Germania-Olanda va fi finala! ![]()
Germania-Olanda va fi finala! ![]()
Stiu ca e la moda sa zici ca Argentina nu are antrenor, dar trebuie sa tinem cont ca ei au zburdat pe teren pana acum la mondiale. Totusi, poate stie si Maradona ceva. A fost atata timp cel mai bun jucator din lume, cred ca a "furat" si el ceva meserie de antrenor pe unde a lucrat pana acum.
Nici eu nu sunt de acord cu ideia asta fixa indusa in randul maselor ca Maradona nu-i antrenor.Sunt de acord cu criticile argumentate,dar omul asta e facut praf inca dinainte sa preia carmele nationalei.A calificat Argentina la Mondiale,unde a castigat toate meciurile de pana acum.Sunt convins ca nu-i tocmai Mourinho sau Del Bosque,dar merita sansa sa ne arate ce poate.Oare ce se va spune daca Argentina ar castiga Campionatul Mondial?Ca e doar meritul jucatorilor?
Stiu ca e la moda sa zici ca Argentina nu are antrenor, dar trebuie sa tinem cont ca ei au zburdat pe teren pana acum la mondiale. Totusi, poate stie si Maradona ceva. A fost atata timp cel mai bun jucator din lume, cred ca a "furat" si el ceva meserie de antrenor pe unde a lucrat pana acum.
Stie pe dracu`. Asta e bun pe post de psiholog mascarici.
Fara asistenti ar fi mort si ingropat.
germania se califica. in primele 90 de minute.
1-0 Germania,gol Mueller...S-a vazut fragilitatea fundasilor centrali argentinieni...
Ce jucator Muller ..
Hai Diego arata ce antrenor mare esti.
Daca se califica Argentina, o sa o faca numai prin talentul si priceperea jucatorilor.
Cei 16 asistenti nu pot sa il ajute chiar asa mult pe nebun.
Sa-l vedem acum pe Maradona,ce solutii va gasi sa sparga jocul nemtilor...
Se apara bine nemtii,nu prea gasesc spatii argentinienii.De dadea gol si Klose,era gata meciul...
Sper totusi sa intoarca meciul Argentina...
Gol Klose...2-0...E gata meciul...Doar daca intra Maradona mai intorc argentinienii... ![]()
Si uite asa cele mai mari echipe si cu cei mai buni jucatori din lume pleaca acasa din cauza antrenorilor nebuni.
Dunga si Maradona 2 retardati.
E cam gata. Klose aproape sa-l intreaca pe brazilianul Ronaldo la goluri marcate la CM.
3-0 !!! Umilinta si pentru Argentina...Sau pentru Maradona...
Cine credea ca nemtii vor invinge la un asemenea scor ..
Cred ca aveau o cota foarte mare.
La fel ca si cu Anglia,nimeni n-ar fi anticipat un asemenea scor...Nici Maradona! ![]()
De-ar mai dea nemtii vreo 4.
Messi inexistent...Inca o data,imi mentin parerea ca nu e la fel ca la echipa de club,unde altfel joaca avandu-i langa el pe Iniesta,Xavi...
LE : Umilinta !!! 4-0 ! Klose !
Acu mai zice cineva ca n-au fost buni arbitrii? ![]()
cum e baieti? Argentina in jos sau sus. Urmeaza spania.
Argentina a jucat mai slab si decat au jucat englezii cu Germania.Anglia a avut barem ceva ocazii,posesie buna,dar Argentina nimic.La mijloc au pierdut complet jocul,lasi pe Mascherano singur cu Khedira si Schweinsteiger.Maradona fara replica,de ce n-a schimbat ceva tactic daca a vazut ca jocul nu merge?De ce n-a intarit zona centrala?Ei,bun ar fi fost acolo Cambiasso...La primul joc cu un adversar puternic s-a vazut adevarata fata a sud-americanilor,nu tot timpul joci cu Coreea de Sud sau Mexic...
Nu simpatizez cu Germania,dar iarasi trebuie sa recunosc,joaca super,merita felicitari.Cred ca vor lua si titlul,nu stiu daca Spania-i poate opri,daca trece de Paraguay,oricum,ar fi singura echipa in stare.Pacat ca Muller e suspendat.
Maradona fara replica,de ce n-a schimbat ceva tactic daca a vazut ca jocul nu merge?De ce n-a intarit zona centrala?Ei,bun ar fi fost acolo Cambiasso.
Pai a schimbat Maradona ceva vreodata?
Eventual liniile. Asta nu e antrenor.
Otamendi titular si Zanetti se bronzeaza in Hawai.
Mascherano singur si Cambiasso sta la umbra nucului.
2 echipe au fost distruse de 2 idioti.
Nu il mai pun si pe Domenech.
Victorie meritata a nemtilor, desi scorul este poate putin prea dur.
Jocul Argentinei a fost mediocru si sper ca s-a vazut odata pentru totdeauna cat de antrenor e Maradona. Pur si simplu n-a avut nici un raspuns pentru presingul avansat al nemtilor. Pe faza ofensiva n-am vazut nici un fel de idee tactica, fiecare juca individualist, ceea ce era o mare tampenie mai ales in contextul in care nemtii aglomerau zona in care se afla balonul.
Revin la selectie si ma intreb: cine oare era mai bun ca Zanetti din cei care au jucat in apararea Argentinei?
Senzational cum joaca Germania! Va fi o semifinala pe cinste intre ei si spanioli. Mai ales ca au de luat si o revansa dupa finala de la Euro de acum 2 ani.
Oricum, au ajuns in semifinale echipele care au jucat cel mai bine: Olanda, Spania(nu cred ca vor avea probleme) si Germania. Poate ca si Brazilia ar fi meritat un loc langa ele.
Si cat s-a batut moneda pe faptul ca s-au calificat multe echipe sud-americane si foarte putine din Europa(comparativ cu alti ani), iata ca tot dintre europeni se va decide castigatoarea
Poate face Uruguay vreo surpriza desi nu cred..