FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

«1323334353650»
danimarcu29.06.2010 17:31
Taci ma , ca e cel mai amuzant cand bea :D

Mai ales cand ii umple frigideru' lui Gigi Becali... :D

ON: Cred ca bate Portugalia cu 2-1 :yes:

Maye29.06.2010 17:40
Mai ales cand ii umple frigideru' lui Gigi Becali... :D

rad si acum cand ma uit :))

ON: Pique o sa fie cel mai fericit deseara.

blindica29.06.2010 18:12

Bate Spania cu 4-3 si C.Ronaldo marcheaza de 3 ori.

Lista arbitrilor ramasi la CM:

Rashan Irmatov (Uzbekistan), Yuichi Nishimura (Japonia), Khalil Al Ghamdi (Arabia Saudită), Jerome Damon (Africa de Sud), Eddy Maillet (Seychelles), Carlos Alberto Batres (Guatemala), Marco Rodriguez (Mexic), Benito Archundia (Mexic), Carlos Simon (Brazilia), Hector Baldassi (Argentina), Oscar Ruiz (Columbia), Pablo Pozzo (Chile), Michael Hester (Noua Zeelandă), Howard Webb (Anglia), Olegario Benquerenca (Portugalia), Franck De Bleckere (Belgia), Viktor Kassai (Ungaria), Wolfgang Stark (Germania) si Alberto Undiano Mallenco (Spania).

Pe bolduiti ii vad favoriti la finala.

f234567k29.06.2010 18:30

Lasati Spania si uitati-va pe sport.ro ca Horia Tecau joaca sfert de finala la dublu/Wimbledon!

red&blue_boy29.06.2010 19:52

1-0 Spania!Gol Villa !!!

weedandweird29.06.2010 19:56

GOOOOL SPANIA!

1-0 GOL VILLA :clap:

Daniel-Ionut29.06.2010 20:23

Oleeeeeeee, Oleeeeeee, Oleeeeeee :clap:

La furia roja!!!

red&blue_boy29.06.2010 20:24

Spania s-a calificat in sferturi,unde va intalni Paraguay .Un meci nu prea stralucit,dar controlat de spanioli,mai ales in repriza a doua.

Maye29.06.2010 20:26

Ronaldo e cam 0 fara inca un om langa el.

Ronnie29.06.2010 20:30

Olanda castiga mondialul. N-am niciun dubiu.

red&blue_boy29.06.2010 20:32
Ronaldo e cam 0 fara inca un om langa el.

Nici barem Pique n-a prea stat pe langa el! :D

Dupa prima repriza m-am gandit ca merge in prelungiri meciul,nu ma asteptam dupa pauza sa domine spaniolii asa,in special prin posesie.

danimarcu29.06.2010 20:37
Oleeeeeeee, Oleeeeeee, Oleeeeeee :clap:

La furia roja!!!

La calma roja mai degraba.

Spania a meritat sa castige,a jucat mai bine in a doua repriza.Nu am vazut furia aia de care vorbesc toti exaltatii,dar nici nu e nevoie.A jucat exact ce trebuia ca sa mearga mai departe.

Sita cerne in continuare,si raman echipele mai bune.

Favorita mea de acum inainte va fi Argentina.

Maye29.06.2010 20:41

Cred ca vom vedea finala sudamerican.

Sferurile de finala :

Uruguay - Ghana

Olanda - Brazilia

Germania - Argentina

Paraguay - Spania

weedandweird29.06.2010 20:47

Eu cred ca vom vedea o finala SPANIA-OLANDA ;)

*Alecs*29.06.2010 20:49

Curios cum televiziunea nu a facut stop cadru la faza golului. A parut un pui de ofsaid la Villa.

Maye29.06.2010 20:51

Pai nu a fost pui de ofsaid.

A fost ofsaid :)

Maye29.06.2010 21:11
Olanda castiga mondialul. N-am niciun dubiu.

Nu mai joaca Van der Sar.

blindica29.06.2010 21:24
Curios cum televiziunea nu a facut stop cadru la faza golului. A parut un pui de ofsaid la Villa.

Si mie mi s-a parut offside.Parca din unele reluari nu atingea ala mingea cu calcaiul. In ciuda unor mari ocazii de ambele parti,mai multe pentru spanioli,nu vi se pare ca Spania a jucat falimentar?

Villa si Torres parca erau unde ar trebui sa fie David Silva si Jesus Navas,si nimeni nu era in careu,cam la fiecare faza.

Sigur,cu Paraguay-ul va mai merge faza asta,dar pana cand?

MoWeed30.06.2010 08:35

A jucat ieri Cristina?

red&blue_boy30.06.2010 09:10
A jucat ieri Cristina?

:)) A jucat,dar n-a facut mare lucru...Era mai degraba preocupat sa-l vrajeasca pe Pique,barem sa-i puna mana pe picior!

Kellerman30.06.2010 13:42

A fost praf Cristina, ca deobicei.

Sper sa bata acum Olanda. KUYT! GO!

Lol, pe 2 iulie se joaca, fail, am crezut ca e acum.

P.S: Sa ajunga Germania in finala si sa fie arbitrata si furata de Webb. :D

David02.07.2010 10:15
Primul sfert de finală al Cupei Mondiale propune duelul-șoc Olanda-Bazilia. Cu siguranță va fi o dispută pe muchie de cutit, poate cea mai interesantă din această fază a competitiei.

Batavii au terminat grupa cu maximum de puncte, iar in optimi au trecut fară emotii de Slovacia, mai clar decat o arată scorul (2-1). Elevii lui Dunga au facut spectacol pană acum in Africa de Sud, singura partidă in care nu au reusit să inscrie fiind cea din grupe cu Portugalia (0-0). Kaka&co. s-au calificat la pas in sferturi, după un categoric 3-0 in optimi cu Chile.

Jurnalistii de la goal.com popun 5 motive pentru care Olanda va trece de Brazilia si va merge in semifinale:

1. Factorul Arjen Robben

Olanda a inceput CM fară extrema lui Bayern Munchen in teren, Robben fiind nerefacut. Odată cu recuperarea completa mijlocasul bavarezilor si-a facut loc in nationala intrand in partida din grupe cu Camerun, din postura de rezerva În optimi a jucat titular si a inscris primul gol al victoriei cu 2-1 contra Slovaciei. Odată cu revenirea sa, jocul Olandei a crescut calitativ, actiunile sclipitoare ale lui Robben destabilizand adesea defensivele adverse. Selectionerul Selecao, Carlos Dunga, a declarat că pericolul numarul 1 vine de la Robben. Ramane de vazut dacă Bastos ii va face față sau nu in confruntarea directa

2. Kuyt il va tine la respect pe Maicon

Maicon a facut un turneu final excelent pană acum. Dacă in defensivă a fost de netrecut, fundasul lui Inter a avut si un aport ofensiv excelent, incununat cu un gol splendid impotriva Coreei de Nord. Olandezii vor trebui să ii acorde o atentie deosebită si au si jucatorul care să il anihileze perfect pe brazilian. Aripa lui Liverpool, Dirk Kuyt, s-a remarcat pană acum prin conditia fizică excelenta fotbalistul fiind obisnuit să facă cu regularitate si faza de aparare. Selectionerul Bert van Marwijk mizează pe faptul că prin sarjele ofensive Kuyt il va tine pe Maicon departe de poarta Olandei, dar si pe calitățile de aparator pe care le are fotbalistul "cormoranilor".

3. Încrederea

Încrederea in fortele proprii este principalul atu al Olandei, care a câștigat toate meciurile disputate la Cupa Mondială din Africa de Sud. Chiar dacă adversarii nu au fost de valoare mare, succesele batavilor au contribuit foarte mult la moralul jucatorilor. Seria elevilor lui Bert van Marwijk este cu atat mai importanta cu cat continuă campania de calificare in care au câștigat toate meciurile. Olandezii au 23 de meciuri consecutive fară infrangere si sunt montati pentru a intinde seria la 26 de meciuri.

4 . E vremea revansei

Olanda si Brazilia nu se intalnesc pentru prima dată la Cupa Mondiala Cele două formatii s-aumai confruntat la turneul final din SUA 1994, iar batavii nu au amintiri prea placute de atunci. Selectionata Selecao a condus cu 2-0, dar Bergkamp si Winter au restabilit egalitatea si au reaprins sperantele olandezilor. Branca a prins insă un sut senzational din lovitură liberă in minutele de prelungire si a destramat visele "portocalei". Un alt duel intre cele două s-a consumat 4 ani mai tarziu, in semifinale. Olanda a revenit din nou după ce a fost condusa dar Brazilia s-a impus la penalty-uri. Azi, Olanda are in sfarsit ocazia să-și ia revansa, iar oamenii lui Van Marwijk's nu vor lasa această sansă să le scape printre degete.

5. Olanda are doi dintre cei mai "rai" mijlocasi

Olanda este recunoscută mai mult pentru tehnicitatea jucatorilor sai, decat pentru agresivitate, dar lucrurile stau putin diferit la acest turneu final. Mijlocasul lui City, Nigel de Jong, si veteranul lui Bayern, Mark van Bommel, sunt doi dintre cei mai duri mijlocasi din lume, iar prezenta lor in teren este exact de ce are nevoie "portocala" pentru a-i anihila pe tehnicii jucatori ai Braziliei. Ambii jucatori au curajul să intre decis la minge, luptand pană la sacrificiu pentru fiecare balon. De Jong si van Bommel au acoperit foarte bine mijlocul terenului, dovedindu-se un adevarat motor pentru nationala țării lor, lucru care ar putea fi decisiv si in confruntarea cu elevii lui Dunga.

Portocala mecanica face legea!E mai tare ca Brazilia.

RobYnho02.07.2010 14:11

Goooool Robinho!

Olanda 0 - 1 Brazilia min. 10

red&blue_boy02.07.2010 15:01

Incepe repriza a doua.Sunt curios daca pot sa revina olandezii,eu unul nu prea cred.

red&blue_boy02.07.2010 15:10

1-1...Ce gol aiurea au luat brazilienii...

«1323334353650»