M-am certat cu unii legat de italia si franta si la ultima cupa mondiala si au ajuns in finala, aratand un fotbal asa si asa. Italienii au impresionat in 2006 prin organizare dar cam atat, victoria lor a fost frumoasa si interesanta doar pentru ca fusese scandalul calciopoli pentru ca fotbalistic nu m-au dat pe spate nici atunci. De franta ce sa zic, nici ei nu stiu cum au ajuns in finala in acel an.
Iar de euro 2008 nici nu mai vb. Am picat cu doua echipe cu nume si atat. Am zis-o atunci si o sa o zic si acum. Franta a fost de-a dreptul penibila in egalul cu noi si macaronarii ne-au dominat doar in a doua repriza, in conditiile in care au avut o echipa mai buna atunci. Insa noi, fiind macinati de prostia ancestrala si toate angoasele noastre am aparat 0-0-uri si cam atat. Radeam noi de Noua Zeelanda si Slovacia insa astia s-au aparat si au si iesit la joc, NZ puteau chiar sa-i bata pe italieni pe final.
Ma uitam acum la jucatori ca pepe sau chiellini si nu-mi venea sa cred ca astia fac parte din squadra azzura. Sau ca lippi il mai cheama pe cannavaro care e clar ca nu mai poate.
Francezii sunt praf cu antrenorul pentru ca lot au insa nu au deloc coeziune, toti erau cu capul in nori si nimeni nu il respecta pe domenech(recunosc ca nici eu nu as face-o in locul lor). Pai cum naibii sa-l chemi pe Anelka, cel ce zice ca il doar in p**a de echipa nationala si sa il si mai pui in teren?
Nici pe spanioli nu-i vad bine deloc, chile e o echipa darza si vor primul loc.
Anglia-Germania e duelul unora care au dezamagit si altora care au dezamagit doar pe jumatate(ghana trebuia sa-i bata pe nemti dupa mine).
Oricum, echipele mari din Europa praf si pulbere la acest CM. Inca o dovada ca CL acapareaza tot si ca astia nu mai pot da totul la competitii gen Euro sau CM. De ce? pentru glorie? Nu ma faceti sa rad.
Bine a zis cineva, echipe din America de Sud dau totul pentru acolo fotbalul e peste religie. Sunt foarte multi sudamericani si in CL insa acolo aduc glorie unor branduri europene pana la urma si castiga si ceva bani de pe urma asta. Dar daca devin campioni mondiali sau au parcursuri foare bune, au statut de erou/legenda in tara lor natala.
M-as mira daca o echipa europeana ar lua titlul mondial anul asta.