FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Relansarea Site-ului

«12345610»
Marius03.02.2010 20:39
cum dracu sa ii facem sa scrie???

pai intai ii rogi frumos, majoritatea o sa refuze, dar gasesti unu' ca ovi asta care chiar vrea sa scrie ceva, ii acorzi o oarecare "protectie", asta insemnand ca nu permiti injuraturile si poate asa ai sansa sa convingi oameni care chiar au ceva in cap ca nu pierd nimic daca scriu pe fcsteaua.ro.

Adrian03.02.2010 20:53

Singura concluzie pe care am tras-o eu din noua politica e ca ii incurajeaza pe becalisti. Atat. In ultimele zile au aparut pe site becalisti guralivi ca ovibenta, lucyano-stelistu, jonah, becalisti care s-au alaturat lui stift si altora si care, vazand ca sunt permise pe site articole pro Gigi, si-au dat drumul la gura.

Asta a vrut noua politica?

Sa le dea curaj becalistilor? Eu credeam ca scopul nostru e sa moara Gigi, nu sa isi gaseasca asta sustinatori. Majoritatea abia asteapta sa le spuna cineva ca e bine sa il sustina pe Gigi spre un nou titlu. Atat mai trebuie, sa ii incurajam si noi.

Vreau sa il intreb pe Noname, nu pe Marius, asta a fost intentia acelei intalniri a AISS?Eu nu cred.

Daca nu vor sa scrie, mariuse, sa fie sanatosi. Daca vrei sa ii incurajezi sa scrie, incurajeaza-i pe cei care chiar au ceva de spus(Ma refer aici la oameni ca Padrese care, din pacate, vad ca nu scrie pt FCSteaua.ro. DE CE?! Poate din cauza noii politici.), nu pe toti ratatii care si-au facut cont in ultimele 24 de ore. Sau poate ovibenta e vreun prieten de-al tau. Nu stiu.

MoWeed03.02.2010 20:57

Am si eu o rugaminte: pe viitor, astfel de articole ar putea fi postate aici sa ne dam si noi cu parerea? Daca considerati ca alde eu sau Ronnie(care nu suntem redactori) nu avem dreptul sa ne dam cu parerea, atunci macar consulta-ti-i pe Marius, Lari, Adrian, Azzido, Virgil

@Dragos

Vad ca nu zice nimeni nimic. Da un semn pe messanger odata cand ai timp si facem noi 2 o lista...

Dragoshel03.02.2010 20:58

oentru ca iubeste si alte sectii alea CSA poate mai mult ca fotbalul daia nu scrie padrese aici. a acceptat sa scrie doar despre celelalte echipe. daia a si aparut Steaua.ro ca a insistat el pe mine, si eu pe George :D

Lari03.02.2010 20:58
In primul rand, eu am citit art ala de vreo 3-4 ori cred si tot nu-mi dau seama unde-s minciunile si rahatul incriminat.

Uite aici o lista de minciuni:

- SUNTEM SINGURI SI NU AVEM NICI UN TEMEI LEGAL PRIN CARE SA PUTEM SA II CEREM SA PLECE.

Asa cum raspuns deja, protestul are alte radacini. E si o minciuna, si un rahat.

- GLORIILE Stelei PE CARE NOI LE-AM APARAT CU ATATA ARDOARE IN FATA CIOBANULUI NU AU INTERES PENTRU SITUATIA ACTUALA A Stelei, PE SCURT NU LE PASA.( doar cateva declaratii in presa nimic mai mult)

O minciuna sfruntata in ultimul hal.

- NU EXISTA NICI UN ALT INVESTITOR INTERESAT SA PREIA Steaua.

E o afirmatie atat de jenanta, incat nici nu merita bagata in seama.

Ca sa nu mai spun ca omu' desfiinteaza protestul in prima parte a articolului, pentru a incheia apoteotic: Eu unul o sa merg la stadion, o sa iubesc Steaua in continuare, o sa sper ca jucatorii care vin la Steaua vin din dragoste pentru ea, o sa ii sustin neconditionat. O sa il injur in continuare pe cioban, nu o sa il las sa aiba liniste nici o zi, la fel cum nu mai am eu de cand acesta a venit la Steaua si o sa sper ca intr-o zi soarele pe strada ros albastra.

Deci el va si injura, va sustine si echipa si da, ca titlu, "Un protest sortit esecului?!!"

Iar din modul in care a combatut dupa, numa' inteligent nu as spune ca e, in afara unor ironii, trebuie sa recunosc, reusite.

In fine... nu vreau sa-ti fac un proces de constiinta, Mariuse, stiu ca esti mai mult decat bine intentionat, stiu ca si tu esti sictirit de faptul ca acest site a decazut cam multisor in ultimii 2 ani. Spun doar ca trebuie sa fim nitel mai atenti cu aia care posteaza, atata tot.

Eu sunt de parere sa avem incredere in cei care primesc articole spre publicare, de la diversi useri. Personal, urasc birocratia si cred ca e stupid sa ne controlam unii pe altii la modul asta, cu postarea articolului aici, cu datu' parerii si apoi postare. Ce dreaq, mai avem sa facem sondaj pentru fotografiile publicate si suntem noul Comitet Central.

Concluzie: propun sa fim atenti in mod special (dar nu numai) cu cei care scriu articole pentru prima data si, daca vedem ca unele afirmatii sunt fara temei, sa-i rugam fie sa reformuleze, fie sa-si gandeasca mai bine punctul de vedere. Altfel, o sa ne scalambaiem sine die unii la altii.

Adrian03.02.2010 21:05

MoWeed

Normal este sa participam toti la vot(mozi, redactori si admini si ceilalti care au acces la aceasta sectiune) dar, avand in vedere ca Azzido si George se ocupa de site, eu unul nu m-as supara daca ar decide ei ce se pune pe prima pagina si ce nu.

Pana la urma ei sunt baieti obiectivi si nu participa la certurile la care unii dintre noi iau parte destul de frecvent in ultima vreme.

Fane04.02.2010 08:03

Mariuse ca sa : gasesti unu' ca ovi si sa ii acorzi o oarecare "protectie", asta insemnand ca nu permiti injuraturile ....el se plange ca l-au luat userii la plua dar cand vine vorba de el nu-i scapa unul in al lua la misto`...mai da-l in kkt de trist ca nu o sa ma apuc acum sa-l ard pe Tupac Amaru sau oricare altul pe care cat-de-cat il cunosc ( dupa postari ) si nu este venit de alaltaieri pe acest site in dauna unuia inregistrat ieri si cu 10-20 postari cu acelasi continut.Sa fie sanatos...a scris un articol ( foarte bine ) sa-si asume si parerile celorlalti.

Dupa parerea mea lasandu-i pe rahiticii astia pro Becali sa debiteze ce vor ei pe site deja a inceput sa creeze confuzie in randul celolalti useri...multi incep sa-si puna intrebari...bun,ei nu stiu de intentia noastra de relansare a site-ului si aici nu-i condamn,dar nici nu ma apuc acum sa le pun palma la cur unora care sunt veniti de doua zile pe aici si nu fac altceva decat sa inflameze spiritele si sa agite restul userilor.

Marius05.02.2010 15:10
pai intai ii rogi frumos, majoritatea o sa refuze, dar gasesti unu' ca ovi asta care chiar vrea sa scrie ceva, ii acorzi o oarecare "protectie", asta insemnand ca nu permiti injuraturile si poate asa ai sansa sa convingi oameni care chiar au ceva in cap ca nu pierd nimic daca scriu pe fcsteaua.ro.

bai distrusule, mai du-te-n plm de bulangiu.

din citatul de mai sus ai dedus cu creieru-ti cat o nuca ca ovi plm ala protejatul meu?

pai bai baiatule, e clar ca tu ai serioase probleme la mansarda ba, esti incapabil de deductii logice, la mintea copilului de 6 ani, asta ca sa nu mai discutam de dispute argumentate. vai de tine.

daca asa stau lucrurile, imi bag ****-n tot, modereaza tu, scrie tu articole, discuta cu tine ca doar a devenit saitu tau in ultima vreme, **** in gura pe cine vrei, dai ban cand ti se scoala si cate altele.

eu renunt sa-mi mai bat bat capul cu un dobitoc ca tine.

si astept banul ala pentru ca te-am jignit. imbecilule.

noname05.02.2010 15:40
Vreau sa il intreb pe Noname, nu pe Marius, asta a fost intentia acelei intalniri a AISS?Eu nu cred.

Intentia AISS a fost sa evite unipolarizarea site-ului. Suntem site-ul suporterilor stelisti, nu al celor care sunt contra lui Gigi. In ultimele zile traficul pe site a crescut considerabil (sau destul de mult incat sa se simta) tocmai datorita articolelor controversate. Eu am observat ca aparitia acestor articole controversate a reusit sa anime chiar si vizitatorii fideli, care sunt fara tagada impotriva lui Gigi dar care intrasera intr-o stare de apatie (si articolul tau, Adrian, a adus multe comentarii si pareri).

Eu consider ca rezultatul scontat a fost atins insa este posibil ca acest sistem de postare de articole sa nu fie cel mai potrivit, pentru ca ies discutii de genul celor de mai sus.

O sa vorbesc cu Azzido si cu George sa vedem daca putem implementa alt sistem de aprobare pentru articolele de la cititori. Ma gandesc la un fel de "comisie" (online, evident) de 5 persoane care sa voteze cu DA/NU fiecare articol primit. Bineinteles, majoritatea va decide. Vom vedea daca se poate gasi o solutie simpla (de genul unui poll pt fiecare articol, la care sa fie permisa votarea doar de catre cele 5 persoane).

bodanelu05.02.2010 16:15

Adrian.. las-o coitze mai usor.. ai un still de enervezi pe oricine. SI pe cea mai calma persoana reusesti sa o enervezi...

Lari05.02.2010 16:16

Pai putem deschide un nou topic in aceasta sectiune si sa facem cate un poll la fiecare articol propus. Nu stiu insa daca se pot sterge poll-urile deschise deja sau macar inlocuite.

Da, traficul a crescut cu aproape 1.000 de useri/zi, insa multi useri vechi ne-au atras atentia ca se gandesc serios daca sa mai intre sau nu.

Pana la urma, oricat de controversate, se va ajunge invariabil la aceleasi discutii, la acelasi argumente si, cred, pe termen lung, am putea avea de pierdut. Tocmai d-aia spuneam ca ar fi bine ca cei care scriu despre sustinerea echipei sa o faca ceva mai argumentat.

Cred ca am putea crea ceva rating si cu ceva analize ale jocului din pregatiri, ce a adus Stoichita nou (sau nu) DIN PUNCT DE VEDERE FOTBALISTIC, chestii strict sportive.

Ar fi super daca cineva ar putea face live-text sambata si duminica la meciurile de hochei pe FCSteaua.ro, nu numai pe Steaua.ro. Iar daca am putea face chestia asta la mai multe meciuri ale CS Steaua ar fi extraordinar.

Adrian05.02.2010 19:53

Bai ratatule, as zice ceva acum de tine dar nu are rost.

Cand ti-am zis ca trebuie sa faci cu cap ceea ce faci, se pare ca tu ai inteles ca trebuie doar sa dai din cap. Ia uita-te pe topicul ala ce a facut ovibenta al tau. Si zic ca el al tau pentru ca matale ai insistat sa ii pui articolul de rahat pe site, matale i-ai trimis mesaj privat ca sa scrie ceva, matale ai cerut sa fie protejat. Asa a zis el.

Cata rabdare sa ai cu un om care foloseste prescurtari ca sa injure si care nici macar nu raspunde la intrebari?

Ia uita-te daca l-am provocat cumva. Ca el zice ca eu l-am provocat. Uita-te daca i-am raspuns la toate "esti Gigi becalii" a lui. Nu am zis nimic. L-am lasat sa ma ironizeze cat a vrut, l-am lasat sa isi bata joc de mine cat a vrut el. In schimb, nu l-am lasat sa isi bata joc de alti utilizatori.

Lui Mew2 i-a zis SPLG. Oare de la ce vine?

Lui Ultramoro(om care nici nu a discutat cu el si care doar a zis ca oamenii ca el nu trebuiesc bagati in seama) i-a zis SVFIGDI. Iarasi, te rog sa traduci tu. Astia sunt oamenii pe care tu vrei sa ii protejezi?

Adica ei au voie sa ironizeze pe oricine si sa injure pe oricine, dar trebuie protejati de injuraturi. Cum vine asta?!

Explicati-mi si mie!

Capul tau ala prost nu prea realizeaza cum stau treburile aici pentru ca tu nu participi la discutii. Baga-te si tu bah la discutii daca tot esti moderator. Ca sa nu mai fie doar site-ul meu. Dar tu nu poti. Ca pe tine te doare in cot de ce se intampla pe aici. Te doare in cot ca utilizatori vechi ai forumului sunt injurati.

Mai bine informeaza-te boule inainte sa vorbesti sau sa publici articole pe site. Te-ai trezit sa bagi articolul unui utilizator cu 2 postari si 3 ore de existenta pe forum. OAU! Ala chiar era demn de incredere.

Bodanelu

Te invit si pe tine sa te uiti sa vezi daca nu am avut rabdare cu el. Sa vezi daca i-am raspuns la vreo jignire. Tot ce am facut a fost sa ii pun intrebari. Pai, fara suparare, la asta se referea Mariusica? Adica sa il protejam de intrebari incomode pentru el si sa il lasam sa zica ce vrea chiar daca zice minciuni.

Daca nu ii injura pe Lari, Mew2, Ultramoro si ceilalti utilizatori, nu l-as fi banat. Dar asa, daca vi se pare ca am procedat gresit, va rog ridicati-i banul.

Imi pare rau daca sunt singurul moderator care isi face treaba pe forum. Ca sa nu mai fie asa, eu propun ca si ceilalti moderatori sa isi faca treaba pe forum.

Marius05.02.2010 20:18

esti dobitoc ba. ce ti-am zis io si ce-ai inteles tu. tampitule.

si daca io-s ratat, tu ce plm esti ba?

Cristi, scoate-mi frate toate accesele. eu unul nu mai am rabdare cu un asa specimen. imi bag **** in tot si gata, faceti ce vreti cu asta.

Adrian05.02.2010 20:34

In afara de a injura nu stii nimic. Ti-ai demonstrat deja caracterul jegos si m-am lamurit si de inteligenta ta domnule "erau il-uri" asa ca mai bine nu mai discuta cu mine.

Si da, mai bine ti le scoate ca s-asa nu faci nimic pe aici.

Marius05.02.2010 20:37

jet ba in plm de retardat :))))

daca si asta a ajuns sa-mi spuna ca nu fac nimic pe aici e clar. gata. v-am pupat.

Lari05.02.2010 21:05

Cin' te crezi, bah, ca esti tu sa demisionezi? Noi te dam afara, nu pleci tu, clar? :punk:

Azzido05.02.2010 21:09

prietenul meu imaginar crede ca aveti probleme serioase.

ori va calmati, ori luati o pauza fortata.

:ce_oameni:

Adrian05.02.2010 21:18

Am vazut ce faci tu pe aici frumoaso... Du-te si da-ti doua palme ca esti tare din spatele tastaturii.

Azzido

Tu esti administrator. Spune tu ce sa facem cu baietii astia becalisti care vin si injura. Ii sanctionam sau ii protejam?

bodanelu05.02.2010 21:21

parerea mea.. micul razboi intre voi doi cam tot continua.. si ar cam trebui sa luati o pauza amandoi de la moderat...

Adrian05.02.2010 21:27

Micul razboi e continuat de domnisoara care nu poate sa zica doua cuvinte fara sa injure.

MoWeed05.02.2010 21:31

Deci, fara intentia de a supara pe nimeni, tre sa zic ca, cateodata, va comportati ca niste pidze.

Da-o-n plm de treaba mah, voi doi chiar nu puteti discuta niciodata fara sa va atacati?

Azzido05.02.2010 22:45

eu va mai zic o singura chestie: ori va ignorati, ori nu mai moderati.

e chiar atat de greu sa ignori o persoana ? mai ales pe net...

referitor la ovibenta ala, eu zic ca e ok ca si-a luat ban tinand cont ca a injurat lumea, acum nu stiu daca a fost provocat sau nu...

Marius06.02.2010 09:01
MoWeed06.02.2010 12:25

Mah, pana la urma Jiji are vreun temei legal sau e doar o alta tampenie facuta de el?

Legea este de partea noastra sau nu?

Ronnie06.02.2010 12:35

aceleasi certuri fara scop si tel.

«12345610»