FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica - manager general

«12345610»
dbd18.02.2006 23:20

orice ar zize MM e unul dintre cei mai de treaba tipi din Romania ... isi sti meseria mai bine decat toti si imi place la nebunie stilul lui !

Alextds13.03.2006 18:53

MM a zis ca e gresit sa afirmam ca Oli e antrenor defensiv (personal cred ca e gresit sa afirmi ca Oli e antrenor a aratat de prea multe ori ca e paralel cu meseria asta) ieri a afirmat-o chiar Oli:

Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a recunoscut la conferinţa de presă că "eu sînt ghinionul echipei". Tehnicianul a explicat egalul din meciul de ieri prin faptul că "e greu să marchezi cînd ai în faţă zece fundaşi, cum ni s-a întîmplat astăzi. Noi ne-am apărat bine, dar nu am reuşit să contraatacăm aşa cum ne-am propus înaintea meciului."

Pana si echipele care sunt la retrogradare folosesc contraatac in delpasare si ataca acasa ... si asta zice ca nu a reusit sa contraatace acasa.

Iar afirmatia lui MM ca Arges s-a aparat cu "autogara nu numai cu autocarul" sa fim seriosi dc dadea un gol prin minune Steaua se apara si ea tot asa ca sa nu mai zic ca incepea Argesul sa atace si cu fundasii cum a aratat-o in campionat ca poate sa o faca dc nu are nimic de pierdut in timp ce Steaua indiferent de rezultat ataca acum cu maxim 3 oameni.

waste13.03.2006 20:49

Declaratiile de ieri ale lui Meme au fost penibile. Toate! Nu stiu cum a reusit. :?

nemilosul13.03.2006 21:32

antrenorul formației FC Argeș, Sorin Cârțu, a declarat, pentru agenția MEDIAFAX, cã "MM Stoica trebuie sã se mai nascã o datã ca sã poatã discuta cu mine despre fotbal", ca reacție la afirmațiile managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, dupã partida Steaua - FC Argeș, scor 0-0.

"Un conducãtor mare nu-și analizeazã niciodatã echipa prin prisma jocului adversarului. Însã, m-am obișnuit cu sughițurile lui Stoica. Mereu cautã scuze în prestația adversarului când are parte de rezultate negative. MM nu este de talia mea ca sã pot avea un dialog pertinent", a declarat Cârțu.

BRAVO CARTU`

cat de penibil poti sa fii sa dai vina pe jocul adversarului sau pe ghinion(in cazul lui Oli) cand pierzi un meci

dar deja domnu` Stoica a depasit orice limita a penibilului prin declaratiile lui

sa nu mai spun ieri la recursul etapei in ce mod l-a atacat pe Protasov

"Protasov a plecat fara sa se uite inapoi...aia ca a plecat la echipa lui de suflet a fost abureala din partea mea..daca pleca la echipa lui de suflet se duce in grecia" ...cam astea au fost cuvintele

cand era langa Protasov nu stia cm sa il mai pupe in c u r acum il loveste

danciu1914.03.2006 02:55

Ma doare sufletul cand vad ca unul ca MM conduce Steaua,ca ne face analfabeti in ale fotbalului,cand vad ca Laca sta ca o statuie langa el si nu poate face nimic.Este randul nostru al suporterilor sa facem putina ordine la clubul nostru drag.Nici macar o calificare la Sevilla nu ma indulceste prea mult.Vreau ca acesti intrusi care ne jicnesc tot timpul sa plece, nu mai suport.Il vreau pe MM in fatza sa discutam despre Steaua si fotbal.Oli a reusit sa strice o echipa care putea sa joace singura.Cred ca va iesi urat la urmatorul meci.

pisybaby09.04.2006 17:22

Are el destule defecte dar daca stai sa te gandesti a facut multe lucruri bune pentru Steaua si nu trebuie sa il judecam noi 8)Sa ne gandim ca i-a adus pe Banel Nicolita si pe Carlos :mrgreen:

redandblue12.04.2006 11:23

LA MULTI ANI MM!

weeezer_2012.04.2006 21:04
Are el destule defecte dar daca stai sa te gandesti a facut multe lucruri bune pentru Steaua si nu trebuie sa il judecam noi 8)Sa ne gandim ca i-a adus pe Banel Nicolita si pe Carlos :mrgreen:

si pe Zenga, si pe Protasov, si pe Ghionea, si pe Iacob, si pe Bostina.. e cel mai capabil conducator de la noi, pe bune

antonika13.04.2006 06:31

e el un pic cam nebun, dar isi face treaba. monceste mai tare de la incidentul cu suporterul ala!!!

Melku08.05.2006 16:00

Si-a incasat 6 luni de suspendare plus 1000 euro amenda data de FRF in urma incidentelor de la Bistrita. :roll:

forever_STEAUA08.05.2006 16:09

@Melku

Si-a luat 6 luni de suspendare pt ca a avut curajul sa il trimita pe tata Jean la culcare. A avut curaj sa ii spuna vreo doua "cancerului" din fotbalul romanesc. L-a acuzat in direct de blaturi la care i s-a raspuns, tot in direct: "Si care-i problema?"

Melku08.05.2006 16:10

@forever_steaua

nu mi-am exprimat pozitia fata de ceea ce a facut MM la Bistrita ci doar am semnalat ca a fost suspendat 6 luni si a primit o amenda de 1000 euro.

antonika08.05.2006 16:11
Si-a incasat 6 luni de suspendare plus 1000 euro amenda data de FRF in urma incidentelor de la Bistrita.  :roll:

se vede cai Stelist... el e pe primu front.... nici nu sia terminat suspendarea de 1 an de la meciu cu CFR-ul de anul trecut si a mai primit un de 6.... I like his atitude

Bogdan4Steaua08.05.2006 16:26

Nu au decat sa il suspende. E mai bine sa ia asupra lui rautatile. Important este sa nu ii afecteze pe jucatori. Interesul echipei primeaza si Meme a mai declarat ca decat sa se loveasca in echipa mai bine sa fie el cel atacat.

forever_STEAUA08.05.2006 16:56
@forever_steaua

nu mi-am exprimat pozitia fata de ceea ce a facut MM la Bistrita ci doar am semnalat ca a fost suspendat 6 luni si a primit o amenda de 1000 euro.

Nici nu am zis asa ceva. :)

M-am adresat tie pentru ca tu ai fost cel care a adus in discutie subiectul. :)

Captain RedBlue08.05.2006 18:10
@Melku

Si-a luat 6 luni de suspendare pt ca a avut curajul sa il trimita pe tata Jean la culcare. A avut curaj sa ii spuna vreo doua "cancerului" din fotbalul romanesc. L-a acuzat in direct de blaturi la care i s-a raspuns, tot in direct: "Si care-i problema?"

Asta ar putea fi culmea cinismului! MM a fost suspendat pentru ca a avut curajul sa spuna adevarul despre Jenel... :( ...Nu am retinut formularea exacta, dar intr-o declaratie (inregistrata, nu un citat), data pe un post de televiziune, pana si seful arbitrilor a recunoscut ca greselile din meciul de la Bistrita nu pot fi scuzabile si greu de crezut ca ar fi intamplatoare...Si atunci nu poti rezista tentatiei sa te intrebi: cine ar trebui cu adevarat suspendat?

forever_STEAUA08.05.2006 18:56

MM Stoica: "Am gresit"

MM Stoica a spus la TVSport: "Daca stiam in iarna ca vom avea un parcurs asa lung in UEFA, insistam sa transferam 1-2 jucatori, dar nu imi imaginam ca ajungem asa departe. Ese vina mea. Cinstit va spun ca am crezut ca vom fi eliminati in optimi. Daca mergeam peste Gigi si-i spuneam ca avem nevoie de jucatori, era altceva…Am gresit."

Na, ca s-a trezit si MM.

MM Stoica: "Borcea este nebun!"

MM Stoica: "Borcea este nebun, insa fiecare are temperamentul lui. Altfel, pentru prima data lansez un apel disperat suporterilor: sa fie 50000 de oameni cu CFR pentru a suplini absentele lui Radoi, Iacob si Ghionea. Daca batem CFR, luam campionatul!"

Referitor la prima afirmatie: zi-le frate!

Referitor la absente: sigur nu joaca Radoi? :wink:

Referitor la suporteri: de acord... desi va fi greu.

sursa: gsp

redandblue08.05.2006 18:57

din pacate stadionul o sa fie gol MM....

antonika09.05.2006 06:06
din pacate stadionul o sa fie gol MM....

galeria si tribuna 2 o sa fie destul de pline, restu o sa fie cam gol......

godfroid14.05.2006 22:21

M-am saturat. Nu-l mai suport [...] Oare voi cum puteti, dragi stelisti.

Cum e posibil ca [...] asta sa ne dea lectii de comportament. Emisiune de emisiune ne explica ce revoltat e el, ba de jandarmi, ba de nush ce suporteri care-i lovesc masina. Dar tu?? [...]

...tu care-ti lovesti spectatorii. Tu care-ti permiti sa faci orice fara sa fii pedepsit. Chiar n-are pic de rusine....in locul tau nu mai ieseam din casa.

Editat. Controleaza-ti limbajul. Moderatorii

Bogdan4Steaua14.05.2006 22:29

Sa nu exageram. Toata lumea recunoaste ca Mihai Stoica a gresit lovind acel suporter(inclusiv el). Insa in aceasta seara nu a facut altceva decat sa ia partea suporterilor. Nu vad nimic rau in asta. Si da, abuzuri ale jandarmilor exista.

spre_2415.05.2006 06:44

mie nu mi se pare chiar atat de insuportabil...mi-a plakt ca a zis ca Radoi va ramane ! :D/

IONUTZ-CIPRIAN15.05.2006 08:33

:evil:>>>Acuma s-a facut baiat cuminte,ca daca mai face o boacana nu mai vede gazon mult timp....parca asa este si mai dragut,dar oare sa se linisteasca el asa dintr-o data...om trai si om vedea si asta,dar chiar ca as rade sa vad odata ca nu are voie pe stadion.Vezi MM ca se poate,cuminte ca este mai binesi nici nu ne faci de ras!! Te respect dar cateodata chiar intreci masura!!>>> :twisted:

forever_STEAUA15.05.2006 10:47

Mi-a placut raspunsul pe care l-a dat la intrebarea "Cum vedeti finalul de campionat?" : "Din fericire de pe stadioane... inca mai pot sa merg pe stadioane..." :twisted: :twisted: :twisted:

Later edit:

Mihai Stoica, suspendat 8 luni

Comisia de Apel a decis astăzi extinderea suspendării managerului general al stelist Mihai Stoica la 8 luni. După incidentele de la Bistriţa, Comisia de Disciplină îl suspendase pe MM Stoica 6 luni.

sursa: gsp

sergiu_titan03.06.2006 04:04

N-au mah cei sa-i faca e smecher MM s-a zbatut a pus presiune, s-a luptat a motivat jucatorii psihic si fizic, cauta in permanenta valori pentru a le aduce la Steaua a mai dat si lovitura asta cu Ogararu (post gen acoperit indiferent de transferurile care se vor face prin mutarea lui Petre Marin pe dreapta 3,3 milioane nhu stiu cine a mai plecat pe banii astia pe hartie)

Daca vreti sa va dati seama de valoarea lui puneti-l in comparatie cu Piti sau D. Vama sau stiu eu cu Buduru. Acum nu ramane decat sa faca echipa de Liga si sa ii ofere tot ajutorul lui Oli .

Daca il aduce si pe Cocis da bomba, banii lui Gigi dar el merge la negocieri cu Sheriff si cu jucatorul iar acolo iti trebe smecherie, vrajeala, bun simt, respect, diplomatie, putere de convingere...

Ramane insa intrbarea Carlos- teapa sau confirma????

«12345610»