FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

«1434445464750»
danimarcu07.07.2010 20:51
Oricum sincerele mele felicitari baietii pentru meciurile pe care ni le-ati oferit.

Deutschland!

Da,au jucat fotbal frumos nemtii,exceptand jocul de azi unde nu a aratat nimic.

Meciul cu Serbia a fost mai special,un jucator in minus,un 11 m ratat,joc in grupe care se mai poate pierde,dar azi ,ca sa te califici trabuie sa dai gol,iar aparandu-te aproape tot meciul nu ai cum sa dai gol...

Le reseau pansant07.07.2010 20:54
@Reseau : atentie ,ceea ce tu promovezi acolo (nationala actuala germana) ,incalca vechiile principii ale Germaniei, pe care le promovezi cu imaginea virtuala.Dar sa nu ducem topicul in alta discutie decat fotbalul.

Conquistadorii iberici ingenuncheaza colonia Germaniei !

ce zici ma tata tu acolo? nu m-am prins de faza cu vechile principii si cu colonia

Adrian07.07.2010 20:56

Fara sa va jignesc, cred ca va dati seama ca numai niste dobitoci pot sa ajunga sa se certe din cauza unor echipe nationale care nici nu ii reprezinta, nu?

Sa discutam despre fotbal, atat.

Le reseau pansant07.07.2010 20:59

mersi ca ma faci dobitoc, asta arta ca pentru a enspea oara ca cine esti hai pa si

Deutschland!

*Alecs*07.07.2010 21:01

@blindica

Si sa nu uitam ca un neamt atat de convins n-ar avea niciodata un nickname in franceza. Ce n'est pas possible! Mon Dieu!

@danimarcu

Ai dreptate. S-a vazut si azi ca atunci cand sunt obligati sa atace, nemtii nu stiu sa lege multe pase si nici sa-si creeze ocazii.

@Adrian

Lasa domne, ca si tu ai stat o zi intreaga discutand despre Maradona, daca e antrenor sau nu, daca s-a drogat, daca avea puta falsa, etc. Mai lasa-i si pe altii.

Adrian07.07.2010 21:04

Am zis ajung sa se certe. Dar probabil ca tu deja ai inceput cearta.

Nu o sa inteleg niciodata cum unii pot sa se dea mari romani si apoi sa apara cu certuri din astea. Ii doare pe nemti in cur de tine. Da' daca tu crezi ca merita sa te certi cu romani de-ai tai si sa ii jignesti, e ok. Numai ca, data viitoare cand te dai mare roman, sa nu te superi daca vine cineva si zice ca minti.

*Alecs*

Eu recunosc ca sunt un dobitoc care se cearta aiurea din cauza unor prostii putin importante, prostii ca fotbalul :)

Cred ca asta e cam ultima ramasita din placerea pe care o aveam pe vremuri cand ma uitam la fotbal sau cand jucam. Mai urla asa, din cand in cand, sa nu moara.

A avut dobitocul de becalii grija sa ma faca sa-mi fie greata de fotbal.

Nu stiu despre voi dar eu, desi au fost multe meciuri bune la mondial, nu m-am uitat cu acelasi entuziasm si aceeasi placere cu care o faceam acum 4 sau 5 ani.

weedandweird07.07.2010 21:04

Spania,castigatoare meritorie.Fara dubii, fara putinta de contestat.

Echipa mai valoroasa accede in finala.

MoWeed07.07.2010 21:05

Pentru Dumnezeu, aici parca toti eram in primul si in primul rand stelisti. Am ajuns sa ne certam pentru echipe nationale straine?

Victoria Spaniei de azi nu poate fi contestata. In special in a doua repriza au fost mai buni, mai incisivi. In opinia mea, Spania a facut cel mai bun joc la aceste mondiale.

Alexandru H.07.07.2010 21:22

Pacat de Germania. Cea mai buna echipa de la Mondial... insa dupa jocul de astazi chiar nu ar fi meritat sa se califice...

Din pacate, in ultimii 10 ani m-am cam obisnuit cu finalele ratate (2002/2006/2008/2010)...

Ronnie07.07.2010 21:28

Ce bine ca nu au ajuns nemtii in finala! Ar fi fost rusinea pamantului ca un Campionat Mondial sa fie castigat de o colonie de jucatori in loc de o echipa nationala.

Maye07.07.2010 21:38

Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania, Spania.

steag_Spania.jpg

:bananadance:

Asta e pentru toti desteptii care o ard in nationalisme deampixu pe aici, doar ca sa para ei mai rotunzi!

blindica07.07.2010 21:52
Ce bine ca nu au ajuns nemtii in finala! Ar fi fost rusinea pamantului ca un Campionat Mondial sa fie castigat de o colonie de jucatori in loc de o echipa nationala.

A inteles Ronnie ideea !

Adrian,ai dreptate,n-a mai fost acelasi entuziasm,nici in generatiile mai mici ca varsta parca nu mai regasesti acel entuziasm.

Spania a gasit in selectionata Germaniei un adversar tare neputincios,eu am lucrat fix cand erau meciurile impotriva Argentinei si Angliei,si parca nu-mi vine a crede nici acum ca le-au dat 4 argentinienilor.

iker_casillas_1.jpg

Le reseau pansant07.07.2010 21:57
Asta e pentru toti desteptii care o ard in nationalisme deampixu pe aici, doar ca sa para ei mai rotunzi!

Ce profund ai fost in fraza asta, cum tu ai scris 5 randuri cu Spania eu am spus in tot forumul de 2 ori Germania si asta cand au pierdut un meci.

In al doilea rand, cei care faceau spume pe aici pentru Spania/Brazilia/Olanda/Argentina nu au patit nimic, eu care am spus doar felicitari echipei Germaniei sunt privid de parca as fi dupa Venus.

Maye07.07.2010 22:10

Tot timpul sunt profund.

Ma distrez cu magicile cuvinte, cum se distreaza Iniesta cu mingea la antrenamente.

1.Spania

2.Olanda

3.Uruguay

4.Turcia

Ce profund ai fost in fraza asta, cum tu ai scris 5 randuri cu spania eu am spus in tot forumul de 2 ori Germania si asta cand au pierdut un meci.

In al doilea rand, cei care faceau spume pe aici pentru spania/brazilia/olanda/argentina nu au patit nimic, eu care am spus doar felicitari echipei Germaniei sunt privid de parca as fi dupa venus.

Celelalte tari nu meritau majuscule?

Sau sunt prea neinsemnate fata de turci?

MoWeed07.07.2010 22:14

Bai, gata!

Daca mai vad pe careva ca se cearta pentru nationalele altor tari, respectivii vor fi sanctionati conform regulamentului

Gata, am editat postarea buclucasa si am corectat ceea ce, cred eu, este o omisiune nevinovata a lui LRP.

Disputele continuati-le in privat

Adrian07.07.2010 22:25

Zici ca sunteti nascuti in tarile alea, asa va bucurati.

Daca e sa vorbim de merit, ar fi meritat sa joace finala si SUA si Ghana. Au fost surprizele placute ale mondialului.

Maye07.07.2010 22:28

Pai si Uruguay nu merita?

Mai Adi mai...

o omisiune nevinovata a lui LRP.

Ai ratat o Spanie.

MoWeed07.07.2010 22:28

Eu nu inteleg urmatorul lucru: de ce ar merita sa joace finala echipele surpriza si nu certitudinile?

De ce SUA si Ghana si nu Olanda, care a fost cea mai constanta echipa la acest turneu final?

Adrian07.07.2010 22:29

Hentul lui Suarez e un mare minus. Uruguay a castigat cu noroc meciul cu Ghana. Asta nu poate sa o nege nimeni.

Desi nici faptul ca Uruguay a fost una dintre echipele bune ale mondialului nu poate fi negat.

MoWeed

Vorbeam din punctul de vedere al trairilor celor de mai sus care au acum alte nationalitati.

Ghana si SUA sunt 2 echipe mici care si-au depasit conditia. Sunt mai mici decat Uruguay si deci si decat celelalte 3 semifinaliste. Pe langa asta au jucat super si oameni ca Dempsey sau Gyan au aratat ca nu-i destul sa te cheme Gerrard ca sa treci de grupe si sa faci performanta.

Maye07.07.2010 22:30

Avand in vedere ca a fost off side la hentul lui Suarez, nu i-as spune minus.

*Alecs*07.07.2010 22:31
Gata, am editat postarea buclucasa si am corectat ceea ce, cred eu, este o omisiune nevinovata a lui LRP.

Mai ai o Spanie si planeta Venus. Nu cred ca e o omisiune pentru ca si in postarea urmatoare stearsa de tine erau la fel.

@Adrian

Si Mexic a jucat frumos.

Hai sa fim seriosi, Suarez nu a fost un trisor. Oricine ar fi facut la fel. Si vorba lui Maye, a fost ofsaid acolo.

Adrian07.07.2010 22:32

Cum sa fie offside cand pe linia portii uruguayene erau doi jucatori de la Uruguay?

Alecs

Si Japonia sau Paraguay au jucat bine. Honda cred ca valoreaza acum de 3 ori mai mult. E un mijlocas super. A tras de unul singur Japonia dupa el.

blindica07.07.2010 22:33

Si ratarea unui penalty in minutul 120 este un mare minus.Gyan cu acest lucru a ramas.Asumarea riscului de catre Suarez ramane diferenta dintre eroul pozitiv si cel negativ.Cred ca toti dadeam cu mana in minge.Si a gandit pentru echipa,a avut speranta!

Nu ti se pare de apreciat,totusi?

*Alecs*07.07.2010 22:34
Cum sa fie offside cand pe linia portii uruguayene erau doi jucatori de la Uruguay?

A fost observat de putina lume:

ofsaidghana.jpg

Adrian07.07.2010 22:35

Nu am zis ca eu nu as fi facut la fel. Totusi, aia nu inseamna valoare. Inseamna doar spirit de sacrificiu plus mult noroc. Pentru ca, dupa cum ai zis si tu, Gyan a ratat in minutul 120 un penalty. Si, daca stam sa ne gandim, Gyan a dat la acest mondial 2 sau 3 penaltyuri. Nu era ceva obisnuit pentru el, nu? Ma refer la ratatul unui penalty.

Nu vad offsideul. Care jucator joaca mingea? Cel din saritura? Ala nu e in offside.

«1434445464750»