Englezii macar au constanta in joc. La un nivel penibil. Totusi trebuie sa fim intelegatori, in fata lor se afla fabuloasa natioanala a Algeriei.
Englezii macar au constanta in joc. La un nivel penibil. Totusi trebuie sa fim intelegatori, in fata lor se afla fabuloasa natioanala a Algeriei.
De necrezut,e aproape terminat meciul si Anglia nu e in stare sa dea un gol Algeriei...Barem in final sper sa reuseasca un gol...
Anglia nu trece de Algeria , iar grupa C este cea mai echilibrata.
E si un aspect pozitiv,n-au luat gol!
James a scapat!
Total neinspirati jucatorii Angliei. Cu o etapa inainte de final toate echipele au sanse la calificare. Practic, cine castiga in meciurile Anglia-Slovenia si SUA-Algeria merge mai departe. Doar Algeria nu depinde doar de ea, ca sa se califice trebuie sa bata si Slovenia sa piarda.
Am si eu o viziune tragico comica:Franta,Anglia si Spania stau acasa!
Eu zic sa va bagati toti banii pe Anglia ca iese campiona mondiala. Probabil ca dupa meciul asta aveti o cota frumusica. ![]()
Nu stau acasa.
In cel mai rau caz o sa plece acasa.
Cred ca doar Franta va pleca acasa...
Eu zic sa va bagati toti banii pe Anglia ca iese campiona mondiala. Probabil ca dupa meciul asta aveti o cota frumusica.![]()
Da, ma gandesc sa caut oferte de credite pentru bilete, sa pariez ca Anglia va lega mai mult de 3 pase. ![]()
Cred ca vor bate pe Slovenia, dar in optimi n-au nici o sansa atat timp cat pentru Capello fotbalul pare un mister greu de patruns.
Capello,Domenech &Del Bosque! ![]()
la Spania treaba sta un pic diferit, ei au inca sanse destul de mari sa se califice si sa ajunga departe, ce au jucat cu Elvetia, desi au pierdut a fost peste ce au jucat Anglia si Franta, care dupa parerea mea, in cel mai bun caz se vor califica maxim in optimi (cam greu de crezut in cazul cocosiilor ), Spania are potential destul de mare, e posibil sa invete din aceasta infrangere si sa revina mai determinati si mai pusi pe treaba
Si eu am o viziune, cum ca infrangerea cu Elvetia, va fi singura pentru Spania la aceste mondiale.
Wayne Rooney parasind terenul si adresand un mesaj pentru fani:
Roo nu se lasa pana nu bate pe cineva in Africa.
Dupa aia merge linistit inapoi in Insula.
Capello,Domenech &Del Bosque!![]()
Vicente del Bosque e prea meserias,isi revine.
Olanda a invins cu 1-0 Japonia,gol Sneijder,dupa o prestatie nu prea stralucita si s-a calificat in optimi...
Ghana-Australia e 1-1 in minutul '70,australienii fiind cei care au deschis scorul...Se anunta un final interesant!
LE : Rezultat final Ghana-Australia 1-1...Se anunta dispute interesante in ultimele meciuri ale grupei...Cred ca Serbia si Germania se vor califica...
1-0 Camerun.Danezii astia sunt slabi rau.E doar umbra echipei din preliminarii si nu inteleg de ce.Ii vedeam peste Camerun.
1-1 acum. Superb meci!
Danemarca a invins Camerun cu 2-1,dupa un meci placut,cu destule ocazii.Camerun sunt out !
Slovacia 0 - 2 Paraguay
Italia 0-1 New Zeeland.
CE MONDIAL DE C.A.C.A.T.!
Italia 0-1 New Zeeland.
CE MONDIAL DE C.A.C.A.T.!
Dar de ce scrii Italia in romana si apoi scrii Noua Zeelanda in engleza? ![]()
Italia-Noua Zeelanda 1-1- la pauza...Un meci slab,daca nici pe astia nu-i bat italienii...
Ca asa apare si pe oferta de pariuri. ![]()