Va stresati degeaba.
Site-ul merge greu acum pentru ca e vacanta. Ca ne place sau nu, cacatul de fotbal e sportul numarul 1 intre stelisti(majoritatea lor). Restul sporturilor sunt pe locurile...ha ha... 1500, 1600, pe acolo, mult dupa laba si uitatul la TV.
Relansarea site-ului a fost facuta deja. Din punctul meu de vedere, www.Steaua.ro a venit perfect ca o prelungire a www.fcsteaua.ro si a facut-o si la timpul potrivit. Dupa cum vedeti, CSA a inceput o urcare in forta. Baschet, handbal, rugby,judo, acum hochei.
Chiar daca Steaua.ro nu e acum super accesat eu unul zic ca o sa ia in curand prim planul. Adica, daca celelalte sectii sportive ale CSA vor continua trendul ascendent, publicul stelist va recapata interesul pentru aceste sectii.
La baschet, de exemplu, cei care tin cu Steaua in ceea ce priveste fotbalul, prefera, ori sa fie suporteri ai echipelor locale de baschet, ori sa tina cu asesoftul sau orice alta echipa favorita la titlu. (pt cei care nu stiu, BC Steaua a batut asesoftul! ****!
)
Avem nevoie de rabdare. Repet, site-ul e putin populat acum pentru ca asa se intampla in fiecare perioada de vacanta. Si, nu uitati, echipa de fotbal face fix **** pe piata transferurilor. Deci oamenii chiar nu au de ce sa caute informatii despre ea.
Repopularea site-ului va veni odata cu inceperea returului.
Totusi, daca tot vorbim de o relansare, eu propun sa lasam asta la o parte si sa incercam o reorientare. Ma gandesc la cresterea numarului articolelor despre CSA si pe FCSteaua.ro
Dragoshel
Ce zici sa punem pe fcsteaua.ro si articolele de pe Steaua.ro. Daca nu ma insel, Costi si Padrese mai uploadeaza acolo, nu? Propun sa uploadeze si pe FCSteaua.ro pentru a prezenta publicului interesat de fotbal stiri mai multe despre CSA. Mai multe stiri vor atrage mai multa atentia. Pana la urma, daca oamenii vad "BC Steaua invinge campioana Asesoft", le trezeste interesul si clickaie.O stire despre Alina Dumitru, una despre echipa de Rugby(momentan caut informatii despre noul ei partener, NY Rangers, si incerc sa arat lumii ca asocierea asta nu e o umilinta. Azi sau maine sper sa termin), una la volei, la polo, pe langa articolele antibecalii si cronicile echipei de fotbal nu au cum sa faca rau. Mai mult, vor inchide gura odata si pentru totdeauna celor care spun ca acest site nu e stelist ci e antibecalii.
S-ar putea sa para extremist dar propun ca, in aceasta perioada de pauza, articolele despre CSA sa ocupe cam 80% din site. Celelalte 20% sa fie despre fotbal. Iar, la inceputul returului, sa se faca 50-50. 50% fotbal, 50% CSA. Si articolele antibecalii sa intre in acel 50% al fotbalului. Ca, oricum, stiri pozitive despre CSA(ca acest parteneriat cu Rangers) tot stiri antibecalii sunt, garantez. Vor trezi publicul si vor deschide ochii tuturor ignorantilor plus ca va creste din nou sentimentul de mandrie fata de culori, club, etc.