sunt multi care nu sunt interzisi si nu vin ! nu zic de cei interzisi...restu e cancan ![]()
sunt multi care nu sunt interzisi si nu vin ! nu zic de cei interzisi...restu e cancan ![]()
sunt multi care nu sunt interzisi si nu vin ! nu zic de cei interzisi...restu e cancan![]()
O intreaga Romanie nu e interzisa si nu vine, deci... ![]()
Steaua nu fura...n-are Jiji bani,stati linistit.Oricum,ii batem pe amaratii astia.
Ii batem si p-astia si gibonul ratat o sa primeasca din nou mumu in cantitati industriale.
Pana la urma il mai contesta careva pe creditor? nu de alta dar am pregatit 3 prieteni pentru asta. nu au ei treaba cu fotbalul dar au CNP-ul curat si stiu ei ce tre' sa faca. O sa ma inlocuiasca cu succes. totusi nu as vrea sa ii trimit degeaba.
cu Vasluiul a mai fost contestat?
Sper sal injuram tot meciul cu international p cioban .. baietzii aia catzi ori mai fi in peluza..
Si care mai vine la ''derbyul etapei '' ?
din punctul meu de vedere nu prea ai ce manevre sa faci
parerea ta ![]()
MEREU PREZENT
SA IL CONTEST!
VINDE PLEACA MORI!
ps: BLAT!
Sper sal injuram tot meciul cu international p cioban .. baietzii aia catzi ori mai fi in peluza..Si care mai vine la ''derbyul etapei '' ?
e o pierdere de timp.. meciu asta..decat sa stai sa ingheti de frig degeaba.. mai bn iesii la un suc de 100 de mii:))150 care merg la tribune ..![]()
@bombonel ai fost ironic?
@ Bombonel ... pe pariu ca te uiti la HannaH montana ![]()
Pana la urma, vorba lu' Fane:
Am plecat sa colidam,
Lu' Jiji muje sa-i dam!
am plecat sa colindam dom dom sa inaltam / maine seara Lu' Jiji muje sa-i dam! dom dom sa inaltam
))
Off-topic : pentru ca tot se`apropie sarbatorile,as avea si eu un colind : Dom` Dom` sa`naltam/Pe Jiji noi ne pi(3,14)sh@m/Dom` Dom` sa`naltam/"daiam" la mumu sa`i dam
!
ON-TOPIC : Sper sa luam bataie,dar sincer,cred ca baietii aia 2,nenea Kape si Szekely iar ne vor "strica" afacerile...
ii batem pe amarati cu un 2-1 asa...
P.S.:VPM !
Iar 2-1? Iar Kapetanos si Szekely? Iar ultimul minut? Deci am intra in istoria fotbalului daca s-ar intampla acest scenariu si la meciul cu FC International! ![]()
Salut zicetimi si mie la ce tribuna sa mutat galeria ? 1 sau 2 .. altul mia zis trib 2 altul 1.. pana la urma l ce tribuna e?
baa eu mi-am luat la 2 o venit cineva la 2...2 ![]()
baa eu mi-am luat la 2 o venit cineva la 2...2![]()
stai linistit ca nu ai sa fi singur.
tribuna 2 baieti ![]()
tribuna 2 baieti![]()
eu nici acum nu pot sa intru:|
sper sa fim cativa insi la t 2 ce zici ne stragem :X?
[r3fl3x][eu nici acum nu pot sa intru:| ]
pai eu sunt interzis de la meciul cu Bistrita cand a anulat toate abonamentele crezi ca vom mai intra vrodata
vine cineva la t 2
? astept rsp ms ![]()
[r3fl3x][eu nici acum nu pot sa intru:| ]
pai eu sunt interzis de la meciul cu Bistrita cand a anulat toate abonamentele crezi ca vom mai intra vrodata
da, cand o sa plece Gigi:|
avem de asteptat ![]()
Ciobanul naibii...M..e Jiji !!!