FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica - manager general

«1678910»
scipio05.03.2007 00:58

De cand sunt suporter al Stelei , nu am mai vazut un om din conducere sa apere cu atata indrajire clubul.MAXIM RESPECT MM, pentru tot ceea ce faci .Era bine cand pe vremea lui Paunescu ne calcau toti pe bommeuri, toti se luau de noi si conducerea tacea malc? toti ne faceau cum le venea la gura.MM e singuru care a luat atitudine , a aparat atat Steaua de azi cat si generatiile anterioare ale Stelei, nu uitati cum i-a pus la punct pe lucesti . A avut rezultate unice in fotbalu romanesc de dupa revolutie .nu in ultimu rand a facut multe pentru galerie, incercand sa coopereze cat mai bine cu suporterii.MM Stoica , UNU DINTRE NOI

AmuntBoy05.03.2007 01:06

Eu nu aveam nimik cu lita chiar daca stiam cat simpatizeaza rapidul si nu ma interesa,

Dar cand toti zic fosta glorie a Stelei

si cand el zice despre trasferul lui Elton malitios ca e pt copii si juniori si ca va fi alta fasaiala a managerului inainte sa-l vada ..... a fost clar .... sau ca fara 2-3 jucatori Steaua este echipa de divizia B

Apropo de Elton si Pandi a facut o mica gluma plus cativa altii, dar nu se compara cu mistocareala ieftina a celui care se mai da mare stelist

o rusine, ce mai

predatorpulse705.03.2007 07:44

Departe de mine gandul de a-l transforma pe lita Dumitru intr-un jucator reprezentativ pentru Steaua dar m-am saturat ca MM sa se ia in gat cu toata lumea.Sigur o sa spuneti ca o face pentru Steaua.Eu as prefera sa se ocupe de echipa Steaua si mai putin de imaginea acesteia.Echipa scartaie si el ii combate pe unii si pe altii de parca n-are altceva de facut.Prin incompetenta si ingamfarea unor persoane importante din club si a unor jucatori suntem la 16 pc de o echipa de tot rahatul.MM chiar imi era simpatic pe vremuri dar exagereaza de foarte multe ori.

Ma mira cum nu s-a luat nimeni de Oli,care a atacat indirect pe cei ce au facut Steaua mare,Ienei,Balint si chiar Stoichita.Si Ienei si Balint si Stoichita au spus adevaruri dureroase si pentru noi dar mai ales pentru Oli.Dar Oli i-a facut "oameni care nu au realizat nimic in viata lor",bineinteles indirect pentru ca el nu are nici curajul de a-i acuza direct.

Il anunt de d-l Olaroiu ca Ienei,de exemplu,are un Champions League castigat pe cand el are un titlu tras de par si o semifinala de Cupa UEFA pierduta la modul cel mai tampit.

Balint,Stoichita,Ienei sunt stelisti adevarati si bineinteles ca ii doare cand altii injosesc imaginea unei echipe caruia ei i-au adus glorie pe vremuri.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

dinamofob05.03.2007 10:08

predator

Nu amesteca performantele lui Jenei si ale lui Balint la Steaua cu cel in a carui epoca de antrenorat a inceput declinul. Stoichita nu scapa nici un prilej de a face praf Steaua, interesul acestui mercenar fiind evident. Toti stelistii care ataca au un interes cat de mic, dar pe langa T.Stoica, Balint, Jenei etc, Lita Dumitru si Stoichita (care a trecut si pe la Dinamo, daca nu ma insel...) sunt pigmei care trebuiesc ignorati.

***alex***05.03.2007 12:13

Lita Dumitru a meritat din plin ceea ce i-a zis Meme. O fi jucat el la Steaua, dar nu e normal sa spui ca speri sa cada avionul cu ei in drumul spre Sevilla ca sa nu se faca de ras pe teren sau ca Steaua e o echipa de divizia B.

Dragoshel05.03.2007 12:30

Degeaba se plimba prin toata lume ca nimic nu a adus la Steaua, sa vedem pa "fanion" ala ce face:)))

korynna05.03.2007 12:31

a meritat ce i-a zis MM,dar din partea lui e nevoie de mai multa diplomatie.sa-l combata intr-un mod demn,nu sa faca show.sa zicem ca l-a scos din sarite,insa nu trebuia sa-i faca jocul,astfel atacandu-l intr-un mod subtil,dar in acelasi timp si dureros.se pare ca aceste calitati ii lipsesc cu desavarsire lui MM,ceea ce m-a scos din sarite dintotdeauna la conducerea echipelor de club e ca vor sa-si faca reclama in cel mai urat fel posibil.

daca ar fi mai calm ar fi perfect si imaginea noastra ar avea numai de castigat,pentru ca in rest,a demonstrat ca iubeste Steaua

strezahuzum05.03.2007 13:13

Da' mai lasati-o fratilor pe asta cu dragostea netarmurita a lui MM pentru Steaua. De la gradinita iubea el Steaua, stim, stim. Eventual poate ne spune ca si biberonul lui a fost ros-albastru.

In caz ca nu se stia deja, pe vremea cand era presedinte la Galati, MMincinosul injura echipele din capitala cu mult foc si ravna. Cu Steaua in frunte.

korynna05.03.2007 13:21

doar nu vroiai sa spuna ca e stelist :) si,cum am mai zis,este cam scandalagiu.oricum eu cred ca(pe langa faptul ca asta e meseria lui)Steaua inseamna mult pentru el.este doar impresia mea,nu trebuie sa fii de acord cu ea

predatorpulse705.03.2007 18:41

dinamofob asa e poate am exagerat cu Stoichita la categoria stelisti trup si suflet dar chiar m-a mahnit reactia lui Oli la adresa lui nea imi si Balint,ei doar si-au spus parerea despre jocul echipei intr-un mod civilizat spre deosebire de lita Dumitru. Chiar nu are nimeni voie sa spuna ceva despre jocul Stelei,ca imediat se sare pe el? Cel mai bine a spus-o Balint,si anume ca prin jocul practicat in ultimele luni Steaua si-a pierdut din traditie.Cand nu jucam ceea ce a jucat Steaua dintotdeauna adica jocul rapid,pe poarta,cu un-doi-uri nu prea sunt rezultate notabile(vezi perioada Piturca).Exceptiile de la aceasta regula sunt Zenga si Oli care cu un joc mai mult de asteptare au obtinut rezultate notabile,insa as vrea ca spectacolul sa se intoarca in Ghencea,macar pentru o scurta perioada.

Daca unii dintre baieti ar scapa de fitele din cap,daca Elton se va integra in echipa, si daca se vor transfera niste fundasi laterali de calitate vom deveni din nou o echipa formidabila si poate cu noroc prindem locul 2.Pana atunci trebuie sa fim uniti,indiferent de unde suntem loviti.Ah,si inca o chestie,craciunescu trebuie sa se intoarca la CCA ca e jale cu acesti arbitri nesimtiti.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Virgil06.03.2007 10:18

Cu toate bunele si relele lui,Mihai Stoica,a adus se pare,jucatorul de care avea atât de multa nevoie Steaua.Numele lui : Elton , pretul : 1.600.000 $ .

Nu cred ca intereseaza pe cineva - cu exceptia câtorva ,care se pare ca îi platesc polite - ce a facut sau ce a spus MM când era conducatorul Otelului.Ce-a fost,a fost.Ce e în prezent conteaza.

Eu cred ca MM îsi face treaba cum trebuie la Steaua si ca e trup si suflet pentru culori.

Iata mai jos o opinie a sa,calda-calda,emisa dupa meciul de trista amintire de la Vaslui,aparuta la rubrica de sport a ziarului "7 plus" :

"Este strigator la cer ca arbitrii ne vâneaza la fiecare partida. In cazul eliminarii lui Thereau este vorba despre un presupus gest nesportiv al unui jucator care nu face asa ceva. Numai un om din tot stadionul a vazut acel gest. Se spune ca Cyril Thereau l-a calcat pe cap pe un vasluian si ala nu are niciun semn".

MadFroG07.03.2007 16:24

Bravo MM :twisted: ai grija , daca te tii te prostii o sa se transforme semnatura mea din : love MM forever , in hate MM forever 8)

Gooooooolsteaua13.03.2007 01:48

Iubeste cu adevarat Steaua.

Tot respectul.

Virgil15.03.2007 15:35

In cazul în care Cosmin Olaroiu nu ar reusi sa redreseze situatia echipei în urmatoarele trei etape de campionat, Mihai Stoica se gândeste la mai multe solutii pentru banca tehnica, el nefiind chiar încântat de o colaborare cu Gica Hagi, la fel de adevarat fiind ca nici "Regele" nu vine cu inima deschisa la Steaua atât timp cât în functia de manager este galateanul. Cum piata interna ofera putine variante, si acelea neagreate de Meme, se pare ca acesta încearca, prin intermediul relatiilor pe care si le-a facut în Brazilia, în urma periplurilor sale în cautare de jucatori, sa gaseasca un antrenor din Tara Cafelei. Totodata, Stoica studiaza si alte variante din Europa, fiind tot mai clar ca un eventual înlocuitor al lui Oli va fi un tehnician strain.

Sursa : Prosport

diehardfan20.03.2007 00:57

ma poate ajuta cineva cu o adresa de email a lui Meme? de preferat una "verificata", cu sanse ridicate sa ajunga mesajul meu la el

Virgil20.03.2007 19:19

Managerul Stelei, MM Stoica, se aflã la Geneva, începând de ieri, unde participã la Forumul cluburilor din Europa. La aceastã întâlnire au fost invitati reprezentantii celor mai importante cluburi de pe continent. Forumul se va încheia astãzi.

Sursa : Gazeta Sporturilor

alpopa20.03.2007 22:20

pentru diehardfan: M***@***

Mie mi-a raspuns de fiecare data.

diehardfan20.03.2007 22:53

:wink: merci, alpopa, sper sa-mi raspunda si mie :)

zipper24.03.2007 11:38

Articol preluat de pe SteauaFC:

In articolul "Falimentul Saban", aparut astazi in cotidianul Gazeta

Sporturilor, sub semnatura redactorului Dan Udrea, sunt prezentate

cifrele contractului internationalului israelian Klemi Saban.

Informez suporterii Stelei ca TOATE cifrele aparute in articolul

respectiv sunt neconforme cu realitatea, acestea culminand cu salariul pe care

redactorul sustine ca Saban il primeste. Chiar daca sumele din

contractele jucatorilor nostri sunt confidentiale, totusi consider ca e necesara o

reactie din partea FC Steaua cand datele prezentate sunt atat de

indepartate de cele corecte.

In cazul lui Saban, salariul real nu se ridica nici macar la 50% din

cel prezentat de Gazeta Sporturilor.

Ma intreb daca este o incercare de a crea disensiuni in vestiarul

Stelei inainte de partida impotriva Rapidului sau doar de lipsa de

profesionalism a redactorilor publicatiei respective.

Astept dezmintirea care se impune si scuzele pe care Gazeta ar fi

normal sa le prezinte suporterilor campioanei Romaniei, pe care ii

dezinformeaza cu regularitate.

Mihai Stoica, Manager General FC Steaua Bucuresti

axl2324.03.2007 12:49

Hi hi, s-a simtit lezat personal, e firesc. :D

danielcristian26.03.2007 16:54

Pe de alta parte,daca omul chiar are dreptate,e dreptul lui sa se apere...nu zic ca are,dar un lucru e sigur:la gasit scuze,sau la dat replici e pe podium la Steaua,imediat dupa Olaroiu! :lol:

c.ronaldo1706.04.2007 12:57
Managerul Stelei a afirmat că la partida Steaua-Dinamo vor fi luate măsuri severe de securitate. "În tribune vor fii 1.224 de dinamovişti. Al 1.225-lea dinamovist nu va intra pe stadion", a spus MM Stoica.

Informaţii dinspre galeria lui Dinamo susţin că suporterii din Ştefan cel Mare au achiziţionat 3.000 de bilete în afara celor 1.224 puse la dispoziţie de către clubul din Ghencea.

Yeah baby, fi dur! 8)

***alex***12.04.2007 09:40

La Multi Ani, Meme!

SebahSTEAUA12.04.2007 12:14

La multi ani Meme !

Bogdan4Steaua12.04.2007 12:38

La multi ani, Meme!

«1678910»