FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Relansarea Site-ului

«178910»
Azzido29.07.2012 19:22

Axl, partea nasoala este ca Adrian nu maai vede mesajele de pe sectiunea asta, ca el nu mai vrea sa contribuie, deci nu mai are nevoie de acces.

Felicitari pt vacanta, suna chiar interesant ce ai scris acolo.

Eu am fost prin zona Cluj, Turda, Hunedoara, Petrosani si a fost destul de frumos. Apoi am mers in satul Pestera(jud Brasov) care este un fel de rai pe pamant.

axl29.07.2012 19:29

Ei, noi sa fim sanatosi.

Lari29.07.2012 20:06
ca dracu. parca nu se mai dorea live video...

Eu unu' am insistat INTOTDEAUNA pe partea cu live video, indiferent de nivelul de anti2gi-ism pe care-l vom atinge.

Cati bani vrei pe luna pentru sarcina asta? :kisstogether:

@Axl

Si eu am fost pe Transalpina in iulie. Tu erai ala cu muzica populara din locatia de mai jos? :hump:

2012_07_07_07.28.32.jpg

2012_07_06_18.50.19.jpg

Dragoshel29.07.2012 20:09

live video sa fie atunci :)

Costi29.07.2012 21:36

@axl, ce e haul ala din mijlocul pajistii?

axl29.07.2012 21:48

E o falie tectonica ce se termina c-un aven de 40 m, la vreo 6 km de Tulcea spre Agighiol.

Am scris despre ea aici, postul mai lung:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...=8156&st=80

Azzido29.07.2012 22:33

- am scos accesul la anumite sectiuni de moderare lui rezistenta_ultras, l-am lasat mod doar la "Suporteri".

- i-am scos accesul la moderaare si lui andyro

- Moweed nu a mai moderat nimic din 16 mai. Scos acces. Daca revine, rog sa ma anuntati.

- 1on scos acces. Nu a mai moderat nimic din 8 iunie. Daca revine...

OK dpdv al activitatii de moderare:

Alecs

axl (a anuntat ca lipseste)

blindica

Daniel Ionut

Fane

gio_stgloria

Lari

Maye

ionut83 ramane pe partea lui fifa & stuff

Dragoshel: cum e pana la urma? ai timp, vrei/nu vrei sa mai moderezi ?

Mai au acces la moderare Adrian Pacurar, noname si Costi, prietenul lui Mustata.

Propuneri, sugestii, nemultumiri, oameni noi, etc ?

Dragoshel29.07.2012 22:46

nu mai vreau sa mai moderez. poate o sa doresc revenire dar nu ma luati in seama:)

Azzido29.07.2012 22:56

ok, atunci te trec pe grupul redactorilor pt ca o sa mai adaugi anumite articole+live video.

e ok asa ?

Dragoshel29.07.2012 23:02

pentru mine e ok. sper sa nu fiu incurcat cu adevaratii redactori :D

axl30.07.2012 07:29
- Moweed nu a mai moderat nimic din 16 mai. Scos acces. Daca revine, rog sa ma anuntati.

Colegii, daca Mo ne-a parasit inseamna ca suntem de capul nostru. Pana revine el, daca revine, propun sa revenim la ierarhia veche, mozii subordonandu-se direct adminilor.

Lari, feel free sa cooptezi, mai cu rugaminti, mai cu amenintari, orice oameni ai nevoie de la echipa moderatoare. Cati om ramane, ne-om descurca noi. La redactori parca e jalea mai mare.

Virgil30.07.2012 09:35

Si cand te gandesti ca am avut redactori de clasa, incepand cu Andrei Sava, cu Il Soldatino, Subiectiv, Dan Kressman, Gica Chioru si altii al caror nume sau nickname pe moment im scapa.

Cred ca un motiv l-ar constitui faptul ca foarte multi din cei inregistrati confunda Steaua cu Becali si de aici comentarii negative la adresa ros-albastrilor.

Cine are Steaua in suflet il ignora pe cioban si-si urmeaza sentimentele fata de echipa.

Pacat ca unii nu inteleg acest lucru.

axl30.07.2012 09:52

Salut Virgile.

Din cate imi aduc eu aminte si domnia ta scriai foarte frumos. De ce n-o mai faci asa des?

1on30.07.2012 10:13
- 1on scos acces. Nu a mai moderat nimic din 8 iunie. Daca revine...

Din cate vad, eu am acces la toate butoanele (!!!)

Legat de intentia in sine, nu stiu ce sa zic, in ultima perioada am avut si ceva probleme (de sanatate si nu numai) dar nu pot sa spun ca astea au fost un motiv principal pentru lipsa activitatii ci, mai degraba, lehamitea care ne-a cuprins pe toti. Strict in ultima saptamana, de cand a inceput campionatul si s-a mai animat oleaca atmosfera pe forum si s-ar fi simtit mai mult nevoia de mozi, eu nu-s in Bucuresti (ajung saptamana asta). Eu zic sa-mi mai lasi acces vreo luna - doua, sa vad ce si cum in perioada urmatoare.

Lari30.07.2012 13:32
Lari, feel free sa cooptezi, mai cu rugaminti, mai cu amenintari, orice oameni ai nevoie de la echipa moderatoare. Cati om ramane, ne-om descurca noi. La redactori parca e jalea mai mare.

Sunt amuzat ca-s bagat si in barca moderatorilor. Singurele chestii pe care le-am facut pe tema asta au fost sa unesc niste postari, ori sa indemn la calm/calmarea spiritelor. Aaa, si am dat vreo 2 banuri unor dinamovisti, parca. In rest, nu am incalcat separatia puterilor in forum, chiar si dupa ce Adrian mi-a zis ca-s lash.

Pur si simplu, mi s-ar fi parut oribil din partea mea sa ma bag unde nu-mi fierbe oala, desi continuu sa regret ca unii useri au fost banati definitiv (cu exceptia lui Redondo, poate). I-as nominaliza aici pe zob79 (minus modul sau primitiv de a se raporta la cei care nu-i impartasesc punctul de vedere), stix, ori Ultramoro.

NU PROPUN REVENIREA LOR, insa am dat exemple clare de neimplicare a mea in problema moderarii, chiar si atunci cand nu am fost de acord cu masurile luate.

Consider ca e bine ca redactorii si mozii sa fie chestii separate, pentru ca ala care va scrie si care va fi criticat, intotdeauna va avea un dintzishor impotriva celor care nu-i impartasesc opiniile (fie ca recunoaste, ori nu). E omeneste, in definitiv. Dar trebuie ca cineva sa fie neutru si sa priveasca problemele in mod obiectiv.

Da, Axle, la redactori e jalea cea mare. Iar oamenii cu care am vorbit de-a lungul timpului sunt scarbiti de cele mai diverse lucruri: de la lipsa coloanei vertebrale a unora, la talibanismul altora, de la faptul ca nuantele unor probleme sunt respinse cu brutalitate pana la lipsa credintei ca is pierd timpul facand ceva constructiv.

Nu am depus armele in ceea ce priveste "recrutarea", dar, dupa cum spuneam, lucrurile-s complicate.

Si cand te gandesti ca am avut redactori de clasa, incepand cu Andrei Sava, cu Il Soldatino, Subiectiv, Dan Kressman, Gica Chioru si altii al caror nume sau nickname pe moment im scapa.

Cred ca un motiv l-ar constitui faptul ca foarte multi din cei inregistrati confunda Steaua cu Becali si de aici comentarii negative la adresa ros-albastrilor.

Cine are Steaua in suflet il ignora pe cioban si-si urmeaza sentimentele fata de echipa.

Pcat ca unii nu inteleg acest lucru.

Nene Virgile, a trece cu vederea efectele pe care le are babuinu' asupra echipei nu poate fi in niciun caz ok. De pilda, faptul ca aduce tehnicieni cu o experienta din ce in ce mai discutabila este cat se poate de evident si de distructiv pentru... echipa. Ori faptul ca si astia care-i aduce nu rezista nici cat o campanie agricola. Las la o parte presiunea psihica pusa pe jucatori lipsiti de experienta sportiva, ori de viata, ori lipsiti fie si de o minima educatie parentala.

Pe de alta parte, si eu am militat pentru cronici de meci facute cat se poate de rezonabil. Daca am avea macar atata lucru, multe din problemele de "animatie" ale sitului ar fi rezolvate.

Iar matale, nene Virgile, ar trebui sa-ti fie din nou dor sa te certi cu userii pe probleme fotbalistice. Hai, curaj! La treaba! :yes:

Axle, esti atent cum pun in practica faza cu amenintarile, da? fularultras

@1on

Inainte de toate, MULTA SANATATE!

Dar, daca in urmatoarele 3 saptamani nu scrii macar un articol, iti dau ban. :hump: Scrii corect romaneste, argumentele tale sunt cat se poate de corect construite, deci tu, practic, faci mutre, te alinti. Hai, ca ai treaba si nu vreau sa te retin. :D

Axle, cum m-am descurcat? :crazy:

Azzido30.07.2012 13:51
Din cate vad, eu am acces la toate butoanele (!!!)

Legat de intentia in sine, nu stiu ce sa zic, in ultima perioada am avut si ceva probleme (de sanatate si nu numai) dar nu pot sa spun ca astea au fost un motiv principal pentru lipsa activitatii ci, mai degraba, lehamitea care ne-a cuprins pe toti. Strict in ultima saptamana, de cand a inceput campionatul si s-a mai animat oleaca atmosfera pe forum si s-ar fi simtit mai mult nevoia de mozi, eu nu-s in Bucuresti (ajung saptamana asta). Eu zic sa-mi mai lasi acces vreo luna - doua, sa vad ce si cum in perioada urmatoare.

uitasem sa scot accesul. ramane asa...

Virgil30.07.2012 14:57
Salut Virgile.

Din cate imi aduc eu aminte si domnia ta scriai foarte frumos. De ce n-o mai faci asa des?

A fost o vreme cand aveam mare tragere de inima in a-mi aduce aportul la bunul mers al site-ului. Incet-incet elanul mi-a disparut pana aproape de zero. Cauzele au fost desele discutii in contradictoriu. Nu mai intelegeam nimic, eram derutat, eram obisnuit sa lucrez altfel.

Va promit insa ca o sa incep sa caut subiecte si o sa incerc sa scriu din nou.

Lari30.07.2012 15:00
Va promit insa ca o sa incep sa caut subiecte si o sa incerc sa scriu din nou.

In sfarsit, o veste buna! :thumbup:

*Alecs*30.07.2012 15:01

Pe Moweed nu l-am mai vazut nici pe messenger ca inainte, cine stie, poate are omul probleme sau treburi multe. Incercati sa-l contactati cei care aveti si altceva in afara de adresa lui de mail.

Lari10.03.2013 21:20

La "notele jucatorilor" nu se poate selecta actualul sezon, ca nu e disponibil. De fapt, nu-s disponibile ultimele 2 sezoane.

Dragoshel10.03.2013 21:34

gata

Lari10.03.2013 21:42

Sar'naaa!!! :thumbup:

Si, daca tot ai chef de treaba, vad, rezolva si tu problema asta: :))

Clipboard02.jpg

Dragoshel10.03.2013 22:01
Azzido10.03.2013 22:24

terminati-va ma ca aia nu are nicio adresa @Steaua.ro. Steaua.ro nici macar nu are inregistrari dns pt mail, deci cum s-ar spune: nu exista mailuri @Steaua.ro.

Lari10.03.2013 22:33

Pai in asta a constat si gluma... :look:

«178910»