suporterii Stelei vor participa luni, orele 22, la emisiunea nasul-10tvputeti pune anunt pe site va rog?
gata!
poti sa-l scoti te rog, acum, pentru ca a trecut si ziua de luni, si orele 22, si emisiunea si tot ![]()
A inregistrat-o cineva? Poate o punem pe tracker
pai ma, in plm. ai scris asta la
, deci esti dubiosCITAT(Costi @ Apr 18 2011, 08:07 PM)
Cand sunt pe prima pagina, se vede poza de la articolul cu Olaroiu. Cand intru in articol, nu se mai vede. Azzido, iar ai drogat bagheta magica? ![]()
Eu nu o vad deloc.
Psihoza... A iesit de tot.
rahat, cred ca e agenturili straine de vina
Am votat de pe Chrome, nu mi s-au aratat rezultatele dupa ce am terminat "treaba", am intrat pe Mozilla sa vad daca e de la mine, dar n-am mai putut vota, pentru ca acolo se vedeau rezultatele.
rahat, probleme in paradis ![]()
imi pare rau, dar nu te pot ajuta. browserele noi apar, fcsteaua.ro ramane acelasi
in principiu da, doar ca trebuie sa aiba si cine sa faca modificarile astea
Site-ul steauarugby arata genial ![]()
Nu am putea implementa si noi macar la urmatorul meci ca acolo? Chestia cu ceasul, clasament, programul etapei, si daca s-ar putea ca la cateva secunde sa se schimbe si sa apara urmatorul meci al echipei de baschet, rugby, si tot asa. Greu? ![]()
il stresez eu pe George dar de maine ca azi e ziua lui ![]()
teoretic Mutu fute pamantul, practic Mutu n-are timp sa futa pamantul, pt ca sta prea mult in club.
asa si cu noi, teoretic daca ne suparam putin ii dam jos pe steaufc.com de pe primul loc in google, practic noi nu prea ne suparam ca... n-avem timp sau motivatie.
asa si cu modificarile, multe putem face, putine le punem in practica.
si Mutu asta nu poate singur sa futa pamantu...
Mie imi place mult cum se vad meciurile pe situl promovat de Matican la fiecare joc al Stelei, www.p2phd.eu. Marea lor majoritate sunt HD, mai ales cele din Liga I.
Asa ca mi-am luat libertatea de a-l intreba daca poate rezolva cu un cod embed, gandindu-ma sa ajutam un roman de-al nostru sa prospere.
Raspunsul lui:
"problema e alta, noi ce avantaje avem! Puteti sa ne puneti primii la TV Live ? sau un link mare dedesupt de stream cu mesajul : Streaming asigurat de P2PHD.eu"
@Costi
@Azzido
Voi ce ziceti?
Personal, ma enerveaza oamenii carora li se ofera sansa de a-si creste traficul gratuit, si vor si mai mult. Dar voi sunteti sefii si puteti discuta direct cu el, ca nu cre'ca va permiteti o secretara
Matican e omu'.
Din cate vad, omu' nu a postat pana acu' decat linkuri catre situ' lui.
M-am bagat in ciorba asta, pentru a avea si eu o solutie la indemana, in cazul in care oamenii care se pricep nu sunt in zona.
Plus de asta, io ma gandeam chiar sa facem live video la Campionatul European, sa se discute si pe prima pagina a sitului, nu numai pe forum, despre fotbalul de calitate. ![]()
In cazul in care va enerveaza si pe voi pozitia lui Matican, o lasam cum a cazut, dar o sa va rog sa creati un thread pe "Moderare" unde fie sa postati o lista cu situri care au codul embed disponibil, fie sa ... nush, caka maka, sa nu pice doar pe voi problema...
mai da-l ma in rahat cu siteul lui, in loc sa zica mersi ca nu-si ia ban pt ca posteaza doar linkuri catre siteul lui, mai are si pretentii de parca ar fi singurul site din lume care transmite meciurile pe net.
daca ne enerveaza putin ii furam si codul catre stream si nu-i punem nici link ![]()
pe mine ma enerveaza astia care vin cu tupeu, deci eu cred ca am putea sa ne lipsim de serviciile lui, dar daca vreti voi...
Nu, fratioare! Parerea mea e sora geamana cu a ta. ![]()
Ideea e ca, daca Dragoshel s-a saturat, ma gandeam sa fim acoperiti cumva pe problema asta... Sau, poate nu s-a saturat Dragoshel atat de mult ![]()
atunci ii sterg mereu postul cand pune linkul si iau streamul de la el de pe site.
Asa, asa, bagati-ma in gura lupului... ![]()
Nu inteleg , care-i treaba cu streamurile astea ? Exista saituri unde se gasesc streamuri la fiecare meci al Stelei. Unul dintre ele digisport.info . Ati putea sa luati de acolo , de fiecare data sunt 1-2 streamuri de genul celor pe care le puneti pe site si mai sunt sopcasturi care cred ca nu va intereseaza. Nu stiu care e procedura atunci cand le postati aici , dar poate va ajuta.