FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica - manager general

«123410»
I.N.Money23.11.2005 09:08
pe tine nu te ar deranja sa te injure cineva? sau un prietem (jucator) la care ti :?:  nu i ai da vreo doua ? sau  tu l ai aplauda?

Neam-prostia trebuie tratata ca atare. Daca 10.000 de oameni te injura, cum procedezi ? Dai fiecaruia cate un pumn? Trebuie sa le fii superior prin atitudine (dialog), nu prin violenta. Este insa pacat ca un moment de necugetare a dus la acea scena reprobabila, in care MM a procedat ca un OM, nu ca un CONDUCATOR DE CLUB de talia Stelei.

Probabil Radu Ion ala sau cum il chema...nu era la prima abatare...poate asa facea mereu...il injura pe Dica si injura conducerea...si l-a scos din pepeni pe MM.

alina_mihaela23.11.2005 09:16

cristianot nu am zis ca trebuie sa dam pumni in stanga si in dreapta la cea mai mica suparare...esti injurat o data ,de doua ori dar iti mai pleaca berzele de acasa si mai lipesti cate una...

cristianotopeanu23.11.2005 09:55
cristianot nu am zis ca trebuie sa dam pumni in stanga si in dreapta  la cea mai mica suparare...esti injurat o data ,de doua ori dar iti mai pleaca berzele de acasa si mai lipesti cate una...

Despre "lipesti cate una", depinde de tipul fiecarui om in parte. De la un presedinte am o pretentie, iar de la MM (o persoana educata si cu studii cum multi persedinti nu au) cu atat mai mult.

alina_mihaela23.11.2005 10:20

tot om este si el. si cand esti o fire mai repezita ,repede cedezi la nervi . nu sustin violenta dar cred ca ar trebui iertat . parerea mea :D

zarboss23.11.2005 10:36

cred ca o sa dureze ceva timp pana cand va fi iertat .. si trebuie sa faca mai multe fapte bune .. si dupa aia o sa ne gandim si noi ca e si el un om

alina_mihaela23.11.2005 10:39

ai mai baieti nu mai fiti rai... cine nu iarta nu este iertat. este chiar asa de greu sa uitati acel moment? :cry:

redandblue23.11.2005 14:09
ai mai baieti nu mai fiti rai...  cine nu iarta nu este iertat. este chiar asa de greu sa uitati acel moment? :cry:
DA chiar e greu sa uitam acel incident...poate suporterii o sa-l uite dar nu o sa-l ierte...
alina_mihaela23.11.2005 14:27

ce rai sunteti :cry: :cry: :cry:

nu il admir dar... nu stiu... consider ca a facut cateva lucruri bune si vrea in continuare binele echipei. fara el ar fi vai de noi...

redandblue23.11.2005 14:30

Alinutza chiar dc galeria va uita incidentul la prima greseala a lui va fi din nou fluierat si injurat poate mai tare ca prima oara...

alina_mihaela23.11.2005 14:32

pot sa te rog ceva?

1) nu imi mai zice alinutza

2) este adevarat ca din iarna Steaua il i a pe comin pascovici de la faru? pls sa stiu daca plec de acasa :D

redandblue23.11.2005 14:34

Asa se aude mai demult insa doar MM stie pe cine ba aduce...

OK nu-ti mai spun Alinutza cu toate ca-mi placea...:lol:

alina_mihaela23.11.2005 14:38

toata lumea spune acelasi lucru ... nu te supi pe mine dar ma intristeza cand imi spune cineva asa imi aduce aminte de o persoana draga pe care am pirdu-to nu de mult... :cry:

redandblue23.11.2005 14:40
toata lumea spune acelasi lucru ... nu te supi pe mine dar ma intristeza cand imi spune cineva asa imi aduce aminte de o persoana draga pe care am pirdu-to nu de mult... :cry:

OK...ar fii bine venit inca un fundas bun ....

alina_mihaela23.11.2005 14:47

da, ar fi bine sa vina pascovici pentru Steaua,dar eu ar trebui sa plec de acasa prt ca papi nu o sa ma ierte ca i-am luat jucatorul preferat :D . dar ce conteaza pentru binele echipei ... Cosmin este un jucator bun si cred ca merita sa ajunga la Steaua

redandblue23.11.2005 14:49

Este el bun dar depinde dc confirma la Steaua...Doamne fereste sa nu o ia pe urmele lui Plesan...

alina_mihaela23.11.2005 14:53

nu cred ca o sa o ia pe urmele lui plesan.din cate stiu eu plesan nu mai mergea prea bine ca a ajuns la Dinamo. pascovici nu se compara cu plesan , il urmaresc de ceva timp si mi se pare un jucator serios .

redandblue23.11.2005 14:55

Ne-am cam lungit si cred ca-ar trebui sa vb despre asta la "Transferuri",ok?

alina_mihaela23.11.2005 14:56

ok

Motanu D23.11.2005 15:10

Gata, am rezolvat problema cu MM: Sa-l puna Gigi pe MM presedinte la FC Arges si gata.

Scapa si Steaua de el si are sansa sa conduca un club si sa demonstreze ca e un manager competent...

La Steaua sa ramana [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] !!!

redandblue23.11.2005 15:13

Si dc se ia la bataie cu pitestenii ce ne facem?Ca doar e mare bataus nu?

Motanu D23.11.2005 15:14
Si dc se ia la  bataie cu pitestenii ce ne facem?Ca doar e mare bataus nu?

Il ia Zmarandescu la clubul sau de lupte...

redandblue23.11.2005 15:15

Sau il ia pe Zmarandescu vice-presedinte...

alina_mihaela23.11.2005 15:40

ar fi o varianta sa-l ia zmarandescu la club , am mai avea inca un campion la k1. ce rai sunteti...

SteauaToronto23.11.2005 17:18

Motane vorbeste te rog obiectiv! Te stiam intelept! Pe acest topic daca cineva indrazneste sa-l injure pe MM promit ca il banez instantaneu! Nu ca sunt pro-conducere dar va rog incercati sa fiti obiectivi!

alina_mihaela23.11.2005 17:54

in sfarsit o persoana care este de acord cu mine ca MM merita sa ramana la Steaua* ca pe langa acel moment ne inspirat a facut si fapte bune

«123410»