Cel din saritura paseaza numarului 10
Cel din saritura paseaza numarului 10
Si ala a ratat cu poarta goala? ![]()
Nu mai tin minte faza asa bine. Dar daca e asa atunci Appiah e un mare ratangiu
Ceva neam cu Claudiu dragan sau costescu ![]()
Offsideul ala e milimetric. Nici un arbitru nu avea cum sa il vada.
http://www.youtube.com/watch?v=HD2rHYtn7U0...feature=related
Minutul 1:55
Nu ii paseaza direct, dar ataca mingia
Mai da-va-n gheti mah si pe voi ca sunteti carcotasi. Totul a fost intr-o secunda. Robot sa fii si tot nu puteai sa dai offside acolo. Iar, din cate tin minte, regulamentul zice ca in faze la limita se da credit atacantului, nu aparatorului. Aia a fost o faza la superlimita, maga super ultra limita.
Eu n-am zis ca nu a luat decizia buna arbitrul, chiar era prea mic offisde-ul sa fie observat de arbitru. Dar, totusi, a fost offside.
Ofsaidul se ia dupa ultimul aparator.
Si era cam un metru . ![]()
Era cam un metru din ala de la Sibiu ![]()
Erau pe linie si Appiah avea un picior dincolo. Nu era ala in kiba dachi, era cu un pas in fata.
Nemtii sunt la pamant! Lahm: "Nu am niciun chef să joc meciul pentru locul trei"
Prosport
As juca eu daca n-are el chef,romani nu au naturalizat deocamdata... ![]()
"Felicitari spaniolilor. Cred că ei vor fi campioni mondiali. Sunt cei mai buni de doi, trei ani. La nivel de joc sunt atat de buni incat ne-au aratat că avem limite. Nu am putut să avem controlul balonului asa cum ne-am fi dorit si asta ne-a costat multă energie", a afirmat Low.
Lasa ba Adi ca era exact in kibadibu de ala.
Cu tot corpul in fata.
Ofsaid clar, Suarez in semifinala, Uruguay batea Olanda 4-3 cu dubla Suarez si Uruguay juca finala.
Huooooo! Cine a arbitrat Uruguay - Ghana? Cu U si cu G mare.
Olanda pare mai vulnerabila in aparare.
Mi-e ca aici sa fie cheia jocului,aici sa se faca diferenta intre cele doua.Va conta mult daca fundasii olandezi,chiar daca n-au viteza lui Villa,vor reusi sa-l opreasca printr-un plasament,dublaj bun.
Nu stiu despre voi dar eu, desi au fost multe meciuri bune la mondial, nu m-am uitat cu acelasi entuziasm si aceeasi placere cu care o faceam acum 4 sau 5 ani.
La fel simt si eu...
Era cam un metru din ala de la SibiuErau pe linie si Appiah avea un picior dincolo. Nu era ala in kiba dachi, era cu un pas in fata.
Nu chiar. Tu faci greseala de a judeca dupa pozitia portarului, ori el este ultimul aparator. Offside-ul se judeca dupa penultimul aparator adica, in cazul de fata, dupa Suarez. A fost offside
Hai ma, cum de nu a mai aparut nimeni pe forum sa zica ca Loew e un antrenor slab, ca selectia a fost gresita, ca nu intelege de ce Friedrich a fost titular avand in vedere ca a fost liber de contract, deci slab etc?!
Parca asa era moda, nu?
Caline, dupa ala m-am uitat si Appiah e doar cu un pas in fata, cu piciorul drept. Ala e un pas, nu un metru.
ca nu intelege de ce Friedrich a fost titular avand in vedere ca a fost liber de contract, deci slab etc?!
Pai acum nu mai e liber de contract, de aia ![]()
Hai ma, cum de nu a mai aparut nimeni pe forum sa zica ca Loew e un antrenor slab, ca selectia a fost gresita, ca nu intelege de ce Friedrich a fost titular avand in vedere ca a fost liber de contract, deci slab etc?!
Parca asa era moda, nu?
Pai pentru ca nu a gresit selectia.
A dat un search pe Football Manager si toti jucatorii de peste 80 Ovrl au fost luati la nationala.
Indiferent ca erau turci, polonezi, bosniaci, ghanezi, spanioli, brazilieni, marocani etc etc etc etc x 10 .
Webb fluieră finala!
N-are pe cine sa se razbune,asa ca va arbitra corect.
Caracatita Paul a decis: Spania campioana mondiala si Germania castiga bronzul.
E incredibila caracatita asta
.. si ce nume i-au pus .. Paul
de la CM-u asta imi voi amintii peste 10-20 de ani castigatoarea,Spania, finalista,Olanda, vuvuzela,ratarea lui Gyan si caracatita Paul
. E mai desteapta caracatita asta decat mama Omida ![]()
![]()
Au fost anuntati jucatorii care se bat pentru titlul de cel mai bun de la Cupa Mondiala. Acestia sunt:
David Villa, Xavi (Spania), Robben, Sneijder (Olanda), Schweinsteiger, Ozil (Germania), Forlan (Uruguay), Messi (Argentina) si Gyan (Ghana). De asemenea, pentru titlul de cel mai bun tanar jucator se bat Thomas Muller (Germania), Dos Santos (Mexic) si Ayew (Ghana). In 2006, premiul de cel mai bun jucator al turneului a fost castigat de Zidane, iar de cel mai bun tanar jucator de Podolski.
Parerea mea: David Villa/Sniejder - depinde cine castiga finala, respectiv Thomas Muller.
Forlan si Ayew,mai mult un pariu riscant decat certitudini.
Sneijder si Muller.
Villa si Muller
Intrebarea mea e: ce cauta Messi acolo? ![]()
Intrebarea mea e: ce cauta Messi acolo?
Exact,si eu m-am gandit la asta.
Pe seara sper sa avem un meci deschis,sper sa castige Forlan,Suarez si Co...Dar daca Paul caracatita a prezis Germania,se pare ca asa va fi... ![]()
Hohoho ce gol da iar Forlan!... ![]()
Si Germania castiga cu 3-2 finala mica, terminand meritat pe locul 3 la acest Mondial.
Felicitari Uruguay-ului pt locul 4!
Cea mai bine clasata nationala din America de Sud,cine s-ar fi gandit?...
Baaah, si pusesem x... ![]()