FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

«1454647484950»
metzzz10.07.2010 20:33

Forlan de departe cel mai bun fotbalist de la acest mondial. Chiar si-a carat crucea si a facut-o bine , fata de Messi , Ribery sau Kaka si sa nu mai zic de Englezi pe care ii vedeam macar in semi-finala. Bine macar ca nu l-au pus si pe varza ala de Cristiano Ronaldo ca sa fie treaba treaba.

danimarcu10.07.2010 20:41
Forlan de departe cel mai bun fotbalist de la acest mondial.

...pt echipa sa,desigur! :)

Adrian10.07.2010 20:52

Acum stiu sigur ca Muller merita sa fie cel mai bun jucator de la mondial.

danimarcu10.07.2010 21:13
Acum stiu sigur ca Muller merita sa fie cel mai bun jucator de la mondial.

Cel mai bun tanar jucator probabil ca el va fi.

Cel mai bun jucator nu poate fi altcineva decat unul din componentii echipelor care-si vor disputa finala!

Avem Sneijder, Robben, Xavi ,Villa ,nu cred ca nu va fi unul dintre acestia 4...

Ronnie10.07.2010 21:28

V-am spus, castigatorul se va decide intre Sniejder si Villa, depinde de cine castiga finala. Singura sansa sa castige Robben sau Xavi ar fi ca unul dintre acestia sa faca un meci exceptional, altfel imi este greu sa cred ca ar putea pune probleme celor 2 colegi.

predatorpulse710.07.2010 21:38

Foarte frumos meciul, unul dintre putine meciuri frumoase de la acest mondial. Felicitari ambelor echipe.

TVR-ul incepe sa ma enerveze din ce in ce mai mult. Pe langa faptul ca au niste comentatori praf si nu pun niciodata scorul pe ecran, mai si invita toape gen iantu sa-si dea cu parerea si mai vin si "experti" d-astia care habar nu au ce vorbesc. Nu stiu cum il chema pe nenele asta dar auzi ce spunea: cica ar vrea ca olanda sa castige pentru ca un stil mai ofensiv chipurile si Spania dupa ce dau un gol doar ascund mingea.

Si nimeni din studiou nu-l contrazicea. Bai, asta s-o fi uitat la meciuri pana acum? Nu sunt vreun mega fan al Spaniei insa aia nu e temporizarea mioritica ce facea Spania bai manelistilor. In majoritatea meciurilor Spania pasa mingea incredibil de bine in zona aia de 20-30 m de poarta, asteptand ca cineva sa se demarce, nu o frecau in stil romanesco-italian pe la mijlocul terenului sau in defensiva. In meciul cu Germania au dat o singura pasa la portar in ultimele 20 de minute. Practic au jucat majoritatea meciului in jumatatea Germaniei si nu la 40 m ci mult mai avansat, pe langa zona careului.

Au avut ghinion cu Elvetia pentru ca au ratat mult, cu chile si honduras au jucat bine, nici cu portugalia nu au avut foarte mari probleme(dar asta mai mult pentru ca portugalia s-a prezentat foarte slab) si nu e coincidenta ca cel mai mult au avut probleme cu paraguay, care s-a aparat foarte ermetic si a contraatacat foarte bine, exact genul de echipa care ii poate probleme Spaniei. A avut Panduru parca o replica foarte desteapta, daca echipele pe care le-a intalnit Spania pana acum jucau fotbal deschis, era macel si tind sa ii dau dreptate. Si au facut asta jucand cu mana moarta torres in toate meciurile. Au batut Germania cu doar 1-0 insa i-au pasat pe aia de nu s-au vazut, daca aveau si precizie spaniolii in fata portii putea fi un 0-3,0-4 usor.

Sper sa fie un meci frumos maine desi cred ca va fi tacticizat.

red&blue_boy10.07.2010 21:46

Un meci frumos,pacat si de Uruguay,dar pana la urma cred ca a fost meritata victoria Germaniei.Muller e un jucator de exceptie,care poate deveni si mai bun.Forlan a fost din nou la inaltime.

danimarcu10.07.2010 21:57
TVR-ul incepe sa ma enerveze din ce in ce mai mult. Pe langa faptul ca au niste comentatori praf si nu pun niciodata scorul pe ecran, mai si invita toape gen iantu sa-si dea cu parerea si mai vin si "experti" d-astia care habar nu au ce vorbesc. Nu stiu cum il chema pe nenele asta dar auzi ce spunea: cica ar vrea ca olanda sa castige pentru ca un stil mai ofensiv chipurile si Spania dupa ce dau un gol doar ascund mingea.

Si nimeni din studiou nu-l contrazicea. Bai, asta s-o fi uitat la meciuri pana acum?

Cei doi invitati ,care erau alaturi de Iantu si Gabi Popescu erau tocmai cei care ne-au terorizat cu comentariile lor stupide mai rau ca vuvuzelele!Ma felicit ca nu le-am retinut numele acestor doi trimisi speciali ai TVR in Africa de Sud,care tocmai s-au intors (din fericire),dar pot sa spun cu tarie ca sunt la fel de slabi si de enervanti ca si cei de la sport.ro care comentau Liga Campionilor anii trecuti!Unde esti tu,Topescule?...

Ronnie11.07.2010 15:11

In aceasta seara este sarbatoare! Se va disputa cel mai important meci al ultimilor 4 ani, marea finala:

OLANDA - SPANIA

Meciul va incepe in direct pe TVR 1 de la ora 21:22.

Echipele de start (probabile):

OLANDA 4-2-3-1: Stekelenburg - Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Van Bronckhorst - De Jong, Van Bommel - Robben, Sneijder, Kuyt - Van Persie

Antrenor: Van Marwijk

netherlands_soccer_squad_team_world_cup_

SPANIA 4-2-3-1: Casillas - Sergio Ramos, Pique, Puyol, Capdevilla - Busquets, Xabi Alonso - Iniesta, Xavi, Pedro - Villa

Antrenor: Vicente Del Bosque

Spain-vs.-Switzerland-World-Cup-2010.jpg

Totodata, astazi se va da batalia si pentru castigarea titlului de cel mai bun jucator de la Campionatul Mondial. In opinia, marii favoriti sunt David Villa (Spania) si Wesley Sneijder (Olanda). Cine va cucerii trofeul de campion mondial ar trebui sa il castige si pe cel de "Cel mai bun jucator".

wide_epa_1675398c.jpg

Detalii despre jucatori:

-Ambii au marcat cate 5 goluri pentru echipele sale.

-David Villa este atacant, Wesley Sneijder este mijlocas ofensiv.

-David Villa joaca la Barcelona, Wesley Sneijder la Inter Milano.

-Daca Olanda va castiga Mondialul, Wesley Sneijder este primul jucator care reuseste sa castige 4 trofee importante intr-un sezon (Cupa, Campionatul, Liga, Mondialul).

Cote la pariuri:

Olanda 3.40

Egalitate 3.00

Spania 2.20

Sa castige cel mai bun!

red&blue_boy11.07.2010 15:18

E bine ca ambele echipe n-au absente in lot,ca pot alinia cel mai bun "11" de start.Sper sa castige Olanda,dar spaniolii pleaca cu prima sansa...

predatorpulse711.07.2010 18:02

Inca un motiv pentru care Spania merita titlul : atitudinea lui del bosque fata de cei de la Barcelona.

Del Bosque este madrilen pana in maduva oaselor. Evident ca Barca a fost mereu principala rivala, ca pentru toti fanii Real Madrid. Palmaresul lui del bosque:

Ca jucator al Realului castiga 5 titluri si 4 cupe ale Regelui.

Ca antrenor castiga doua titluri cu Real, o Supercupa, doua CL, o Supercupa a Europei, o cupa Intercontinentala.

Ce face nenea del Bosque? Ia juma de echipa(cateodata si mai mult depinzand de schimbari) de la Barcelona, de la rivala istorica desi putea sa ia usor mai multi de la Real Madrid(sau alte echipe) doar din orgoliu si sa mai trieze din jucatorii blaugrana. Diferenta dintre el si romanasi? Uitati-va la atitudinea gunoierului din Ghiulesti cand era antrenor la nationala si nu vroia sa ia jucatori de la CAMPIOANA EUROPEI doar pentru ca era un mega frustrat la adresa Stelei.

Omul asta si-a vazut interesul sau si al Spaniei si a facut ce a crezut el ca este mai bine pentru Spania. Rezultatul? Sunt pentru prima oara in finala Cupei Mondiale. Nu mai va zic rezultatele lui Il Muce cand a ignorat stelisti la nationala.

Diseara sunt fan Spania doar pentru sunt un mare fan iker casillas de cand eram pusti(ce departe pare anul 2000 acum :D ) insa nu ma supar daca va castiga Olanda.

red&blue_boy11.07.2010 19:14

Meci cam slab pana acum,dar probabil si miza isi spune cuvantul.Oricum,Spania domina,controleaza meciul in majoritatea timpului.

predatorpulse711.07.2010 19:28

Slab meciul dar era de asteptat. Vazand ce i s-a intamplat lui xavi alonso trebuie sa zic ca imi bag **** in aribitrajul "in spiritul jocului" si nu dupa litera regulamentului. Inteleg ca se doreste un oarecare echilibru pentru a tine meciul asta in suspans, e o finala de WC pana la urma insa daca nici o gheata cu crampoane in plin piept nu te scoate afara din joc pentru rosu atunci inseamna ca fotbalul modern este pervertit de tot. Rosu mai clar ca asta n-am vazut de multa vreme. Acum chiar ca vreau ca Spania sa castige. E viciere de rezultat daca va castiga Olanda care merita sa joace in 10 de pe la jumatatea reprizei intai.

axl11.07.2010 19:30

Am ramas cu impresia ca Olanda s-a lasat dominata intentionat. Cel putin sunt sigur ca au incetinit jocul deliberat.

danimarcu11.07.2010 19:35
Slab meciul dar era de asteptat. Vazand ce i s-a intamplat lui xavi alonso trebuie sa zic ca imi bag **** in aribitrajul "in spiritul jocului" si nu dupa litera regulamentului. Inteleg ca se doreste un oarecare echilibru pentru a tine meciul asta in suspans, e o finala de WC pana la urma insa daca nici o gheata cu crampoane in plin piept nu te scoate afara din joc pentru rosu atunci inseamna ca fotbalul modern este pervertit de tot. Rosu mai clar ca asta n-am vazut de multa vreme. Acum chiar ca vreau ca Spania sa castige. E viciere de rezultat daca va castiga Olanda care merita sa joace in 10 de pe la jumatatea reprizei intai.

Desigur, La furia roja nu are nevoie de asa ceva.Trebuie sa fie in stare sa castige si in 11 la 11 ...

Indicat ar fi sa isi creeze ceva ocazii mai clare de gol ,cu dominarea nu castigi meciuri.

predatorpulse711.07.2010 19:43
Desigur, La furia roja nu are nevoie de asa ceva.Trebuie sa fie in stare sa castige si in 11 la 11 ...

Indicat ar fi sa isi creeze ceva ocazii mai clare de gol ,cu dominarea nu castigi meciuri.

Nu mor daca nu bate Spania insa urasc nedreptatea si inteleg atunci cand e o faza discutabila, insa imi sare mustarul cand vad asemenea chestii CLARE nedictate de catre arbitru doar pentru ca se incearca mentinerea unui echilibru. De Jong si-a bagat gheata in pieptul lui xavi alonso, nu si-a ferit piciorul deloc, nu e nimic de discutat, ba chiar eram 100% sigur ca va fi rosu, cand l-am vazut pe Webb ca da doar galben mi-am adus aminte de faza aia cu ala care a eliminat un jucator dupa trei cartonase galbene :oops:

Ar fi amuzant daca nu ar fi intr-o finala de WC.

Interesant, vad ca olandezii strang galben dupa galben dupa galben.

red&blue_boy11.07.2010 19:49

Ce ocazie rateaza Robben!Singur cu Casillas!

red&blue_boy11.07.2010 20:11

Inca o data rateaza Robben cu Casillas.Cam fault insa facut de Puyol.

valentin2day11.07.2010 20:14

Puyol trebuia eliminat. Nu e primul meci in care Spania este avantajata.

red&blue_boy11.07.2010 20:20
Puyol trebuia eliminat. Nu e primul meci in care Spania este avantajata.

Da,cam asa e.Daca ar fi cazut Robben,cred ca ar fi fost eliminat Puyol.

Si avem prelungiri...

danimarcu11.07.2010 20:21

Egal, exact cum am pronosticat la concurs.Daca intram de la inceput va surclasam clar... :whistle:

axl11.07.2010 20:23

Doamne-ajuta!

BAF-kimi11.07.2010 20:24

Slab rau meciul, numai a finala de CM nu arata, oricum sper sa castige Olanda. :D

Daniel-Ionut11.07.2010 20:27

Cu greu m-am abtinut sa nu adorm in ultimele 5 minute :unsure:

La furia roja bate spre rozaliu, iar portocala s-a cam stricat... :yawn:

red&blue_boy11.07.2010 20:28

Si Spania a avut penalty neacordat...

«1454647484950»