FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

«147484950»
*Alecs*11.07.2010 21:34
Xavi si Puyol cu steagul Cataluniei. :)

Si Casillas rege ;)

Intra si el in galeria marilor jucatori care clacheaza in momente cruciale...

Clar ca nu avea voie sa rateze ocaziile alea!

Dupa Baggio 94, Ronaldo 98, Kahn 02 si Zidane 06.

Despre caracatita, este exemplul cel mai bun despre cat de mult inseamna mass- media si cat de usor sunt de manipulat oamenii slabi de cerebel...

Probabil ca si eu as putea face trucul ala daca asa avea o caracatita!Ce e asa greu sa pui in urna pe care vrei sa o aleaga un anume tip de mancare pe care ea o prefera,sau care are un miros placut pt ea?...

Atunci de ce a ales Serbia?

ady.fcsb11.07.2010 21:34

Si de ce ar fi pus nemtii lucru acela in urna Serbiei la acel meci?

danimarcu11.07.2010 21:40
Atunci de ce a ales Serbia?

Si de ce ar fi pus nemtii lucru acela in urna Serbiei la acel meci?

V-as ruga sa fiti mai expliciti ca habar nu am despre ce vorbiti! :blink:

Ronnie11.07.2010 21:41

O finala slabuta, ma asteptam la mai mult spectacol. Oricum, Spania este campioana pe merit. Stilul lor senzational de joc inca nu a reusit sa fie oprit de nimeni.

Felicitari Spaniei!

@danimarcu

Caracatita a ales Serbia la meciul Serbia-Germania.

predatorpulse711.07.2010 21:45

Felicitari sincere spaniolilor, una dintre putinele echipe de la acest mondial care a incercat sa joace fotbal nu turca penibila pe care ne-au oferit-o majoritatea echipele mari la acest turneu. Un gand bun si pentru Germania care are o echipa de perspectiva si mai ales Urugayului. S-a facut dreptate pana la urma, oricat de mult ar fi tras webb impotriva spaniolilor.

Spania a avut un joc de pase fabulos la acest mondial si practic asta a fortat mai toate echipele(chiar si echipe mari precum portugalia si germania) sa joace in aparare contra lor. Chiar Olanda a stat pe 2 linii de multe ori in acest meci. Ceea ce mi-a placut foarte mult la aceasta echipa a Spaniei la acest mondial a fost tesatura incredibila de pase, nu la mijloc, nu cu pase catre portar, ci jucandu-se cu adversarul pe la 20-30 m de poarta lor. De multe ori echipele adverse aratau ca la handbal in fata Spaniei. Ceea ce nu mi-a placut la Spania a fost lipsa sutului de la distanta la acest mondial. Si ma intreb ce ar fi facut daca aveau si un alt doilea atacant in afara de villa care i-a tinut in spate tot mondialul.

Oricum, asta a fost cel mai distrus mondial din toate timpurile. Mult amatorism, vuvuzele enervante(nu s-au auzit suporterii), majoritatea echipelor mari(si jucatorii mari) fiind praf(am trait sa vad brazilia facand anti joc de cateva ori). Sa-mi bag **** in fotbalul modern care a stricat pana si campionatul mondial, o competitie care tinda sa devina din ce in ce mai slaba datorita interesului crescut pentru CL(cum sa isi mai rupa fotbalistii mari picioarele aici cand au contract de nspe meleaone la echipa de club, mai ales ca unii vin aici cu 70-80 meciuri in picioare). Am vazut mai mult fotbal in grupe la WC 94' si 98' decat in tot acest mondial. In curand o sa strice si campionatul european, bag pariu ca asa se va intampla.

danimarcu11.07.2010 21:46
@danimarcu

Caracatita a ales Serbia la meciul Serbia-Germania.

Pai si nu a nimerit-o? :)

Eu ma refeream ca caracatita alege urna in care e pusa un anumit tip de mancare preferat de ea.

Mancarea fiind pusa acolo de proprietarul gustoasei creaturi.

Deci cel care de fapt nimereste rezultatul este posesorul caracatitei.

Care proprietar ar putea face sau nu jocul unei anumite agentii de pariuri... ;)

MoWeed11.07.2010 21:46

@Adrian

Orice ai zice de arbitru, mai mult i-a favorizat pe olandezi. Pai trebuia dat cartonas rosu la talpa aia pusa pe pieptul lui Alonso in prima repriza.

Spania e campioana mondiala pe merit

ady.fcsb11.07.2010 21:48

Ce prost e Dinu. Se mai da si inteligent :D . Cica Paul alegea Spania pentru ca prima urna era mereu a Spaniei :D

germaniaanglia.jpggermaniaspania.jpg

Ronnie11.07.2010 21:49
Pai si nu a nimerit-o? :)

Eu ma refeream ca caracatita alege urna in care e pusa un anumit tip de mancare preferat de ea.

Mancarea fiind pusa acolo de proprietarul gustoasei creaturi.

Deci cel care de fapt nimereste rezultatul este posesorul caracatitei.

Care proprietar ar putea face sau nu jocul unei anumite agentii de pariuri... ;)

Pai si de unde stia proprietarul caracatitei ca va castiga Serbia intr-un meci cu Germania, mai ales ca nemtii veneau dupa un 4-0 cu Australia?

Thomas Muller este golgeterul Campionatului Mondial!

Neamtul Thomas Muller a cîștigat astazi trofeul pentru cel mai bun marcator al Mondialului din Africa de Sud, după ce Wesley Sneijder si David Villa nu au reusit să marcheze in finala

Desi se află la egalitate ca numar de goluri cu cei doi, dar si cu uruguayanul Diego Forlan, Muller este golgeterul oficial al competitie. Primul criteriu de departajare este numarul de pase decisive. Germanul are 3, in timp ce finalistii de astazi au cite una. Muller a debutat abia in acest an la nationala Germaniei, evoluind in opt partide si marcind cinci goluri, toate la acest Mondial.

gsp.ro

Adrian11.07.2010 21:54

Muller golgeterul, Sneijder cel mai bun jucator. Asa trebuie sa fie clasamentele.

danimarcu11.07.2010 21:55
Pai si de unde stia proprietarul caracatitei ca va castiga Serbia intr-un meci cu Germania, mai ales ca nemtii veneau dupa un 4-0 cu Australia?

Pai nu stia,de unde naiba sa stie?!

Dar zic(e doar o teorie a mea) ca lumea asta care se lasa atat de usor prostita ar putea fi influentata sa parieze intr-o anumita directie sau in alta.

S-au pariat sute de milioane sau chiar mai mult la mondialele astea,casele de pariuri au multe capcane ca sa isi atraga pariori...

Alexandru H.11.07.2010 21:57

Chiar ma bucur pentru Forlan si Muller. Cele mai frumoase surprize ale acestui campionat. Ma bucur pentru Sneijder ca nu a luat nimic.

@danimarcu

Dai prea multa importanta caracatitei. E un mod de a face reclama parcului ala acvatic, asa cum s-a intamplat si in 2008. Atunci caracatita a gresit castigatorul finalei, acum le-a nimerit pe toate. Hai sa nu o dam in conspiratii penibile.

O caracatita care iti spune castigatorul nu e o afacere buna pentru o casa de pariuri. ;)

danimarcu11.07.2010 22:04
@danimarcu

Eu am spus ca e doar o teorie de-a mea.E posibil sa ma insel.

Nu-i dau multa importanta,cineva a deschis subiectul si eu doar am raspuns.Din partea mea poate sa-l manance la noapte ca nu-i simt lipsa... ;)

Si inca ceva: toata existenta noastra e o conspiratie...nu vad care ar fi noutatea daca ar mai fi una in plus?...

Adrian11.07.2010 22:07

Au gresit la faza cu cel mai bun jucator. Forlan a jucat foarte bine dar Sneijder merita. Primul e atacant, al doilea mijlocas. Amandoi au cate 5 goluri. Atacantului ii e mult mai usor sa inscrie. Dar nah... FIFA o da din nou in bara. Au incercat boii sa se dea deontologi.

p.s. Unul din golurile inscrise de Forlan a fost din penalty. Deci avantaj Sneijder.

Alexandru H.11.07.2010 22:22
Au gresit la faza cu cel mai bun jucator. Forlan a jucat foarte bine dar Sneijder merita. Primul e atacant, al doilea mijlocas. Amandoi au cate 5 goluri. Atacantului ii e mult mai usor sa inscrie. Dar nah... FIFA o da din nou in bara. Au incercat boii sa se dea deontologi.

p.s. Unul din golurile inscrise de Forlan a fost din penalty. Deci avantaj Sneijder.

Unul din golurile lui Sneijder a fost autogol brazilian.

Numai chiorii nu vad ca Forlan merita cu varf si indesat titlul: a dus o echipa totusi mediocra a Uruguayului in semifinala. Si nu din postura de atacant: Forlan a fost de toate, si servant, si playmaker, si inaintas. Cam toate golurile au fost din afara careului.

Ha, ce imi vine sa rad ca Sneijder pierde si Balonul de Aur European la faza asta :)

Adrian11.07.2010 22:30

Aia cu echipa totusi mediocra e parerea ta. Unii ar spune ca o echipa care are in primul 11 un jucator care a castigat Cupa UEFA si care e printre cei mai buni marcatori din Spania si atacantul care a dat cele mai multe goluri in Europa in sezonul acesta nu e chiar o echipa mediocra.

Autogol brazilian sau nu, tot Sneijder a facut faza. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca a fost, constant, cel mai bun jucator olandez. Chiar si in finala, Sneijder a jucat extraordinar. A dat pase super pentru Robben care a ratat ca un mare dobitoc singur cu portarul. Asta nu e vina lui Sneijder.

Ma rog, nu ma intereseaza. Eu nu castig nimic. Doar am zis ce am vazut. Si am vazut ca Sneijder a fost mai bun. Pana la urma, daca nu ma insel, el a batut Uruguayul. Deci...

Oricum, ce nu inteleg e urmatorul lucru: cum puteti pune atata pasiune in niste lucruri cu care nu aveti nici o legatura?

Chiar sunteti asa de pasionali incat sa stabiliti instantaneu legaturi cu echipe nationale ale altor tari si jucatori de alte nationalitati?

Ba v-ati indragostit de Forlan, ba il urati pe Sneijder. Ba va place echipa cutare pentru ca e formata doar din albi, ba nu va convine ca germania are in componenta jucatori de culoare.

De unde atata patima?

De ce nu sunteti asa si cand e vorba de Steaua? De ce nu il urati asa de tare si pe becalii?

Alexandru H.11.07.2010 22:37

Simplu.

Becali nu face parte din fenomenul fotbalistic, ci cel de cancan, scandal etc. Nu il urasc pe Moratti si nu-l iubesc pe Laporta. Nu am sentimente majore fata de proprietari, presedinti sau sponsori. Fotbalul e despre cei 22 din teren, cele 14 rezerve si cei 2 antrenori. Atat.

Adrian11.07.2010 22:39

Nu am inteles nimic dar multumesc oricum. Sunt prea obosit ca sa mai incerc sa inteleg ceva asa ca merg la culcare. Ca maine e o zi grea cu antrenamente si mai grele.

O seara placuta tuturor.

Ronnie12.07.2010 08:45

Nu inteleg de ce a fost ales Forlan avand in vedere ca Uruguay inafara de a bate echipe de nivelul ei nu a facut mai nimic. Cu Franta a facut 0-0 si cu Germania si Olanda au pierdut.

Premiul trebuia acordat lui Sneijder care a fost omul cheie al Olandei. Pacat de ratarile lui Robben.

RobYnho12.07.2010 09:40

Cele mai celebre 10 fraze de la mondial.

1. Nicolas Anelka catre Domenech: "Sa te f** in c** fiu de tarfa!"

2. Frank Ribery: "Suntem calul de bataie al intregii lumi!"

3. Fidel Castro: "Intre meciurile de fotbal de la Cupa Mondiala poate sa se intample orice in lume, nu mai intereseaza pe nimeni!"

4. Diego Armando Maradona: "Dumnezeu vrea ca Argentina sa joace finala!"

5. Cristiano Ronaldo despre golurile cu Coreea de Nord: "Ruud Van Nistelroy mi-a zis mai demult ca golurile sunt ca sticlele de ketchup: poti sa-l storci, sa-l storci si sa nu iasa nimic, iar cand iese va iesi tot".

6. Oscar Tabarez despre Luis Suarez, care a scos o minge de pe linia portii cu mana: "A fost mana lui Dumnezu si a Fecioarei Maria!".

7. Milovan Rajevac, selectionerul Ghanei: "La Luis Suarez nu a fost mana lui Dumnezu, a fost mana diavolului!"

8. Leo Messi: "Ma simt foarte rau, vreau acasa!"

9. Cristina Fernandez, presedintele Argentinei: "Capul sus Maradona, capul sus jucatori, capul sus Argentina!"

10. "Le Monde": "Franta nu are nevoie de un adversar ca sa manance bataie. Este atat de proasta ca se bate si singura!".

sport.ro

ady.fcsb12.07.2010 10:22

Numai noi nu putem sa-i batem.. :D

red&blue_boy12.07.2010 11:00

Ma bucur pentru Forlan,a jucat super,dar cred ca cel mai bun jucator trebuia sa fie Sneijder.

Casillas in schimb cred ca a primit meritat titlul de cel mai bun portar.

Adrian14.07.2010 07:21

Casillas - Ramos, Pique, Puyol, Capdevilla - Busquets - Muller, Xavi, Iniesta - Forlan, Villa.

Acum stiu ca baietii aia de la fifa sunt niste dobitoci. Nici un olandez in primul 11 al mondialului?Pfff... Sneijder a fost peste Xavi si Iniesta si statistic si ca joc. Si poate ca ma insel eu dar Van Bommel si De Jong au jucat mult mai bine ca Busquets. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca Enyeama a fost clar cel mai bun portar de la mondial. A scos ala niste mingi...

Nu stiu de ce am impresia ca, si daca ar fi castigat, Olanda nu ar fi avut jucatori in primul 11 al mondialului. Probabil nici nu ar fi primit trofeul.

Mult mai aproape de adevar echipa facuta de L'Equipe:

Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Friedrich, Van Bronckhorst - Iniesta, Schweinsteinger, Sneijder, Muller - Villa, Forlan

Si echipa petardelor:

Julio Cesar - Otamendi, Terry, Cannavaro, Evra - Ronaldo, Lampard, Felipe Melo, Ribery, Anelka, Rooney

Cu antrenor: Maratona :))

p.s. Cred ca mai meritau bagati in seama si: Gyan, Dempsey, Enyeama, Jerome Boateng si frate-so, Kevin Prince, Honda si Rios.

red&blue_boy14.07.2010 07:44

Cea mai aproape de realitate cred ca e echipa facuta de L'Equipe.

Ce tare e echipa petardelor ! :))

MoWeed14.07.2010 07:54

Echipa celor de la L'Equipe este cea pe care as fi ales-o si eu.

«147484950»