FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

«1303132333450»
Kellerman27.06.2010 19:52

Sa ii rupa argentina, iar apoi sa ii macelareasca spania pe argentina.

Acum ca au plecat fortat englezii, SPANIA FTW!

weedandweird27.06.2010 19:57
Sa ii rupa argentina, iar apoi sa ii macelareasca spania pe argentina.

Acum ca au plecat fortat englezii, SPANIA FTW!

Atat! :beer2:

Sper ca Spania sa castige trofeul.Viva ESPAGNA!

red&blue_boy27.06.2010 19:57

Multe discutii pe tema arbitrajelor,dar cred ca victoria nemtilor nu prea poate fi pusa la indoiala...As fi vrut sa treaca Anglia,imi pare rau de ei,poate la 2-2 ar fi curs altfel meciul,desi nu prea cred,dar a fost un turneu slab pentru englezi,dezamagitor au jucat,in frunte cu Rooney,Gerrard sau Lampard.Inca o data Anglia a fost printre favorite,dar nu a aratat acest lucru prin joc.

Argentina a dat primul gol din offside,dar nu cred ca mai conta prea mult,e prea mare diferenta intre cele doua echipe,iar la scorul asta n-ai ce sa mai zici...

Se anunta o partida interesanta in sferturi,Germania-Argentina,sper sa se califice sud-americanii...

Kellerman27.06.2010 19:59

O sa rad si cu CURUL daca ii fura arbitrii pe "nemti" in meciul cu argentina.

Maye27.06.2010 19:59

Hai Chicarito ca se poate.

Alex88pl27.06.2010 20:00

frumos si golul asta,pacat ca a venit asa tarziu.

red&blue_boy27.06.2010 20:00

Ce gol frumos Hernandez !!!Mutare buna facuta de United cu transferul acestuia.

Ronnie27.06.2010 20:01

Singur echipa frumoasa de la acest mondial este Portugalia.

Kellerman27.06.2010 20:04

Echipa frumoasa? aia sunt alti nesimtiti, la cum au jucat cu Brazilia.

Spania e singura echipa frumoasa, alaturi de Argentina de care ne vom lua la revedere in meciul direct Spania - Argentina.

red&blue_boy27.06.2010 20:09

Echipa frumoasa e si Uruguay-ul ! :)

Alexandru H.27.06.2010 20:12

Si Germania... ;)

Ronnie27.06.2010 20:12
Echipa frumoasa? aia sunt alti nesimtiti, la cum au jucat cu Brazilia.

E greu atunci cand echipa adversa are voie sa joace mingea si cu mana sa faci ceva.

Alexandru H.27.06.2010 20:22

Sa pierzi multe meciuri si la United, Hernandez! :thumbup:

danimarcu27.06.2010 20:30
Spania e singura echipa frumoasa, alaturi de Argentina de care ne vom lua la revedere in meciul direct Spania - Argentina.

E frumoasa Spania,asa e,dar din nefericire pt ei cred ca marti pleaca acasa.

Pacat totusi ca nu am inteles de ce li se spune furia roja?Nu am vazut in trei meciuri nici o farama de furie,iar in ultimul meci nici macar rosie nu mai era,ca au jucat in albastru cu alb...

Bogdan27.06.2010 20:38

hai frate s-a pisat germania din orice pozitie pe anglia. Cu gol anulat, fara gol anulat au fost superiori. Daca se termina 1-0 si domina anglia tot meciul ziceam.

Anglia nu a fost decat o adunatura de vedete cu un antrenor vedeta. Atat. Nu mi-au aratat fotbal sau altceva.

Kellerman27.06.2010 20:46

Ce iti spune tie ca Germania a fost peste Anglia ?

nemtania.PNG

Ronnie27.06.2010 20:49
-golul 1 al germaniei - offside.

-scapa Rooney singur cu portarul din minge pasata de fundasii "nemti" - offside e decizia arbitrului, WTF?

-bara lui Defoe cu capul, pe linie cu fundasii nemti, decizia ? OFFSIDE, LOL ?

-nu are rost sa mai vorbim de golul anulat lui Lampard, mingea pica de 2 ORI IN POARTA, o data la 2 metri intrata in poarta, o data la 1 metru si a 3 oara o prinde portarul. GUESS WHAT? NO GOAL.

Si eu am tinut cu Anglia dar tu exagerezi ca un copil. Si pici usor in penibil.

1. Nu a fost offside la primul gol al nemtilor deoarece nu se considera offside atunci cand mingea este repusa in joc (aut de poarta, aut de margine).

2. Rooney a primit o pasa de la un coleg care a fost deviata de un neamt. Deci offside la Rooney.

3. Defoe era la limita cu fundasul, dar nu pe linie. Era ceva mai in spate. Offiside.

4. Singura greseala, dar decisiva pentru cursul jocului a fost la golul lui Lampard.

danimarcu27.06.2010 20:49
Ce iti spune tie ca Germania a fost peste Anglia ?

Golurile?... :unsure:

Kellerman27.06.2010 20:50

Lasa-ma cu golurile, ca stim in ce conditii s-au dat.

Si la bara lui Defoe nu a fost offside, in acele situatii se da credit atacantului, si oricum erau pe linie.

*Alecs*27.06.2010 20:53
hai frate s-a pisat germania din orice pozitie pe anglia. Cu gol anulat, fara gol anulat au fost superiori. Daca se termina 1-0 si domina anglia tot meciul ziceam.

Anglia nu a fost decat o adunatura de vedete cu un antrenor vedeta. Atat. Nu mi-au aratat fotbal sau altceva.

La 2-2 la pauza, Anglia nu mai era nevoita sa se arunce in atac si sa existe acele spatii in aparare. "Nemtii" au inscris ambele goluri din repriza a 2-a pe contraatac, avand la dispozitie bulevarde care in mod normal nu ar fi existat. Nu se stie cu ce tactica reveneau echipele in partea secunda si cu ce moral, mai ales "germanii" care se vazusera egalati.

Intr-adevar, Capello a facut greseli la acest mondial folosind un sistem 4-4-2 rigid in care Gerrard nu e obisnuit sa joace pe stanga, pe Rooney nu stie sa-l joace ca la Man United, Heskey...

Cu toate astea, nu meritau sa plece acasa in acest mod.

blindica27.06.2010 20:55
1. Nu a fost offside la primul gol al nemtilor deoarece nu se considera offside atunci cand mingea este repusa in joc (aut de poarta, aut de margine).

Daca degajeaza portarul pe varf repunand mingea in joc dupa un aut de poarta,iar varful este in spatele liniei fundasilor adversi,e offside.

Asistentul de la Mexic vs Argentina o fi crezut ca nu-i offside daca e Oscar Perez iesit?!

Argentina,oricum o victorie meritata.Succes lui Maradona!

Ronnie27.06.2010 20:56
in acele situatii se da credit atacantului

:)

Tu nu ai inteles clar care e faza cand se da credit atacantului. Atunci cand tusierul este in dilema si nu a vazut clar dar jucatorii au fost cam pe linie, atunci tusierul da credit atacantului. Dar nu se niciodata atunci cand tusierul observa ca este offiside, fie el si la limita.

@blindica

Nu se tine cont de offside atunci cand portarul repune mingea din aut de poarta. E ca si la autul de margine, se joaca fara offside in momentul in care portarul atinge mingea.

Alexandru H.27.06.2010 20:56

Nu meritau sa plece dupa 0-0 cu Algeria?

:wanker:

*Alecs*27.06.2010 20:59
Si eu am tinut cu Anglia dar tu exagerezi ca un copil. Si pici usor in penibil.

2. Rooney a primit o pasa de la un coleg care a fost deviata de un neamt. Deci offside la Rooney.

3. Defoe era la limita cu fundasul, dar nu pe linie. Era ceva mai in spate. Offiside.

4. Singura greseala, dar decisiva pentru cursul jocului a fost la golul lui Lampard.

1. Ma faci sa caut in regulament, am vazut atatea meciuri in care s-a ridicat fanionul la faze identice.

2. M-am uitat special la faza aia, mingea era undeva pe la centru parca chiar in terenul Angliei, au sarit un englez si un "neamt" la cap si a respins-o englezul, fara intentie sa o trimita spre Rooney. Dar sa zicem totusi ca e discutabila faza si ramane la aprecierea arbitrilor (culmea, asistentul a fost atent la faza asta si a remarcat-o, dar golul nu)

3. Defoe era cel putin pe linie.

danimarcu27.06.2010 21:02
Lasa-ma cu golurile, ca stim in ce conditii s-au dat.

Si la bara lui Defoe nu a fost offside, in acele situatii se da credit atacantului, si oricum erau pe linie.

Golurile au fost toate date in conditii regulamentare.

Englezii au avut un gol valabil,nevalidat de arbitru,care putea sa schimbe datele meciului.

Au avut si ghinion englezii,la bara lui Lampard cand scorul era 2-1.

Despre bara lui Defoe nu are rost sa discutam,atata vreme cat mingea nu a intrat in poarta mai putin conteaza daca a fost sau nu offside.

Nici eu nu-i suport pe nemti,si eu am vrut ca Anglia sa bata,dar vad ca nu si-au putut depasi nici de data asta conditia de jucatori care promit mult dar nu reusesc nimic,ca mai la toate Campionatele Europene sau Mondiale...

Argentina a fost mai buna,dar Mexicul a jucat frumos,pacat ca o echipa asa frumoasa pleaca acasa.Daca nu era validat golul din off-side dat de Tevez probabil ca dadeau argentinienii altul.Apararea Mexicului invita la asa ceva.

«1303132333450»