FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

«1343536373850»
RobYnho02.07.2010 15:50

Tare mi-as fi dorit sa egaleze brazilienii, la cat si-au batut joc olandezii de ocaziile avute pe final. :D

David02.07.2010 15:52

Cum zicea comentatorul,aroganta pozitiva! :thumbup:

Adrian02.07.2010 15:54

Asa cum am mai zis, finala o sa fie Olanda - Spania. Sunt singurele echipe care au antrenori valorosi.

Maye02.07.2010 15:59

Baiatul asta Melo nu merita nici 1 % sa joace pentru nationala asta.

Pai asta a fost cel mai slab transfer al anului in Serie A si joaca titular.

Daca tot nu si-a luat alti jucatori Dunga, de ce plua mea nu il baga pe Ramires in locul handicapatului de Melo?

Dupa cum spuneam si la inceputul campionatului, Dunga si Maradona nu sunt antrenori.

ady.fcsb02.07.2010 15:59
Asa cum am mai zis, finala o sa fie Olanda - Spania. Sunt singurele echipe care au antrenori valorosi.

Aceeasi parere o am si eu. Sunt singurele echipe constante. La inceput vedeam favorite Brazilia,Argentina,Olanda,Germania,Spania. Au ramas 4. Olanda din cate stiu a batut tot in ultimii 2 ani. Are in momentu asta si avantaj ca va juca cu Uruguay / Ghana in semifinale in timp ce Germania,Spania si Argentina se vor elimina intre ele.Huntelaar e la nivelu lu Marica. Slab..astazi :mellow: . Olanda mi se pare schimbata mult in bine si este muult mai matura fata de echipa din 2006.

Cu ce echipa tin stelistii diseara? :naughty: Eu prefer Uruguay :)

David02.07.2010 16:00

Este Spania mai puternica ca Germania?

Maye02.07.2010 16:02

Vom vedea.

ady.fcsb02.07.2010 16:04

Eu cred ca este la un nivel putin mai ridicat Spania . Sunt insa echipe foarte puternice. In 2008 a batut Spania ,dar acum a aparut la nemti turcul Ozil ,care cam schimba fata Germaniei. Sa vedem daca vor trece de Argentina si apoi o sa ne convingem care e mai puternica in acest moment.

Ronnie02.07.2010 16:04
Daca tot nu si-a luat alti jucatori Dunga, de ce plua mea nu il baga pe Ramires in locul handicapatului de Melo?

Ramires era suspendat pentru acest meci.

red&blue_boy02.07.2010 16:12

Nici eu nu prea inteleg de ce a jucat Melo titular,nu doar in acest meci,ca sa nu zic dupa ce l-au luat la mondial.Pana la urma nu i-a iesit lui Dunga.Poate era bun astazi in repriza a doua un Ronaldinho,un Pato...

Sper sa se califice si Uruguay,cred ca vom avea un meci frumos in semifinale.Finala care as vrea-o ar fi Olanda-Spania,dar sa vedem ce au de spus si germanii sau argentinienii.

Maye02.07.2010 16:14
Ramires era suspendat pentru acest meci.

Da, asa e.

Am aflat dupa.

Oricum selectia lui Dunga a fost deampixu.

De ce oare am impresia ca Adriano, Pato, Diego sau Ronaldinho ar fi facut mai mult in final decat Nilmar?

Sunt convins ca Lucas Leiva sau Anderson ar fi jucat mai bine decat milogul ala de Melo.

Sau juca cu Josue si gata!

Pidza ma-sii!

RobYnho02.07.2010 16:17

Sa nu ne grabim. Va fi un meci infinit mai greu cu Argentina decat cu Anglia.

Adrian02.07.2010 16:19

Cred ca Uruguay - Ghana o sa fie cel mai tare meci din aceasta faza a campionatului mondial. O sa fie o lupta intre 2 echipe care nu au ce pierde si care, pana acum s-au depasit. Nu cred ca se gandeau ca ajung pana in aceasta faza inainte de mondial. Frica de a se face de rusine nu cred ca mai exista. Vor juca din foame de rezultate, ca sunt singurele echipe (nu bag Paraguay, ca nu au sanse cu Spania) care nu sunt formate doar din jucatori de super clasa. O sa fie o lupta frumoasa, abia astept.

La Spania - Germania diferenta se va face la nivel de antrenori. Amandoua echipele au super jucatori dar nu il vad pe Low capabil sa il "faca" pe Del Bosque.

Da' poate trece Argentina, cine stie?! Ca doar la ce jucatori au, exista momente cand nu au nevoie de antrenor.

David02.07.2010 16:19

1.Pentru ca Adriano e un atacant de clasa.

2.Pentru ca Pato e cel mai bun din lume.

3.Cu Diego nu ma pronunt.

4.Pentru ca Ronaldinho e acelasi Ronaldinho,insa e mai putin mediatizat.

red&blue_boy02.07.2010 16:23
Dupa cum spuneam si la inceputul campionatului, Dunga si Maradona nu sunt antrenori.

La fel am spus si eu,imi mentin si acum parerea...Oricum,au gresit amandoi la selectie,iar pana acum echipele lor au jucat mai mult datorita jucatorilor decat priceperii antrenorilor...

Adrian02.07.2010 16:24

Dunga e un antrenor gen Piturca(aviz iubitorilor piturcieni). Foloseste doar jucatorii care ii plac lui. De aceea l-a bagat pe Felipe Melo, ca e mare si tare. Josue e mic. Ronaldinho nu se apara.

Si-a adus echipa italiana la mondial, nu Braziliana.

Si, asa cum s-a dus Italia acasa, asa s-a dus si Brazilia:))

Maye02.07.2010 16:27
Dunga e un antrenor gen Piturca(aviz iubitorilor piturcieni). Foloseste doar jucatorii care ii plac lui. De aceea l-a bagat pe Felipe Melo, ca e mare si tare. Josue e mic.

Josue e meserie ca mijlocas defensiv si mai joaca si fundas dreapta daca e nevoie.

Selectia curului.

red&blue_boy02.07.2010 16:29
Dunga e un antrenor gen Piturca(aviz iubitorilor piturcieni). Foloseste doar jucatorii care ii plac lui. De aceea l-a bagat pe Felipe Melo, ca e mare si tare. Josue e mic. Ronaldinho nu se apara.

Si-a adus echipa italiana la mondial, nu Braziliana.

Da,corecta observatia.E clar,pe Ronaldinho nu-l place,dar n-ai cum sa nu-l iei in lot.Sau pe Diego,Pato,chiar si Adriano.Pana la urma nici Fabiano nu mi se pare asa bun,nu apare in momente cheie,nu iti decide un meci cand ai nevoie.Cand echipa joaca bine,merge si el,da gol...

Adrian02.07.2010 16:42

Ronaldinho, Pato, Adriano, Diego - jucatorii astia merg cel mai bine intr-un campionat ca cel al Spaniei. Desi, paradoxal, toti joaca in Italia :)

Dunga are nevoie de "italieni" ca Felipe Melo sau Gilberto Silva. Oameni care sa se apere bine.

In fata a preferat jucatori de viteza, pentru contraatac.

De aceea a ales sa joace doar cu un atacant.

Luis Fabiano e bun, e foarte bun. Totusi, nici Adriano nu era de aruncat. Mai ales ca a dat destul de multe goluri in Brazilia. Nici Grafite nu era de aruncat. Dar nu a primit asa de multe sanse de a juca. De ce? Pentru ca ... o sa ne spuna Dunga.

Omul seamana foarte mult cu Piturca. Am vazut azi in Dani Alves un al doilea Florentin Dumitru.

Asa era piticu' la noi. Incepea meciul ca fundas dreapta, dupa pauza trecea mijlocas dreapta si termina meciul ca mijlocas central, coordonator, uneori chiar mijlocas stanga sau mijlocas ofensiv.

In momentele astea vine intrebarea: "Da' Ronaldinho chiar nu era bun pentru situatii ca asta?"

pcsbb02.07.2010 16:44

Robben desi n-a realizat prea multe a fost din nou magnific. :boxing:

Ronnie02.07.2010 16:46

Pana acum 2 ore Brazilia era super echipa. De fapt, in pauza meciului cred ca 9/10 am fi spus ca Brazilia ajunge sigur in finala. Acum selectia e proasta, antrenorul e slab, Fabiano e lemn...

Pato nu a fost chemat deoarece a stat tot returul accidentat la Milan, Diego a fost praf la Juventus, Adriano la fel la Flamengo parca... Si eu sunt curios de ce nu a fost selectat Ronaldinho.

Oricum, Brazilia mi s-a parut cea mai solida echipa de la acest campionat mondial. Sunt destul de surprins de eliminarea lor insa si Olanda are 2 super-jucatori: Robben si Sneijder.

Cred ca balonul de aur din acest an va fi unul dintre Robben, Sneijder, C.Ronaldo sau David Villa.

Maye02.07.2010 16:51

Se pare ca Dunga si-a dat demisia.

Duca-se!

Pana acum 2 ore Brazilia era super echipa. De fapt, in pauza meciului cred ca 9/10 am fi spus ca Brazilia ajunge sigur in finala. Acum selectia e proasta, antrenorul e slab, Fabiano e lemn...

Pato nu a fost chemat deoarece a stat tot returul accidentat la Milan, Diego a fost praf la Juventus, Adriano la fel la Flamengo parca... Si eu sunt curios de ce nu a fost selectat Ronaldinho.

Brazilia a picat de la erorile idiotului de Melo. Si a picat psihic. Asta e si vina dobitocului de Dunga. Cine ai vrut sa ii motiveze? Pidzele de la Rio? Acolo s-a belit meciul ma si de aceea selectia e proasta, antrenorul e slab si Fabiano e lemn. Din cauza unui dobitoc pe care numai un dobitoc il putea selectiona.

Daca Diego a fost slab, idiotul asta de Melo de plua mea a fost? Brici?!

Adriano prindea o lovitura libera si te rezolva.

Pato si intr-un picior e peste Nilmar.

Las-o in plua mea jos ca macane.

Ronnie02.07.2010 16:54

@Maye

Acum 4 ani au fost si Ronaldinho si Adriano si parca si Pato si ce au facut? Acelasi rahat. Tot sferturi.

Mereu jucatorii de rezerva sunt mai buni decat titularii la infrangeri. :)

Maye02.07.2010 16:57

Ronnie, nu compara 2 competitii aflate la 4 ani distanta.

Tu vrei sa spui ca nu era altul, oricare, mai bun decat Melo azi?

Ronnie02.07.2010 16:59

Nu stiu, prietene. Probabil ca daca era, ar fi fost titular. Ma gandesc ca Dunga stie mai mult fotbal decat noi toti de aici si ii vede in fiecare zi pe jucatori la antrenamente de a ales sa joace cu Melo titular.

«1343536373850»