FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica - manager general

«15678910»
c.ronaldo1716.09.2006 07:43

cred ca daca MM nu era la Steaua, noi nu mai ajungeam nici echipa care suntem acuma, poate una din primele 10 echipe ale Europei........ sa nu uitam: Bostina, Ghionea, Ogararu, Carlos, Cyril, Saban, Iacob etc. etc. etc.

MadFroG16.09.2006 09:56

Trebuie sa-i multumim lui MM pentru aceste performante.

Cum a capatat mai multa putere de decizie in club,am reusit sa castigam 2 campionate consecutive,o primavara europeana dupa 10 ani,o semifinala de Cupa UEFA,prezenta in CL dupa 10 ani ..MULTUMIM MM!

Bogdan4Steaua17.09.2006 20:44

Meme este prezent in aceasta seara la Recursul Etapei si imi place la nebunie cum il pune la punct pe Buzarin. :wink:

***alex***17.09.2006 20:55

Da, vad ca a tacut de tot Buzarin! Mai e in studio? :D

I.N.Money17.09.2006 23:37

Omul acesta trebuie sa ramana mult timp la Steaua,are un ochi la fotbalisti si o iubire cum avea marele "Sfinx",pastrand proportile evident.

In aceasta seara l-a pus la punct pe pungasul de Iancu,care imediat a sarit sa se lege de meciul Stelei.

Nu degeaba numele sau a fost strigat de tot stadionul in prima repriza.

Virgil18.09.2006 05:43

MM a fost magnific la "Procesul etapei".L-a facut praf pe nesimtitul de Iancu.Am simtit cum creste inima in mine cand i-a vorbit cu tu si i-a inchis botul.Faza aia cu parchet,gresie si altele a fost de coma.

Concluzia : Gigi a avut dreptate când a spus despre Iancu ca e un papagal.

steaua*forever18.09.2006 09:30

Acum imi pare rau ca n-am vazut Recursul Etapei...

Phire18.09.2006 17:35

Respect, MM, pentru atitudinea pe care ai avut-o azi la 'Fanatik Show', c-ai preferat sa parasesti emisiunea decat sa te cobori la nivelul acelei 'glume sinistre a naturii' -lol :lol: -, acelui puscarias abject!

RobYnho19.09.2006 15:34

Ma simt "MANDRU CA SUNT STELIST" cand il vad pe MM la vreo emisiune. O mare parte din performantele Stelei din ultimii 2 ani se datoreaza si lui MM.

simona9009.10.2006 14:11

Un om cu un bun simt [dar daca e enervat devine un Jiji mai mic] foarte bine face deoarece lumea din jur anti-Steaua sunt de o nesimtire si un caracter de tot c******.

Imi place ca are un tupeu fin si e destept -adik super destept.Respect MM-si imi place ca e si pacifist.

cristian01405.12.2006 04:10

Mihai Stoica a insinuat ieri că Dinamo a recurs la meciuri strategice în acest campionat şi că acum a început să se teamă de Steaua. Finalul de an aruncă în aer lupta dintre Steaua şi Dinamo, ocupantele primelor două locuri în Liga I. După ce Cristi Borcea s-a referit la arbitrajele campioanei din acest sezon, spunînd că "roş-albaştri sînt lideri la obţinerea penalty-urilor", ieri Mihai Stoica s-a dezlănţuit la adresa grupării din Ştefan cel Mare.

"De doi ani şi jumătate uitasem că există Borcea. Acum şi-a regăsit talentul oratoric şi a început să vorbească numai şi numai de Steaua. Cred că a început să îi fie teamă, deşi distanţa e foarte mare în clasament. Ştie că nu o să mai întîlnească echipe cu jucători fără viteză, care aleargă pe lîngă minge acompaniind-o în poartă. La multe meciuri ale lui Dinamo din acest campionat mi s-a stricat televizorul sau aveam impresia că e pe slow-motion", a spus MM, sugerînd că trupa lui Rednic a avut parte de partide în care advesarele nu s-au omorît cu firea.

"Sînt în Europa pe munca Stelei"

Oficialul Stelei a trecut apoi la duelul din Europa şi a acuzat că Dinamo a făcut cele mai puţine performanţe. "Să nu se mai ia de Rădoi şi de ceilalţi jucători ai Stelei, care au făcut cele mai mari performanţe de după revoluţie! Au făcut performanţe inimaginabile. Cine credea că Steaua va trece de Valencia, că va spulbera pe Betis, că va juca împotriva lui Real Madrid şi împotriva celei mai bune echipe din lume, Lyon, cînd în fotbalul românesc unii se mîndreau că au făcut amical cu Real şi au luat cinci, ţinînd minte golurile lor?", a adăugat MM.

"Ar trebui să le mulţumească Stelei şi apoi Rapidului pentru rezultatele din Europa. Ei sînt unde sînt şi unde vor fi pe munca altora, nu a lor. Cînd vor ajunge acolo, sus, din munca lor, atunci să vorbească de Steaua. A venit Manchester cu echipa a 3-a la Bucureşti, cu Fletcher şi O'Shea şi mai ştiu eu cine şi tot i-a bătut şi ei vorbesc de performanţe", a încheiat Stoica.

Ironizează victoria cu Leverkusen

Oficialul Stelei s-a referit şi la parcursul european al lui Dinamo din acest an şi a lansat o ironie faţă de victoria obţinută în faţa lui Bayer Leverkusen. "Pe cine au bătut? O echipă de Spitalul de Urgenţă, la care am văzut un cuplu de atacanţi germani <>: Helciug-Barbarez şi Crăciunescu-Voronin. Lui Voronin îi mai lipsea acordeonul. Şi IOR Balş îi învingea pe nemţi", a spus MM la Ştirile Sportive ale Antenei 1, cu trimitere la asemănarea izbitoare dintre atacantul ucrainean al lui Bayer, Voronin (foto), şi fostul component al trupei Spitalul de Urgenţă, Vali Crăciunescu (medalion).

"Ce să caute în Ghencea cu 3.000 de spectatori?"

Mihai Stoica a comentat ieri şi posibilitatea ca Dinamo să evolueze pe stadionul din Ghencea în cazul în care va ajunge în grupele Ligii Campionilor. "Ce să caute ei cu 3.000 de spectatori în imensitatea din Ghencea? Să joace la ei, că au stadion frumos! Au scaune, au nocturnă. Bine, că dacă stai la tribuna oficială şi crezi că eşti de fapt pe alt stadion şi nu vezi nimic, asta e altceva, dar în rest e un stadion OK. Să pice cu Barcelona, să vină spaniolii la Bucureşti să joace cu Dinamo, dar nu ştiu unde, că e cam greu în Ştefan cel Mare", a spus MM.

"Se spune că Dinamo nu a mai pierdut din 2001, pe teren propriu, în cupele europene. Păi, era şi greu, pentru că nu prea a jucat. Dacă nu joci, nu ai cum să pierzi"

"Cei de la Dinamo visează că vor întîlni pe Barcelona. Atunci cînd Borcea se va trezi din vis, păsărelele vor ciripi, caişii vor înflori şi zăpada se va topi"

"La meciul Steaua - Jiul au fost 16.500 de spectatori. La Dinamo - Leverkusen, pentru că s-a jucat cu o echipă de Spitalul de Urgenţă, lîngă Spitalul de Urgenţă, probabil că au lăsat 6.000 de locuri libere pe motive de securitate"

Mihai Stoica

Genial MM Stoica ! :lol:

SURSA : GSP.

JeLeS05.12.2006 05:24
E clar, omul nostru are o problema. Ne afecteaza grav imaginea prin compoetamentul sau.  :(

nu face decat sa puna la punct adversarii ... cei care arunca cu gunoi in Steaua nu trebuiesc menajatzi .. din contra ... MM o face totusi intr`un mod ironic , le inchide gura iar apoi "nu mai sunt cuvinte"... cred ca si voi in MM si il vreau la echipa cat mai mult timp ... merita pt tot ce face pt jucatori ... este ca un scut . FORZA MM

ktalyn10.12.2006 10:25

Bravo MM ! EL e intotdeauna primul care raspunde la atacurile adversarilor.. nu suporta ca aceasta echipa sa fie jignita si il respect pt asta.. la fel as face si eu ! in afara de asta e si un bun manager !

Tine'o tot asa !

cikkek_12353.jpg

***alex***12.12.2006 16:51

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, este invitat la emisiunea "Om la om", ora 20:30

Se anunta show! 8)

Sper sa ii inchida gura rapidișoreanului!

gbucur2218.12.2006 13:49

Succesul Stelei din ultimii 3-4 ani se datoreaza in cea mai mare parte lui MM Stoica. As fi foarte fericit sa plece Becali de la Steaua si sa-l ia si pe Olaroiu cu el, dar Stoica merita sa ramana pentru ca este cel mai bun manager din Romania la ora actuala. Bravo MM!

Virgil25.01.2007 14:26

2007_1_24_11_51_2_fata%20mm.jpg

R - Sunt voci care spun ca nu se justifica deplasarile dumneavoastra in Brazilia.

MM - Ajax l-a urmarit pe Ogararu aproape 30 meciuri pana a inaintat o oferta. N-am ajuns la acelasi nivel dar nici nu voi propune jucatori pe care i-am vazut de doua-trei ori. Cu Andrey a fost o exceptie, ramasesem doar cu Cornel Cernea iar in tara cazusem de acord toti ca nu exista alternativa. Ceea ce suporterii trebuie sa inteleaga este ca acel atat de necesar departament de scouting exista la Steaua si ca la ora actuala controlam destul de amanuntit pietele pe care le consideram importante. Eu nu sunt scouter, doar observ jucatorii care imi sunt semnalati de oamenii trimisi de noi. Sunt primul conducator care a realizat ca nu se pot transfera jucatori de valoare din birou dar exista unii care s-au obisnuit sa conteste absolut orice miscare pe care o fac.

Citat de pe www.steauafc.ro

c.ronaldo1729.01.2007 05:20

Cica intra MM pe forumuri.... pe aici nu l-am prea vazut.... :lol: ... numai ca daca intra sa-si puna nick-ul "MM.Stoica.senior" :lol:

axl2330.01.2007 15:01

sau poate chiar "Mihai Stoica - manager general" :D

korynna02.03.2007 06:40

mie imi placeau prim planurile cu el de la meciul cu Otelul :lol: :lol: ofta intr-una

bogdanbabes02.03.2007 22:54

2 cuvinte : RESPECT MM !

strezahuzum04.03.2007 21:45

Stoica a atins un nou nivel al nemerniciei. Omul coboara din ce in ce mai jos, se pare ca nu are limita.

Am vazut cu ochii mei cum o fosta glorie a Stelei, Lita Dumitru, a fost insultat in direct de catre Stoica, pentru ca a indraznit sa-i spuna adevarul - si anume ca multi jucatori nu au valoare de Steaua. Si ca joaca "precum niste cizme". Adica adevarul gol-golut, nu versiunea roz-bombon a lui Stoica in care Steaua joaca magnific dar e "furata" de o conspiratie mega-galactica.

Pitecantropul s-a dezlantuit, a urlat la telefon si l-a insultat intr-un hal fara hal pe un jucator care a insemnat mult mai mult pentru Steaua decat modesta sa persoana !!

Rusine Stoica ! Rusine ! Ma doare cand vad cat de jos a cazut acest club in mana unui megaloman mincinos si nesimtit, completat de o sluga pe asemanarea sa !

predatorpulse704.03.2007 23:15

De acord cu tine strezahuzum. Eu am avut incredere in MM si dupa ce a dat cu pumnul in acel "suporter" dar el deja se crede Dumnezeu la Steaua,sau cel putin Dumnezeu pana vine Jiji si-l pune cu botul pe labe.Eu inca cred ca e un manager bun dar se implica in lucruri care nu-l privesc iar faptul ca jigneste fosti mari jucatori ai Stelei ca lita Dumitru la modul cel josnic posibil nu-l ajutaa.Steaua este Real Madrid-ul Romaniei iar nivelul nostru ar trebui sa fie cel mai inalt:si la rezultate si la joc si la management si la imagine. Ori condusi de un cioban megaloman si un increzut paranoic e greu sa faci asa ceva.MM si-a gasit si antrenor care sa-i sustina punctul de vedere,pe Oli. Oli are scuze pentru orice si in plus a spus ca isi dau cu parerea despre Steaua "oameni care nu au facut nimic in viata lor",iar eu am simtit aceasta declaratie ochita inspre Balint si Ienei care au spus pe buna dreptate ca Steaua isi pierde incet dar sigur traditia si stilul de joc ofensiv.

La Steaua e un sistem becalian: nu esti de acord cu mine esti o hahalera.Gloriile nu numai ca nu sunt apropiate de club ba sunt chiar jignite,indepartate

E o relatie simpla: Jiji e nervos,agitat mereu-->MM e dupa chipul lui Jiji,smardoi--> Oli poate cel mai plin de nervi antrenor pe care l-a avut Steaua in ultimii ani-->starea conducerii este pasata la jucatori-->Steaua cea mai "violenta" echipa din campionat cu 9 rosii.Cu Protasov,de exemplu,lantul se rupea pentru ca om mai calm ca Protasov n-am vazut,parca-l simteam pe Jiji nervos ca n-are cum sa ii impuna ceva lui Protasov ca nu vorbea romana.

Ii transmit ciobanului(Jiji),ingamfatului(MM) si incompetentului(Oli) ca ei ar trebui sa mai stea inca 200 de ani la Steaua ca se repete macar performantelor oamenilor pe care ii jignesc cu atata usurinta.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

I.N.Money04.03.2007 23:51

Hai sa nu fim chiar atat de duri.

Lita Dumitru merita tot respectul nostru pentru cat a evoluat la Steaua,dar sa nu uitam cate critici a adus Stelei!

A declarat ceva legat de drumul spre Sevilla,ca s-ar putea sa cada avionul cu echipa sau ceva de genul(nu aprofundez pentru ca nu stiu exact).

Sa nu uitam ca pe vremea cand era pe la Rapid numai critici ne-a adus si personal nu l-am auzit spunand lucruri bune despre Steaua,chiar daca a mancat o paine de aici.

Meme are multe defecte,dar dupa cate a declarat Lita era timpul sa il opreasca cineva.Nu se poate sa declare asemenea lucruri,una este sa critici jocul echipei si alta este sa spui numai prostii.

Daca Meme reactiona in halul acesta in fata lui Jenei,Raducanu sau Iordanescu atunci chiar nu mai avea nicio scuza,dar in cazul asta nu trebuie criticat serios,poate doar "urecheat" pentru limbajul de strada folosit.

AmuntBoy04.03.2007 23:56

Eu nu am nici un respect pt acest om lita Dumitru un om ratat din toate punctele de vedere

A jucat nush cati ani la Steaua , a zis aseara ca 10 ani, dar striga peste tot ca el este crrapidist , o rusine de om Si cand vb asa de Steaua , eu si multi stelisti ii luam familia in ....

Si nu doar ce a zis acum , cand pare un om cumpatat si spune adevarul ca jucam varza, ci toate declaratiile lui din ultimii ani si cum jigneste jucatorii, dar se stie ca este sau a fost angajat la giovanni ....

PLUS pt cine nu stie aceasta fosta "vedeta" a Stelei se considera mare rapidist ........

RESPECT MM !!!

Bogdan4Steaua05.03.2007 00:35

Hai sa nu il transformam pe Lita Dumitru intr-un mare simbol al Stelei pentru ca nu e cazul. Si pe mine m-au calcat pe nervi declaratiile lui. Si nu este vorba de critici constructive ci de comantarii malitioase. Poate tonul lui Stoica a fost cam dur, dar "fosta glorie" a meritat acele reprosuri.

«15678910»