Mihai Stoica: "PRIN MINCIUNILE PE CARE LE PUBLICA, TOLONTAN JIGNESTE SUPORTERII Stelei"
Mihai Stoica
Campania dusa de cotidianul "Gazeta Sporturilor" impotriva Stelei a continuat si la jocul Steaua – ND GORICA.
Dupa ce un fotoreporter l-a agresat pe Carlos in timpul pauzei, supunandu-l unei sedinte foto prelungite fara permisiunea oficialilor Stelei de a patrunde in zona bancii de rezerve, am intervenit cerandu-le altor doi angajati ai gsp sa inceteze provocarile si sa arate mai mult respect jucatorului nostru care se accidentase la incalzire.
Marturisesc ca nu am fost foarte mirat cand am auzit minciunile reporterului gsp, Rotaru, care sustine - bineinteles, FARA PROBE - ca l-am injurat si l-am impins, asa cum alt reporter, Udrea, a sustinut - bineinteles, FARA PROBE - ca am facut o remarca la adresa lui Mircea Lucescu.
Cand se intampla sa mai citesc unele aberatii scrise de Tolontan, credeam ca este un om stapanit de complexe. Acum, dupa atacurile sale impotriva Stelei, am convingerea ca, daca s-ar decerna un titlu mondial la SERVILISM, distinctia i-ar reveni Redactorului Sef al gsp.
Un salariu imens nu se poate obtine respectand toate normele deontologice dar deja e prea mult.
Conteaza ca schimbul meu de replici cu Badoi s-a consumat in fata reprezentatilor presei (inclusiv cei ai gsp) si ca nimeni nu a auzit macar o injuratura din partea mea? Nu! Vrea Tolontan o poza care sa socheze pe prima pagina? Da! N-am injurat dar ce mai conteaza, poate gsp va reusi sa manipuleze suporterii, aratand ce om lipsit de inima sunt!
Deocamdata, doar doua informatii pentru Tolontan:
Este foarte adevarat ca, in perioada in care am activat la Galati, eram in razboi cu cluburile din capitala dar am ales sa colaborez cu Dumitru Dumitriu, Ilie Dumitrescu si Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], foste glorii ale...Stelei.
Prin incercarile repetate de a ne discredita pe mine si pe Carlos, numitul Tolontan nu face altceva decat sa subestimeze suporterii nostri,a caror inteligenta o jigneste cu obstinatie.
Mihai Stoica
PS Atacandu-l mereu pe Carlos, reusiti sa faceti un jucator strain sa regrete cateodata ca a ales sa joace in Romania. Insa, ca sa-l faceti sa plece, trebuie sa-i convingeti pe fanii care-i trimit scrisori in fiecare zi si pe cei care-i striga numele la fiecare meci ca scrieti adevarul. N-aveti nicio sansa, stiti de ce? Pentru ca MINTITI CU NERUSINARE!!!
Atacandu-ma pe mine, imi faceti un mare serviciu, stiti de ce? Nu veti afla niciodata
www.gsp.ro