Dupa cum joaca echipele, Uruguay este prima semifinalista in mod normal.
Deci sa-mi bag sutu` daca Uruguay nu o castiga cupa mondiala, daca se concentreaza putin, si are putin noroc ![]()
Dupa cum joaca echipele, Uruguay este prima semifinalista in mod normal.
Deci sa-mi bag sutu` daca Uruguay nu o castiga cupa mondiala, daca se concentreaza putin, si are putin noroc ![]()
Da` stie cineva daca in Ghana se investeste in infrastructura si juniorat? ![]()
suprinzatoare performanta Ghanei, desi mi-as fi dorit sa se califice mai degraba SUA ... cu Uruguay nu cred ca au mari sanse, decat daca-ii imping arbitrii tare de la spate, Uruguay daca stiu sa profite pot juca seminfinala sau cine stie cu noroc poate ajung chiar in finala desi e cam mult parca ![]()
Si eu as fi vrut sa se califice SUA...De apreciat ce a reusit si Ghana,nu credeam sa treaca de grupe...Cu Uruguay,totul e posibil,sper ca sud-americanii sa se califice...
Da` stie cineva daca in Ghana se investeste in infrastructura si juniorat?![]()
Fara numar !!! ![]()
Hai ca v-ar placea voua sa joace nationala Romaniei cum a jucat Ghana ieri in prima repriza cand, daca se concentrau putin mai mult, puteau foarte usor sa mai dea cel putin un gol.
Nu cred ca am vazut un joc colectiv atat de bun al unei nationale africane pana acum.
Eu, unul, zic ca au sanse si cu Uruguay si nu sunt victime sigure. Cum ar fi ca o echipa africana sa prinda o semifinala de campionat mondial?
Hai ca v-ar placea voua sa joace nationala Romaniei cum a jucat Ghana ieri in prima repriza cand, daca se concentrau putin mai mult, puteau foarte usor sa mai dea cel putin un gol.Nu cred ca am vazut un joc colectiv atat de bun al unei nationale africane pana acum.
Exact,jocul colectiv foarte bun i-a dus pe ghanezi asa departe.Pana o sa joace si Romania asa...Si cu Germania n-a jucat rau Ghana.Si eu cred ca au sanse foarte mari cu Uruguay.Prin jocul colectiv bun pot sa-i blocheze pe Forlan si Suarez,iar fara ei si Uruguay e o echipa obisnuita...
cine a castigat cupa intertari din africa anul asta?
Ghana in mare parte stiu sa se apare bine, in atac nu sunt mare lucru, sa nu uitam ca golurile de aseara au venit mai mult pe baza unor greseli ale americaniilor ... cu Uruguay va fi clar altceva, Uruguay este o echipa mai echilibrata care se si apara dar stie sa si atace bine, totul este sa nu se bage arbitrii sa-i impinga de la spate pe ghanezi, ca Uruguay in mod normal trec de ei
@ Bogdan
Egipt 1-0 Ghana in finala
Si Egipt de ce mama naibii nu s-a calificat la mondiale? ![]()
Anyway, GOD SAVE THE QUEEN astazi. ![]()
Germania 1 - 2 Anglia zic eu, sa le-o traga frustratilor de "nemti".
Cacau s-a rupt, perfect, poate gasesc astia vreun evreu sa ii ia locul.
There were ten german bombers in the air,
There were ten german bombers in the air,
There were ten german bombers, ten german bombers, ten german bombers in the air.
And the RAF from England shot one down,
And the RAF from England, RAF from England, RAF from England shot one down.
There were nine German bombers in the air,
There were nine German bombers in the air,
There were nine German bombers, nine german bombers, nine german bombers in the air.
....................................................................
There were two german bombers in the air,
There were two german bombers in the air,
There were two german bombers, two german bombers, two german bombers in the air.
There was one german bomber in the air,
There was one german bomber in the air,
There was one german bomber, one german bomber, one german bomber in the air.
There were no german bombers in the air,
There were no german bombers in the air,
There were no german bombers, no german bombers, no german bombers in the air.
ENGLAND!!!
Daca tot vorbim atata de Ghana, sa ne amintim si de fostul portar Ibrahim Dossey, care a activat la cateva echipe din Liga1.
ANGLIA - GERMANIA, TVR 1, ora 17:00
Echipele de start:
ANGLIA: James - Johnson, Upson, Terry, A. Cole - Milner, Lampard, Barry, Gerrard - Defoe, Rooney
GERMANIA: Neuer - Boateng, Mertesacker, Friedrich, Lahm - Khedira, Schweinsteiger - Podolski, Ozil, Muller - Klose
Come on, England!
C'MON ENGLAND! ![]()
LET"S POPE THIS FOOLS!
Germania conduce 1-0,gol Klose,dupa o greseala in apararea englezilor... ![]()
L E : Germania conduce cu 2-0,gol Podolski...Asta e,cred ca e cam gata meciul...
Gol Upson !!! 2-1 pentru Germania!Si gol clar anulat la sutul lui Lampard,mingea a trecut linia portii...
Cumva e Romania-Bulgaria?
Hai baaa cu egalareaaa ca am pus pe Anglia!!! Gol perfect valabil ![]()
Sa-l tuf pe arbitrul ala orb!
Cum naiba sa nu vezi un asa gol? ![]()
Daca nu ii uram destul pe nemti din cauza lui Bayern Munchen acum parca imi sta in gat echipa asta. Daca unii arbitrii la acest mondial sunt extraordinari, unii sunt patetici. Daca se va termina 2-1 va fi o victorie RUSINOASA!
Come on, boys!
Cumva e Romania-Bulgaria?
Mai degraba Romania-Ungaria.
ROBBED! BRIGADA DEZASTRU! Primul gol al nemtilor din ofsaid, apoi gol valabil Anglia pe care il vedea si un orb!
@Alecs
Din cate stiu (e posibil sa gresesc), atunci cand mingea se repune in joc nu se tine cont de offside. Adica la auturile de poarta sau de margine.
La auturile de margine nu se tine cont, dar la degajarile portarului eu stiam ca da. Altfel, de ce au mai dat reluare, au facut stop cadru si au tras linie.
COME ON ENGLAND!
Comentator mai imbecil ca asta, mai rar. Mumu tvr.
Comentator mai imbecil ca asta, mai rar. Mumu tvr.
E un limitat si un incult.Nu stiu unde ii gaseste...
Anglia varza din nou!Lectie de contraatac le-a dat nemtii poolii...
Daca se acorda golul ala probabil alta era desfasurarea jocului,la 2-2 englezii nu se mai aruncau in atac ca sa fie usor prinsi descoperiti.Dar asta-i fotbalul,per ansamblu au fost mai buni nemtii.
fantastica pe contraatac selectionata turco-tunisiano-germana