Lari, feel free sa cooptezi, mai cu rugaminti, mai cu amenintari, orice oameni ai nevoie de la echipa moderatoare. Cati om ramane, ne-om descurca noi. La redactori parca e jalea mai mare.
Sunt amuzat ca-s bagat si in barca moderatorilor. Singurele chestii pe care le-am facut pe tema asta au fost sa unesc niste postari, ori sa indemn la calm/calmarea spiritelor. Aaa, si am dat vreo 2 banuri unor dinamovisti, parca. In rest, nu am incalcat separatia puterilor in forum, chiar si dupa ce Adrian mi-a zis ca-s lash.
Pur si simplu, mi s-ar fi parut oribil din partea mea sa ma bag unde nu-mi fierbe oala, desi continuu sa regret ca unii useri au fost banati definitiv (cu exceptia lui Redondo, poate). I-as nominaliza aici pe zob79 (minus modul sau primitiv de a se raporta la cei care nu-i impartasesc punctul de vedere), stix, ori Ultramoro.
NU PROPUN REVENIREA LOR, insa am dat exemple clare de neimplicare a mea in problema moderarii, chiar si atunci cand nu am fost de acord cu masurile luate.
Consider ca e bine ca redactorii si mozii sa fie chestii separate, pentru ca ala care va scrie si care va fi criticat, intotdeauna va avea un dintzishor impotriva celor care nu-i impartasesc opiniile (fie ca recunoaste, ori nu). E omeneste, in definitiv. Dar trebuie ca cineva sa fie neutru si sa priveasca problemele in mod obiectiv.
Da, Axle, la redactori e jalea cea mare. Iar oamenii cu care am vorbit de-a lungul timpului sunt scarbiti de cele mai diverse lucruri: de la lipsa coloanei vertebrale a unora, la talibanismul altora, de la faptul ca nuantele unor probleme sunt respinse cu brutalitate pana la lipsa credintei ca is pierd timpul facand ceva constructiv.
Nu am depus armele in ceea ce priveste "recrutarea", dar, dupa cum spuneam, lucrurile-s complicate.
Si cand te gandesti ca am avut redactori de clasa, incepand cu Andrei Sava, cu Il Soldatino, Subiectiv, Dan Kressman, Gica Chioru si altii al caror nume sau nickname pe moment im scapa.
Cred ca un motiv l-ar constitui faptul ca foarte multi din cei inregistrati confunda Steaua cu Becali si de aici comentarii negative la adresa ros-albastrilor.
Cine are Steaua in suflet il ignora pe cioban si-si urmeaza sentimentele fata de echipa.
Pcat ca unii nu inteleg acest lucru.
Nene Virgile, a trece cu vederea efectele pe care le are babuinu' asupra echipei nu poate fi in niciun caz ok. De pilda, faptul ca aduce tehnicieni cu o experienta din ce in ce mai discutabila este cat se poate de evident si de distructiv pentru... echipa. Ori faptul ca si astia care-i aduce nu rezista nici cat o campanie agricola. Las la o parte presiunea psihica pusa pe jucatori lipsiti de experienta sportiva, ori de viata, ori lipsiti fie si de o minima educatie parentala.
Pe de alta parte, si eu am militat pentru cronici de meci facute cat se poate de rezonabil. Daca am avea macar atata lucru, multe din problemele de "animatie" ale sitului ar fi rezolvate.
Iar matale, nene Virgile, ar trebui sa-ti fie din nou dor sa te certi cu userii pe probleme fotbalistice. Hai, curaj! La treaba! 
Axle, esti atent cum pun in practica faza cu amenintarile, da? 
@1on
Inainte de toate, MULTA SANATATE!
Dar, daca in urmatoarele 3 saptamani nu scrii macar un articol, iti dau ban.
Scrii corect romaneste, argumentele tale sunt cat se poate de corect construite, deci tu, practic, faci mutre, te alinti. Hai, ca ai treaba si nu vreau sa te retin. 
Axle, cum m-am descurcat?