1-1
Gol Felipe Melo ![]()
1-1
Gol Felipe Melo ![]()
Brazilia este cea mai avantajata echipa de la acest campionat mondial. Sa recapitulam:
-Mingile jucate cu mana de Fabiano din meciul cu Coasta de Fildes
-Hentul lui Juan cand Ronaldo scapa singur cu portarul
-Hentul lui Lucio din minutul 93 din meciul cu Portugalia
-Bastos nu primeste al doilea cartonas galben in meciul cu Olanda
Cateva greseli majore, parerea mea.
Pe reluare s-a vazut altceva. Nu a fost nici macar contact.
Nu cred ca a fost de galben intrarea lui Bastos.N-a prea fost contact...Bine,daca vrea,arbitrul putea sa-l dea...
S-a trezit Olanda! ![]()
Goooool Robinho!
Olanda 0 - 1 Brazilia min. 10
Tu dupa ce marchezi ai timp sa intri pe forum sa postezi?! Nu ti-am vazut laptopul. De unde l-ai scos?
Tu dupa ce marchezi ai timp sa intri pe forum sa postezi?! Nu ti-am vazut laptopul. De unde l-ai scos?
Buna asta ! ![]()
2-1 Olanda !!!! Bai,n-as fi crezut !!!
Olanda 2 - 1 Brazilia
min.68
Superba Olanda! ![]()
Daca a fost contact sau nu, mai putin conteaza pentru ca arbitrul a vazut contact de a dat lovitura libera, asa cred eu. ![]()
2-1 OLANDA!!! Fantastic!
Ce final de meci o sa avem !!! Egaleaza Brazilia si o sa avem prelungiri ! ![]()
Am intrat de la vestiare, ma. ![]()
Eu sper la un 3-1!!Daca trece de o echipa excelenta a Braziliei totusi,atat imi doresc!O finala Olanda-Germania si Olanda campioana mondiala.Atat imi doresc.
Rosu Felipe Melo!
Greu de crezut ca vor mai revenii brazilienii. Rosu Felipe Melo.
Le-a mancat meciul Melo brazilienilor...Si eu daca Brazilia e out imi doresc sa ajunga Olanda in finala si sa si castige!
Sa fie asta generatia care depaseste performantele celei a lui Van Basten?Sa nu ma avant totusi...
Homalaii sigur isi doresc ca Argentina sa castige acest CM. Doar il vor vedea pe butoiasul atomic jubiland in plua goala. ![]()
Sa il vad pe Snjeider ridicand al 4-lea trofeu la rand anul asta!
Sa fie asta generatia care depaseste performantele celei a lui Van Basten?Sa nu ma avant totusi...
Chiar ca ar fi o surpriza.Au avut olandezii generatii mai bune in anii trecuti si n-au reusit asta,in special in "98...Poate acum e momentul!!!
Filoti, alt handicapat.
Si Olanda va avea un cuvant greu spre foarte greu.Un portar excelent,Van der Saar,o rezerva buna,Stekelenburg,fundasi nu tocmai cunoscuti,asta fiindu-le calcaiul lui Ahile,cu un mare plus totusi,Gio van Bronckhorst,una bucata Van Bommel,Sneijder,van der Vaart,deci un mijloc de vis si atacanti superbi precum Babel,Kuijt,Robben,Ruud van Nistelrooij si Robin van Persie.Tind sa cred ca e mai tare ca Brazilia,Argentina sau Germania.
Bine,Van der Sar nu a fost,nici van Nistelrooij dar in rest cred ca am nimerito!
LE.Isi bat joc de ocazii olandezii.
Isi cam bat joc olandezii de oportunitatile care apar pe contraatac.
David,esti mai tare decat Dumitru Dragomir !!! ![]()
Ce privire are Dani Alves ..sper intr-o semifinala Olanda-Uruguay
Cat era cota pentru Brazilia pauza Olanda final?
OLANDA este prima semifinalista !!!