pentru extraordinara sa idee de a imbogati sectiunea de istorie a forumului (el a facut toata MUNCA aia FARA SA FIE INVITAT DE NIMENI) si v-am facut TUTUROR rugamintea de a cauta pe youtube/dailymotion clipuri cu meciurile din acea perioada.
NIMENI NU A FACUT NIMIC. N-I-M-E-N-I!!! Nu mai vorbesc de niste lucruri elementare pe care le-am lasat in sarcina oricui are acces la interfata de administrare a sitului in perioada de pregatiri si nu s-a intamplat nimic.
Daca nici macar atata lucru nu ati putut face, inseamna fie ca nu va pasa, fie ca nu aveti timp/chef sa va implicati. Este perfect omeneste, nu-i nicio problema. Am inteles acest lucru si ma descurc cum pot. Singur.
Cine doreste sa se implice, stie cum sa dea de mine.
Costi, daca tu sau oricine altcineva crede ca sunt o piedica in calea a orice, stii bine ca abia astept sa fiu lasat in pace.