In primul rand, eu am citit art ala de vreo 3-4 ori cred si tot nu-mi dau seama unde-s minciunile si rahatul incriminat.
Uite aici o lista de minciuni:
- SUNTEM SINGURI SI NU AVEM NICI UN TEMEI LEGAL PRIN CARE SA PUTEM SA II CEREM SA PLECE.
Asa cum raspuns deja, protestul are alte radacini. E si o minciuna, si un rahat.
- GLORIILE Stelei PE CARE NOI LE-AM APARAT CU ATATA ARDOARE IN FATA CIOBANULUI NU AU INTERES PENTRU SITUATIA ACTUALA A Stelei, PE SCURT NU LE PASA.( doar cateva declaratii in presa nimic mai mult)
O minciuna sfruntata in ultimul hal.
- NU EXISTA NICI UN ALT INVESTITOR INTERESAT SA PREIA Steaua.
E o afirmatie atat de jenanta, incat nici nu merita bagata in seama.
Ca sa nu mai spun ca omu' desfiinteaza protestul in prima parte a articolului, pentru a incheia apoteotic: Eu unul o sa merg la stadion, o sa iubesc Steaua in continuare, o sa sper ca jucatorii care vin la Steaua vin din dragoste pentru ea, o sa ii sustin neconditionat. O sa il injur in continuare pe cioban, nu o sa il las sa aiba liniste nici o zi, la fel cum nu mai am eu de cand acesta a venit la Steaua si o sa sper ca intr-o zi soarele pe strada ros albastra.
Deci el va si injura, va sustine si echipa si da, ca titlu, "Un protest sortit esecului?!!"
Iar din modul in care a combatut dupa, numa' inteligent nu as spune ca e, in afara unor ironii, trebuie sa recunosc, reusite.
In fine... nu vreau sa-ti fac un proces de constiinta, Mariuse, stiu ca esti mai mult decat bine intentionat, stiu ca si tu esti sictirit de faptul ca acest site a decazut cam multisor in ultimii 2 ani. Spun doar ca trebuie sa fim nitel mai atenti cu aia care posteaza, atata tot.
Eu sunt de parere sa avem incredere in cei care primesc articole spre publicare, de la diversi useri. Personal, urasc birocratia si cred ca e stupid sa ne controlam unii pe altii la modul asta, cu postarea articolului aici, cu datu' parerii si apoi postare. Ce dreaq, mai avem sa facem sondaj pentru fotografiile publicate si suntem noul Comitet Central.
Concluzie: propun sa fim atenti in mod special (dar nu numai) cu cei care scriu articole pentru prima data si, daca vedem ca unele afirmatii sunt fara temei, sa-i rugam fie sa reformuleze, fie sa-si gandeasca mai bine punctul de vedere. Altfel, o sa ne scalambaiem sine die unii la altii.