eu cred ca MM ar trebui iertat pentru acel gest facut la suparere . a facut si lucruri bune pentru Steaua si eu cred ca merita iertarea noastra,toti gresim in viata.
Ai dreptate... :-)
eu cred ca MM ar trebui iertat pentru acel gest facut la suparere . a facut si lucruri bune pentru Steaua si eu cred ca merita iertarea noastra,toti gresim in viata.
Ai dreptate... :-)
Bai !!! Nu va mai amagiti ! Becali e un tembel cu bani iar MM-ul un pervers. Ciobanu' crede ca totul e de vanzare,iar managerul face pe spasitul acuma. Pai se merita unu' pe altu' ! Chestia aia cu Zenga a fost o rusine !!! Sa-l dai afara pe omul care practic avea titlul in buzunar ??? Cu doar 3 etape inainte de final ? Barem la Becali n-ai pretentii ca nu-l duce mintea,dar javra de MM care se lauda cu principiile si ''valoarea'' lui.ce-a facut ? A tacut malc ! Halal caracter ! Ce mai fara cuvinte.......iar Oli...are dreptate Mitica Dragomir cand spune ca nu trebuia sa ramana,citez: ''Uneori e bine sa pleci de la locul faptei'' :twisted:
Am ajuns ca Rapidu' ! Degeaba rade Jiji de Copos....amandoi sunt stresanti si enervanti.
A plecat! 8-O
Din informatiile pe care le-am citit in jegurile noastre de ziare de sport on-line, MM ori a plecat ori va pleca....oricum... pacat...
...Pleaca cel care a facut cel mai mult din trio-ul Becali, Oli, MM ..Sa vedem ce urmeaza..
Nu cred ca va pleca decat in clipa in care va semna cu altcineva!!
Cu aceasta plecare..chiar ca nu mai avem sanse sa luam jucatori bunicei (sub 1 mil de $) Asta e daca nu i-au reusit cateva transferuri..totusi l-a adus pe Dica, Elton, Thereau care daca ar mai avea sansa sa joace impreuna...
:
..daca asa gandeste Beecali poate pleaca si el!
Cand a plecat a zis ca-i pare rau doar de suporteri si de Radoi (plangand)..ma rog se vede ca e stelist 100%!
A facut si bune si rele..DAR A IUBIT Steaua! Nu cred ca o sa mai existe vreodata un conducator la noi care sa apere Steaua si culorile noastre asa cum a facut-o Meme Stoica.
RESPECT Meme!
Multumesc, Mihai Stoica, pentru SUFLETUL investit la Steaua!!!
Nu credeam vreodata ca o sa plece MM de la Steaua, pacat, a facut multe lucruri bune, a luat apararea echipei cand trebuia, a facut si prostii dar........imi pare rau de el!!
MM A PLECAT. Nu credeam ca o sa spun asta, dar imi pare rau . Imi pare rau ca omul pe care l-a protejat cu atata ardoare, l-a lucrat frumos pe la spate. Dincolo de antrenorul Olaroiu, e omul. E omul corupt si slugarnic, e omul fara pic de demnitate care suporta toate arogantele lui Gigi doar pentru ca isi castiga niste bani. Sincer, l-as fi inteles daca murea de foame, dar asa? Cum sa stai sa [............] si pe urma sa apari la TV zambind si sa spui : "Am ramas sa suferim impreuna"
ESTI UN GUNOI ,OLAROIULE!
Sincer m-a socat stirea demisiei/ demiterii lui MM. Ca vrem sa acceptam sau nu, a avut un mare merit in performantele obtinute de Steaua. El l-a adus pe Zenga si cand acesta a fost demis, MM nu s-a lasat si l-a adus pe Protasov...
In ciuda faptului ca uneori imaginea lui MM nu era compatibila cu Steaua, trebuie sa recunoastem ca a plecat un STELIST...
Sunt convinsa ca Oli a avut o mare parte de vina in demiterea/demisia lui MM iar transferul lui Neaga s-ar putea sa devina istorie...
Nu ar fi un soc prea mare pentru mine daca Dica ar hotari in vara sa plece...
Ce mor eu pe oamenii astia..pana nu de mult toti il injurau si ii cereu demisia..ba ca nu aduce jucatori buni, ba ca vorbeste mult si prost..sau ca e arogant...acum ca nu mai e ii plangeti de mila...sa nu uitam ca ne batem pentru locul doi...e o rusine pentru Steaua...nu ne numim Rapid....sa ne bucuram ca ocupam pozitia secunda...Steaua e Steaua si sa nu uitam cum am luat campionatul trecut...tin mult la Steaua da ce se intampla acum ma scoate rau din sarite... ![]()
Plecarea lui Mihai Stoica va avea efecte negative pe termen mediu si lung. Nu a fost perfect, nimeni nu este perfect, dar consider ca ex-managerul a fost principalul numitor comun pentru performantele Stelei din ultimii trei ani. Dam afara oamenii competenti si mentinem in functie toate nulitatile. Tipic pentru Becali.
Sunt absolut dezgustat de situatia actuala!
Meme Stoica a recunoscut in Special ca a fost contactat de un partid politic, in perioada in care a fost manager al Stelei:
"Am unde sa activez si in afara fotbalului, cand am spus ca intru in televiziune a fost o gluma.Spre surprinderea mea am fost contactat si de un partid politic si nu un partid de buzunar. Eu inca nu m-am inregimentat politic. Nici acum nu stiu daca o voi face, insa trebuie sa cantaresc ceea ce mi se ofera"
Nu-l mai sufar de cand l-a lovit pe suporterul ala.
Nu uita ca suporterul ala il injura pe Dica! chiar sub nasul lui.
Invitat de Ion Cristoiu la emisiunea "Ora presei" de la Antena 2, fostul manager al Stelei, MM Stoica, nu a exclus posibilitatea sã lucreze în presã. "E foarte posibil sã lucrez în presa sportivã. Îmi fãcea o deosebitã plãcere sã critic ceea ce se scria greșit", a spus MM Stoica, care și-a adus aminte și de faptul cã a cochetat cu gazetãria. "Am scris la "Ora" cronici de meci, cînd eram oficial la Galați. Fãceam programe de meci gen "Cațavencu", ziar care mi-a și publicat niște materiale pe care le-am scris sub pseudonim la poșta redacției", a mai spus MM Stoica.
Fostul oficial stelist are mai multe oferte de unde ar putea alege. "Îmi voi cîntãri foarte bine ofertele. Poți sã fii în fotbal, chiar dacã rãmîi anonim", a declarat Stoica.
Cred ca i-ar sta bine. Sper sa fie in sfarsit cineva care sa critice presa asta din Romania.