FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Inter. Curtea De Arges 3-2 (2-1)

«123457»
BAF-kimi09.12.2009 19:46

Du-te ma la meci, ca nu o sa fii singur, o sa gasesti pe cineva pe la t2. :-j

ionel_9409.12.2009 20:02

forza Steaua trebue sa batem sa ne punem pe primul loc :steagcruce:

red&blue_boy09.12.2009 20:08
El o sa ajunga prieten cu mine ;)

Sper sa n-ajunga prieten cu tine si Argaseala... :D

dayra09.12.2009 20:08
forza Steaua trebue sa batem sa ne punem pe primul loc :steagcruce:

Ai gresit topicul, asta trebuia scrisa la Gluma Zilei...

Astristul09.12.2009 21:55
El o sa ajunga prieten cu mine ;)

OMG! De ce oare am impresia ca deja ai abonament pe viata ... la loja? :))

Virgil10.12.2009 08:33
OMG! De ce oare am impresia ca deja ai abonament pe viata ... la loja? :))

Da, in loja lui Becali, pe unul din fotoliile din fata, eventual langa el. :(

red&blue_boy10.12.2009 08:45

In spatele lui Becali,sa-i scuipe seminte dupa ceafa... :D

Ic3MaN10.12.2009 10:56
CLAR VICTORIE!

Adica ar fi culmea sa aduci puncte de la Timisoara si de la Craiova si sa le pierzi acasa cu Arges!

La Steaua nimic nu mai e normal, nu uita k pe Ghencea a venit lanterna Bistrita si ne-a luat 2 pct si era sa ne ia ciar 3:) .Dupa ce am jucat ceva cu Vaslui ne-am dus si ne-au batut aia la Ploiesti :thumbdown: Si inca ceva anu asta suntem dezastru acasa 3-3-2 cu 9-7 golaveraju:(( altadata in templu faceam cate un egal pe sezon.Asta e. Avem nevoie de victorie ca de aer si cred ca o s-o obtinem. Asta daca nu-i ia "dodel" la lautari vineri seara pe colegi:D

fular-campionii

kaymack10.12.2009 12:35
Oricum ar fi nu poti sa-i urezi sa piarda echipei tale de suflet. Becali se va satura sa tot bage bani in echipa, si aici ma refer la salariile jucatorilor, ale antrenorilor si tuturor salariatilor si sa nu primeasca nimic in schimb. Intr-o zi va renunta silit de insolvabilitate, numai sa scape. E la mintea unui cocosel batran ca in aceasta perioada grea (ma refer la criza economica) va putea sa tina pasul cu nevoile consistente ale clubului.

eu pot,prefer sa sufar acum si sa redevina Steaua ce a fost odata! Pronostic 0-1

Interdictia (pe perioada determinata) de a participa la competitii sportive, data de jandarmerie, nu se poate anula.Mai ales printr-un simplu mail.

poi am castigat partial procesul si mi s-a luat interdictia,si eu stiam de un mail la club bla bla bla

la10.12.2009 15:01
eu pot,prefer sa sufar acum si sa redevina Steaua ce a fost odata! Pronostic 0-1

poi am castigat partial procesul si mi s-a luat interdictia,si eu stiam de un mail la club bla bla bla

cum adica ai castigat partial?!nu inteleg?da sar putea sa nu poti intra pe stadion chiar daca ti-a fost ridicata interdictia data de jandarmerie pt ca esti trecut in baza de datei a Stelei ca interzis si cred ca asa vei ramane mult timp de acum incolo..cel putin pana pleaca Becali

kaymack10.12.2009 15:25
cum adica ai castigat partial?!nu inteleg?da sar putea sa nu poti intra pe stadion chiar daca ti-a fost ridicata interdictia data de jandarmerie pt ca esti trecut in baza de datei a Stelei ca interzis si cred ca asa vei ramane mult timp de acum incolo..cel putin pana pleaca Becali

adica "in parte" deci mi-a luat interdictia si mi-a lasat sa platesc amenda.dar am facut recurs ca sa scap si de aia.

(scuze pt ca am vorbit offtopic)

Steaua198010.12.2009 16:02

Batem si devenim campioni ... de toamna deocamdata.

Tanase trebuie tinut rezerva sa se invete minte un pic. Sa-i fie rusine pt ce a facut. Mentalitate de taran care a dat de bani venit in capitala.

la10.12.2009 16:31
adica "in parte" deci mi-a luat interdictia si mi-a lasat sa platesc amenda.dar am facut recurs ca sa scap si de aia.

(scuze pt ca am vorbit offtopic)

am inteles acum...chiar daca interdictia data de andarmerie ti-a fost ridicata ai fost introdus si in baza de date a clubului ca find interzis..adica esti in aceeasi oala cu cei interzisi de Becali...acum esti interzis de Becali..intelegi ce vreau sa zic?

kaymack10.12.2009 18:05

@la am inteles... deci tot trebuie sa fac manevre :))

la10.12.2009 20:06
@la am inteles... deci tot trebuie sa fac manevre :))

din punctul meu de vedere nu prea ai ce manevre sa faci

crx10.12.2009 20:42
din punctul meu de vedere nu prea ai ce manevre sa faci

fara suparare, dar mai bine te interzice jandarmerie, care iti da 6 luni, decat sa te interzica Jiji pe o perioada nedeterminata.

scuze de offtopic

la10.12.2009 21:36
fara suparare, dar mai bine te interzice jandarmerie, care iti da 6 luni, decat sa te interzica Jiji pe o perioada nedeterminata.

scuze de offtopic

nu ai citi ce am zis eu mai sus...chiar daca esti interzis de jandarmerie sa zic pe 6 luni esti bagat si in baza de date a clubului..cand iti expira interdictia data de jandarmerie tu o sa figurezi in continuare interzis in baza de date a clubului datorita ciobanului...intelegi?deci ori ca iti da jandarmeria ori ca iti da Becali e acelasi lucru

Virgil11.12.2009 10:20

Partida va fi condusa de o brigada avandu-l la centru pe Avram Marius (București), asistat la cele doua tuse de A1: Șovre Octavian (Oradea) si A2: Orbuleț Mircea (București).

Arbitru de rezerva: Istrate Dragoș (București)

Observatori: Petrescu Dan (București) si Boc Alexandru (București).

RaMs3s11.12.2009 10:21

@ la

kaimak e baiat descurcaret :))

macar la meciu asta sa fim si noi mai multi e ultimu daca nu ma insel... sa aratam ca inca ne pasa ! [ si nu numai celor 2-300 ]

Fan FC Steaua11.12.2009 10:49

sper sa ne bata asta.....

bodanelu11.12.2009 11:00
Partida va fi condusa de o brigada avandu-l la centru pe Avram Marius (București), asistat la cele doua tuse de A1: Șovre Octavian (Oradea) si A2: Orbuleț Mircea (București).

Arbitru de rezerva: Istrate Dragoș (București)

Observatori: Petrescu Dan (București) si Boc Alexandru (București).

de ce un arbitru din Bucuresti conduce meciul unei echipe din Bucuresti?

fredysteaua11.12.2009 11:08

sa nu se mai chinuie Gigi sa dea bani ... daca e in Bucuresti face plata mai usor

Fan FC Steaua11.12.2009 13:05
de ce un arbitru din Bucuresti conduce meciul unei echipe din Bucuresti?

Ca sa castige Steaua cu 2 1... alt motiv nu cred ca e... golul 2 il dam in ultimele 5 minute !

Tz3pI11.12.2009 13:28

Va fi un nou blat dupa meciul de la Craiova. Din retur cativa jucatori vor fi imprumutati la International Curtea de Arges.

r3fl3x11.12.2009 14:52
@ la

kaimak e baiat descurcaret :))

macar la meciu asta sa fim si noi mai multi e ultimu daca nu ma insel... sa aratam ca inca ne pasa ! [ si nu numai celor 2-300 ]

cum sa fim multi? multi figuram in baza de date interzisi si nu putem sa cumparam bilete

«123457»