S-a facut si Radulescu comentator ..
Pai nu era moderator ? ![]()
Ce rusine pe francezi,sa-i bata si Africa de Sud!Ultimul loc in grupa...Cred ca au mai uitat cat de cat irlandezii de hentul lui Henry.
Desi toata lumea se astepta,Uruguay cu Mexic n-au facut egalul strategic! ![]()
Coreea de Sud a egalat Nigeria,cred ca au cele mai mari sanse la calificare...
Au avut nigerienii in meciul cu Coreea de Sud ratarea campionatului mondial si una dintre cele mai mari ratari din istoria turneelor finale.
Super faza Messi,gol Palermo !
Asadar dupa rezultatele de astazi stim primele optimi de finala:
Uruguay - Coreea de Sud
Argentina - Mexic
Meciuri interesante in optimi,cu Argentina si Uruguay ca favorite....Criticat de multa lume,in primul rand pentru selectie,iata ca pana acum i-a iesit lui Maradona,s-a calificat cu maxim de puncte.
Ratarea campionatului mondial AICI!
Pai nu era moderator ?![]()
Mircea Radulescu ?
Domenech a avut azi Africa de Sud pe biletul de la pariuri.
Mircea Radulescu ?
Da.E atat de des invitat la emisiunile despre can-can,pardon fotbal,incat poate fi lesne confundat cu moderatorii. ![]()
Au avut nigerienii in meciul cu Coreea de Sud ratarea campionatului mondial si una dintre cele mai mari ratari din istoria turneelor finale.
Il decapiteaza cand se intoarce in Nigeria.
Cum rateaza englezii!Ar merita sa fie egalati in minutul 92.
Gooooooooool SUA ! Min. 92.
Calificare istorica, iar biletul traieste. ![]()
Fantastic final de meci pentru SUA!
Cred ca SUA vor cotiza un ajutor financiar pt algerieni,se nasc noi relatii externe.Imi pare rau pentru sloveni ![]()
Probabil vom avea Anglia - Germania, WOW!
Also, Brazilia - Spania ? omg.
Ma bucur ca s-au calificat americanii.Cred ca au meritat.Trebuiau sa invinga si Slovenia,de nu aveau golul ala anulat aiurea...Desi a invins la limita,totusi Anglia astazi a evoluat mai bine.
Probabil vom avea Anglia - Germania, WOW!
Also, Brazilia - Spania ? omg.
Sper sa nu fie asa...Ar fi pacat sa avem meciuri asa tari in optimi,iar apoi sa ramana echipe mai putin cotate...Oricum,daca se califica,Spania va avea un meci tare,fie cu Brazilia,fie cu Portugalia. ![]()
La pauza,Ghana-Germania 0-0,iar Australia-Serbia tot 0-0...Meci destul de bun intre Ghana si Germania,nu ma asteptam la o replica asa buna din partea africanilor.
Mama , ce bine dorm eu pe Cupa Mondiala.
Pacat ca s-au calificat nenorocitii aia de americani
Mai bine decat slovenii ![]()
Mai bine sa ramana americanii cu fotbalul lor, baschetul si "oina".
Pacat ca s-au calificat nenorocitii aia de americani
Au meritat califcarea.