FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

«1252627282950»
red&blue_boy24.06.2010 18:47

Nu m-a surprins eliminarea Italiei.N-au jucat aproape nimic la turneul asta.Nici nu prea mai au cine stie ce jucatori,jucatori care sa faca diferenta cand jocul nu merge.Cannavaro,Pepe,Iaquinta,Montolivo nu prea au ce cauta in primul 11...Iar cand esti o echipa cu pretentii si prinzi o grupa asa de accesibila,dar termini pe ultimul loc,iti ia fata si Noua Zeelanda,ce mai e de zis?...Despre Franta ce sa mai spui,cum am mai zis,nu inteleg cum l-au tinut pe Domenech atat timp,barem dupa Euro 2008 sa fi plecat.Oricum,cred ca dupa mondialul din 2006 francezii mai mult au mimat fotbalul...

Nici pe spanioli nu-i vad bine deloc, chile e o echipa darza si vor primul loc.

Ar fi chiar culmea sa fie eliminata si Spania,dar nu se stie.Asa e,chilienii sunt foarte ambitiosi,plus ca nici ei nu sunt calificati,au si pentru ce sa joace...

RobYnho24.06.2010 18:55
Se vede si acum ca acea finala a fost o greseala .

Alte vremuri. Alt fotbal practicat de cele 2 nationale, alti jucatori selectionati samd.

red&blue_boy24.06.2010 19:01

Japonia are 2-0 !!!Surprizele continua.

RobYnho24.06.2010 19:02

La ce fotbal practica Japonia, chiar nu este o surpriza. Doua goluri superbe.

red&blue_boy24.06.2010 19:05

Asa e,doua goluri frumoase...Surpriza ziceam dupe cota,dupa renume,ca dupa joc merita si japonezii sa se califice... :)

RobYnho24.06.2010 19:08

Cote apropiate, oricum. Intradevar, avea cota mai buna a Japonia.

Alex88pl24.06.2010 19:08

ce nume are ala..bong

red&blue_boy24.06.2010 19:10

La inceputul turneului putini ar fi crezut ca Japonia poate iesi din grupa asta.

Conduce si Olanda!Gol Van Persie !!! :)

Alexandru H.24.06.2010 19:21

Plus ca ar intalni Paraguay in optimi, un adversar foarte accesibil... ;)

red&blue_boy24.06.2010 19:25
Plus ca ar intalni Paraguay in optimi, un adversar foarte accesibil... ;)

Cred ca o sa fie un meci interesant cu Paraguay-ul,deschis oricarui rezultat.

ady.fcsb24.06.2010 19:31

Mie nu mi se pare o echipa asa accesibila cum zici tu . Paraguay e o echipa care trece cam de fiecare data de grupe si poate face o surpriza . Nu au ei nume ca brazilienii,argentinienii dar au un grup unit . Va fi un meci interesant cu Japonia.

Alexandru H.24.06.2010 19:33
Mie nu mi se pare o echipa asa accesibila cum zici tu . Paraguay e o echipa care trece cam de fiecare data de grupe si poate face o surpriza . Nu au ei nume ca brazilienii,argentinienii dar au un grup unit . Va fi un meci interesant cu Japonia.

Mai accesibila decat Argentina, Germania, Uruguay sau Brazilia, care si-au castigat grupa ;)

RobYnho24.06.2010 19:34
sau Brazilia, care si-au castigat grupa ;)

Brazilia inca nu si-a castigat grupa.

Alexandru H.24.06.2010 19:38
Brazilia inca nu si-a castigat grupa.

O va castiga... pentru binele ei ;)

red&blue_boy24.06.2010 19:39

Si al Spaniei! :D

Alexandru H.24.06.2010 19:56

Penibila Danemarca...

Iar Japonia... ce pot sa zic... joaca excelent... chiar ca seamana cu brazilienii... aia pre-Dunga :)

red&blue_boy24.06.2010 20:01

A intrat Robben la olandezi!Iar la Camerun Rigobert Song!Asta nu se mai stie sigur cati ani are! :)

danimarcu24.06.2010 20:05

Nu as paria pe asta!Portugalia daca prinde o zi buna poate bate pe oricine.

Cred ca Portugalia daca avea un antrenor mai aspru putea face o figura frumoasa anul asta.Queiroz e prea maleabil pt a putea tine in mana un grup de jucatori atat de valorosi.

Oricum,sunt convins ca va fi un meci frumos...

!Asta nu se mai stie sigur cati ani are! :)

De obicei cu vreo 3-4 mai mult decat se vehiculeaza... :D

red&blue_boy24.06.2010 20:12
Cred ca Portugalia daca avea un antrenor mai aspru putea face o figura frumoasa anul asta.Queiroz e prea maleabil pt a putea tine in mana un grup de jucatori atat de valorosi.

Si eu cred ca Portugalia cu alt antrenor ar putea face mai mult.Dar nu se stie niciodata,poate a descoperit Queiroz bagheta magica intre timp!

Danemarca-Japonia1-2...Cam tarziu s-au trezit si danezii...

Alex88pl24.06.2010 20:14

ce pasa a dat sneijder..absolut geniala

japonia conduce 3-1

Alexandru H.24.06.2010 20:16

3-1 Japonia

Superb Honda... omul meciului

Ronnie24.06.2010 20:22

Poate a invatat totusi ceva Queiroz cat timp a fost antrenor la Manchester United. Nu cred ca problema va fi cum sa tina un vestiar plin de vedete ci cum sa aseze aceste vedete in teren. Am fost surprins in prima partida cand l-am vazut pe Simao pe banca si pe Danny titular. La fel cum nu inteleg de ce insista cu acest Pedro Mendes titular. Imi pare sub Miguel Veloso sau Ruben Amorim.

red&blue_boy24.06.2010 20:28
Poate a invatat totusi ceva Queiroz cat timp a fost antrenor la Manchester United.

Antrenor secund...Cine stie ce a invatat si din experienta de la Real Madrid! :) Veloso e un jucator interesant...

ady.fcsb24.06.2010 20:49
Mai accesibila decat Argentina, Germania, Uruguay sau Brazilia, care si-au castigat grupa ;)

Din ce stiu eu Paraguay a terminat in fata Uruguay-ului in preliminarii , asa ca nu e un ex bun.Am inteles la ce te referi,sunt de acord cu tine,dar doar o parte. Nu e Paraguay o echipa care sa ia titlu dar am mai zis,e o echipa unita si inchegata. Va fi un meci tare cu Japonia.Observ ca asiaticii,desii au fost cel mai putin bagati in seama,joaca un fotbal foarte frumos la acest mondial. E clar ca echipele africane sunt la ani distanta de un titlu mondial in timp ce asiaticii..cam incep sa creasca destul de frumos.

Veloso e un jucator interesant de vreo 2 ani.Ma mir ca nu la cumparat o echipa mai mare.

danimarcu24.06.2010 20:51
Poate a invatat totusi ceva Queiroz cat timp a fost antrenor la Manchester United. Nu cred ca problema va fi cum sa tina un vestiar plin de vedete ci cum sa aseze aceste vedete in teren. Am fost surprins in prima partida cand l-am vazut pe Simao pe banca si pe Danny titular. La fel cum nu inteleg de ce insista cu acest Pedro Mendes titular. Imi pare sub Miguel Veloso sau Ruben Amorim.

Ca antrenor,ca sa reusesti sa faci performanta cu echipa nationala trebuie sa stii sa te impui in fata jucatorilor,sa-i asezi bine pe teren,si sa le lasi totusi o anumita libertate in teren,daca ai individualitati(si Portugalia are).Queiroz e un tip bine crescut ,fin,dar prea moale in relatia cu jucatorii(adica daca i se urca in cap nu se mira nimeni).Nu contest calitatile sale,dar e o diferenta intre secund la o echipa de club si principal la echipa nationala.A procedat bine la al doilea meci ca i-a bagat pe Simao Sabrosa,Miguel si Thiago ,cred ca ei nu trebuie sa lipseasca din teren maine.Dar a gresit mult pe parcursul preliminariilor,cand Portugalia a fost la un pas sa rateze calificarea...Queiroz s-a impus la tineret,in urma cu ani buni,cand a castigat de doua ori Campionatul Mondial la sub 20,cu jucatori ca Figo,Rui Costa,Vitor Baia,F.Couto,etc.Apoi a fost promovat la echipa mare si a ratat calificarea la SUA 94.Dar ma rog,sper din toata inima sa mai insel,e adevarat ca a mai invatat multe intre timp...

Sper ca Portugalia sa faca un meci mare maine.

Olanda - se califica fara probleme,iar Japonia m-a surpins cu aceasta calificare,nu ma gandeam ca bate Danemarca.Imi pare rau ca nu am vazut meciul Japoniei...

«1252627282950»