Avem nevoie de oameni care sa se implice
Care sa munceasca in timp ce altii stau? Mult succes sa gasesti fraieri.
Am avut organizare, am avut programare de articole, am avut tot ceea ce ai enumerat tu, si existau cazuri(multe) cand oamenii nu scriau la timp si nu respectau ce s-a stabilit. Stii prea bine, pentru ca erai redactor si aveai acces si la grupul de redactori. Dar iti place sa uiti. Si iti place sa mai arati cu degetul.
Stiu prea bine, ca si eu am zis de unul din aia, care de cativa ani e redactor doar cu numele, sta doar invizibil pe site si se tot roaga de azzido sa fie moderator.
Tocmai ca sa nu se mai intample din astea, am zis ca e nevoie de niste oameni care sa ii supravegheze.
Dar tu ne arati cu degetul ca pe principalii vinovati ca din cauza noastra nu merg treburile.
Pai, o fi vina mea, nu? Ai zis-o cu gura ta ca ati fost implicat in 1000 de treburi. Daca a fost asa, de ce nu i-ati lasat pe altii sa se implice la redactori si moderatori?
Si eu stiam ca Lari e ocupat, de multa vreme. Stiam si de tine ca esti ocupat si ca te implici la AISS in diferite treburi. Nimeni nu poate sa fie in 1000 de locuri in acelasi timp. Dar daca voi vreti asa neaparat, in nici un caz nu e vina mea, ci a voastra.
Nu e nici o rusine sa zici "frate, nu am vreme, mai bine las pe altcineva". Acum e poate prea tarziu ca sa mai chemi lume sa se implice, dar la momentul in care am venit prima data cu propunerea aia, erau multi oameni pe site dispusi sa faca ceva. Asumati-va raspunderea, ca nu v-am obligat eu sa va incarcati la maxim ca sa nu puteti sa faceti nimic.
Atat azzido, lari cat si eu am spus-o de nenumarate ori, se considera cineva mai capabil, abia asteptam sa lasam pe cineva in locul nostru. Dar de fiecare data nu se gaseste nimeni, sau se gasesc 100 de persoane care sa comenteze pe tot felul de balarii, care sa lanseze o mie de polemici dar se limiteaza doar la a comenta. Asadar, daca vrei sa schimbi ceva, implica-te, nu mai arata cu degetul. Vrei sa coordonezi activitatea redactorilor, spune, vrei sa fii mod sef sau admin, zi-o! nu mai sta...
Costi si Azzido.
Am zis chestia asta. ALO!
Ati uitat?!
Cand am zis ca sa se faca respectiva comisie am si propus cativa utilizatori care pot face parte din ea, utilzatori respectabili ai siteului. Ati uitat? Aia ar fi coordonat tot si ar fi evaluat si munca moderatorilor si a redactorilor.
Problema a fost ca, in momentul in care eu am zis asta, nimeni n-a vrut sa renunte la putere. Atunci nu gandeati asa.
De gasit eu am gasit oameni. Am gasit oameni pentru redactie si puteam gasi oameni si pentru moderare, daca mi se cerea.
Sa nu ne facem acum ca nu mai stim ce fel de utilizatori erau pe site acum un an. Ca 100% nu era ca acum, o pustietate in care comenteaza doar baietii care nu prea au nimic de zis. Politica siteului i-a gonit, nu eu.
Vlad a plecat, Tupac refuza sa mai intre, predatorpulse7 la fel, de gandalf nu stiu nimic, altii nu mai intra pentru ca n-au de ce. Nu mai gasesc nimic interesant aici.
Vreti sa conduc eu, conduc. Dar ma lasati pe mine sa imi aleg oamenii si nu mi-i bagati pe gat toti prietenii si cunostintele.
Singura problema a mea fata de tine este ca nu esti echilibrat si nici nu poti sa respecti parerile altora.
Bullshit!
Respect parerile oamenilor adevarati. Nu respect curvele. Nu am de ce sa-i respect pe cei care nu ma respecta, nu pup in fund si nu vreau sa fiu pupat in fund. Prefer oamenii seriosi, care sa isi faca treaba serios, care nu urmaresc propriile lor agende.
Problema e ca daca ajung eu acolo sus, unii dintre prietenii tai nu vor mai face parte din echipa siteului. Si nu pentru ca as avea eu ceva personal cu ei. Ci pentru simplul fapt ca stau degeaba acolo! Asa cum s-a si vazut in ultimii ani si foarte clar in ultimele 6 luni.
Eu nu sunt curva si nu fac compromisuri. Nu tradez ideile si principiile mele si nu indoi genunchiul in fata nimanui. Nu ma dau cu x si cu y si daca vreti sa va convingeti de ceva in ceea ce ma priveste pe mine, uitati-va peste munca pe care am depus-o pentru acest site. Sa vorbeasca aia pentru mine ca altceva eu nu am cu ce sa va conving.
Cand am moderat, nu am moderat preferential si baietii aia 2 cu care m-am tot certat, chiorix si redondo, pana la urma cred ca v-ati convins si voi ce fel de oameni sunt, ca doar voi i-ati banat permanent, nu eu. Iar ca redactor nu stiu ce ar avea cineva sa-mi reproseze. Poate ca am mai intarziat eu sa pun embedul cateodata dar in rest...