FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica - manager general

«1234510»
Motanu D27.11.2005 21:22

Oare chiar vrea sa scape Gigi de MM Stoica ?! Din punctul meu de vedere n-ar fi tocmai rau ! E un individ pe care nu-l pot sustine.

Dar intrebarea e alta: poate sa aduca Jiji pe altul mai bun ca Stoica ?! Ca de incompetenti m-am saturat !

Decat nepoti sau cine stie ce pupinciurist mai bine Stoica...

Motanu D27.11.2005 21:22

Si iata cum am ajuns sa-l sustin oarecum pe Stoica...:twisted: Dar totusi nu cred ca isi are locul la Steaua !

ulivius28.11.2005 05:27

MM a spus ca in locul unui calcai prefera tacklingul. Acesta e criteriul principal in aducerea jucatorilor in Ghencea, si e foarte bine.

Motanu D28.11.2005 13:59
MM a spus ca in locul unui calcai prefera tacklingul. Acesta e criteriul principal in aducerea jucatorilor in Ghencea, si e foarte bine.

Nu cred ca e asa de bine. Intotdeauna Ibrahimovici il va surclasa pe Gatusso.

Si degeaba stiu sa faca alunecari daca nici macar o pasa de 3 metrii nu o dau corecta... Vezi Lovin si alti "luptatori"...

Bogdan4Steaua28.11.2005 14:52

Intr-o echipa ai nevoie atat de oameni ca si Gatusso cat si ca Ibrahimovici.

Motanu D28.11.2005 15:04

Corect !!!

kidstoned2607.12.2005 10:22

Meme Stoica in ciuda tuturor parerilor,(negative la adresa lui) :wink: eu cred ca a facut multe lucruri bune(si rele).de exemplu, hai sa fim seriosi citi dadeam sanse, cati din noi ii acordam sanse mari lui Protasov cind a venit in Ghencea? multi dintre noi nici nu auziseram de Protasov antrenorul.cu toate astea Meme a mers pe mana lui, si bine a facut. cu Zenga aceiasi poveste... a avut acea iesire nervoasa cu suporterul pe care o sa o regrete mult si bine de acum inainte.in rest un manager bun, cu idei noi si nu numai chiar bune unele dintre ele.asa ca sa incercam sa fim putin mai obiectivi cind il analizam pe Meme Stoica parerea mea! :wink:

ManiaCU07.12.2005 12:51

MM e singurul personaj capabil din conducerea noastra si dupa parerea mea nu trebuie alungat deoarece :

1.A adus 2 antrenori de mare valoare Zenga,Oleg !

2.A adus cativa jucatori foarte valorosi Nicolita,Iacob ...

3.Este singurul care iese in fata atunci cand echipa merge prost si calmeaza spiritele.

4.Este 100% stelist dupa modul cum se manifesta in tribuna si nu numai.

5.Are o mare influenta asupra lui Nea Jiji (prietenii stiu de ce)

Dupa parerea mea este genul de om care si-ar da si viata pentru Steaua.

P.S. Acel suporter nu a fost lovit degeaba , daca era un mare fan al Stelei se impaca cu MM si fara cascavalul lui Nea Jiji 8)

raducelbun11.01.2006 10:43

ESTE BUN. A avut mult mai multe realizari decat esecuri. Are probleme de comportament dar, poate ca pe viitor o sa-si revizuiasca atitudinea. Daca nu ... e de rau!!!

sorin_77713.01.2006 12:12
MM e singurul personaj capabil din conducerea noastra si dupa parerea mea nu trebuie alungat deoarece :

...

2.A adus cativa jucatori foarte valorosi Nicolita,Iacob ...

...

Sper sa mai aduca si un portar bun in iarna asta...

dbd13.01.2006 15:52

dar sa nu uitam ca si Jiji afecteaza transferurile pici pe colo...

_LOVEST_14.01.2006 11:32

altul mai bun ca MM nu o sa gasim .imi aratati un transfer facut de el si nu de Jiji care nu a reusit.daca imi aratati un fucator sunt de aceeasi parere cu voi:MM sa plece.

IONUTZ-CIPRIAN14.01.2006 16:07

:evil: >>>MM nu are de ce sa plece de la Steaua,inafara de incidentul acela de l stadion eu nu tin minte sa fi facut ceva mai grav....si in plus a adus si jucatori klumea si antrenori la fel..>>>>> :twisted:

dbd16.01.2006 16:05

da ...dar pana si acel pumn PUTEA fi fatal...

armanovici17.01.2006 16:59

Avem nevoie de parerea dvs. intr-o chestiune legata de Dl. MM Stoica....

Aici:

http://www.Steaua.ro/forum/viewtopic.php?t...2356&highlight=

armanovici18.02.2006 02:29

Dl.Mihai Stoica a fost invitatul lui Horia "Bubi" Ivanovici in aceasta seara la Fanatik pe OTV.

Am adaugat 3 fisiere video cu prestatia domniei sale,dezvaluiri despre culisele transferului lui Carlos si multe altele.

alinush8918.02.2006 10:23

Sincer....treptat am inceput sa-l urasc ca om....dar de la o vreme parca parca a incercat sa se mai schimbe si sa faca ceva bun(nu ca nu ar fi facut)...dar spre deosebire de camp. trecut a mai incetat cu polemicile cu alti inamici si s-a concentrat mai mult pe ceea ce3 are de facut la Steaua...si cerd ca ultimele transferuri sunt in plus pentru domnul Stoica :wink:

Motanu D18.02.2006 10:35

Stoica managerul pare a fi diferit de Stoica presedintele. Se vede un oarecare progres, se vede ca omul asta face ceva pentru echipa.

Sper sa o tina tot asa!

I.N.Money18.02.2006 12:04

Carlos,Ghionea,Bostina sau Iacob sunt adusi de el...Cred ca trebuie uitat odata pentru totdeauna acel incident si trebuie iertat pentru ca Meme e un adevarat Stelist care a facut numai lucruri bune..

Motanu D18.02.2006 12:14

Totusi, eu nu-l consider pe MM un adevarat Stelist. Un manager bun da. Asta incepe sa demonstreze ca este. Si cred ca politica sa manageriala este corecta. Dar va mai trece mult timp pana va reusi sa demonstreze ca este Stelist adevarat. Daca este...

Darius_Stelistul18.02.2006 13:11

Daca ar fii un adevarat stelist nu l-ar fi dat afara pe Dorinel Munteanu care are cele mai multe selectii la echiapa nationala.In fine.Steaua se descurca si fara el.Cred ca s-a razbunat in meciul cu CFR Cluj.

Motanu D18.02.2006 13:29

Cred ca in privinta lui Dorinel, MM a luat o decizie buna! E greu sa faci performanta cu fotbalisti de 37 de ani, cu tot respectul pentru Dorinel. Iar antrenor-jucator nu e o solutie pentru Steaua deoarece s-a dovedit o tactica falimentara la toate echipele mari.

sanbk200218.02.2006 15:16

E adevarat, gestul cu lovirea suporterului il descalifica, insa...

1) Cred sincer ca acel rahat de suporter merita lovit, insa nu avea el dreptul sa faca acel lucru

2) In afara de acel gest, toate actiunile lui la Steaua , dar toate au fost foarte bune pentru club. Zanga ( pe care eu nu l-am agreat, insa voi da ), Nicolita, Iacob, Ghionea, Bostina, Protasov, mai ales Protasov, Ochirosii , Carlos acum, si altii sunt adusi de el, el e cel care a facut o politica a Stelei, nu va ganditi ca Gigi are vreun merit. Daca nu ar fi Memeul , Steaua lui Gigi s-ar dezintegra. Sa nu va inchipuiti ca aducerea lui Laca ar fi opera altcuiva, caci tot el a gandit-o. Una peste alta omu e un mic geniu ca presedinte si ne cam tine la lumina, suportand pentru asta toate mizeriile adevaratului om negru pentru Steaua ( care are, culmea, si el merite incontestabile!!! )

PS: Asta o spun eu, cel care l-a injurat cu sarg vreme indelungata ( Mihai Somanescu poate depune marturie )

gloribyh18.02.2006 15:34

Am citit in trecut un articol despre MM pe siteul Prosport.MM era comparat in articol cu un celebru politician francez.Asa il vad si eu pe MM.

gloribyh18.02.2006 15:41

Un articol deespre Radu Ion:

FOTO: SPORT TOTAL

PUMNUL primit de la Mihai Stoica nu l-a facut pe Radu Ion sa renunte la dragostea sa pentru Steaua

REMEMBER

"Nu ma crede nimeni!"

Radu Ion, suporterul pocnit anul trecut, pe 15 mai, de managerul Mihai Stoica, la meciul Steaua - CFR Cluj, a trecut peste socul acelui incident, iertindu-l pe Meme. El recunoaste ca evenimentul ii va ramine intiparit in minte toata viata. Fanul Stelei nu este luat in serios atunci cind spune ca nu a primit nici un ban de la Gigi Becali.

Se trezeste in fiecare zi la trei dimineata. La patru si jumatate este deja in depou la volanul autobuzului sau. Cind strazile sunt pustii si cufundate inca in intuneric, Radu Ion isi incepe traseul sau zilnic pe care il face de ani de zile, pe linia lui 139. Sfirsitul programului este la 14:30, ora la care Radu se duce acasa, darimat de oboseala.

Este un program de la care nu se abate, deoarece prefera sa fie in schimbul de dimineata decit in cel de seara. "Noaptea scapam pe la doua de la autobaza. Trebuia sa duc masina la depou, dar sa asist la tot fluxul tehnologic, cum ii spunem noi, cum ar fi curatenia", a marturisit Radu.

La finalul unei zile de munca, a gasit resurse pentru a veni la stadionul din Ghencea, pentru un scurt remember. Recunosate ca viata lui este una liniara. Serviciu, familie si, simbata sau duminica, la stadion. Om serios, cu responsabilitati, Radu Ion nu este genul de persoana care sa surprinda in vreun fel.

Anul trecut, insa, un soc i-a ravasit putin viata sa extrem de linistita. Totul s-a intimplat la meciul Steaua - CFR. "Nu m-as fi gindit niciodata ca voi fi agresat de vreun oficial al Stelei. Mihai Stoica era atunci presedinte si, practic, era cel mai mare in functie, daca nu-l punem la socoteala pe Gigi Becali. Nu m-am asteptat sa faca ce a facut. Altfel, m-as fi ferit in vreun fel. Nervozitatea excesiva l-a determinat pe Meme sa reactioneze asa.

El a spus ca l-am injurat, dar nu este asa. In plus, in galagia care era pe stadion, nu stiu cum putea sa distinga cine injura sau ce spunea respectivul. Eu, insa, l-am iertat. A trecut mult timp de atunci. Ma mai apuca, insa, fiori citeodata, cind imi amintesc cum am primit nemeritat acel pumn in plina figura...", s-a confesat Radu Ion. Acesta Neaga zvonurile aparute in presa, care sustineau ca a primit 10.000 de euro de la Gigi Becali.

"Am venit cu RATB-ul la stadion, ca am lasat autobuzul la depou. Daca aveam atitia euro, as fi venit si eu macar cu un Logan. Nu am luat nici un ban de la Becali, doar un abonament pe viata. Am credit pe casa, ca am luat-o mai de mult cu 10.000 de euro si mi-as fi achitat astfel datoria la banca, dar uite ca platesc rate in continuare. Stiu ca nimeni nu ma crede", a spus fanul stelist.

E fan Olaroiu

Schimbarea de pe banca tehnica a Stelei produsa in iarna este considerata benefica de fanul ros-albastrilor. "Oleg Protasov a fost un antrenor bun, dar cred ca Olaroiu va face o treaba excelenta. Echipa va evolua mai organizat, pentru ca lui Oli ii place fotbalul italian. Despre visul de a juca in finala Cupei UEFA, cred ca toti stelistii spera acest lucru", a afirmat Radu, dupa debutul excelent reusit de Olaroiu in Olanda.

Coechipier cu Falemi

Radu Ion nu este in nici un caz genul de suporter care vine la stadion si vede un meci fara sa se priceapa la fotbal. "Eu am jucat fotbal pina la 26 de ani. Romprim, Danubiana si Viscofil, astea sunt cele trei echipe la care am evoluat. Am fost coleg cu Falemi la Viscofil, atunci aveam 25 de ani, iar el vreo 20. Cind eram la seniori la Romprim, la juniori era mare speranta Catalin Munteanu", a spus Ion, care are acum 36 de ani.

Baiatul va fi fotbalist

Casatorit de multa vreme, Radu Ion are o fata si un baiat. Acesta din urma, desi are doar doi ani si jumatate, reprezinta marea ambitie a suporterului de a avea un fotbalist in familie. "Abia astept sa mai creasca putin, ca sa-l dau la fotbal. Sper sa aiba talent, ca sa ajunga mare jucator. Nu o sa-l dau la o echipa mare, pentru ca se stie cum se face acolo selectia. Va juca la o formatie mai mica, pentru a putea fi folosit de antrenor", a spus Ion.

Autor: Mihai Calin

Sursa:SPT

«1234510»