Si mai trebuia un penalty pentru Spania.
Incredibil
Si mai trebuia un penalty pentru Spania.
Incredibil
A fost penalty.
De fapt au fost 3,unu dupa altul... ![]()
A fost penalty.
Asa e,dar si-o fi zis arbitrul ca de ce sa mai dea,ca oricum-l rateaza! ![]()
Lasa ca batea el si nu mai rata
))
LE : GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL VIIIIILLLAAAAAAA !!!
Acelasi Villa...Pacat si de Paraguay...
Ce meci face Casillas
Ce meci face Casillas
Jucatorul meciului,parerea mea!
Ce meci face Casillas
Cam i-a scos pe spanioli si astazi.E principalul artizan al calificarii...
Spania - Germania
Viva Espana
Spania - Germania
Viva Espana
Deutschland über alles!
Deutschland über alles!
La furia roja !
Germania merita sa castige campionatul asta, au jucat cel mai bine, cel mai spectaculos, nu s-au ferit sa inscrie... Fata de germani, Olanda si Spania au fost plictisitoare... sa-si vada de finala mica... ![]()
Daca va juca cum a jucat azi, Spania n-are nici o sansa cu Germania.
Germania pare cea mai buna echipa dintre cele ramase.Astazi am vazut o masinarie perfecta ,cred ca astazi ar fi castigat impotriva oricarei echipe din lume.Imi pare rau de Maradona,intr-adevar s-a demonstrat azi ca nationala e o caciula prea mare pt el.Nu a avut nici o reactie care sa schimbe ceva in jocul Argentinei.
Cand bati cu 4-0 ,4-1,4-0 e clar ca nu e o intamplare.Cred ca e favorita la castigarea campionatului,desi dupa meciurile de azi as prefera finala Spania-Olanda.
M scuzati daca nu am voie sa pun link,dar o sal sterg apoi.
Oare acum stie Armando cine e Thomas Muller? ![]()
Da,e tare faza aia cu Maradona si Muller de la amicalul din martie!Acum cred ca o sa-l tina minte mult timp pe Muller! ![]()
M scuzati daca nu am voie sa pun link,dar o sal sterg apoi.
Oare acum stie Armando cine e Thomas Muller?
O aflat intre timp.
Asta e o alta stire de tip tabloid.Nu va mai lasati intoxicati cu tampeniile astea!
Mi se pare absolut normal ca Maradona sa se simta jignit ca in loc de omologul sau german sau macar un oficial sa se prezinte un jucator total necunoscut.E ca si cand un presedinte ar fi intampinat intr-o tara straina de femeia de servici.
Asa este dar am vrut sa subliniez faptul ca il va tine minte mult timp de acum,ca a si marcat astazi ![]()
Daca trece si de Spania,Germania merita cu adevarat titlul,de mult n-am vazut o echipa sa joace cu atata siguranta,sa elimine asa adversari in drumul spre finala...Ca sa-i elimine pe germani,Spania va trebui sa joace cu totul altceva decat cu Paraguay.Cu jocul de astazi n-au sanse.
Imi pare rau de Maradona,intr-adevar s-a demonstrat azi ca nationala e o caciula prea mare pt el.Nu a avut nici o reactie care sa schimbe ceva in jocul Argentinei.
Pai cum,ca pana inaintea meciului de astazi era bun Maradona,n-a gresit la selectie,ca doar e antrenor si stie ce face! ![]()
Eu zic ca va fi o finala pe cinste Olanda-Germania,care va eclipsa cel putin finala din 2006.
Desi sunt destul de subiectiv,cred ca Olanda si Germania sunt doua echipe echilibrate.Sigur vor ajunge in finala,Spania chiar nu prea poate emite pretentii.Va fi o placere sa ii vedem pe Snejider,Robben,Van Persie,Schweinsteiger,Klose,Muller si Podolski pe teren!Si ii vom vedea.Pentru ca Germania si Olanda sunt cele mai puternice echipe din lume.Am simpatizat cu ambele,insa de mult urmaresc fotbalul olandez,tin cu anumite echipe(cu excepita frumoasei Barcelone) doar pentru ca acolo joaca olandezi,precum Arsenal,Bayern Munich si Inter pentru ai lor Robin,Arjen si Weasley!Sunt eleganti,joaca mult la firul ierbii,Robben e de vis,Sneijder e genial!Nu voi fi al naibii de trist daca castiga Germania,ar fi chiar normal,insa sper ca campioana sa fie macar una din astea doua.La o finala ma voi bucura de fotbal.Dupa ce a aratat in acest CM,Germania ar fi campioana mondiala,Olanda ar fi vicecampioana.Banuiesc ca asa ar fi corect.Dar ar fi pacat ca Olanda sa rateze din nou sansa de a pune mana in sfarsit pe mult ravnitul trofeu.
In concluzie,respect mirificei echipe a Germaniei si mult succes!
Si pe cat posibil,ar fi perfect ca Sneijder sa ridice al patrulea trofeu pe anul acesta si sa ia un binemeritat balon de aur.
Ar merita si Olanda sa castige un titlu mondial,fiind poate cea mai frumoasa echipa din istorie care n-a reusit acest lucru,mai ales cu generatia din anii '70,care a pierdut doua finale consecutive...
Pai cum,ca pana inaintea meciului de astazi era bun Maradona,n-a gresit la selectie,ca doar e antrenor si stie ce face!
Am zis ca nu e normal sa i se dea in cap inainte de a vedea ce poate.
Si am mai zis,dupa meciul de azi ca:
Imi pare rau de Maradona,intr-adevar s-a demonstrat azi ca nationala e o caciula prea mare pt el.
Ce nu intelegi?Eu am crezut in el,sau mai degraba am sperat ca va avea succes.Se pare ca nu a fost sa fie.
Ce nu intelegi?Eu am crezut in el,sau mai degraba am sperat ca va avea succes.Se pare ca nu a fost sa fie.
Nu te ofensa,n-am zis-o cu rautate,nu m-am referit neaparat la tine.
Faptul e ca si pana acum nationala a fost o caciula cam mare pentru Maradona...Iar un mondial nu-l poti castiga doar cu echipe mici.La primul meci greu,cu un adversar de calibru ca Germania,n-a avut nici o replica...La fel ca Dunga ieri...
Suarez va lipsi doar o etapa ! ! !
![]()
Da si?Singura de la mondial.