Iar la Camerun Rigobert Song!Asta nu se mai stie sigur cati ani are!![]()
Cincizeci si sase. Noroc ca au iesit din grupe. Maine e 25, zi de pensie in Camerun. Are timp sa ajunga acasa sa o ia.
Iar la Camerun Rigobert Song!Asta nu se mai stie sigur cati ani are!![]()
Cincizeci si sase. Noroc ca au iesit din grupe. Maine e 25, zi de pensie in Camerun. Are timp sa ajunga acasa sa o ia.
![]()
Credeam ca s-a lasat.
Stiu ca stateam si ma uitam la Cupa Africii in primul an de facultate si imi ziceam, frate ce batran e asta.
Era ca un caine schiop pe langa Robben azi.
Labus.
Cred ca s-a vopsit sa mascheze faptul ca avea parul alb
Cred ca s-a vopsit sa mascheze faptul ca avea parul alb
Era peruca.
Daca prinde o zi buna, Japonia joaca fenomenal. Au avut acel meci urat cu formatia Camerunului, in care nu am vazut mai deloc fotbal, insa aseara a fost perfecta. Nu numai o calitate extraordinara in executarea fazelor fixe, dar toata acea miscare braziliana, un-doi-uri rapide (si care au functionat, spre deosebire de cele ale Germaniei din partida cu Ghana), plus executii individuale de clasa. Iar Honda acela e absolut extraordinar. Nu vorbesc numai de primul gol (care a fost superb) ci de faza de la ultimul gol, in care s-a miscat la fel de bine ca si Messi in zilele lui bune. Eu zic ca daca isi fac jocul, japonezii trec fara probleme de Paraguay.
Olanda e cea mai tare echipa europeana!
Stiu ca stateam si ma uitam la Cupa Africii in primul an de facultate si imi ziceam, frate ce batran e asta.
Cica Rigobert Song ar fi primul african care a evoluat la 4 turnee de Campionat mondial...Bai,nu-l subestimati,mai are timp sa prinda unul! ![]()
Daca se enerveaza, pana deseara mai intinereste 3 ani.
Cand sunt saisprezecimile?
ma refer in ce zile se joaca, nu vad nicaieri sa se mentioneze orele/datele meciurilor.
Sper ca Anglia sa elimine polonia, brazilia, turcia, spania also known as gERMANIA si apoi sa i-o traga lui Maradona pentru ca cel mai probabil castigatoarea dintre Anglia si .. huh.. let's call it gERMANIA, va intalni probabil Argentina.
Daca Anglia se mobilizeaza si trece de nazisti si de drogati (argentina), ia titlul mondial. ![]()
Cand sunt saisprezecimile?
Optimile. ![]()
@ cei care comenteaza jocul portughezilor: Nu vreau sa fiu rautacios, dar cati dintre voi ati vazut sa zicem... 10 meciuri cu Miguel Veloso? Avand in vedere ca meciuri din Superliga Portugheza nu prea se televizeaza (parca erau inainte pe SportKlub, sa zic eu). Ok, inteleg ca are vreo 7 stele la scouting in Football Manager, dar daca "prapaditul" de Queiroz ala a fost atatia ani secundul lui Ferguson la ManUnited, eu cred ca stie si el ceva acolo in arta antrenoratului asta sau cum ii zice ![]()
Si oricum, la ultimele turnee finale, Portugalia a aratat jocul pe care l-au practicat si in meciul cu Coasta de Fildes. Un jurnalist destul de bun de sport il numea mai acum cativa ani "anti-joc prin pase/posesie".
Misto jocul japonezilor... impotriva unei echipe limitate totusi. Chiar sunt curios sa vad ce se va intampla in optimi.
@SuperstaR18
Asa este, nu am vazut foarte multe, dar atat putine cate am vazut, pot spune ca mi-a placut foarte mult Veloso. Am urmarit doar derbyurile din Portugalia si ce meciuri se mai televizau ale lui Sporting din Europa League.
@SuperstaR18
Asa este, nu am vazut foarte multe, dar atat putine cate am vazut, pot spune ca mi-a placut foarte mult Veloso. Am urmarit doar derbyurile din Portugalia si ce meciuri se mai televizau ale lui Sporting din Europa League.
Veloso e talentat dar inconstant.El tot promite de vreo 2 ani incoace,de cand se zvonea ca il vrea Realul.Dar a ramas la stadiul de promisiune,nu a mai evoluat deloc.Oricum,ramane un jucator bun,poate oricand sa "explodeze"...
Referitor la meciul de azi,mi-as dori o victorie a Portugaliei,dar daca as paria pe bani reali(
)as miza pe scor egal,1-1.
@SuperstaR18
Personal, cred ca antrenorul Portugaliei ca si altii, din cauza acestui fenomen numit "fotbal-modern" alege experienta si siguranta in locul tineretii. Poate d-aia e preferat Petro Mendes. De altfel si eu eram suprins cand l-am vazut titular.
Oricum... putine meciuri de tinut minte dupa mondialul asta. Poate SUA - Slovenia, SUA - Algeria, Australia - Serbia si inca 2-3 tot din faza finala a grupelor, pentru emotiile de la sfarsit. Ca primele meciuri au fost super-mega-ultra-tacticizate si cu tactica 4-5-1 cea mai des intalnita.
"Poate o noua infractiune!"
Duda titular,revine si Danny.Se pare ca Queiroz urmareste egalul...
Cat de defensiv poate sa joace Queiroz. Fantastic!
Ce meci fac ivorienii. Superba atitudinea lor
Speranta moare ultima. ![]()
La ambele goluri, ivorienii au luat repede mingea de poarta ca jocul sa fie cat mai repede reluat.
Cam slabut meciul pana acum,doar cartonase galbene fara numar...Portugalia defensiv,nici un sut parca pe poarta,iar la posesie foarte slab sta.Se pare ca ne indreptam spre un egal la Brazilia-Portugalia...
Coasta de Fildes mai marceaza o data prin jucatorul lui Chelsea, Kalou.
Slab meci,amandoua echipele sunt multumite cu egalul.
A intrat Veloso,are sut bun,poate prinde unul...
Meci slab,slab...Asta e,fiecare isi urmareste interesul...