FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mihai Stoica - manager general

«178910»
alina_mihaela12.04.2007 13:54
La multi ani , MM !!!
weeezer_2012.04.2007 13:56

E berbec, huh? Se-ntelege de ce nu-i iese din cuvant Ciobanului...

Dar la multi ani, in sfarsit...

Bogdan4Steaua12.04.2007 13:58

Pe berbeci ii caracterizeaza incapatanarea si orgoliul. Cred ca se potriveste in cazul de fata!

predatorpulse712.04.2007 14:11

La multi ani MM si iti doresc sa ai mai multa personalitate in fata ciobanului.

MM de ziua lui a facut un cadou in loc sa primeasca, l-a dat pe oprita la Dinamo..ce sa mai zic, imi e scarba de ce se intampla la clubul nostru. Si asa lotul e vai de mama lui, am dat la rivali un potential atacant, chiar daca momentan restul atacantilor nostri sunt peste el.

Pai bine MM, daca maine se accidenteaza si Vali Badea, ramanem cu un Victoras nerefacut si cu un Cyril in ghips. Repet, cata scarba am...

ulivius12.04.2007 14:22

La multi ani!

Iti multumesc ca la-i adus pe Elton. Este un jucator de geniu cu 2 clase peste toti jucatorii din campionatul asta. Daca il aduci si pe colegul WILSON, atunci vom face treaba buna.

sinnerman12.04.2007 15:11

La multi ani MM si la multe bune achizitii. :lol:

c.ronaldo1712.04.2007 16:13

La Multi Ani, Mihaita! Sa cresti mare si frumos! :D

stelist_4_ever9018.04.2007 20:52

asa MM la vara taie in carne vie. Din cate vad eu MM avea lacrimi in ochi la interviu. Un adevarat stelist!!!

lemurian3718.04.2007 21:19
asa MM la vara taie in carne vie. Din cate vad eu MM avea lacrimi in ochi la interviu. Un adevarat stelist!!!

Incredibil !!!!!! Cum va ''duce de nas'' tembelu' pe(aproape) toti ?????

lemurian3718.04.2007 21:22

Pai a contribuit din ''plin'' la imaginea clubului cu ''figurile'' lui ....d-aia nici jucatorii din tara nu prea mai vor sa vina la Steaua.....chiar nu vedeti ???

danielcristian18.04.2007 22:18

MM mi-a demonstrat in aceasta seara,o data in plus,ca e un prefacut si un las!Era momentul sa isi dea demisia,alaturi de Oli,dar nu a facut-o, preferand sa dea vina pe" unii jucatori",cum ca nu ar merita sa joace la Steaua,ca sunt mercenari,etc.,ceea ce este perfect adevarat,dar nu suficient!Eu cred ca primul mercenar din Ghencea e chiar MM(exceptandu-l pe cioban,pt care nu gasesc termenul potrivit pt a-l descrie,intrucat le intrece pe toate)!

c.ronaldo1719.04.2007 11:47

Nici nu mai stiu ce sa cred despre conducatorii nostri... Slabi, lasi....

MadFroG20.04.2007 14:51
MM mi-a demonstrat in aceasta seara,o data in plus,ca e un prefacut si un las!Era momentul sa isi dea demisia,alaturi de Oli,dar nu a facut-o, preferand sa dea vina pe" unii jucatori",cum ca nu ar merita sa joace la Steaua,ca sunt mercenari,etc.,ceea ce este perfect adevarat,dar nu suficient!Eu cred ca primul mercenar din Ghencea e chiar MM(exceptandu-l pe cioban,pt care nu gasesc termenul potrivit pt a-l descrie,intrucat le intrece pe toate)!

RESPECT TIE.

MM UITA CA JUCATORII ASTIA CARE NU PUN SUFLET ,TOT DE EL AU FOST ADUSI . De ce pana acum n-a facut nimic , de ce n-a luat nicio masura in iarna ? meciuri asemanatoare cu cel de acum doua seri am avut si in tur la Craiova,la Targu-Jiu sau Iasi.

puyol20.04.2007 15:30

Woww, foarte tare, de unde sa stie el ca jucatorii care vor veni nu pun suflet? Sa nu uitam ca mai toti jucatorii adusi de el, incepand de la Carlos, sunt jucatori care inainte sa ajunga la noi erau considerati buni, numai ca la noi s-au stricat... pacat.

MadFroG20.04.2007 15:40
woww, foarte tare, de unde sa stie el ca jucatorii care vor veni nu pun suflet? Sa nu uitam ca mai toti jucatorii adusi de el, incepand de la Carlos, sunt jucatori care inainte sa junga la noi erau considerati buni, numai ca la noi s-au stricat... pacat.

Si ma intreb ..cine oare i-a stricat ? :roll:

....si iarasi primim raspunsul cu multe zerouri : ZER000laroiu

puyol20.04.2007 16:43

In nici un caz MM!

strezahuzum21.04.2007 08:35
Si ma intreb ..cine oare i-a stricat ? :roll:

Martienii, evreii, ungurii, comunistii .... in nici un caz marele antrenor Cosmin Turcaloiu.

stelista_siempre22.04.2007 11:48

MM ar trebui sa se gandeasca serios sa aduca un portar valoros. Ar fi o varianta sa il aduca pe Hamu inapoi steagcruce2 fularsteaua2

axl2322.04.2007 12:05

Mai, mai, faci ce faci si tot la Hamu ajungi.

danielcristian23.04.2007 19:36

Interesanta emisiunea lui Ivanovici! Am aflat din gura lui MM multe lucruri noi. Aia cu venirea lui Neaga ar fi buna. Apoi, cu privire la jucatorii care nu simt nimic pentru Steaua, sa ne lase la vara, abia astept sa-i aflu pe toti.

Dani200523.04.2007 19:41

Sper ca lui MM sa-i fi venit mintea la cap! Sincer am auzit lucruri interesante la aceasta emisiune iar partea cu jucatorii care mimeaza fotbalul la Steaua...a dat Domnu' de s-a prins ca nu pun suflet la echipa :evil:

stelist_4_ever9023.04.2007 20:15

MM este un stelist adevarat si isi merita locul pe deplin in conducerea Stelei. Tot va vaitati de magazin, de muzeu cu trofee. Magazinul se va deschide saptamana viitoare si a recunoscut si MM ca nu va fi cu foarte multe articole la inceput dar incet incet va ajunge ca cele de la marile cluburi. In legatura cu sala de trofee s-a stabilit locul unde va fi amplasata si pe unde vor intra turistii dar o sa mai dureze ceva timp pana va fi deschis. MM a promis ca se va implica.

mariuss_d23.04.2007 20:17

Interesat de urmarit va fi schimbarea de atitudine a lui MM. Din cate a zis nu va mai sta pe banca de acum incolo si nici nu va mai intra in polemici de mahala cu ceilalti ... ramane de vazut. Ar fi bine sa se schimbe si sa isi dea seama ca totusi e managerul Stelei nu al FC Scornicesti.

c.ronaldo1724.04.2007 04:27

A zis ceva de cine pleaca, ca eu nu am vazut emisiunea?

predatorpulse724.04.2007 05:00

De acum incolo o sa-l urmaresc cu atentie pe MM sa vad cat il tine schimbarea sa de comportament; sper sa nu fie de fatada. De asemenea sper ca acest sezon dezastruos, mai ales pe plan intern sa-i fi luminat pe cei de la club... cu fite si impresii nu se realizeaza nimic, lucru valabil si pentru jucatori. Vezi cum se intoarce roata cand te crezi mare si tare...MM anunta hegemonie si acum il vad umil pe la TV.

E un plus pentru MM daca il aduce pe Neaga, dar astept si alte transferuri mai ales la mijloc si in aparare ca acolo e deranj mare. Cat despre transferul lui Gurita, pentru mine e ca si cum nu s-ar fi intamplat. A fost la vremea lui un jucator rapid, dar e un jucator in varsta care pe deasupra mai are si probleme cardiace, asa ca nu vad cu ce ar putea ajuta Steaua. Pare aproape un act de caritate din partea lui MM.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«178910»