FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica - manager general

«14567810»
I.N.Money03.08.2006 11:47

Mihai Stoica: "PRIN MINCIUNILE PE CARE LE PUBLICA, TOLONTAN JIGNESTE SUPORTERII Stelei"

Mihai Stoica

Campania dusa de cotidianul "Gazeta Sporturilor" impotriva Stelei a continuat si la jocul Steaua – ND GORICA.

Dupa ce un fotoreporter l-a agresat pe Carlos in timpul pauzei, supunandu-l unei sedinte foto prelungite fara permisiunea oficialilor Stelei de a patrunde in zona bancii de rezerve, am intervenit cerandu-le altor doi angajati ai gsp sa inceteze provocarile si sa arate mai mult respect jucatorului nostru care se accidentase la incalzire.

Marturisesc ca nu am fost foarte mirat cand am auzit minciunile reporterului gsp, Rotaru, care sustine - bineinteles, FARA PROBE - ca l-am injurat si l-am impins, asa cum alt reporter, Udrea, a sustinut - bineinteles, FARA PROBE - ca am facut o remarca la adresa lui Mircea Lucescu.

Cand se intampla sa mai citesc unele aberatii scrise de Tolontan, credeam ca este un om stapanit de complexe. Acum, dupa atacurile sale impotriva Stelei, am convingerea ca, daca s-ar decerna un titlu mondial la SERVILISM, distinctia i-ar reveni Redactorului Sef al gsp.

Un salariu imens nu se poate obtine respectand toate normele deontologice dar deja e prea mult.

Conteaza ca schimbul meu de replici cu Badoi s-a consumat in fata reprezentatilor presei (inclusiv cei ai gsp) si ca nimeni nu a auzit macar o injuratura din partea mea? Nu! Vrea Tolontan o poza care sa socheze pe prima pagina? Da! N-am injurat dar ce mai conteaza, poate gsp va reusi sa manipuleze suporterii, aratand ce om lipsit de inima sunt!

Deocamdata, doar doua informatii pentru Tolontan:

Este foarte adevarat ca, in perioada in care am activat la Galati, eram in razboi cu cluburile din capitala dar am ales sa colaborez cu Dumitru Dumitriu, Ilie Dumitrescu si Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], foste glorii ale...Stelei.

Prin incercarile repetate de a ne discredita pe mine si pe Carlos, numitul Tolontan nu face altceva decat sa subestimeze suporterii nostri,a caror inteligenta o jigneste cu obstinatie.

Mihai Stoica

PS Atacandu-l mereu pe Carlos, reusiti sa faceti un jucator strain sa regrete cateodata ca a ales sa joace in Romania. Insa, ca sa-l faceti sa plece, trebuie sa-i convingeti pe fanii care-i trimit scrisori in fiecare zi si pe cei care-i striga numele la fiecare meci ca scrieti adevarul. N-aveti nicio sansa, stiti de ce? Pentru ca MINTITI CU NERUSINARE!!!

Atacandu-ma pe mine, imi faceti un mare serviciu, stiti de ce? Nu veti afla niciodata

www.gsp.ro

Gontel03.08.2006 12:01

E clar, omul nostru are o problema. Ne afecteaza grav imaginea prin compoetamentul sau. :(

Cooper03.08.2006 16:24
E clar, omul nostru are o problema. Ne afecteaza grav imaginea prin compoetamentul sau.  :(
Nici eu nu il iubesc prea tare pe MM, dar de data aceasta e o facatura a gazetei, e clar. p.s. Se pare ca, nici macar Gigi nu mai poate sa-l stapaneasca.
***alex***03.08.2006 19:23

Domnule Mihai Stoica,

Ma bucur ca intrati pe site-ul acesta si mai ales pe forum! De ce nu va faceti cont? Apar zilnic stiri despre Steaua pe care le dezbatem aici si din cate vad multe sunt false! Ati putea sa ne clarificati in privinta unora! Bineinteles ca e o aberatie ce-am zis cu contul dar speranta nu moare niciodata! :D

Am incercat aici sa facem o mica campanie si sa nu cumparam gsp si ma bucur ca ati spus acest lucru si la televizor! Si oare de ce site-ul gsp este cel mai accesat site de informatii in ultimul timp? Pentru ca lumea a inceput sa nu le mai cumpere ziarul si in schimb il citeste pe internet!

Cam atat am avut de zis, felicitari pentru prestatia de la emisiune!

P.S. Care l-ati comparat cu Laporta? Meme e peste el! :D

P.P.S. Poate cititi si sectiunea Transferuri Vara 2006 :D

FORZA Steaua!!!

waste04.08.2006 11:43

Nu trebuie ridicata o statuie de moralitate lui Meme (si nici unui conducator de altfel, prin natura pozitiei), dar nici nu trebuie sa credem orice provocare ordinara a presei din ce in ce mai mult de scandal, tabloidizata, semidocta, care nu vrea decat subiecte facile si vandabile.

Pe scurt: Meme l-a contracarat cu argumente pe Tolontan la emisiunea de pe OTV, si a facut-o bine pana spre sfarsit, cand a intrat in jocul suburban a lui cartianu. A fost un dialog din care cine a avut urechi sa auda a inteles cateva din mecanismele lumii fotbalistico-jurnalistice din Romania.

Meme a avut intr-adevar rezultate la Steaua, si este ca intelect si prestatie publica cu mult peste lighioane gen Borcea, turcu etc. Prin urmare, ar trebui mai degraba sprijinit decat injurat.

mihaisupersteaua15.08.2006 19:28

eu il respect pe MM.Merita respect.Ii multumesc pt ce a facut pt clubul Steaua fular-campionii

iancu dragosh18.08.2006 06:49

Sunt foarte multi, pe acest site, care-l respecta pe MM si le respect obtiunea . problema este ca MM nu arata nici un fel de respect fata de suporterii Stelei. Din pacate, si o spun cu toata sinceritatea, MM mi-a mai dovedit inca o data cat de mult inseamna suporterii Stelei pentru el, multumim inca o data pentru modul in care a fost organizata vanzarea biletelor si consideratia deosebita pe care ne-a aratat-o noua, suporterilor si clientilor Stelei

steaua*forever19.08.2006 06:36

MM e stelist adevarat! Tot respectul! Chiar daca uneori isi cam pierde controlul, nu trebuie condamnat; sa nu uitam ca a facut multe lucruri bune la Steaua!

Virgil19.08.2006 06:49

Eu as zice ca doar incearca sa-si faca treaba bine.Pentru un salariu ca al lui,zau ca merita.

In plus Stelistii nu se fac,se nasc sau devin Stelisti din frageda copilarie.Ceea ce nu e cazul la MM.

steaua*forever19.08.2006 07:10

Iti respect parerea.

cristian01419.08.2006 10:35

MM a declarat ca este fanul ros-albastrilor inca din copilarie, dar inainte sa vina la Steaua a avut oferta de la Rapid si a refuzat-o. Tin minte ca la un meci al Stelei la Galati, Stoica a fost injurat si chiar scuipat de fanii Stelei si foarte revoltat (pe buna dreptate aici) le-a batut obrazul suporterilor si le-a strigat ca e stelist.

Intr-adevar la un asa salariu, asa munca si personal sunt multumit de ceea ce a realizat la echipa.

Sezonul trecut cand am vazut ce transferuri facuse : Nicolita si Iacob l-am injurat de toate neamurile :oops:, dar acum sunt satisfacut de ce a demonstrat la Steaua.

Si putin imi pasa de pumnul aplicat soferului aluia de RATB ! Dorel, Costel, Gigel sau cum s-o numi. :lol:

dmb19.08.2006 10:58
Si putin imi pasa de pumnul aplicat soferului aluia de RATB ! Dorel, Costel, Gigel sau cum s-o numi

Păcat că nu erea tată tău sau altcineva drag, sau tu.....să fii văzut dacă tot aşa puţin îţi păsa :D

laca_719.08.2006 11:52

@ dmb ala din cate am auzit injura jucatorii si cred eu ca si o merita :evil:

cristian01419.08.2006 12:04
Si putin imi pasa de pumnul aplicat soferului aluia de RATB ! Dorel, Costel, Gigel sau cum s-o numi

Păcat că nu erea tată tău sau altcineva drag, sau tu.....să fii văzut dacă tot aşa puţin îţi păsa :D

Sunt satul de stelistii 'de ocazie'. Ii inteleg pe unii ca dupa asemenea meciuri sufera, injura, poate si plang, dar sa incepi sa injuri jucatorii la un meci in care echipa conduce pe tabela, chiar daca nu practica un joc in viteza si spectaculo este penibil. Cateodata si mie imi vine sa-i iau la pumni pe anumiti microbisti care tin cu Steaua doar la victorii. S-a discutat mult pe aceasta tema si raman la parerea mea, chiar daca in prima instanta i-am dat dreptate acelui personaj, sofer de RATB.

MM Stoica a cladit ceva la Steaua, cu rabdare, pasiune si minte..multa minte daca ne uitam la ceilalti sefi de club, si pentru asta a fost platit, dar asta nu conteaza acum. Conteaza ca cineva, un oarecare, a venit si a insultat munca acelui om, injurand jucatorii. Daca cineva si-ar bate joc de ce ai cladit tu pana in acest moment intr-un oarecare domeniu, cum ai reactiona ? Poate ca nu ai lovi cu pumnul, dar nici nu cred ca l-ai saruta crestineste pe frunte.

Respect. :P

Virgil19.08.2006 12:24

Cei care sunt cei mai morali sunt cel mai departe de problema.

Murphy

cristian01419.08.2006 12:28

Moralitatea este teoria că fiecare faptă a omului este bună sau rea şi că 99% dintre ele sunt rele.

H.L. Mencken

forever_STEAUA31.08.2006 08:25
Mihai Stoica a fost suspendat trei luni de Comisia de Disciplina

Mihai Stoica a fost sanctionat pentru acuzatiile de "blat" lansate inaintea meciului CFR Cluj-Rapid, din etapa a XXVIII-a a editiei de campionat 2005/2006.

"Nu stiu exact suma cu care a fost amendat, parca era vorba de 3.000 de euro, dar Mihai Stoica a primit o suspendare de trei luni, care se adauga la vechea suspendare", a declarat Ionescu.

Sanctiunea dictata miercuri impotriva managerului general al FC Steaua se adauga celei de 8 luni care i-a fost impusa in luna mai, dupa incidentele de la finalul meciului cu Gloria Bistrita, din etapa a XXVI-a a campionatului trecut. La finalul acelei partide, oficialii stelisti au criticat arbitrajul, iar Mihai Stoica a incercat sa intre in vestiarul arbitrilor pentru a le cere socoteala, fiind insa impiedicat de fortele de ordine. In busculada creata, Stoica a avut un schimb de replici cu presedintele bistritean, Jean Padureanu, si cu seful jandarmilor, carora le-a adresat injurii si pe care i-a amenintat.

sursa: spt

DTP-Ludacris31.08.2006 08:56

Felicitari MM pentru tranferurile realitate in aceste zile ,sa speram ca vor fi niste achizitii bune :P . :wink:

forever_STEAUA01.09.2006 09:29
Mihai Stoica, 20 de luni de suspendare din 50 de mandat

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, care a fost suspendat, miercuri, pentru trei luni, de Comisia de Disciplina a FRF, a ajuns la 20 de luni de suspendare din totalul celor 50 de luni de când ocupa functii de conducere la gruparea din Bulevardul Ghencea.

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=4446

FanSteaua4Life01.09.2006 20:23

Da pe rapizi de ce nu ii suspenda, aia dupa fiecare meci al nostru ne acuza...

Motanu D02.09.2006 02:10

Pe MM nu a reusit nimeni sa-l suspende. Dovada ca a reusit sa-si faca treaba de manager foarte bine.

chestiile alea dictate de federatie sunt pur formale, mai ales pentru manageri, presedinti, directori, etc.

bodanelu02.09.2006 03:21

din cate stiu eu, prin suspendare nu mai are dreptul sa semneze contracte sau alte chesti de genul asta si nu`l impiedica sa caute strategii de marketing sau jucatori

Andreeutza stelista11.09.2006 16:43

respect MM! uneori presa vb numai minciuni. MM riposteaza cand Steaua este atacata si mie una mi se pare normal. MM este un stelist adevarat! s-a certat cu cei d la tvr pt ca meciul c standard sa fie transmis si pe tvr international. milioane de oameni din strainatate si-au putut vedea favoritii si cea mai mare echipa din Romania. respect MM!

P.S toti oamenii gresesc

ktalyn11.09.2006 16:58

MM e in primu' rand suporter ...si'l respect pt asta .orice echipa are nevoie de astfel de oameni !

AmuntBoy11.09.2006 17:28

vad ca a adus un manager de marketing

sper sa faca treaba buna

«14567810»